Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Mi a helyzet frank mapjával érdemes letölteni, vagy várjak vele, amíg megoldják a problémákat?
maujuri
tedd üresbe és járasd magas fordulaton a motort

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Én csak a -force_mods paraméterrel indítom a játékot és így nem kell a módokat folyton Ki-Be pipálgatni hogy mûködjön.
Magyarul úgy mûködik, mint a régebbi kamionos részeknél. Berakod a módokat és automata betölt mindent.

A nő olyan pontok halmaza amely felállítja az egyenest

7r1v1um
Így már okés. Nagy zöld +, természetesen.<#worship>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Carlos
Mi az a TS Map 3.3 ?
Legutóbb még az 1.1-es verzióval játszottam...

Þór vígi þessi rúnar

Hát az a levegõ feltermelés jól beszo...ott,kb 10 percig termeli a levegõt alapjáraton.😊
Holnap 15:00-óra fele elviekben jön a TS Map 3.3 ami már az 1.4.8 -as javítás alatt is fog mûködni.Én most vittem le egy fuvart Thessalonikibe de vissz fuvart már nem vállalok.Mert holnap pakolom fel az 1.4.8-as javítást meg az új TS Map-ot.Aztán vásárolok egy iveco hi wayt azt irány a világ!! 😄 XD

PSN-ID:SanyaBoss

Játék indításnál látod a profilod. Szerkesztés - jobb oldali ablakban pipa a 2 fájlra - Alkalmaz - Folytatás.
Jónak kell lennie, mert nálam mûködik

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Carlos
Újra úton... legfrissebb verzióval. Van valami mod amit mindenképpen érdemes feltenni?

Þór vígi þessi rúnar

7r1v1um
Hol tudom aktiválni ezt a két fájlt? Van valami Mod Manager-szerûség, mint a Fallout-játékokhoz, mert szerintem az lehet a hiba. A 2 fájl a helyén van, esõ csúszka max.-on.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Akkor reméljük elõbb vagy utóbb lesz ilyen mod vagy "javítás", mert szerintem ezzel csak jobb lehet a játék.
éppenséggel van de itt nincs warez 😊
új peccsekhez meg sztem nincsenek aktiváló kójok,amik mûkõdnének
1.3.1-es peccsel játszok...
nekem miért nem megy rendesen Frank007 magyar mapja? nem tudok közlekedni rajta mert mindig be fagy,ha F1et nyomok 😞
Az esõ hossza és gyakorisága csúszka hol áll ? Tedd maximumra, hátha akkor elkezd esni a hó. Utána már visszább lehet venni, én is ezt csináltam.
A másik, hogy nálam 2 fájl tartozik ehhez a modhoz:
WinterModAddonsV1.0.scs
WinterModV1.0.scs
Mindkettõ aktiválva van.
Ha nálad ezek ugyanígy vannak, akkor nem tudom, mi lehet a hiba.
1.4.8-as verzióval játszom.

Jó lesz ez 1.4.1 alatt... <#hehe>

Na jóóó, OFF vége! <#integet2>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

7r1v1um
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Hardcore tejfölt" viszont tapasztaltam, de kint 14 C volt, az meg legfejebb õsz közepe München környékén....

Hali.
Érdeklõdnék,hogy esetleg tud e valaki "klíma mód"létezésérõl.

PSN-ID:SanyaBoss

Kipróbáltam az eddig bekonvertált objektumaim közül egyet, h müxik-e 1.4.1 alatt ill., h el tudom-e menteni a map-ot, h látszódjon is a játékban, és úgy néz ki müxik a történet. Remélem az összes cumóm látja majd az új peccs, ez csak egy quick test volt! <#bohoc>

A DLC megjelenéséig van még idõm mókolni az editorba! <#hehe>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

7r1v1um
És milyen idõközönként, meg hol esik, mert akármerre jártam eddig, se híre, se hamva.

Helló, Mindenki...
Érdeklõdni szeretnék,hogy jelenleg 1.3.1 patch van fennt a játékon és ha lefrissítem 1.4.8-as patchre akkor amelyik mód bennt volt (kamionok,tuning,stb) azt ugyan úgy tudom használni?
Kipróbáltam ezt a winter modot. Nekem tetszik. Indulásnál maximumra toltam az esõre vonatkozó csúszkát, aztán ennek vagy másnak a következtében ömleni kezdett a hó. Viszont vannak érdekes dolgok, mert 60km/h-s tempónál nyomtam egy satuféket és a szerelvény 10m-en belül megállt. Ami viszont nagyon tetszett, hogy városba érve az úton lévõ aknafedeleken nem volt hó, mindenhol máshol igen. Részletes kidolgozottságra utal ez szerintem. Összességében jópofa és változatosságot hoz az állandó nyári fuvarozás közben, a hiányosságok ellenére is. Remélem fogja még fejleszteni a mod készítõje.
Két kép:

érdekes 😄
Nekem is. xD

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

na jóó talán buszok is de kamionok egyik se fõleg ilyen dúrván 😄
chö engem egyik se elõzz,MAX.személyautó xD
kcsbubi
Igen. De azóta sem tapasztaltam ilyet. Csak személyautók és buszok elõznek, de azok sûrûn.

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Csakugy, mögötted volt és megelõzött?

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

kcsbubi
Nálam beelõz. TSM 3.0 van fent.

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

BlueMaster
Holnap 15 órára ígérik a TSM 3.3-at amely kompatibilis lesz az 1.4.8-as patchel!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

7r1v1um
Írni fogok, bár naptár hiányában nem igazán tudom mikor kéne havaznia, de gondolom random-szerû a dolog, mint az esõ.
#28361 10 óra játék után nekem úgy tûnik, hogy nem akaróznak elõzni, a buszokkal ellentétben. Viszont tudnak érdekes dolgokat végrehajtani, mondjuk autópálya le-felhajtókon.

Sziasztok.Az 1.4.8-as verzióval van kompatibilis tsm map?
Ha igen,melyik?
zozyk
Hello

Régebben játszottam a játékkal,még a "csúnya" verzióval.
Most megvettem a steam-en,és azt szeretném kérni,hogy javasoljatok légyszives modokat,ami a játékélményt felturbózza.

KÖszi

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Írj már légyszi majd tapaasztalatot, hogy mûködik-e rendesen ? Nekem 1.4.8 van.

Sziasztok!

A játékban lévõ "ai truck"-ok nem elõznek?Vagy esdetleg van valami "mod" ehhez? Én úgy látom, ha nem tudok haladni jön mögöttem végig, nem elõz meg pályán.

Üdv.
Hoztam két képet magammal! <#papakacsint>

Flottám vezérgépe, 1000 ló ereje van beletömve! <#taps>

Õ pedig csak az egyszerûség kedvéért. De a Volvo így is gyönyörû! <#szeret>
7r1v1um
Kössz az oldalt. Felraktam, remélem mûködni is fog. Igaz valami 1.2.5-höz készítették, de majd meglátjuk.<#eljen>

Norby646
Nem tudtok olyan tuning modot amivel tudok L (larmschutz, kerek zöld tábla fehér L betûvel a kamionok elején általában) jelzést rakni a kamionom elejére? Volvora kéne, de csak tuningként akarom tehát magát a gyári modellt nem szeretném lecserélni. Mondjuk a lököst is jó lenne megcsinálni mûanyagra, mert egyelõre csak skin-el oldottam meg.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Frequency
PL innen:Tél mod

srácok, hogyan tudok a kamionomra és a pótomra nyomni egy szöveget???
7r1v1um
Szomorú.
És ezt melyik fenti honlapról tudom beújítani?
(Frankfurt-Prága csak 411 km, és ajánlom mindenkinek. Akár az egész játékot lehetne azzal reklámozni.)

egyre újabb patchekben már benne lesznek az új kamionok is???
Frequency
Csak tél modifikáció létezik.Az alap verzióban nincs havas táj.

én holnap szeretnék elmenni 😄
7r1v1um
Nekem mûködik a fedélzeti comp. az összes típusnál.
A 450 ilométeres Frankfurt-Prága nem kicsit szépre sikeredett (már amikor nem esett az esõ és láttam a tájat).
Apropó idõjárás: az alapjáték tartalmaz havas-téli idõszakot? Dél-Németországot vagy Svájcot jobban el tudom képzelni úgy.

Üdv mindenkinek. Megvéve az új Iveco-t azt tapasztaltam, hogy a mûszerfalt csak távoli nézetben látom, nem tudom közelebb hozni, és az I betûre sem változik a kijelzõ. Ennél a típusnál ez a normális vagy más gondom van?
AudiQuattro
Ki megy Szegedre ma kamionos talira?😄

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu