52658
-
zorba3333 #33183 Sajnos többet nem tudok segíteni, mert a "virágbolti" verziókat, és a hozzájuk kapcsolódó trükköket nem ismerem.
Nézz át az off topikba, hátha ott valaki tud érdemben is segíteni neked. -
#33182 -
Kicsimokus #33181 Szia, először is köszönöm ezt a hozzászólást megtaláltam én is csak már a youtube link nem működik.
Letöltöttem a fájl és bemásoltam a bin/win_x86 felülírtam az eredeti de ismét rózsaszínű lett, vajon mit rontottam el? -
#33180 Sziasztok:)
Elkészült:
Vélemény?
Szép gépek -
BigdaweM12 #33179 az 1.4.8-as patchnél tudom hogy ha nem eredeti akkor eltűnik a rakomány, de ha sorba rátelepítem az újabb patcheket akkor is megmarad ez a probléma? -
Stormbird #33178 Csak nem érintettnek érzed magad?
Vagy más problémád van? Foglald össze röviden. -
#33177 Köszi! -
zorba3333 #33176 Íme Bohusek fórumozótársunk megoldásai a problémádra:
[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=32240]#32240[/URL]
[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=32241]#32241[/URL]
-
zorba3333 #33175 A főoldal jobb alsó sarkában találod a kapcsolat menüpontot.
Ott tudod felvenni a kapcsolatot a Restacar üzemeltetőivel. -
#33174 -
#33173 Sziasztok!
A Restacar -al hogy lehet felvenni a kapcsolatot? Mert regisztrálva voltam az oldalra de most nem enged be.
-
#33172 Vedd meg a játékot! -
#33171 -
Kicsimokus #33170 Sziasztok
Tud valaki megoldást arra hogy ne változzon át a kamion rózsaszínűre?
Köszönöm
Kicsikmokus -
kisfüsi #33169 -
#33168 Új patkókat kaptak a lovak , meg két kék tetővillogó is felkerült a gépre:
-
fs9pilot #33167 Látom te is az IQ betyárok sorából léptél ki. -
videoton #33166 Hát ismét szasztok! Egy két kérdésem még lenne,ti már ügyesebbek vagytok! Na tehát.feltelepítettem az 1.4.8-as patch-et,és bemásoltam a magyar map file-ket a mod mappába! Az 1. probléma,megint kéri a termék kulcsot ami van de nem jó igy,a másik hogy hol kell bepipálni a modot,mert profil szerkeztésnél nem jelenik meg az aktiv modokban a magyar map,és a játék mondnál sem tudom kiválasztani europa helyett a hungary map-ot! Legyetek szivesek segíteni,tudom túl sokat kérdezek és lehet hogy zavar titeket de ti már jobban értetek hozzá! Előre is köszönöm -
#33165 Hol kell kicsit átirni a dolgokat,hogy nagyobb legyen a forgalom? -
-
Gyurma77 #33163 Hali!
Hegymászás Szlovákiában:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Kisfüsi, Tsaba01, Punky- -
#33162 Úgy emlékszem Zorba kollega már írt egy megoldást a zajokra, de a Realistic Phisycs Mod-ban a game_data.sii fájlban van egy interior_sound_volume bejegyzés. Az értéket feljebb tornázva tudod erősíteni a hangokat. -
#33161 -
Dévid112 #33160 hotwheels
MexxHUN -
#33159 Japp Japp :-)) -
#33158 Nagyon köszönöm a kimerítő válaszod!
Dobozos a játék és a legfrissebb restáról szedhető Patch van rajta Dlc nincs.
A térkép szerintem az 4.1 es. vagy a 4.0..
amiket kérdezel milyen modok. a sok z tgs az egy man tandem mod, de igazából nem is biztos, hogy ragaszkodom hozzá.
A másik2 pedig Vajo féle felnik, tehát szép kerekek olyan "igazi kamionos" :-)
megpróbálom amiket írtál remélem, meg tudok mindent oldani!
Még 1x nagyon köszönöm! -
zorba3333 #33157 Na, végre hazaértem.....
Akkor lássuk sorban a dolgokat......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Abban az esetben, ha olyan frissítést teszel fel, amelyik bármelyik korábbi verzióról frissíti a játékot az utolsó, jelen esetben 1.7-re, akkor nem kell külön feltenned az 1.4.8-at, mert az összesített csomagban benne vannak az előző frissítések is.
(Javaslom, hogy az alábbi linkről valamelyik 490Mb-os csomagot használd, így biztos, hogy minden frissítésed a helyén lesz.)
Az aktuális lehetőségeket itt találod:
ETS 2 frissítések
- Miután frissítetted a játékodat készíts egy új mod mappát, de ne felejtsd el a meglévőt valamire átnevezni előtte, hiszen két mod mappából nem fog tudni egyszerre olvasni a játék.
Az újonnan készített mod mappába másold be a letöltött térképpakkból a két tömörített állományt úgy, hogy nem bontod ki őket.
- Ezután indítsd el a játékot, készíts egy új profilt, de ne felejtsd el az Európa opció helyett a hungary.mbd-t kiválasztani.
- Miután ezekkel megvagy, a jobboldali ablakban pipáld ki a két jelölőnégyzetet, majd hagyd jóvá az "Alkalmaz" gombbal.
- Elvileg, így működnie kell a térképnek, hiszen szinte mindannyian játszunk / játszottunk a térképen, így biztos, hogy nem a módosítással van a baj.
#33148 (Stormbird )
Köszönöm az elismerést!
Amikor időm engedi szívesen segítek bárkinek amiben tudok, mint ahogy teszik ezt itt sokan mások is rajtam kívül, hiszen nem kerül semmibe, másnak viszont esetleg sikerül általa megoldania egy problémát.
A spoiler használata mondhatni már egy beidegződés, hiszen több, főleg IT fórumon is íratlan szabály, hogyha olyan hozzászólást írsz, ami nem ugyan nem off, de a témakörön belül egy adott felhasználó kérdésére válaszként íródik, vagy hosszabb, mint a fórumokon megszokott szöveghossz, akkor rejtve kerül bejegyzésre.
Így nem zavarja azokat sem, akik nem szeretnek sokat olvasni, és a fórum összképét sem bontja fel egy kisebb "regény" méretű hozzászólás.
Megszoktam... :)
A képekkel nekem nincs bajom, csak egy észrevételem.
Többször, többek által lett már kérve, hogy ne a nagyméretű .png kiterjesztéssel kerüljenek feltöltésre a fórumra a képek, mert egyrészt a fórummotor nem "szereti" ráadásul alacsonyabb sávszélességű netkapcsolat esetén sokkal lassabban is tölt be az oldal, másrészt sokan vannak itt a közösségben olyanok, akik mobilnetes kapcsolattal használják a fórumot, így nekik a rengeteg nagyméretű .png miatt egyrészt nehezebben töltődik be az oldal, másrészt sokkal nagyobb adatforgalommal kell számolniuk.
Többek között ezért is lett javasolva .png helyett a .jpg formátum használata.
(Mielőtt szó érné a ház elejét, Én nem használok mobilnetet, tehát nem hazabeszélek, pontosabban írok, csak tudom, hogy sokan vannak közöttünk akik viszont ezt a megoldást használják.)
Igen a Restacar oldalára regisztrálni kell, és csak ezután tudsz letölteni onnan.
-
#33156 -
BhityHD #33155 Mert a mobilodon ez az alapértelmezett link. -
Dévid112 #33154 Őszintén elég kemény!
-
Rollerboy94 #33153
igazából ezt akartam -
highdanger #33152 Így van, pár ember belinkeli ugyanazokat a képeket amik már dög unalmasak, mert semmi újat nem mutatnak és agyba főbe dicsérik egymást mint a 10évesek... -
Rollerboy94 #33151 Valaki elmondaná mért ez a ge***** videot rakja be nekem állandóan :D -
Rollerboy94 #33150
Na ha valaki akkor ő tud vezetni :D le a kalappal -
szilveszter86 #33149 helo mindenkinek! olyan kérdésem lenne hogy téliszezont hogy lehet behozni????? (1.7 versio ) -
Stormbird #33148 Figyu má' zorba. Nem kéne rendszeresen szabadkoznod a válaszaid hosszát illetően, sőt szerintem még csak nem is kellene spoilerbe raknod őket, hiszen azon nagyon kevesek egyike vagy akik ezen a fórumon nem a saját exhibicionizmusukat élik ki az újra és újra belinkelt semmitmondó képeikkel, hanem érdemben próbálsz segíteni a bajbajutottaknak vagy az érdeklődőknek.
Köszönet érte.
(Nem is értem, hogy miért nem vonulnak el egy "ETS2 önfényező" topikba azok akik mást sem tudnak, mint képekkel telerakni a fórumot. Majd egymás képeit nyakra-főre dicsérgetve szopják itt egymás f@rkát...) -
videoton #33147 szia! bemásoltam a 0.8.5 magyar mapot,el is indul a játék,de nem kell hozzá az 1.4.8 patch? Mert új profilnál nem tudom bepipálni a magyar map ot,meg sem jeleníti! -
Tommyka21 #33146 Hali!
Akkor ha jól olvasgattam a hozzászólásokat :
Dobozos Gold edition játékhoz 1.7-es patchel a TSM map 4.1.0 kell.
Ehhez jó a Traffic mod.
Esetleg olyan trailer modokat és kamionokat tudnátok mondani amivel nem akad össze??
Persze csinálok biztonsági mentést.
Ha nem indul el akkor csak kitörlöm a modokat??
Előre is köszi!
Zorba3333 - úgy néz ki a vidikarim a ludas mert más játéknál is kifagyott.
Sajna csinált már ilyet de meggyógyult:D:D!!
Majd kiderül végső esetben újat kell venni... -
videoton #33145 Köszönöm szépen mégegyszer,utolsó kérdésem,az kell hozzá valamilyen patch? -
videoton #33144 regelni kell ide?