Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm válaszod

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Az elõzõ hsz-em: @The Best kollégának ment. Frissített az oldal, aztán "elfelejtette" a válasz gombot.. ^^

///M I Love BMW. :)

Igazából ezt csak te tudod. 😊
A MAN -nak picit nagyobb az indulási "tehetetlensége". Nem húz annyira jól hirtelen, mint pl. a Scania és a Volvo. Bár, lehet azóta változtattak ezen is. Az új patchel. Én az elejétõl fogva MAN -t használtam, 680-as motorral, és nagyon megvoltam vele elégedve. Csak az indulásnál egy picit lomhább, de utána megy mint a távirat. 😄 Most Scania-m van, 730-as motorral. Ez már indulásnál is jobban húz, és jobban gyorsul. Mivel alapból erõsebb a motor is. A DAF is jó. A maradék 3 márkáról meg nagyon nem tudok nyilatkozni. MAN és DAF - flottából áll a "cégem", csak én használok Scania -t. 😊

///M I Love BMW. :)

Érdemes megnézni Kótai Zoltán csatornáját, nagyon jó videói vannak. Kis betekintést enged az igazi kamionos életbe.

http://www.youtube.com/user/KotaiZoli60?feature=watch
kcsbubi
Ma meg volt az elsõ jó cselekedetem. A kolleginának segítettem kereket cserélni. 😊

http://kephost.adatbazis.eu/images/09499997822590722599.jpg

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

7r1v1um
Én meg azt nem tudom eldönteni, hogy Globetrotter-fülkés Volvot vegyek, vagy sima sleeper-fülkéset, de majd meglátom.

Más:
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy az a mappa amiben a modok is vannak, át kerüljön a másik meghajtóra? Mert amire pakolta azon csak a windowsnak van hely...........

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

HAli szerintetek melyik szekérrel érdemes jatszani nem tudok választani 😊

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

7r1v1um
Mert nem játszottál TS2012-t.<#nevetes1>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Az utolsó két sor már Franknek szólt elnézést a lámaságért csak pár óra alvással lassan go a való világba <#nyes>

A nő olyan pontok halmaza amely felállítja az egyenest

Megmondom a frankót annyira nem értek hozzá csak néha szabadidõmbe bekapcsolom és levezetem a fáradt a gõzt 😊 de köszönöm a felvilágosítást ! 😊de ez a tsm 3.2 se teljesen tökéletes nálam ami tudom nem is a gárda javítása még mindig tünnek el a pótkocsik amit 20 percenként való mentésel ki tudok küszöbölni de egy Gyõr Sevilla útvonalon eléggé fárasztó na meg még két hibával találkoztam az egyik az hogy a gyõri garázsba levõ tankolásnál lefagy az egész a másik meg hogy a menübe azt írja h üzemanyaggal 800 km vezethetõ le s közbe tele van tankolva a gép fél óra mulva meg már 900 km t ír ki 😄 Hátha a ma délutáni hivatalos tsm frissitésel jó lesz..
Amugy nagyon jó a magyar térkép csak azért letöröltem mindent és 1.1.3 on toltam a nagyon fontos leírásokkal betartva és nem is fagyott ki Gratula az igényes munkához ha még gyerekcipõbe is van jelenleg <#hawaii><#hawaii>

macleody
Ha ilyen lassan mész ne is csodálkozz 😊
kcsbubi
Ma ismét beelõztek. Az autópálya harmadik sávjából. <#rinya>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kephost.adatbazis.eu/images/50459256664268783162.png
http://kephost.adatbazis.eu/images/15888435479081013271.png
http://kephost.adatbazis.eu/images/11147663907294469944.png

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Nekem a korábbi tsm mapokkal ment. (Bármilyen vasat vettem a Gyõri székhelyû ottani telepemre annak magyar rendszáma volt.)
Értem kössz.
a magyar rendszám ugye meg a tsm map ból Gyõrött vásárolt Scania üzletbõl

Szia ez a Full Tuning KaptaN_38.scs mód nagyon nehezen tudtam össze hozni 1.4.8 alatt tsm map3 trailer módja kiütötte de annak a kivételével már ment is a régi mentésekkel új játék nélkül 😊

Kössz a tippet, ez használt. De erre, hogy nem gondoltam???
hotwheels
Estét! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

joceruza
Nagyon tuti! <#eljen>
(ment egy privi)

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

7r1v1um
Teccik , hogy le se hányja a játék, ha a személyautós fizetõ kapuhoz állok be kamionnal.<#idiota>
Engem rendõrlámpánál szívat, állok 5 percet elõtte, de ugyanúgy piros. Megoldás: elmented és újra betöltöd.

Beszorultam az elromlott fizetõkapu mögé. (Rmélem jó lesz a beszúrás.)

[/img]
7r1v1um
Nos winter mod esetén az esõ-csúszkát 0-ra állítottam, mert ha odakint mínuszok röpködnek, akkor esõ nem fog esni max. hó, és dörögni-villámlani sem fog....
Egyébként brutálisan jó hangulatot csinál a játéknak, készítettem pár képet is:

Ez milyen névre hallgató tuning mod és mielyik verzióval megy?
Válaszodat elõre is köszönöm.
Az 1.1-nek a legújabb verziója lesz. 😊
http://www.trucksim-map.com/index.php?page=Home&s=207c479b4db016225c4612e662435fa7bb1a5f6b

PSN-ID:SanyaBoss

Sziasztok!
Mi a helyzet frank mapjával érdemes letölteni, vagy várjak vele, amíg megoldják a problémákat?
maujuri
tedd üresbe és járasd magas fordulaton a motort

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Én csak a -force_mods paraméterrel indítom a játékot és így nem kell a módokat folyton Ki-Be pipálgatni hogy mûködjön.
Magyarul úgy mûködik, mint a régebbi kamionos részeknél. Berakod a módokat és automata betölt mindent.

7r1v1um
Így már okés. Nagy zöld +, természetesen.<#worship>

Carlos
Mi az a TS Map 3.3 ?
Legutóbb még az 1.1-es verzióval játszottam...

Þór vígi þessi rúnar

Hát az a levegõ feltermelés jól beszo...ott,kb 10 percig termeli a levegõt alapjáraton.😊
Holnap 15:00-óra fele elviekben jön a TS Map 3.3 ami már az 1.4.8 -as javítás alatt is fog mûködni.Én most vittem le egy fuvart Thessalonikibe de vissz fuvart már nem vállalok.Mert holnap pakolom fel az 1.4.8-as javítást meg az új TS Map-ot.Aztán vásárolok egy iveco hi wayt azt irány a világ!! 😄 XD

Játék indításnál látod a profilod. Szerkesztés - jobb oldali ablakban pipa a 2 fájlra - Alkalmaz - Folytatás.
Jónak kell lennie, mert nálam mûködik

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Carlos
Újra úton... legfrissebb verzióval. Van valami mod amit mindenképpen érdemes feltenni?

Þór vígi þessi rúnar

7r1v1um
Hol tudom aktiválni ezt a két fájlt? Van valami Mod Manager-szerûség, mint a Fallout-játékokhoz, mert szerintem az lehet a hiba. A 2 fájl a helyén van, esõ csúszka max.-on.

Akkor reméljük elõbb vagy utóbb lesz ilyen mod vagy "javítás", mert szerintem ezzel csak jobb lehet a játék.
éppenséggel van de itt nincs warez 😊
új peccsekhez meg sztem nincsenek aktiváló kójok,amik mûkõdnének
1.3.1-es peccsel játszok...
nekem miért nem megy rendesen Frank007 magyar mapja? nem tudok közlekedni rajta mert mindig be fagy,ha F1et nyomok 😞
Az esõ hossza és gyakorisága csúszka hol áll ? Tedd maximumra, hátha akkor elkezd esni a hó. Utána már visszább lehet venni, én is ezt csináltam.
A másik, hogy nálam 2 fájl tartozik ehhez a modhoz:
WinterModAddonsV1.0.scs
WinterModV1.0.scs
Mindkettõ aktiválva van.
Ha nálad ezek ugyanígy vannak, akkor nem tudom, mi lehet a hiba.
1.4.8-as verzióval játszom.

Jó lesz ez 1.4.1 alatt... <#hehe>

Na jóóó, OFF vége! <#integet2>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

7r1v1um
"Hardcore tejfölt" viszont tapasztaltam, de kint 14 C volt, az meg legfejebb õsz közepe München környékén....

Hali.
Érdeklõdnék,hogy esetleg tud e valaki "klíma mód"létezésérõl.

Kipróbáltam az eddig bekonvertált objektumaim közül egyet, h müxik-e 1.4.1 alatt ill., h el tudom-e menteni a map-ot, h látszódjon is a játékban, és úgy néz ki müxik a történet. Remélem az összes cumóm látja majd az új peccs, ez csak egy quick test volt! <#bohoc>

A DLC megjelenéséig van még idõm mókolni az editorba! <#hehe>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

7r1v1um
És milyen idõközönként, meg hol esik, mert akármerre jártam eddig, se híre, se hamva.

Helló, Mindenki...
Érdeklõdni szeretnék,hogy jelenleg 1.3.1 patch van fennt a játékon és ha lefrissítem 1.4.8-as patchre akkor amelyik mód bennt volt (kamionok,tuning,stb) azt ugyan úgy tudom használni?
Kipróbáltam ezt a winter modot. Nekem tetszik. Indulásnál maximumra toltam az esõre vonatkozó csúszkát, aztán ennek vagy másnak a következtében ömleni kezdett a hó. Viszont vannak érdekes dolgok, mert 60km/h-s tempónál nyomtam egy satuféket és a szerelvény 10m-en belül megállt. Ami viszont nagyon tetszett, hogy városba érve az úton lévõ aknafedeleken nem volt hó, mindenhol máshol igen. Részletes kidolgozottságra utal ez szerintem. Összességében jópofa és változatosságot hoz az állandó nyári fuvarozás közben, a hiányosságok ellenére is. Remélem fogja még fejleszteni a mod készítõje.
Két kép:

érdekes 😄