Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

28597
Csak a térkép, pót nincs benne, meg cégek se!
nem értem a 1.5 GB a 3.5 ös TSM térkép csak térképet tartalmazz ?
vagy van pl . pótkocsi , és cég logo ? azok alapból benne vannak ?

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Ha a TSM 3.0 volt fent, csak akkor.
wollnerd
Na várjunk csak! Ez most azt jelenti hogy bármely legalább 1.4.1-tel kompatibilis új városokat tartalmazó mapok esetén lehet folytatni a régi profillal ha eddig az alaptérképpel mentünk? Csak betöltjük a régi profillal az ilyen mappokat és máris tudunk új városokba is szállítani a 1.4.1 patch óta? Biztos tévedek...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Oliverius
Ha visszaolvasol max 2 oldalt pont megtalálod a letöltési linket is a 3.5-höz!

Most nyomtan le egy Stuttgart-Tirana fuvart 1411 km. Gyönyörû tájakon, ajánlom mindenkinek.
matyi0323
Sziastok. TSM 3.3 van már? Ha igen, akkor tudná linkelni valaki, mert én nem találtam. Visszaolvashatnék tudom.. 😊)köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Új web oldala lesz a Restacar-nak és most készítik, türelem egy két nap és újra lehet reg.elni
Sztem megtelt a regisztrálásra alkalmas hey nekem se engedi!
Oliverius
Az elõbb írtam: "De valami átálássos dolog van ott is és lehet azért nem enged regizni. "

Hello!
Ausztriában találtam árnyékot.😄

http://kismenyus.picturepush.com

Nem engedi a regisztrációt! Ja, és tényleg elírtam, bocs. Beírom az adatokat ezt Írja: Az új regisztrációk jelenleg nem engedélyezettek.

Valakinek van valami ötlete?

Ja értem, akkor a grafikát állítgassam? Pedig elég alacsonyra vannak állítva a beállítások.
Nem értem miért lenne kicsi a géped?Ennek simán kellene vinni a játékot.És miért kel kilépned 10percenként a játékból?Az én asztali gépem fele ekkora és szépen megy rajta a játék.Csak a beállításokat elkel találni.

PSN-ID:SanyaBoss

Oliverius
Gondolom Restacar-t akartál írni? Különben itt tudsz regisztrálni: http://restacar.hu/forum/index.php. De valami átálásos dolog van ott is és lehet azért nem enged regizni.

Sziasztok. Továbbra setudok játszani 10 percnél többet kilépés nélkül, szerintem "gyenge" a laptopom a játékhoz.
Dell N5010 Core i5 2,7 Gz
4 Gb DDR3 1333 RAM
Ati Radeon Hd 5650 1 Gb
Szerintetek ha kicserélném a memóriát 2 X 4 Gb-ra akkor az segítene a problémán?
Hol kell regisztrálni a Resetcar oldalra?

Carlos
Koszi a tippet!

Þór vígi þessi rúnar

TSM 3.5 - idáig minden rendben vele 1.48 alatt, de az 5 milla elég kemény! Számomra csak egy elõnye van, hogy így profilkezdésnél sem probléma a büntetések begyûjtése. Elveszett viszont egy kihívás, mert a vezetés szimuláción túl nem baj, ha egyéb téren is van valami köze a valósághoz....
Minden kezdet nehéz, de így túl könnyû!
Levettem 20000€ -ra a kezdõ összeget, ez is tízszerese az alapjáték összegének, de mindjárt szabály tisztelõbb lettem! Persze új játékot kellett kezdenem, de az elején ez még nem gond...
Akit érdekel: mod \def\ initial_save\ game.sii fájlban kell átírni az 5 millát.
ronso
Ne izgasd magad én tuti felteszem 😊

Sakkoo.......Baszkiiii

Ez igen!!! Szépnek ígérkezik ez a nap!
Shimo ! Köszi szépen tényleg az volt a gond, már mûködik .
Nagyon köszönjük, jó lesz... már nagyon várom, hogy a Magyar mappal toljam! 😊
😊 nagy vagy 😊
A belépés után a profilodnál a szerkesztés részben hozzáadtad a tsm mapot? Ha nem akk az a baj. 😊
Remek várjuk azt is ;-)
Látom mindenki a tsm mappal nyomja, de azért halkan elmondom, 1 hét idegõrlõ meló után sikerült átraknom a mapot 1.4.8 alá! A tankolásnál nem fagy, az elsõ fuvart még nem teszteltem, de elvileg ott sem szabad fagynia! Szóval, ha valakit érdekel ma délután felrakom valószinüleg a Restacar oldalára! Majd írok, ha tölthetõ! <#vigyor2>
Üdv Sofõrök ! A leírtaknak megfelelõen a kicsomagolt fájlt bemásoltam a mod map-ba és semmi változás nem történt. Eddig teljesen szûz volt a játékom és a legújabb javítás van fenn . Mi lehet a problémám?
ronso
Valóban nem kell uj profil betöltöttem a régit és müxik...

Sakkoo.......Baszkiiii

Carlos
Ez a 3.5 ?
Menni akarok haza jatszani...

Þór vígi þessi rúnar

Arrafele én is jártam, valóban nincs unalom az úton. 😄
Tökéletesen mûködik a TSM 3.5, 1.4.8-as patch alatt. Eddig 5 fuvart nyomtam le, 500-900 km-eseket és semmi hibával nem találkoztam. Részemrõl is gratula a készítõknek és köszönet érte! 😊
TSM 3.5

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Ez melyik map? Jól nézz ki 😄
Nem kezdtem új profilt, a már meglévõ kedvenc kamionommal mentem egy próbafuvart. A mod aktiválása után a térkép felfedezettsége 76%-ról visszaesett 30%-ra és rengeteg új város és útvonal jelent meg. Stuttgartból mentem Spartiba (GR) Igoumenitsa-i kikötéssel. Bátran merem ajánlani ezt a fuvart, unatkozás kizárva. A már bent lévõ aktív modokat meghagytam, de sehol egy fagyás vagy egyéb hiba. Nekem bejött ez a map. Grat és köszi a készítõinek !

Két kép a kompról lehajtás után a görögöknél

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Ha gondolod leverem ezt a fuvart ,aztán meghívlak egy vacsira.Oké? <#beka2><#papakacsint>

A kolléga kicsit eltévedt,még nagyon új lehet <#nyes>

Master91
Nem gáz ha bukom az újat, csak 3-4 fuvarom van 😊

De bizto ami biztos most rakom fel a map modot, mert ha tegyük fel 2 hónap múlva bejártam mindent, és kéne a + város ,akkor ne bukjam el az akkori profilomat.
Megnéztem úgy tûnik mûködik a régi profilommal is.
Carlos
Ez 3.3 vagy 3.5 ?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyetertek.

Þór vígi þessi rúnar

Master91
Értem, köszönöm mindenkinek!

Jól sejtem hogy ha TSM-et felteszek, akkor új kampányt kell kezdenem ?
Én meg meguntam már azt,hogy vagy 15x kezdjem el magamat felküzdeni ilyen vagy olyan mód vagy map miatt.Megint vigyek le vagy 50 fuvart csak azért hogy legyen 1 normális távolságú,jó árban lévõ fuvarom azzal a kamionnal amiit én szeretnék vezetni.Így is megmarad a kamionvezetés fílingje.Mire lever az ember egy 3-4 ezer kilométeres fuvart.De hát mindenki más.Nekem PL.az agyon cicomázott,tuningolt,kamionok nem tetszenek.Némelyik úgy néz ki mint egy festett kúrva.De van akinek meg ez jön be.Ízlések és pofonok.

7r1v1um

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Gyõr van.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Semmire se megy vele, ha visszaviszi a kiinduló állomásra, az 5 óra utat meg leírja az idõbõl.....

3.3 az egy"kreált"map.Hivatalosan 3.0 van az 1.3.0-javítás alá,és az 1.4.X javításhoz pedig tegnap jelent meg a 3.5 verzió.

Szabi
Gyõr van kb. 1.5 óta 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szép napot sziasztok jó lett ez a 3.3 as tsm map 4500 km es fuvarnál semmi probléma nem jött elõ s még az anno 1.3.1 es profilomat használom de viszont valamiért tsm 3.3 mellé rakott tTt_add_on_for_ets_2_3.x_1.4.x.scs fájlal nem jelent meg egy fuvar se a városokba így jegeltem az ügyet egyenlõre mivel csupán ezért tuti nem kezdek új játékot 😄

A nő olyan pontok halmaza amely felállítja az egyenest

Oliverius
Elvileg az új 3.5 azért készült, hogy fusson rajta, mert a 3.0 az 1.3.1-hez volt.