52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ment egy privi ;) -
kisfüsi #33254 Ha esetleg tudsz valami jót, pm-be linkelheted :S :) -
Ponyvás Schwarzmüller ;) -
kisfüsi #33252 Ti milyen félpótkocsit húznátok vele? :S :) -
kamionos26 #33251 Mára és erre a hétre is ennyi.
-
Tsaba01 #33250 Privát, nem tervezem publikálni. -
Tsaba01 a pót privát, vagy elérhető valahol esetleg?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem semmi 

-
kisfüsi #33247 Estét! :) Punky, Tsaba
-
Tsaba01 #33246 Az új pótom. :)
-
-
Dévid112 #33244 Jó kis gép! 
Kollégával targoncát visztek? -
[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
-
tomi0113 #33242 [center] 
-
kamionos26 #33241 Én is hozok pár képet az új Volvoról:
Mindenki szerelvénye nagyon jól néz ki.
Hógolyó nagyon király a pótkocsid. Privát vagy le lehet valahonnan tölteni? -
kisfüsi #33240 -
fs9pilot #33239 egy jó ideig nem leszek, mert behalt a tápom. szóval aki privátot szeretne írni, annak sokára fogok válaszolni! talán melóhelyrol tudok válaszolni. azért irtam ezt le, mert ha valakinek nem írok, akkor ezért. :) -
Nagyon ott van 
-
zorba3333 #33237 Köszönöm a válaszod!
Igen, jól emlékeztél, ebben a csomagban van.
Kíváncsi voltam, hogy mennyire tagolt a harckocsihoz tartozó.dds fájl, mert támadt egy ötletem, mikor megláttam az általad linkelt képen a tankot, de hamar rájöttem, hogy sokkal több meló lenne vele, mint amit látványban visszaadna.
-
mzsolti21 #33236 Ha jól emlékszem ebben van. -
zorba3333 #33235 Igazán nincs mit. :)
#33233 (Ricsi234)
Sokan örülnének közülünk, ha ilyen tudnának csinálni.......
#33234 (mzsolti21)
Na igen...
Ilyen valóban nincs benne! :D
A képen a "Magyar Honvédség pack" vagy a "Military pack" egyik fuvarja látható? -
mzsolti21 #33234 Összeakadás, tuti.
Kipróbáltam a JPM pack-ot, amit linkeltél. Egy Scania van betéve még mellette, de ha megnyomom az "m"-et, néha kilép, tehát még így se stabil.
Jó a trailer pack, csak kár hogy nincs benne ilyen
-
Igénytelen gyors munka de legalább az enyém..:)
-
Tommyka21 #33232 Üdv Zorba mester!
Köszönöm a több mint kimerítő segítséget!!
Szép napot! -
Nagyon szépen köszönöm. :) Kifogom próbálni. :) -

-
Szép napot! :)
-
zorba3333 #33228 Aki szeretne téli környezetben vezetni, annak jó hír, hogy néhány perce került kiadásra a nemrégiben megjelent Winter mod V2.0 frissített, immáron V3.0-ás kiadása.
Gyakorlatilag minden textúra cserélve lett, beleértve a fákat, bokrokat, útelem textúrákat stb.
Hozzányúlt a fejlesztő a fizikához is, a realisztikusságát mindenki döntse el saját maga.
Mivel nagyobbak a textúraméretek, ebből adódóan nagyobb az előző verzióhoz képest a memóriaigénye is, így ezzel kalkulálni kell a használatbavétel előtt!
1.7 alatt rendesen fut.
Én dobozos játékkal, az alaptérképen próbáltam módok nélkül, alapbeállításokkal, 1200-as értékű memória hozzárendeléssel.
DLC kompatibilitásról nem tudok mit mondani, mert nem használom ezt a kiegészítőt.
Fontos!
Amennyiben használsz fizikát, időjárást, árnyékokat, illetve környezeti hangokat befolyásoló kiegészítőket, akkor azokra figyelni kell, mert könnyen összeakadhatnak a Winter móddal.
Akit érdekel, itt érheti el:
Winter mod V3.0
#33227 (matesz19)
A fent linkelt kiegészítő a korábban általad kérdezett V2.0 kiadás friss kiadása.
Nagyjából 15 perce került fel az oldalra, vagyis még ropog, annyira friss :)
-
Jaaaaa értem... :( Kár. Bár én ezekhez nem értek, azért is kérdeztem hogy mi a véleményetek róla. :) Köszi a segítséget, akkor nem szedem le. :D -
zorba3333 #33226 Nem szabad összekeverni a két módot.
Ugyanis két, egymástól független, más fejlesztőtől származó kiegészítőkről van szó.
Az általad említett V2.0-ás verzió nem a DLC kompatibilis kiadás 2.0-ás kiadása.
Nézd meg a készítő nevét / neveit, valamint a kiadási dátumot.
A V2.0 egy tavaly megjelent mód újrakonvertált, és némi fazonigazításon átesett verziója, nem új kiegészítő. -
Jaaa azt nem tudtam, bocsi. :D Ha még nem próbáltad akkor hagyjad, ma leszedem én is és du. úgy is játszani fogok az ETS2-vel és akkor kipróbálom. ;) :D -
I73770K #33224 Azt nem tudom mert a 2.0-ás verzió October 25, 2013
A másik meg November 3, 2013
De majd ha lesz időm holnap akkor megnézem a 2.0-át és megírom milyen (ha működik tsm-map-al) -
Jaaaaa, mert ez már a 2.0-as verzió, itt már talán javították, nem?? :))) -
Jujjj az durva... :O Akkor inkább nem töltöm le és várok még a Tél móddal. :D Köszi az infókat. :) -
I73770K #33221 Winter Mod v1.7.0 + DLC + TSM 4.X Én erre gondoltam bocsi! :) -
I73770K #33220 Hali!
Valóban ígéretes, de talán túlságosan is. Egy update jöhetne még hozzá ugyanis autópályán 22km/h-val gyorsabban nem tudtam menni (pottal) annyira kipörög a kerék. A kereszteződésekben pedig csak a textúra havas a csuszás megszűnik! Ami gyakorlatban úgy néz ki,hogy félkeresztbe mész majd a kereszteződésbe 1 mp alatt beáll egyenesbe majd ha vége csúszik tovább. -
Sziasztok, valaki már próbálta az új Winter mód -ot?? Csak hogy érdemes-e letölteni, mert a képekből ígéretesnek tűnik. :D -
zorba3333 #33218 Amennyiben van a gyárin túl plusz memória hozzárendelve a játékhoz, akkor ebben az esetben nincs nagyobb gond, csak egy sima összeakadásról van szó.... -
mzsolti21 #33217 Nem néztem, csak mikor kivettem a pipát a trailer pack-tól, megszűnt a fagyás. -

Punky, Tsaba