Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joceruza
Én még nyuszival is találkoztam,csak annyira néztem hogy mit-hova hogy alig tudtam lekapni....

Az ilyen szaksz viszont nem igazán jön be. Lefelé 152km/h és a tetõn 12km/h. Nem tetszett!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ördögpalanta62
együtt kitömörítettem a kettõt egyszerre 1.5 GB.Utána beraktam a módot a helyére,megcsináltam a profilt,nyomtam egy kövér gázt és kidobott az udvarunkra úgy mint a macskát.😊

Köszi Frank, ez nagyon üt, még ma kipróbálom!

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Behajózás Gibraltarban. Alig találtam meg, hova kell állni. :-D
De korrektül megcsinálták ezt is.

Itt még meg is álltam, mert ilyet ebben a játékban még nem láttam. Kerékpáros Casablancaban. Késõbb járókelõk is voltak és simán átmennek a zebrán is. :-D

Ez pedig egy tájkép Casablancaról. Nem csúnya. :-D
Vettem is egy garázst, hogy bármikor vissza tudjak ide jönni, ha olyan kedvem van.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

7r1v1um
Smucig nagy orrúak, még lopnak is<#idiota>. Szép lett volna, ha még el is kúrják a kocsit mellé.
Reggel a Bratislava-Tripoli rep. úton szembe tûnõbb volt a diffi. csak arról nincs képem.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Most, hogy elkészült a jelenlegi frissítésre is alkalmas magyar map, leszedtem és feltettem...frank007, le vagyok nyûgözve!!! Bár dél pesti lévén csak ezt a környéket vizslattam, majdnem hazamentem, hogy integessek magamnak, de egy erdõ három utcányira a házunktól utamat állta, így ez nem jött össze....
GPS és térkép nélkül egyébként simán tájékozódom, szédületes!
Alig várom, hogy kimozdulva a fõvárosból bejárjam kis hazánk eddig elkészült településeit, útjait.
Köszönöm eddigi munkádat, fáradozásodat, most eltölthet a siker érzése, de ne hagyd abba, ezzel az érzéssel fejezd be mindannyiunk kívánságára, örömére ezt a munkát.<#taps><#worship>
Elképzelhetõ, de a kettõt együtt tömörítsd ki, amúgy nem fog menni.
Ezen ne lepõdj meg válság van a görögöknél :-D :-D Amúgy a Cairói fuvarnál így jártam én is és mellé kaptam még 3% sérülést a pótra.
7r1v1um
Felszálltam Ancona-ban a kompra ennyi üzemanyaggal:

Mire Patrasba értem ennyi maradt belõle:

A kompon álló helyzetben, hová lett a nafta?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ördögpalanta62
letöltöttem a TSM map 3.5 de a part 2 be nincs semmi.ez reális vagy kéne benne lenni valaminek?

Nagyon király a magyar map! A Nyugati régió (Tatabánya, Tata, Füzitõ...) nagyon élethûen meg van csinálva, gratulálok Frank!
Igaz, még erõsen béta verzió, Szákesfehérvár környéke, lerakó 😄

Most nekem sem jó! <#idiota><#idiota> Nem értem, miért csinálja ezt. Szerintem vagy Steam-es marhaság, vagy bug a programban. De szerintem az elõbbi, mert egyszer jó, egyszer nem. Volt már nekem is hogy 3napig nem volt stream. Utána meg volt.

///M I Love BMW. :)

Köszönöm 😊 meglesem este 😊
Gis80s
<#eljen>Hát aki frank mapjára azt mondja, hogy nem jó, az vagy nem budapesti, vagy nagyon komoly gondok vannak vele 😊 Zseniálisan jó és nagyon életszerû 😊 <#taps>

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Oliverius
Ha visszább olvasol kiderül, hogy valamelyik másik mód miatt történik ez a térképeddel.

Nem kel nyomnod azM-et.Valamelyik mod zavarja be a térképet.kapcsold ki egyesével õket és megfogd találni melyik zavar be.Én is így voltam a térképpel aztán adták az ötletet és lám sikerült is kiszúrnom,hogy melyik mod kevert.

PSN-ID:SanyaBoss

Inkább maradok a gyári térképnél. Ez nekem nem jön be.
Frank, kb. ott tartasz a modkészítésben, ahol a Bayern München a fociban... Ilyet csak Rofia tud az MSTS-ben.A román map készítõje alighanem a haját tépi...hacsak nem magyar õ is...Megnézném Pavelék arcát is, amikor kipróbálják a mapodat! Visegrád és Pilisvörösvár között toltam, elképesztõ a részletesség ,a hangulat! Csak a villamosított vasútvonalon csodálkoztam, de tudomásul veszem a szándékodat, hogy te ezt a vonalat villamosítani szeretnéd...Érdeklõdnék, hogy merrefelé kívánod majd továbbfejleszteni a mapodat, ill. tecnikailag megoldható, hogy egyszer majd összekapcsoljad mondjuk a TSM-mappal nemzetközi fuvarok érdekében?
Szabi
szövegértelmezés 1-es.. <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Ha a zip-ben lévõre gondolsz, akkor azt elolvastam, mást meg nem találok sehol.

"TELEPÍTÉS:

Másoljátok a magyar.zip és def.zip fájlokat a mod mappába! A profilkészítésnél játékmodulnak válasszátok a hungary.mbd-t!"

tehát ezt ismerem, eszerint jártam el, de ha a zip-eket bemásolom hungary.mbd-t fel se ajánl csak magyar.zip-et és def.zip-et.
Szabi
ott hogy nem olvastad el a leírást

Leírnád a mnegoldást, mert az istenért nem akar mûködni, pedig a 2 zip a mod mappában van és ki is lett jelõlve mind a kett, de csak Bécsig van térkép.

Hol tolom el?
Frank le a kalappal elõtted. Igaz hogy még csak most töltöttem le és levittem az oktatófuvart, de ha kész a tervezett mennyiség akkor az egész ETS2 moddervilág megirigyelheti majd a munkádat.<#felkialtas>

Nem akarok telhetetlenkedni, de az SCS is csinálhatott volna legalább ennyire összetett városokat. Úgyhogy ehhez a maphoz nem lesz említésre méltó vetélytársa, igaz hogy nem lehet semmi se hibátlan de ez a teljesítmény is megér egy nagy gratulációt!<#taps>

Csak így tovább!!<#eljen>

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Sziasztok, egy olyan problémában tudnátok segíteni, hogy a TSM 3.5 felrakása után, hogy tudjátok a full térképet nézni? Remélem nem az lesz a válasz, h nyomd meg az M-et és ott :-) mert ott nem lehet az egész térképen manõverezni az egérrel. (az egérrel való mozgatás véges, legalábbis nálam 1.4.8-nál) A kérdés azért mertült fel, mert tegnap volt egy fuvarom Cairóba és az Anconai komp utazás után, már csak "random kompozással" jutottam el a célig (Milanóbol indolva 59 óra volt az út :-D). Elõre is köszi
Úgy csináltam ahogy leírtad, de még mindig nem mûködik. Pedig tegnap elõtt még jó volt. Franc se érti. Azért kösz a segítséget.
kis kindertojás
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy amikor a vajo féle skinezést próbálom csinálniakkor bemegyek a "vehicle"-be ott miért nincs semmi? :/ mit kell csinálnom hogy olyan legyen mint neki?

frank007 Apa! Nem tudom, hogy csináltad, de nagyon eltaláltad a hangulatot. 😄 Ez, hogy saroktól sarokig megyek, pirostól pirosig, közben 10 emeletesek, és jellemzõ épületek, közlekedési és hirdetõ táblák, mesés. Gratula. Csak így tovább. Hatalmas pakk 😄

mani13
Oké már meg van <#falbav><#falbav>

mani13
Lehet ,hogy hülyének néztek de ez a játékmodult ,hogy kell kiválasztani mert az a baj .hogy csak Bécs várost adja be.

Ha Steam-es a játék, akkor elõször a Steam-et indítsd el mindig. Ne a játék exéjével induljon el a kliens is! Elõször a klienst, utána meg magát az ETS2-õt. Így elvileg lesz rádiód. Hogy miért így van, ne kérdezd, szerintem Steam -es marhaság. Nekem így mûködik.

1. Steam indítás
2. Megvárod még betölt a Steam
3. Steam -en belül, a "Könyvtár" -ból, vagy az asztalra kihelyezett parancsikonnal indítod.
4. Elvileg van rádiód.

Ha pedig nem Steam-es a cucc, akkor nem tudom. <#idiota>

///M I Love BMW. :)

sziasztok a hungary mappal szeretnék játszani de nem megy mert mikor odaérek a leadó helyre mindig kifagy a játék ez miért van?

Laci78

Szabi
szerintem fölösleges bonyolítani, indítsd el simán valamilyen média lejátszóban 😉

wollnerd
"A profilkészítésnél játékmodulnak válasszátok a hungary.mbd-t!" Bakker....<#falbav><#falbav><#falbav>
<#worship>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ebben tudnátok segíteni?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=28715
Szabi
esetleg olvasd el a leírást...

wollnerd
Akárhogy csinálom, mindig csak a Bécs marad a városválasztásnál! Full új profil és csak a def.zip és a magyar.zip aktiválva!! Pedig meg vagyok bizonyosodva hogy jót szedtem le, és mindig ez van!!!<#csodalk><#confused><#falbav>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

7r1v1um
Én az észak-líbiai környezettel is teljesen elégedett vagyok:

NEM AKAR VALAKI A FRANK ÁLTAL KÉSZÍTETT MAGYAR MAP-HOZ EGY ÚGYMOND"MAGYAR TRAILERS-PACKOT"ÖSSZEHOZNI?ÉN MEGCSINÁLNÁM DE TÖREDELMESEN BE KELL VALLANOM,HOGY HÜLYE VAGYOK HOZZÁ.

Ide figyelj Frank!
Ez a map amit csináltál, hát hogy is mondjam k*rva jó!
A magyar reklámtáblák, az utak, a pályalehajtók, a telephelyek és a kisebb városok is baromi jók!
A bugok eltörpülnek a pálya feeling-je melett, komolyan úgy érzem, mintha tényleg kamiont vezetnék a f*s magyar utakon!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Csak gratulálni és sok sikert tudok kívánni a fejlesztésben és remélem, ahogy a térképen is láttam, kicsiny városkámban is tudok majd fuvarozni, melyet Körmendnek hívnak!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
egyetértek 😄 az Iveco tényleg sz**, akkor megint Scania,DAF vagy MAN 😄
Scania kereskedõ van a mapon?

Scania , John Deere FAN !!!

Nekem is volt ilyen gondom.Tegnap nekem is javasolták,hogy nézem át a módokat.Elsõre rá is találtam melyik okozta ezt a nem látszik a teljes térkép gondot.A Vajó fél színt léptetõ mód okozta a galibát.

Nekem nem 😄 csak ha felkapcsolom a lámpát akkor esik le az fps.Jó map,csak még sok a hiba :S keresztezõdésnél fal,benzinkútra nem tudtam bemenni 😄

Scania , John Deere FAN !!!

Én is kipróbáltam a frank által készített magyar map-ot.Szerintem nagyon jó lett.Úgy hogy egy NAGY gratula neked Frank.Nagyon jó fílingje van a játéknak így.Végre Magyar helységek,táblák,reklámok.Hát nem lesz semmi mire az egész országot megcsinálod az biztos.De remélem lesz majd szerencsém kipróbálni majd egyszer azt is.Õõõõ tényleg nem akar esetleg valaki egy úgymond"Magyar trailers-packot"összehozni?Olyan trailereket amiket többségében Magyarországon húzkodnak a kamionok.

TSM 3.5-nél a "Volvo V8 1000hp Engine by GameCheatTuts.scs" nevû 1000 lóerõs Volvo motor mod okoz olyan gondot, hogy nem látszik a teljes térkép (1.4.8-as patch alatt). Ha még találkozok ilyen problémát okozó mod-al, leírom ide!

Addig is jó fuvarozást mindenkinek! <#wave>
RiCSi1234
Zabálja a vasat rendesen a Hungary map.. 😞

GTA V (*.*)

kcsbubi
Nem. De gondoltam szabadon feltölthetõ más megosztóra is. És itt belinkelni. <#fejvakaras>

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Szabi
na és engedélyt kértél-e? 😄

<#ijedt> <#worship><#worship> <#rinya>

kcsbubi
Felraktam a data.hu-ra.

hungary_map_v0.8.5

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

ronso
Én viszatértem egyenlõre TSM hez,mai elsõ lerakó..

Sakkoo.......Baszkiiii

Most néztem akkor már nem kell el vinni 2 percen belül az elsõ fuvart és már lehet tankolni is? csak mert az olvas el nagyon fontos-ban nem volt beírva 😊