52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • bajusz_ati
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
  • bajusz_ati
    Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
  • SimaSuna #52496
    van facebook, van multis csoport...lehet keresni embereket.
    A TMP támogatja már jóideje a Promods térképet...
  • kejfeljancsi
    Nincs egy barátom se játékon belül szóval a convojy alapból kilőve :( A Truckersmp-t megleltem de ezt ne támogatja a Promods vagy a Ets? már nem emlékszem pontosan
  • SimaSuna #52494
    Truckersmp.com

vagy van a hivatalos a játékban, Convoy néven megtalálod.
  • kejfeljancsi
    Kiégtem
  • kejfeljancsi
    Dobna nekem valaki Mondjuk te Zoci egy normális linket a multihoz? :)
  • Puhos
    Szerintem aludhatsz nyitott ablak mellett nyugodtan!
  • macleody
    Szerintem csak ha visszaállítjátok a játékot 1.41-re. Mindig gebasz volt a ProMods-val ha frissült a játék.
  • ets2mpHUN0519
    Sziasztok!
    Tud valaki segíteni?
    Haverom és én a Promodson akarunk játszani az 1.42 verzióval. Viszont ezzel az a baj, hogy a Promods csak az 1.41el kompatibilis.
    Szóval a haverom kitalálta, hogy át kéne írni a Promods verzió számát 1.41ről 1.42re...
    Megpróbáltuk át írni, de sajnos nem sikerül/sikerült, mert elvileg le van védve erős jelszóval.
    Szóval esetleg vakaminek valami ötlet? Megköszönöm a segítséged.
  • Alanw
    https://santigl.github.io/etsradiomanager/

Innen szoktam url-t vadászni:

http://www.radiosure.com/downloadz/
  • kejfeljancsi
    Lehet hogy így már én is meglesem a multit.
  • SimaSuna #52486
    2012. október 19 óta várt frissítés.
    Moddolt multi. Saját kamionokkal.Hivatalosan.
    #oldboyzcustomz
  • peti178
    Már megoldódott, de köszönöm!
  • SimaSuna #52484
    Magyar rádfiók...
  • peti178
    Köszönöm szépen igen ilyenre gondoltam. Kellett nézem egy kis tutorialt miként kell csinálni és sikerült is bepakolnom a Rádió1-et! :)
  • macleody
    Ezek?
  • peti178
    Sziasztok! Valaki tudja honnan lehet leszedni magyar rádiót, ami a mostani verziójú játékkal is működik?
  • SimaSuna #52480
    Elég szar modot használsz ha 300 misi egy kamion...
    A realitás nagyon elment nálad...de ha neked jó így hát egs ;)
  • kejfeljancsi
    Ha lenne annyi sofőröm hogy minden garázsomba 5 kamion legyen, már el is menne a pénz. Egy kiépített kamion alaphangon 300 misi :). 200 kamion számolj :) Utána meg úsznék a pénzbe
  • SimaSuna #52478
    Mire költöd?
    Tele a garázs, mindent megvettél...
    Értelmetlennek találom...de kinek a pap kinek a paplan.
  • kejfeljancsi
    ZOCI nincs az a pénz amit ne lehessen elkölteni. És máskülönben is csak 1 milliárd eurom van xd
  • SimaSuna #52476
    Elérkezett az ideje, hogy az OldboyZ CustomZ végre otthonra leljen és ebben a Ti segítségeteket is szeretnénk kérni. A leendő telephelyünk helyszíne már megvan, de még az építkezés hátra van.
    Szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy fuvar formájában járuljatok hozzá ehhez. Tisztítsuk meg a terepet!
    Kommentben a leírás!
    Olvasd át, csatlakozz és csapj bele a lecsóba!

Játék leírás!
  • SimaSuna #52475
    hova kell a 12342523523652. sofőr?
    Mi értelme van?
    Egy rakat pénzt hoz már 3-5 sofőr is...amit el se tudsz költeni...

• kejfeljancsi
    Egy újabb nagy frissítés, es egy db sofőrt tudtak betenni pluszba amit fel tudtam venni. Szomorú vagyok.
  • Stormbird
    A Going East DLC-ben.
    Itt láthatod
  • akosmakos
    A magyar úthálózat melyik DLC-ben van benne?
  • Bebe59
    Köszönöm a fordítást!
  • SimaSuna #52470
    Összefoglaló Pavel Seborral, az SCS Software vezérigazgatójával készített interjúból ( 2021.07.26 )
    Néhány héttel ezelőtt egy interjú készült Pavel Seborral az SCS Software vezérigazgatójával. Az interjúról ShawnCZek készített egy összefoglaló leírást.
    Konvoj:
    - A játékmód csak kis létszámú játékos csoportokra tervezték
    - Soha nem fogják megcélozni a több ezer játékos létszámot.
    - Jelenleg csak 8 játékos játszhat egy multiban.
    * A megjelenés napján még eléggé kevesen játszottak a játékmóddal
    * A jövőben növelni szeretnék a játékos létszám limitet, azonban jelenleg még vannak technikai problémák ( renderelés, hálózat ) amik miatt ez még nem lehetséges.
    * Valószínűleg soha nem lesz lehetőség 100 játékossal együtt játszani.
    - A következő hetekben/hónapokban dolgozni fognak a játékmód csiszolásán, például a közlekedési járműveken és a többi játékos teherautóinak a renderelés javításán.
    - A konvoj játékmódot azért készítették el, hogy lehetőséget biztosítsanak hogy a játékosok együtt tudjanak játszani.
    World of Truck:
    - MMO játékmód, amely körülbelül 7 éve van folyamatban.
    - Ennek nagy részét a virtuális kamionos cégek teszik majd ki, amelyekben rengeteg lehetőség rejlik. Néhány funkciót említettek, mint például:
    * A vállalat és a tagok kezelése
    * Fuvarok nyomon követése
    * Készletekkel, rakományokkal való kereskedés a vállalatok között
    - "Küldetéseket" is szeretnének majd biztosítani a "dungeonokban" ( elkülönített térképrészekben )
    * Lehetővé tenni a vezetést például a dzsungeleknél, és a jegeknél. ( Kanadában )
    * Ahhoz, hogy ez mind lehetséges legyen, először az időjárási évszakokat kell megcsinálni
    > Ez egy nagy álmuk
    > Ez egy nagy feladat, a már meglévő funkciók nagy száma miatt
    - Késik, mivel nagyon összetett. Nagyok az elvárások mind a közösség, mint maga Pavel részéről.
    TruckersMP:
    - Jól ismerik a TruckersMP közösségét
    - Inspirációt adott az SCS Software számára
    - Inkább hallgatnak a TruckersMP-ről, mivel nincs befolyásuk a tartalom/frissítések felett. Ha támogatnák / ajánlanák a TruckersMP-t, az potenciális problémákat okozhatna, például a teherautó engedélyek iránt.
    - Másrészről viszont továbbra is retweetelik vagy megosztják a TruckersMP bejegyzéseiket a közösségi médiában
    - Nem tervezik, hogy szembemennek a moddal, viszont alapvetően harcolnak az ügyfelek ellen, ahogyan a Take-Two tette.
    Konzolok:
    - Továbbra is támogatni szeretnék őket, azonban más projektek miatt hiányoznak a szükséges emberek hozzá.
    2 többjátékos játékmód, új DLC-k, frissítések kiadása 2-4 havonta, a térkép régi részeinek átdolgozása, régi eszközök újraalkotása, a játékmotor újradolgozása, új alkalmazottak toborzása,...
    - Nehéz alkalmazottakat ( programozókat ) találni, a pénz nem kérdés.
    - Ezenkívül garantálni kell hogy sem a PC-s, sem a konzolos verziók nem maradnak ki a frissítésekből
    - De ha mégis megtennék, akkor a régi konzolos generációkat is támogatni szeretnék, nem csak az újakat
    Buszok:
    - Már évekkel ezelőtt dolgoztak rajta, mivel az ETS2 megjelenése után "gyors pénzre" volt szükségük. Az ETS2 sikere nem volt garantált
    - Rengeteg engedély nem ment jól
    - Ahogy az ETS2 népszerű lett, a buszok kevesebb figyelmet kaptak
    - Később felmerült az ötlet, hogy DLC-ként adják hozzá őket ( bár erről nem nyilatkoztak )
    Játékok:
    - Először a kamionozás élményét akarják javítani a játékaikban
    - Logisztikai funkciókat szeretnének létrehozni
    - Pavel említette, hogy lehet majd rönköket szállítani, amiből utána bútorokat készítenek; gyakorlatilag egy folyamatláncot szeretnének
    - Említette a "szerepjáték" funkciót, mint például a kamion vontatót; egy valós vontatót már beszkenneltek egy modellhez, de több előrelépés nem történt
    - Tisztában vannak azzal, hogy a játékuk kezd kiöregedni
    - Néhány eszközt még frissíteni kell, a világítások változása miatt
    - Jelenleg vannak csapataik, akik a térkép(ek) régi részeinek újradolgozását végzik. Kaliforniát, Arizónát, az Egyesült Királyságot és ( németországi ) városokat említettek.
    Forrás: ETS2 Hírek / Segítségek
  • SimaSuna #52469
    Egyelőre NEM lesz.
  • regelek5
    Sziasztok! Tudtok valamit arról, hogy lesz-e a játékban olyan, hogy látni lehessen az utakon a saját kamionokat? Mert addig nem érdemes pénzt költeni a festésre szerintem, csak a saját kocsi esetében.
  • pozimisi11
    Ahoz kerestem :(
  • SimaSuna #52466
    Attól hogy letöltesz egy Scania Vényóc modot még nem feltétlen jó a kamionhoz.

RJL-hez keress hang modot, ne sima scaniahoz...
  • pozimisi11
    Hello valaki tudja, hogy miért nincs a kamionnak hangja? Beraktam egy V8 as módot ami eddig működött de most se duda se hang... a játék eredeti 1.41
    Ha kiveszem a módot akkor sincs hangja a kamionnak...(SCANIA RJL MOD)
  • z0ty4
    van élet a szervereken
  • Alanw
    https://bitbucket.org/santigl/ets-radio-manager/src/master/

Evvel könnyeben beteszed a gameba az állomásokat...

Ez meg egy jó kis rádio program kb 17000 állomással,lesz mit másolni...akármelyik országbol,bármilyen műfaju állomást
    http://www.radiosure.com/downloadz/downloadz-select/

• SimaSuna #52462
    google, 2mp.. :)
  • Frenkyyke
    Sziasztok. Egy értelmes és hasznos leírást tudna valaki nekem arra, hogy hogyan kell beállítanom, hogy tudjam a rádió1-et hallgatni játékon belül? Előre is köszönöm.
  • Axtros
    Az ATS verziószámának semmi köze az ETS2 verziózószámához. Két külön szoftver, eltérő életciklussal, tartalommal és fejlesztésekkel. Ebből a szempontból irreveláns, hogy azonos a fejlesztője, a témája, stb. Két külön program, különálló verziókkal megjelölve.
  • SimaSuna #52459
    az SCS srácok tudják csak.