52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • devid13
    sziasztok nem lehet tudni nincs kedvuk ki adni multit?
  • szabocska08
    Megálltam venni egy üveg Colát ! :))) Hosszú az út ! :S :)

• merciss
    helló!nekem az alap verziom van,az lenne a kérdésem hogy minden verziot le kell töltenem az alamp és a legujab közöt hogy müködjön a legujab verzioval?elöre is köszönöm a válaszokat!
  • mutagora1
    Sziasztok! Köszönöm a segítséget,az új típusú Volvo a londoni kereskedésben elérhető.
  • Apocalipto
    Skacok!

Annak van jelentősége, hogy a garázsokban milyen felszereltségű kamionok vannak? Befolyásolja ez a garázsok bevételét?
  • tomi0113
    [center]
  • milos620
    Köszi szépen Szabi! :)

Egy kérdés:

Mi a legmagasabb rang a játékban és mennyi tp kell az eléréséhez?
  • Szabi #33536
  • milos620
    Ennek örülök!
    Vajon digitalizálva is lesz majd a hangja?
  • audi s8
    Így tett, még az éjjel folyamán. :) Megbirkózik a kezdeti nehézségekkel, ha játszani akar.
  • Szabi #33533
    az SCS csapat ismerkedik az új DAF-al :)
  • metaxx
    Én is kerestem a Luxemburgiban, de nem volt. Biztos elkapkodták. :D
  • Tommyka21
    Sztem az új Volvonak minden nagy kereskedésben meg kell jelennie. Én például tuti nem Londonban vettem .
  • metaxx
    Én is így voltam vele, bár az enyém Steam-es vásárlás, Új Volvót egyedül a Londoni nagy üzletben találsz. Csak ne feledd el vásárláskor átrakatni a kormányt a helyére :D
  • metaxx
    Szia. Én most kezdtem újra a teljes profilt, és bátran állíthatom, hogy viszonylag hamar, az első 3 v 4 alkalmazotti fuvar után már lehet bank kölcsönt felvenni. Onnantól már vehet kamiont.
  • audi s8
    Szervusztok!
    Szomszédom játszana ezzel a játékkal, de nem talál hozzá olyan mentést, amivel a telepített játéka is magyar maradna. Nulláról nem akarja kezdeni, nem fanatikus kamionos, csak eltöltené a felesleges idejét. Valaki feltöltene egy profilt neki? Annyi kellene igazából, hogy egyből lehessen független. Tehát 1 saját kamion, és azt tudja tuningolni is onnantól.
    Köszönöm!
  • kamionos dzsó
    Sziasztok!
    Csatlakoztam a Waberer's-hez:
  • Apocalipto
    Van pár 1.7.1-es verzió is, tedd fel, habár a hibádat nem javítja. Nagykereskedésben is nézted már? Én Online szoktam vásárolni, ott mindig van.
  • mutagora1
    Sziasztok!Segítségeteket kérném : a legújabb Volvo kamion a gyorsfuvar opcióban megjelenik,de amióta saját vállalkozásban dolgozom,a Volvo kereskedésekben csak a régi típus kapható,az új nem.A játékom eredeti dobozos 1.7.0 patch+Dlc+ezekkel kompatibilis Tsm mod.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Luspy
  • Suba1993
    Csak gondoltam ellövöm ezt a poént, tudom, hogy elírta. :D
  • lorci

• lorci
    pár kép tőlem is....rég jártam már erre..:D

• kamionos dzsó
  • hotwheels
    Irány Salzburg! :)
  • fs9pilot
    B****meg! :DD Pont ittam, majdnem telibe küldtem a monitort... ... Elírta. előfordul mással is. :))
  • Suba1993
    Rámára? Minek akarsz te margarinra tolatni? (rámpának hívják amúgy) Ajánlom a TSM mapot, ha jól tudom ott lehet!
  • hotwheels
    LiTTLee, Mexx - :)
  • OwNeRs
    Sziasztok valaki nem tudna ajánlani valami jó mapot ahol rámára kell tolatni?
  • milos620
    Köszi az infót!

• MexxHUN
    Szép estét:)
    Pár kép tőlem is:

Szép gépek -
  • Suba1993
    Saját képek feltöltése, hírek a játékról, segítség kérés (ha úgy adódik) és ez által segítség adás. Röviden ennyi, legalább is ennyi értelmét látom most
  • milos620
    Szép estét Mindenkinek!

Valaki kitudná fejteni mi ez a world of truck?

Mert a profilon belül regisztrálni kell de nem tudom mi a lényege?

• Dévid112
    Hát igen a játékban nem sok járművel találkozhatunk! De a valóságban a délután már katasztrófa!
  • Mandoki72
    Nyilván csak a játékban, egyébként köszi.
  • Dévid112
    Budapesti járat soha nem laza!
    Egyébként szép!
  • zorba3333
    Sajnos erre nem lehet egyértelműen válaszolni....

"Működik DLC-és játékkal egyéb modokkal??"

Konkrétan milyen módokra gondolsz? Rengeteg verziójú, és kivitelű kiegészítő van már.

Ami biztos:
    Az általad említett Winter mod saját phisycs-et, és hangbeállításokat használ, tehát, ha használsz olyan módot, ami hasonló paramétereket módosít, akkor azzal alapból valószínű, hogy akadni fog, hacsak átírogatod az eltérő hang, és fizikai értékeket azonosra.

Továbbá, ha használsz olyan időjárás kiegészítőt, (pl.: Improved Weather) ami magát a gyári értékeket módosítja, és nem csak a textúrát cseréli, akkor ott is akadhatnak gondok.

Amennyiben semmit sem szeretnél kockáztatni, javaslom a következőt:

A jelenlegi mod mappádat nevezd át valamire pl.: mod_1 (mindegy mire, a lényeg, hogy a játék ne lássa)
    majd készíts egy új mod mappát, és ebbe másold be a tél módot.
    Ugyanezt csináld meg a profiles mappáddal is, csak itt értelem szerűen az új profiles mappa üres marad.

Indítsd el a játékot készíts egy új profilt, engedélyezd a tél módot és próbál ki, hogy "steril" körülmények között működik-e.

SEMMIT sem kockáztatsz, hiszen az eredeti mod, és profiles mappáid is biztonságban vannak az átnevezésnek köszönhetően, tehát, ha nem működik a tél mod, akkor sem vesztettél a ráfordított időn kívül semmit.
    Ha működik, akkor ebbe az ideiglenes mod mappába szépen kezd el bemásolgatni az általad használt módokat, és mindjárt kiderül ha valamelyikkel gond van.
    Miután végeztél, az eredeti mappákat visszanevezed, az ideiglenes (próbaként szolgáló) mappákat törlöd, és már indulhat is a fuvarozás.

Ha nem akarsz ennyit bíbelődni, akkor az újonnan készített két mappába másold be az eredeti (ideiglenesen átnevezett) mappák tartalmát, és így attól a pontól tudod kipróbálni teljesen biztonságosan, ahonnan legutóbb abbahagytad.
    Ennek az a hátulütője, ha valamelyik móddal gond van akkor a log fájl alapján kezdheted a barkóbát.

Többször lehetett olvasni már a biztonsági másolat használatát. Nos, én ezt nem javaslom...
    (Azért nem javaslom az eredeti mod, és profiles mappákról készített biztonsági mentéssel való felülírást, ha gond van, mert minden mentett állásnak van egy azonosítója. Amennyiben ezt a biztonsági mentést egy hibás mód miatt rámásolod az eredeti mappára bízva abban, hogy megoldja a problémát, csak tovább rontasz a helyzeten.
    Ez a megoldás csak arra való, ha elvszik a mentésed, akkor a biztonsági másolat felhasználásával onnan tudod folytatni, ahol abbahagytad.)
  • Tommyka21
    Sziasztok!

Ezt: http://ets2.lt/en/winter-mod-v1-7-0-dlc-tsm-4-x-re-edit/ - próbálta már vki?

Működik DLC-és játékkal egyéb modokkal??
    És ez a téli útviszony időszakos vagy ameddig nem kapcsolod ki addig ez marad?
    Köszi!
    Üdv!

Hátha most válaszol vki...
  • fs9pilot
    Ismét volnék! :)
  • Mandoki72
    Egy laza nap, Budapesten.