Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jólvan nemvagyok nagyon jártas az ilyan topikban,még 1x bocsánat
*megvenni

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Nem értem.. MIÉRT NEM LEHET FÖLFOGNI, HOGY NO WAREZ?!

Tessék mrgvenni eredetiben! <#banplz>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

bocsánat
Ne warezolj már!!!
sziasztok,lenne egy kérdésem,hogy az 1.4.8-as patch-hez van aktiváló kód?mert nem találok sehol,elõre is köszönöm a segítséget 😊
7r1v1um
Igaz csak egy Fiesta volt nem akkora batár mint egy kamion, de köszönöm a válaszokat.<#idiota>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Oliverius
Mindenki más én speciel bírom a hosszú utakat csak ne autópályázni keljen egész úton mert az unalmas.

7r1v1um
London-Bp-t. sikerült már másodmagammal. Nem olyan vicces

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

nem igazán értem 😞
miért nem birja a gép a pl : 200 % vagy a 400% lékot ?
a Renderelési % ..
vagy mi lenne az hogy jobban ki van dolgozva a táj ?
a választ elõre is köszönöm .

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

xDD

Illetve a Flight Simulator 2004 és az X is ilyen. 😊

///M I Love BMW. :)

7r1v1um
Elõször talán poénos, de pl.:Train Simulator 2012. Ott 1:1 a dolog.

Sziasztok! A Frank féle magyar map-ot hogyan oldottátok meg,hogy ne fagyjon ki? Sajna olyan fuvart nem találok az elején,ami 2 perc alatt teljesithetõ😞
Elõre is köszi.
Nem, játékban gyorsabban telik az idõ
Oliverius
Ezt nem gondoltad komolyan ugye? Persze, hogy nem különben elég vicces lenne egy Róma-London fuvart lenyomni nem gondolod? 😊

Ott az Action....
A Fraps-hoz még annyit, hogy tömörítetlen avi-t csinál, úgyhogy kell hely bõven egy hosszabb video rögzítéséhez. Nekem most van egy kb 28 perces full hd Iveco felvételem, ami 65 gigát foglal. Kódolás után persze a kész video ennek csak a töredéke lesz.
Be lehet állítani azt is, hogy csak half-size videot csináljon és akkor lényegesen kevesebb hely kell majd.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

7r1v1um
Hello srácok!
Totál newbie vagyok ebben a játékban. Az lenne a kérdésem, hogy 1 játékóra az a valóságban is egy órát jelent?

hotwheels
<#nyes><#nyes>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Már rakom is fel <#nyes><#taps>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Éretm köszi.
Mikortól lehet regisztrálni?
macleody
Lolluki is arra gondolt. A Fraps egy progi, amivel ki lehet íratni játék közben az fps-t, képet lehet menteni, meg videót csinálni.
Kijött az új (nem béta) 1.4.8-as peccs: innen lekapható!

Egyben úgy néz ki, jól beleforgatják a bevételt a cégbe, hamarosan háromszor nagyobb irodába költözik az SCS... Remélem ez nagyobb csapatot, és további jelentõsebb fejlesztéseket jelent majd. 😉

Én erre gondoltam: #28208
fraps??
Üdv mindenkinek!

A tegnapi FPS-es témával kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Lehet, hogy hülye kérdes de nem tudom.) Azt szeretném megtudni, hogy a játék közben , hogy tudom megnézni, hogy éppen mennyi az FPS szintje.

Válaszotokat elõre is köszönöm.
Misuka963
Nagyon szépen köszönöm a segítséget 😉 <#worship>

A bétapeccsekhez általában nem jók a modok, tudtommal.

Tanker56
Valaki válaszoljon erre plz! 😄

Tegnap este megvettem az új Ivecot! Itt épp pihenés közben 😊
[/url][/img]
Indulás!

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Kis pihenõ 😊
csaba90
ja 😊 ennyi erõvel aki nem akar patchelni, akkor az még mindig tolhatná a pttm-el 😄

Csaby

Kezdetben lehet hogy problémás lesz átállni rá, de nekem összességében sokkal rugalmasabbnak tûnik az egész szisztéma. Végre jobban tûri az egymással ütközõ modokat a grafikus motor, az pedig mindenképpen jelentõs elõrelépés, hogy most már nem kell minden modnak a gyári fájlokba beleturkásznia, hanem saját .sii fájlokat írhatunk hozzájuk (amivel jelentõsen lecsökkennek a modösszeakadások).

Eltarthat egy ideig, mire a közösség átáll az új motorra (még úgy is, hogy kompatibilitási okokból a játék jelenleg több régebbi def-formátumot is támogat), de a leírtak alapján szerintem megéri veszõdni vele, mert sokkal hibatûrõbb, és persze az ECS + ATS, és a többi SCS-játék is ezt a megközelítést fogja használni... 😉

Boxer HUN
A moderátorok és adminok pedig takarítanak, és rendet tartanak a minimum szintet meg nem ütõ letöltések, és létrehozóik között.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
A letöltés csak a letöltés kezelõben volt kevés. A modifikációk a fórumon belül voltak megosztva csatolmányként. Ez nagy valószínûséggel így lesz most is, csak annyi változással, hogy nem fog mindenki csatolmánnyal feltölteni, hanem lesznek erre a feladatra kijelölt emberek.

Különálló adatbázist használ az új oldal, természetesen lehet ugyanazokkal az adatokkal regisztrálni(email, név, jelszó...stb.)!

Értem, nekem aztán ez nem okoz gondot csak annyi, hogy azért volt ilyen kevés letöltés mert már pakoltok olyan szinten kifelé??? És még egy amivel most vagyok beregelve e-mailal tudomásom szerint majd újra betudok ugyan azzal nem???
Boxer HUN
Az új oldalon sem lesz ez másként... Ezért lesz 2-3 "feltöltõ", hogy ne legyen olyan káosz, mint a mostani oldalon. Amúgy halkan jegyzem meg neked, hogy közel 15Gb csak a modifikáció most a RestaCar oldalán. Ennyit a "...4-5 dologról"

Egyúttal közlöm a publikummal, hogy péntek este, legkésõbb szombaton napközben automatikusan, megszakítás nélkül váltja az új RestaCar oldal, a régit. A regisztráció kötelezõ mindazok számára, akik továbbra is szeretnének a közösség tagjai maradni, akik pedig terhesnek érzik ezt a dolgot, azoktól érzékeny búcsút veszünk. Az oldalra történõ regisztrációt követõen adminisztrátori aktiválás következik. (NEM KAPSZ AKTIVÁLÓ EMAIL-t)! Levelet már csak akkor kapsz, amikor aktiválva lett a fiókod. Addig legyél türelemmel.

indoklás a regisztrációra:
Az utóbbi idõben elszaporodtak az orosz reg. bot-ok. De olyan szinten, hogy volt olyan nap, amikor több mint 50 új regisztrációt hajtottak végre spam jelleggel. Az adatbázisból kiszûrni a még nem bannolt regeket szinte lehetetlen. A felhasználó kezelés több mint 10 táblára oszlik szét, én meg nem ettem meszet, hogy kézzel selejtezzek 6-7000 regisztrációt minimum 10-szer. Ezért hangsúlyoztam, hogy ha valakinek terhes ez az egy újra regisztrálás, akkor azoknak új közösségi portál után kell nézniük.

Bízom benne, hogy senkinek sem veszi el a kedvét ez az aprócska kellemetlenség, és viszont látjuk egymást az új oldalon.

A webcím NEM VÁLTOZIK MEG!!! http://restacar.hu

Köszönöm a RestaCar Team nevében is, hogy elolvastad.

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Hát ez full durva!

Az SCS nemhogy megkönnyíti a modderek dolgát, hanem épphogy megnehezíti ennyi átvariálással!
Szerintem ezek után nekik is illõ lenne kiadni egy ilyen hasonló Modding Tutorials DVD-t, mert ez így kínai még magyarul is sokaknak! <#sniffles>
Ezek után kíváncsi leszek mennyire fognak visszaesni az 1.4.x utáni módok, és itt nem a skinekre gondolok!

Ennek az angol megfelelõje szerint csináltam...
1.4.1 modding változások. Új fórumon is kinn lesz, de gondoltam kirakom a régi oldalra is.

Ezt mindet így csináltam! Kivéve az utólsó mozzanat nem jött össze! <#vigyor2> A def-eknél egy kicsit trükkösebb a helyzet. Meg ennél a verziónál nem lehet kitörölni olyan könnyen az alap városokat. A réginél simán ment. És most mindig zürichen, meg berlint keresi...<#confused>
def fájlokat ne az eredetibe tedd be, hanem amit hozzáadtál, azokat tedd be a custom részbe. (sign custom, overlay custom stb) editorba map betölt, build, kilép, becsomagol, játszik 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szerintem jó lesz az 1.3.1 patchen: <#awink>

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

Szerintem 1.3 alatt simán futna...a térkép struktúráján csak az 1.4-esben változtattak, nem? De ott nagyon...<#violent>
Képek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Apró extrák. 😊 Csak szolidan.

Fuvar felvétele.

Közben nappal lett. Itatás-etetés. 😄

Elõzõ lepakolva és a holnapi fuvar, felvéve. 😊

///M I Love BMW. :)

alapjátékom volt fent leszedtem az 1.4.1-et és alapból egybõl felment 😊
Szépen fokozatosan kell fejleszteni 😊
azaz convertálod 1.1.1 es rõl 1.3.1 esre utána pedig a 1.3.1 es rõl 1.4.1esre 😊

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317