Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyen szaksz viszont nem igazán jön be. Lefelé 152km/h és a tetõn 12km/h. Nem tetszett!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
De korrektül megcsinálták ezt is.
Itt még meg is álltam, mert ilyet ebben a játékban még nem láttam. Kerékpáros Casablancaban. Késõbb járókelõk is voltak és simán átmennek a zebrán is. :-D
Ez pedig egy tájkép Casablancaról. Nem csúnya. :-D
Vettem is egy garázst, hogy bármikor vissza tudjak ide jönni, ha olyan kedvem van.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Reggel a Bratislava-Tripoli rep. úton szembe tûnõbb volt a diffi. csak arról nincs képem.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
GPS és térkép nélkül egyébként simán tájékozódom, szédületes!
Alig várom, hogy kimozdulva a fõvárosból bejárjam kis hazánk eddig elkészült településeit, útjait.
Köszönöm eddigi munkádat, fáradozásodat, most eltölthet a siker érzése, de ne hagyd abba, ezzel az érzéssel fejezd be mindannyiunk kívánságára, örömére ezt a munkát.<#taps>#taps><#worship>#worship>
Mire Patrasba értem ennyi maradt belõle:
A kompon álló helyzetben, hová lett a nafta?
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Igaz, még erõsen béta verzió, Szákesfehérvár környéke, lerakó 😄
///M I Love BMW. :)
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
PSN-ID:SanyaBoss
"TELEPÍTÉS:
Másoljátok a magyar.zip és def.zip fájlokat a mod mappába! A profilkészítésnél játékmodulnak válasszátok a hungary.mbd-t!"
tehát ezt ismerem, eszerint jártam el, de ha a zip-eket bemásolom hungary.mbd-t fel se ajánl csak magyar.zip-et és def.zip-et.
Hol tolom el?
Nem akarok telhetetlenkedni, de az SCS is csinálhatott volna legalább ennyire összetett városokat. Úgyhogy ehhez a maphoz nem lesz említésre méltó vetélytársa, igaz hogy nem lehet semmi se hibátlan de ez a teljesítmény is megér egy nagy gratulációt!<#taps>#taps>
Csak így tovább!!<#eljen>#eljen>
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
1. Steam indítás
2. Megvárod még betölt a Steam
3. Steam -en belül, a "Könyvtár" -ból, vagy az asztalra kihelyezett parancsikonnal indítod.
4. Elvileg van rádiód.
Ha pedig nem Steam-es a cucc, akkor nem tudom. <#idiota>#idiota>
///M I Love BMW. :)
Laci78
"Nulla tenaci invia est via"
<#worship>#worship>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=28715
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ez a map amit csináltál, hát hogy is mondjam k*rva jó!
A magyar reklámtáblák, az utak, a pályalehajtók, a telephelyek és a kisebb városok is baromi jók!
A bugok eltörpülnek a pálya feeling-je melett, komolyan úgy érzem, mintha tényleg kamiont vezetnék a f*s magyar utakon!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Csak gratulálni és sok sikert tudok kívánni a fejlesztésben és remélem, ahogy a térképen is láttam, kicsiny városkámban is tudok majd fuvarozni, melyet Körmendnek hívnak!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Scania kereskedõ van a mapon?
Scania , John Deere FAN !!!
Scania , John Deere FAN !!!
Addig is jó fuvarozást mindenkinek! <#wave>#wave>
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
<#ijedt>#ijedt> <#worship>#worship><#worship>#worship> <#rinya>#rinya>
"Nulla tenaci invia est via"
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu