52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Misuka963
    Ment egy privi ;)
  • kisfüsi
    Ha esetleg tudsz valami jót, pm-be linkelheted :S :)
  • Misuka963
    Ponyvás Schwarzmüller ;)
  • kisfüsi
    Ti milyen félpótkocsit húznátok vele? :S :)
  • kamionos26
    Mára és erre a hétre is ennyi.
  • Tsaba01
    Privát, nem tervezem publikálni.
  • gigamen
    Tsaba01 a pót privát, vagy elérhető valahol esetleg?

• Misuka963
    Nem semmi
  • kisfüsi
    Estét! :) Punky, Tsaba
  • Tsaba01
    Az új pótom. :)

• hotwheels
  • Dévid112
    Jó kis gép!
    Kollégával targoncát visztek?
  • maujuri #33243
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • tomi0113
    [center]
  • kamionos26
    Én is hozok pár képet az új Volvoról:

Mindenki szerelvénye nagyon jól néz ki.
    Hógolyó nagyon király a pótkocsid. Privát vagy le lehet valahonnan tölteni?
  • kisfüsi
  • fs9pilot
    egy jó ideig nem leszek, mert behalt a tápom. szóval aki privátot szeretne írni, annak sokára fogok válaszolni! talán melóhelyrol tudok válaszolni. azért irtam ezt le, mert ha valakinek nem írok, akkor ezért. :)
  • Misuka963
    Nagyon ott van
  • zorba3333
    Köszönöm a válaszod!

Igen, jól emlékeztél, ebben a csomagban van.
    Kíváncsi voltam, hogy mennyire tagolt a harckocsihoz tartozó.dds fájl, mert támadt egy ötletem, mikor megláttam az általad linkelt képen a tankot, de hamar rájöttem, hogy sokkal több meló lenne vele, mint amit látványban visszaadna.

• mzsolti21
    Ha jól emlékszem ebben van.
  • zorba3333
    Igazán nincs mit. :)

#33233 (Ricsi234)
    Sokan örülnének közülünk, ha ilyen tudnának csinálni.......

#33234 (mzsolti21)
    Na igen...
    Ilyen valóban nincs benne! :D

A képen a "Magyar Honvédség pack" vagy a "Military pack" egyik fuvarja látható?
  • mzsolti21
    Összeakadás, tuti.
    Kipróbáltam a JPM pack-ot, amit linkeltél. Egy Scania van betéve még mellette, de ha megnyomom az "m"-et, néha kilép, tehát még így se stabil.
    Jó a trailer pack, csak kár hogy nincs benne ilyen

• Ricsi234
    Igénytelen gyors munka de legalább az enyém..:)

• Tommyka21
    Üdv Zorba mester!
    Köszönöm a több mint kimerítő segítséget!!
    Szép napot!
  • matesz19
    Nagyon szépen köszönöm. :) Kifogom próbálni. :)
  • MexxHUN
  • hotwheels
    Szép napot! :)

• zorba3333
    Aki szeretne téli környezetben vezetni, annak jó hír, hogy néhány perce került kiadásra a nemrégiben megjelent Winter mod V2.0 frissített, immáron V3.0-ás kiadása.

Gyakorlatilag minden textúra cserélve lett, beleértve a fákat, bokrokat, útelem textúrákat stb.
    Hozzányúlt a fejlesztő a fizikához is, a realisztikusságát mindenki döntse el saját maga.
    Mivel nagyobbak a textúraméretek, ebből adódóan nagyobb az előző verzióhoz képest a memóriaigénye is, így ezzel kalkulálni kell a használatbavétel előtt!

1.7 alatt rendesen fut.
    Én dobozos játékkal, az alaptérképen próbáltam módok nélkül, alapbeállításokkal, 1200-as értékű memória hozzárendeléssel.
    DLC kompatibilitásról nem tudok mit mondani, mert nem használom ezt a kiegészítőt.

Fontos!
    Amennyiben használsz fizikát, időjárást, árnyékokat, illetve környezeti hangokat befolyásoló kiegészítőket, akkor azokra figyelni kell, mert könnyen összeakadhatnak a Winter móddal.

Akit érdekel, itt érheti el:
    Winter mod V3.0

#33227 (matesz19)
    A fent linkelt kiegészítő a korábban általad kérdezett V2.0 kiadás friss kiadása.
    Nagyjából 15 perce került fel az oldalra, vagyis még ropog, annyira friss :)
  • matesz19
    Jaaaaa értem... :( Kár. Bár én ezekhez nem értek, azért is kérdeztem hogy mi a véleményetek róla. :) Köszi a segítséget, akkor nem szedem le. :D
  • zorba3333
    Nem szabad összekeverni a két módot.
    Ugyanis két, egymástól független, más fejlesztőtől származó kiegészítőkről van szó.

Az általad említett V2.0-ás verzió nem a DLC kompatibilis kiadás 2.0-ás kiadása.

Nézd meg a készítő nevét / neveit, valamint a kiadási dátumot.
    A V2.0 egy tavaly megjelent mód újrakonvertált, és némi fazonigazításon átesett verziója, nem új kiegészítő.
  • matesz19
    Jaaa azt nem tudtam, bocsi. :D Ha még nem próbáltad akkor hagyjad, ma leszedem én is és du. úgy is játszani fogok az ETS2-vel és akkor kipróbálom. ;) :D
  • I73770K
    Azt nem tudom mert a 2.0-ás verzió October 25, 2013
    A másik meg November 3, 2013

De majd ha lesz időm holnap akkor megnézem a 2.0-át és megírom milyen (ha működik tsm-map-al)
  • matesz19
    Jaaaaa, mert ez már a 2.0-as verzió, itt már talán javították, nem?? :)))
  • matesz19
    Jujjj az durva... :O Akkor inkább nem töltöm le és várok még a Tél móddal. :D Köszi az infókat. :)
  • I73770K
    Winter Mod v1.7.0 + DLC + TSM 4.X Én erre gondoltam bocsi! :)
  • I73770K
    Hali!
    Valóban ígéretes, de talán túlságosan is. Egy update jöhetne még hozzá ugyanis autópályán 22km/h-val gyorsabban nem tudtam menni (pottal) annyira kipörög a kerék. A kereszteződésekben pedig csak a textúra havas a csuszás megszűnik! Ami gyakorlatban úgy néz ki,hogy félkeresztbe mész majd a kereszteződésbe 1 mp alatt beáll egyenesbe majd ha vége csúszik tovább.
  • matesz19
    Sziasztok, valaki már próbálta az új Winter mód -ot?? Csak hogy érdemes-e letölteni, mert a képekből ígéretesnek tűnik. :D
  • zorba3333
    Amennyiben van a gyárin túl plusz memória hozzárendelve a játékhoz, akkor ebben az esetben nincs nagyobb gond, csak egy sima összeakadásról van szó....
  • mzsolti21
    Nem néztem, csak mikor kivettem a pipát a trailer pack-tól, megszűnt a fagyás.
  • hotwheels