Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval most letolok egy fuvart, átépítem a kamiont aztán szunyálok majd. 😄
(Majd írok, hogy mi a fejlemény.)
Vagy 1.3.1-re lehet downgradelni, vagy csak reinstall?
Na meg ahogy utánad írták, nem olyan nagy grafikájú játékról van szó. Optimalizálhatnák már tényleg.
Hát mondjuk nagy felbontásban játszok! Full HD-ben.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én is azt vettem észre,hogy kicsit szaggat a játék mikor feltettem az 1.4.8-as javítást.Ugyan azokkal a beállításokkal 1.4.1-en nem volt ilyen gondom.De én leszedtem a játékot és visszaraktam az 1.3.1-es javításig a TS Map 3.0 miatt.
PSN-ID:SanyaBoss
Egy kis segítséget kérnék!
RestaCar-on találtam egy módot. Scania Mega Mod( LINK: http://restacar.hu/forum/index.php?threads/scania-mega-mod.828/) a neve, melyben kilehet alakítani tandemes kamiont. Mindent úgy csináltam, ahogy a vidiben van. A kamiont meg is tudtam építeni, csak NINCS tandemes pótkocsi a fuvarok között, egyik városban sem. Valaki segítsen kérem! Minden modot kiszedtem, csak az van bent, de hiába. Valakinek volt már ilyen gondja?
Illetve tudtok adni egy másik modot amiben van tandemes kamion?
Elõre is köszönöm a válaszokat! 😊
u.i.:1.4.5.-ös patc, de elv. mûködik rajta a mod hiszen kamiont azt ki tudtam alakítani.
olyan kérdésem lenne, hogy az aktív játékosok közül nem tûnt fel senkinek, hogy a legutóbbi(?) frissítés óta microlag-ok jelennek meg a játékban (kb percenként, néhány másodpercig tart, a végén pedig "lök" egyet)?
Steam-en vásárolt, korábban nem volt vele ilyen gond, frissítettem egyet manuálisan (1.4.8), és azóta jelennek meg ezek a lagok. Ami a furcsa az egészben, hogy ha a grafikát teljesen minimumra állítom, akkor is jelentkezik. Olvastam olyat, hogy az automatikus mentés miatt lehet, disk-re írás miatt, de nem hinném, hogy ennyire gyakori a mentés - és eddig miért nem volt ez gond...
A win 7 viszont igényli a 4GB-ot ennél a játéknál, nálam összesen ennyit használ.
A VGA nem mai darab, de kérdés mekkora felbontásban játszik, míg a proci bõven elég ehhez a játékhoz.
Mindenesetre szégyen, hogy ilyen megjelenítéshez egyáltalán gépigényrõl kell beszélni....
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Egy kis tuningolás aztán indulás.<#wink>#wink>
A RAM alapból kevés és így, hogy 3 GB van benne, nem is tud dual-ban üzemelni.
A VGA szintén alapból gyenge.
Menni megy vele, de ha tényleg minõségi játékot szeretnél játszani, akkor áldozni kell a fejlesztésre.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
HD4870-em van. (bár ez már régi) AMD Phenom 4 magos proci. 3gb ram!
Red Expert is FPS csökkenést okoz, nem?
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
///M I Love BMW. :)
EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013S.scs
ETS 2 Rain and Thunder Sounds.scs
ETS2 - Highest Engine Sound Mod v1.3.1.scs
Exterior_camera_mod.scs
light_salon_interior_Iveco_HiWay_by_Repin.scs
Real Logos mod 1.3.0 by Letsqond.scs
Real_Gas_Stations_ByDani.scs
Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs
RealTireUpgrade.scs
RealTireUpgradeDef.scs
salon_Scania_by_ton.scs
Scania_Diablo3.scs
trailers-pack-se-1.8.0-1.4.1
XenonV3LightMod_MastersOfSpainModTeamc.scs
Köszi elõre is a választ
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Ide felraktam egy unpackert. Remélem itt nem veri ki a biztosítékot, mert az ets2.lt-rõl fél óra fentlét után törölték a modderek zúgolódása miatt.
utolsó mód kinyitod és csinálsz 1 mapot amit elnevezel automat,aztán 1f és 17 map és oda bemásolod a két szöveges dukomentumot
'/automat/17/bddd85bce9607b21c88acddd9476b01536b427.mat'
Sziasztok 😊 Hova másoljam ezeket hogy ne legyen a DAF-on piros a kipufogó? 😮
Ez az elérhetõség a képhez!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

///M I Love BMW. :)
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Ennél a 22-es monitorral meg megint csak tök m1 mire veszem kisebb felbontás kisebb % bármi ugya olyan elmosott marad sõt ha kisebbre veszem még jobban nagyobbra meg már nem lehet de akk is marad elmosott
1.Nem csak ennél ilyen zavaró.... Tehát másnál is van gond. Lehet driver bibi.
2.Nem, csak ennél ilyen zavaró.... Próbáld átállítani másik felbontásra. Nem tudom hány %-on tolod,vedd leljebb.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*