52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • BPO 478
  • BPO 478

Sziasztok kérdezném hogy lenne egy olyan ember aki belekezdene egy Iveco turbostarba????

• Misuka963
    Nagyon szép haver
  • videoton
    Sziasztok! A Gyári ETS 2-vel gyönyörűen fut a magyar map,és sok helyre be enged pl: Budapestre! Már csak a forgalmat,meg a gyalogosokat kellene beállitani!
  • kamionos dzsó
    Azért ilyen mert egy elég gyenge gépem van.
  • matesz19
    Az oldalról letöltöd, beteszed a mód mappába, a profilodban aktiválod. :) http://ets2.lt/en
  • breki123
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni honnan tudok letölteni tuning packot? Válaszokat előre is köszönöm!
  • AttilaRO
    szep gepek sracok

• hotwheels

LiTTLee -
  • tomcsa4
    Jól lecsupaszítottad a játékot. Azt hittem, hogy az első része a játéknak. :)
  • Dévid112
    Hali ha valaki akar regisztrálni egy jó maffiás játékra azt megkérem hogy ezen a címen regisztráljon: http://netmafia.us/register.php?ref=netmafia800
    Köszönöm hogy regisztráltok!!!
  • zorba3333
    Játékon belül a főképernyő jobb alsó sarkában találsz egy olyan fület, hogy "Cég igazgatása"
    Miután rákattintasz, feljön egy ablak, ahol válaszd a legalsó menüt. (Sofőrök)
    Ekkor megjelenik egy táblázat, ami tartalmazza a gépkocsivezetőid listáját.
    Kattints rá valamelyik névre, és megnyílik az adatlapja.

Az adatlap bal felső részében a fotó alatt látod a kategóriákat, melyek mellett többségében fehér négyzeteket látsz. Ahogy képzed a járművezetődet, úgy fog az eddig fehér négyzet sárgára váltani. Minél több a sárga négyzet, annál jobban képzett a gépészed az adott kategóriában.

Szintén bal oldalon, a felső harmadban találsz egy "Képzési elvek" nevű legördülő menüt.
    Itt kiválaszthatod a számodra fontos képzési elemet.
    Ahogy eléri a sofőröd a következő szintet a játék automatikusan elvégzi a képzést / továbbképzést az általad megadott kategóriában.

Neked, mint "cégvezetőnek" csak arra kell figyelned, hogy igyekezz minél több képzésre "elküldeni" az alkalmazottaidat, vagyis ha észreveszed, hogy az adott kategóriában megtörtént a képzés / továbbképzés,
    (megjelent egy újabb sárga négyzet a kategória mellett) akkor célszerű egy másik képzési kategóriára váltani, hogy egyenletesen fejlődjön a gépkocsivezetőd.

Ezeket természetesen minden járművezető esetében meg kell tenned, így ha tényleg komolyan veszed a játék ezen részét is, akkor ahogy fejlődik a céged, úgy lesz egyre több tennivalód ezen a téren is.
  • kamionos dzsó
    Sziasztok!
    Útban Debrecen felé:
  • metaxx
    Persze jogos, van értelme, csak fura volt. :)
  • Nyiri
    Simán lehet hogy a mail robotok ellen van képpel. Sok helyen van már így hogy a telefonszámokat, email címeket és egyéb personal infokat az oldal szövegből képet general. Nehogy lenyúlják a robotok
  • Szabi #33328
  • metaxx
    igen, közben rájöttem, mikor megjött a kód, 2db féyképezett !!! papírfecni formájában! :D majdnem lefordultam a székről, hogy ezt hogy? :D na mindegy, dlc-vel együtt, kuponnal 3.600 volt. Nem pénz úgy gondolom. :) és többé nem lesz gond a pink traktorra :D
  • Szabi #33326
    mert nem automata rendszer van, akkor küldi ki amikor látja hogy megjött a pénz és épp gépnél van :)

egyébként tegnap 1300-ért volt megbízható angol oldalon az alapjáték :D
  • metaxx
    storno. meglett. jó fél óra csúszással küldték meg a kódokat. :)
  • metaxx
    Skacok ezzel az mo-keys-el van tapasztalatotok? Mert megrendeltem, le is vonta, de kulcs még sehol.
  • Vadgalamb
    Bővíteni kell a garázst, azt nem úsztam meg. De én vettem neki egy saját kamiont.
  • Nyiri
    Sziasztok!
    Hülye kérdéseket tennék fel. Nem találtam értelmes oldalt ezzel kapcsolatban.
    Ha söfört veszek fel akkor mindenképp kell neki garázs és kamion? Nem lehet "szabadúszó" de a cégemen belül?
    Ha nem akkor lehet úgy hogy az én kamionommal mászkál én közben szabadúszó vagyok?

• Vadgalamb
    Hol látom, ha már képezhetem a sofőrömet? Régóta nekem dolgozik már és sokat ment, de nem fejlődőt semmit.
  • Lack
    Nekem a Logitech DFGT-m nagyon jól működik a játékkal, szerintem minimum egy ilyen szintű kormányt érdemes beszerezni hozzá.
  • Szabi #33319
    Changelog beta build 1.7.1:
    fixed crash on freight market when too many jobs were generated (mods only)
    fixed rare crash that sometimes happened with air horn usage
    fixed incorrect trailer placement when automatic parking was used in Trameri Warszaw
    fixed engine displacement volumes for Volvo and Iveco
    This beta update is currently only available through Steam; to access it, you need to opt in to access betas, and switch to "public_beta" branch. Thanks for your feedback!
  • Fiatalkoru
    Hali! tud valaki segíteni hogyan tudnám a kormányzást javítani ?? próbáltam már a beállításoknál de nagyon rossz sokszor egy enyhe kormányzásnál majdnem felborul a kamion milyen játékvezérlőt célszerű venni ehhez a játékhoz? illetve van alapból erre javítás?
  • Vadgalamb
    Köszi az infokat. Nem szeretek csalással játszani, elrontja nekem az élményt. Ok, innentől figyelem az alkalmazottak tulajdonságait jobban.
  • zorba3333
    A gépkocsivezetőidet folyamatosan képezned kell ahhoz, hogy hasznot termeljenek.
    Ezt játékon belül, a sofőrök panelján tudod koordinálni.

Neked kell megadni, hogy milyen kategóriákban szerezzenek képesítést annak függvényében, ahogy gyűlik a tapasztalati pontjuk. (TP)

A folyamat ugyanaz, mint amikor szintlépéskor magadnak adod meg, hogy a megszerzett TP pontodat milyen képesítés / továbbképzés megszerzésére használod fel.
    A különbség csak annyi, hogy az alkalmazottak esetében nem csak szintlépéskor, hanem előre ki tudod választani, hogy a továbbiakban milyen képesítést szerezzen / szerezzenek meg.

A fejlesztők belecsempésztek egy kis csavart a játékmenet ezen részébe, így nem mindegy, hogy a sofőrök milyen sorrendben kapják a továbbképzést, mint ahogy az sem, hogy milyen alapképesítéssel rendelkezik az új kolléga, mikor felveszed.

Szintén nem mindegy, hogy az aktuális garázsod milyen kihasználtsággal működik. Nyilván az a cél, hogy az összes állás be legyen töltve, hiszen a szabad kapacitás veszteséget termel, ami a meglévő gépkocsivezetők által termelt haszonból kerül finanszírozásra.

Ugyanez igaz a banki kölcsönökre is. Nem mindegy, hogy rögtön a játék elején, "szabadúszóként" veszel fel hitelt, vagy hajlandó vagy kivárni, míg a munkád által megkeresel annyit, hogy megalapozd a cégedet, és a fejlesztéshez / továbblépéshez használod a banki lehetőségeket.

Egy kis segítség....
    Gépkocsivezető felvételekor ne a képzettségi szintjénél lévő szám alapján ítélj, hanem nézd meg, hogy az adott érték milyen képesítésekből jön össze.

Több ilyen kis csavar is van a játékban, de erre nagyon hamar rá fogsz jönni magad is, mint ahogy arra is, hogy melyik az a képesítés amivel a legtöbbet lehet keresni.
    Azért nem írok konkrétumot, mert ha ezekre a dolgokra ilyen hangsúlyt fektetsz, akkor feltételezem, hogy fontos számodra a játékmenet ezen részének élménye, így nem szeretném elrontani azt. Ellenben, ha most leírnám a "tutit", akkor biztos, hogy agyonvágnám vele a játék gazdasági részének hangulatát.

Persze a különbségekből adódó eltérések csak hosszabb távon (tehát nem az első két fuvar alkalmával) jelentkeznek majd, ezért érdemes előre megtervezni a sorrendet.

A játék gazdasági részének csak akkor van értelme, ha nem esel kísértésbe, és nem használsz különböző "csalásokat" (milliós tőke, automatikus, vagy előre megadott értékű szintlépések, legmagasabb képzettség minden sofőrnél stb.) a gyorsabb előrejutás érdekében.

• Vadgalamb
    Sziasztok.

Az alkalmazottakkal kapcsolatban van kérdésem. Az értékelése gondolom, ha minél nagyobb, annál jobb a sofőr. A jelenlegi alkalmazottnak 1,7 az értékelése, övé volt a legnagyobb, de még így is mínuszosra jön ki a hasznom vele. Pár száz euron a hasznom fuvaronként rajta, de amint tankol és javít, azonnal 2-3 ezerrel mínuszba leszek.
    Mi a gond a sofőrömmel, vagy velem?
  • ToMM23
    Jóreggelt :)
    Ködös esős reggel van, de akkor is menni kell :)
    http://kephost.adatbazis.eu/images/57652543056878474084.jpg
  • LiTTLee
    Estét!

hotwheels,Mexx,kisfüsi-szép gépek srácok
  • hotwheels
  • Misuka963
    Nagyon fasza
    Gondolkozok egy ilyesmi szerelvény készítésében ETS 1-ben is :D
  • maujuri #33310
    Hát pedig már nem béta. Nálam ki van kapcsolva a béták leszedése. Megjelent Steamon. Ugyanúgy mint múltkor, előbb került fel mint a saját weboldalukra
  • TKrisz36
    Steam-ről már lehet szedni az 1.7.1 bétát.
  • artschi
    Szia!

Steam-es kulcsot kapsz érte cserébe.
  • hotwheels
    adja! :D
  • MexxHUN
    Szép estét:)
    Pihi:

Punky -
  • hotwheels
  • videoton
    Szia! Köszke a választ! Annyi még lenne,hogy megvettem a gyári ETS2-t+valami kiegészítővel,és arra lennék kiváncsi,hogy amik az ETS-Hungary-n vannak kiegészítők,azok mostmár rendesen fognak e működni? Meg persze hogy minden kiegészítőhöz más patch-van,ha az egyiket felrakom hogy működjön pl: a magyar map,és ha be illesztek egy másik mod-ot pl:egy kamiont,ahoz megint más patch van! Akkor hogy van ez?Mert az egyik nem fog működni a másikkal!