Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy van pl . pótkocsi , és cég logo ? azok alapból benne vannak ?
---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ausztriában találtam árnyékot.😄

http://kismenyus.picturepush.com
Valakinek van valami ötlete?
PSN-ID:SanyaBoss
Dell N5010 Core i5 2,7 Gz
4 Gb DDR3 1333 RAM
Ati Radeon Hd 5650 1 Gb
Szerintetek ha kicserélném a memóriát 2 X 4 Gb-ra akkor az segítene a problémán?
Minden kezdet nehéz, de így túl könnyû!
Levettem 20000€ -ra a kezdõ összeget, ez is tízszerese az alapjáték összegének, de mindjárt szabály tisztelõbb lettem! Persze új játékot kellett kezdenem, de az elején ez még nem gond...
Akit érdekel: mod \def\ initial_save\ game.sii fájlban kell átírni az 5 millát.
Tökéletesen mûködik a TSM 3.5, 1.4.8-as patch alatt. Eddig 5 fuvart nyomtam le, 500-900 km-eseket és semmi hibával nem találkoztam. Részemrõl is gratula a készítõknek és köszönet érte! 😊
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Két kép a kompról lehajtás után a görögöknél

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

De bizto ami biztos most rakom fel a map modot, mert ha tegyük fel 2 hónap múlva bejártam mindent, és kéne a + város ,akkor ne bukjam el az akkori profilomat.
Jól sejtem hogy ha TSM-et felteszek, akkor új kampányt kell kezdenem ?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
A nő olyan pontok halmaza amely felállítja az egyenest