52658
-
bajusz_ati #52498 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
bajusz_ati #52497 Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! -
#52496 van facebook, van multis csoport...lehet keresni embereket.
A TMP támogatja már jóideje a Promods térképet...
-
kejfeljancsi #52495 Nincs egy barátom se játékon belül szóval a convojy alapból kilőve :( A Truckersmp-t megleltem de ezt ne támogatja a Promods vagy a Ets? már nem emlékszem pontosan -
#52494 Truckersmp.com
vagy van a hivatalos a játékban, Convoy néven megtalálod. -
kejfeljancsi #52493 Kiégtem -
kejfeljancsi #52492 Dobna nekem valaki Mondjuk te Zoci egy normális linket a multihoz? :)
-
Puhos #52491 Szerintem aludhatsz nyitott ablak mellett nyugodtan! -
#52490 Szerintem csak ha visszaállítjátok a játékot 1.41-re. Mindig gebasz volt a ProMods-val ha frissült a játék. -
#52489 Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Haverom és én a Promodson akarunk játszani az 1.42 verzióval. Viszont ezzel az a baj, hogy a Promods csak az 1.41el kompatibilis.
Szóval a haverom kitalálta, hogy át kéne írni a Promods verzió számát 1.41ről 1.42re...
Megpróbáltuk át írni, de sajnos nem sikerül/sikerült, mert elvileg le van védve erős jelszóval.
Szóval esetleg vakaminek valami ötlet? Megköszönöm a segítséged. -
Alanw #52488 https://santigl.github.io/etsradiomanager/
Innen szoktam url-t vadászni:
http://www.radiosure.com/downloadz/ -
kejfeljancsi #52487 Lehet hogy így már én is meglesem a multit.
-
#52486 2012. október 19 óta várt frissítés.
Moddolt multi. Saját kamionokkal.Hivatalosan.
#oldboyzcustomz
-
peti178 #52485 Már megoldódott, de köszönöm! -
#52484 Magyar rádfiók... -
peti178 #52483 Köszönöm szépen igen ilyenre gondoltam. Kellett nézem egy kis tutorialt miként kell csinálni és sikerült is bepakolnom a Rádió1-et! :) -
#52482 Ezek? -
peti178 #52481 Sziasztok! Valaki tudja honnan lehet leszedni magyar rádiót, ami a mostani verziójú játékkal is működik? -
#52480 Elég szar modot használsz ha 300 misi egy kamion...
A realitás nagyon elment nálad...de ha neked jó így hát egs ;) -
kejfeljancsi #52479 Ha lenne annyi sofőröm hogy minden garázsomba 5 kamion legyen, már el is menne a pénz. Egy kiépített kamion alaphangon 300 misi :). 200 kamion számolj :) Utána meg úsznék a pénzbe -
#52478 Mire költöd?
Tele a garázs, mindent megvettél...
Értelmetlennek találom...de kinek a pap kinek a paplan. -
kejfeljancsi #52477 ZOCI nincs az a pénz amit ne lehessen elkölteni. És máskülönben is csak 1 milliárd eurom van xd -
#52476 Elérkezett az ideje, hogy az OldboyZ CustomZ végre otthonra leljen és ebben a Ti segítségeteket is szeretnénk kérni. A leendő telephelyünk helyszíne már megvan, de még az építkezés hátra van.
Szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy fuvar formájában járuljatok hozzá ehhez. Tisztítsuk meg a terepet!
Kommentben a leírás!
Olvasd át, csatlakozz és csapj bele a lecsóba!
Játék leírás! -
#52475 hova kell a 12342523523652. sofőr?
Mi értelme van?
Egy rakat pénzt hoz már 3-5 sofőr is...amit el se tudsz költeni...
-
kejfeljancsi #52474 Egy újabb nagy frissítés, es egy db sofőrt tudtak betenni pluszba amit fel tudtam venni. Szomorú vagyok. -
Stormbird #52473 A Going East DLC-ben.
Itt láthatod -
akosmakos #52472 A magyar úthálózat melyik DLC-ben van benne? -
Bebe59 #52471 Köszönöm a fordítást! -
#52470 Összefoglaló Pavel Seborral, az SCS Software vezérigazgatójával készített interjúból ( 2021.07.26 )
Néhány héttel ezelőtt egy interjú készült Pavel Seborral az SCS Software vezérigazgatójával. Az interjúról ShawnCZek készített egy összefoglaló leírást.
Konvoj:
- A játékmód csak kis létszámú játékos csoportokra tervezték
- Soha nem fogják megcélozni a több ezer játékos létszámot.
- Jelenleg csak 8 játékos játszhat egy multiban.
* A megjelenés napján még eléggé kevesen játszottak a játékmóddal
* A jövőben növelni szeretnék a játékos létszám limitet, azonban jelenleg még vannak technikai problémák ( renderelés, hálózat ) amik miatt ez még nem lehetséges.
* Valószínűleg soha nem lesz lehetőség 100 játékossal együtt játszani.
- A következő hetekben/hónapokban dolgozni fognak a játékmód csiszolásán, például a közlekedési járműveken és a többi játékos teherautóinak a renderelés javításán.
- A konvoj játékmódot azért készítették el, hogy lehetőséget biztosítsanak hogy a játékosok együtt tudjanak játszani.
World of Truck:
- MMO játékmód, amely körülbelül 7 éve van folyamatban.
- Ennek nagy részét a virtuális kamionos cégek teszik majd ki, amelyekben rengeteg lehetőség rejlik. Néhány funkciót említettek, mint például:
* A vállalat és a tagok kezelése
* Fuvarok nyomon követése
* Készletekkel, rakományokkal való kereskedés a vállalatok között
- "Küldetéseket" is szeretnének majd biztosítani a "dungeonokban" ( elkülönített térképrészekben )
* Lehetővé tenni a vezetést például a dzsungeleknél, és a jegeknél. ( Kanadában )
* Ahhoz, hogy ez mind lehetséges legyen, először az időjárási évszakokat kell megcsinálni
> Ez egy nagy álmuk
> Ez egy nagy feladat, a már meglévő funkciók nagy száma miatt
- Késik, mivel nagyon összetett. Nagyok az elvárások mind a közösség, mint maga Pavel részéről.
TruckersMP:
- Jól ismerik a TruckersMP közösségét
- Inspirációt adott az SCS Software számára
- Inkább hallgatnak a TruckersMP-ről, mivel nincs befolyásuk a tartalom/frissítések felett. Ha támogatnák / ajánlanák a TruckersMP-t, az potenciális problémákat okozhatna, például a teherautó engedélyek iránt.
- Másrészről viszont továbbra is retweetelik vagy megosztják a TruckersMP bejegyzéseiket a közösségi médiában
- Nem tervezik, hogy szembemennek a moddal, viszont alapvetően harcolnak az ügyfelek ellen, ahogyan a Take-Two tette.
Konzolok:
- Továbbra is támogatni szeretnék őket, azonban más projektek miatt hiányoznak a szükséges emberek hozzá.
2 többjátékos játékmód, új DLC-k, frissítések kiadása 2-4 havonta, a térkép régi részeinek átdolgozása, régi eszközök újraalkotása, a játékmotor újradolgozása, új alkalmazottak toborzása,...
- Nehéz alkalmazottakat ( programozókat ) találni, a pénz nem kérdés.
- Ezenkívül garantálni kell hogy sem a PC-s, sem a konzolos verziók nem maradnak ki a frissítésekből
- De ha mégis megtennék, akkor a régi konzolos generációkat is támogatni szeretnék, nem csak az újakat
Buszok:
- Már évekkel ezelőtt dolgoztak rajta, mivel az ETS2 megjelenése után "gyors pénzre" volt szükségük. Az ETS2 sikere nem volt garantált
- Rengeteg engedély nem ment jól
- Ahogy az ETS2 népszerű lett, a buszok kevesebb figyelmet kaptak
- Később felmerült az ötlet, hogy DLC-ként adják hozzá őket ( bár erről nem nyilatkoztak )
Játékok:
- Először a kamionozás élményét akarják javítani a játékaikban
- Logisztikai funkciókat szeretnének létrehozni
- Pavel említette, hogy lehet majd rönköket szállítani, amiből utána bútorokat készítenek; gyakorlatilag egy folyamatláncot szeretnének
- Említette a "szerepjáték" funkciót, mint például a kamion vontatót; egy valós vontatót már beszkenneltek egy modellhez, de több előrelépés nem történt
- Tisztában vannak azzal, hogy a játékuk kezd kiöregedni
- Néhány eszközt még frissíteni kell, a világítások változása miatt
- Jelenleg vannak csapataik, akik a térkép(ek) régi részeinek újradolgozását végzik. Kaliforniát, Arizónát, az Egyesült Királyságot és ( németországi ) városokat említettek.
Forrás: ETS2 Hírek / Segítségek -
#52469 Egyelőre NEM lesz. -
regelek5 #52468 Sziasztok! Tudtok valamit arról, hogy lesz-e a játékban olyan, hogy látni lehessen az utakon a saját kamionokat? Mert addig nem érdemes pénzt költeni a festésre szerintem, csak a saját kocsi esetében. -
pozimisi11 #52467 Ahoz kerestem :( -
#52466 Attól hogy letöltesz egy Scania Vényóc modot még nem feltétlen jó a kamionhoz.
RJL-hez keress hang modot, ne sima scaniahoz... -
pozimisi11 #52465 Hello valaki tudja, hogy miért nincs a kamionnak hangja? Beraktam egy V8 as módot ami eddig működött de most se duda se hang... a játék eredeti 1.41
Ha kiveszem a módot akkor sincs hangja a kamionnak...(SCANIA RJL MOD) -
#52464 van élet a szervereken
-
Alanw #52463 https://bitbucket.org/santigl/ets-radio-manager/src/master/
Evvel könnyeben beteszed a gameba az állomásokat...
Ez meg egy jó kis rádio program kb 17000 állomással,lesz mit másolni...akármelyik országbol,bármilyen műfaju állomást
http://www.radiosure.com/downloadz/downloadz-select/
-
#52462 google, 2mp.. :) -
Frenkyyke #52461 Sziasztok. Egy értelmes és hasznos leírást tudna valaki nekem arra, hogy hogyan kell beállítanom, hogy tudjam a rádió1-et hallgatni játékon belül? Előre is köszönöm. -
Axtros #52460 Az ATS verziószámának semmi köze az ETS2 verziózószámához. Két külön szoftver, eltérő életciklussal, tartalommal és fejlesztésekkel. Ebből a szempontból irreveláns, hogy azonos a fejlesztője, a témája, stb. Két külön program, különálló verziókkal megjelölve. -
#52459 az SCS srácok tudják csak.