52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • hotwheels

Vajo, Tomi, Mexx -
  • TopGun
    Hello! nem olvasod a privat uzeneted?
  • Apus77
    ETS 2
  • Gázfröccs
  • MexxHUN
    Szép napot:)
    Pár kép tőlem is:

Szép gépek! -
  • tomi0113
    [center]
  • kamionos dzsó
  • vajo
  • szilveszter86
    thank you :)
  • zorba3333
    Itt a teljes lista:
    Kereskedések listája
  • szilveszter86
    sziasztok valaki segítsen myelyik városban találok volvot???? kösz
  • mzsolti21
    Köszönöm, megvan.
  • zorba3333
    Átküldtem privátba az előző hozzászólásban linkelt játékmentést, így nem kell tovább kínlódnod vele.....

"Utálom ezeket a noname letöltő oldalakat, 24 szemét program download ikonja ott van csak a lényeg nincs"
    Javaslom használj reklámblokkoló kiegészítőt, és megszűnnek ezek a gondjaid is.
  • zorba3333
    Nekem hibátlanul működik, nem értem mi a baj.

Sebaj, nem adjuk fel, íme itt van hozzá a direktlink:
    Saved Games Direct-link

Remélem így már jó lesz.
  • mzsolti21
    Köszönöm, eddig is azon ügyködtem hogy hogy tudnám visszahúzni magam közel arra a szintre :)
    A letöltő linken nem jön be semmi értelmes...
    Utálom ezeket a noname letöltő oldalakat, 24 szemét program download ikonja ott van csak a lényeg nincs.
  • zorba3333
    Na szép....
    Az egyenleg összege után olvasható &8364 nem tudom miként került oda, ugyanis csak egy sima Euró jelnek kellene ott lennie.

A kékkel jelölt 8364-re mutató link idézése téves, semmi köze nincs a hozzászóláshoz, nem tudom miért illesztette be a fórummotor!
  • zorba3333
    Itt egy kis segítség, hogy ne a nulláról kelljen újra kezdened az egész játékot:
    Save Game
    - 16.szint
    - Levezetett távolság: 20.339km
    - Értékelés: 4,2
    - Egyenleg: 77,163,689 €
    - Garázsok száma: 12
    - Vontatók száma: 60
    - Sofőrök száma: 60
  • LeWyTy
    Ez a volvo nagyon szereti a zenét :D (nekimentem a falnak)
  • mzsolti21
    Újra kellett indítanom a gépet és nem jön fel itt a privát üzenetes rész úgyhogy itt válaszolok :)
    Szóval amit csináltam:
    - registry takarítás után letöröltem a játékot, a Steam mappából és a felhasználói mappából is mindet.
    - Letakarítottam a kormány telepítőjét, igaz sose indítottam el, de a vezérlőpultban van egy Virtual Joystick driver, tuti hogy az kavart be.
    -Felraktam a játékot, egyből a legfrissebb verziót
    -Kezdtem egy új próba profilt, hogy legyen Euro Truck Simulator mappám
    -Visszamásoltam a mappákat (mod, screenshot, profiles, profiles(1.7.1s).bak)
    - A save mappát kifelejtettem, így oda a szintem meg a térképbejárásom
    Most állítgatom a grafikát, beállítom a kormányt, aztán irány egy próbaút
  • tomi0113
    [center]
  • Dévid112
    Hali megjött a David Logistics pótkocsija is! Köszönettel : tomi161996

• MexxHUN
    Szép napot:)
    Telepen:

Szép gépek -
  • Dévid112
    Ezt ki látta már?

http://www.eztfigyeld.eu/post/a-soforre-vigyaztak-odafont-rendesen-
  • vasi Zoli
    Saját :)
    Talán sikerül megosztanom veletek ;)

• hotwheels

• Trucker 97
    Estét mindenkinek!Meg tudja nekem valaki mondani,hogy mért nem tudom a szinteket felljebb rakni,és a fuvardíj mért csak 20000 Euro? A szintem 30.
  • mzsolti21
    Problem solved!
  • Misuka963
    ;)
  • Tikal #33435
    2000?
  • Laci82
    Sziasztok valaki nem tud olcsón szerezni a játékhoz Going East DLC-t ?
    Nincs kedvem 3000-ret adni érte valahogy a boltban.
  • hotwheels
    köszi! :)
  • zorba3333
    Azért írja az Internal Server Error hibát, mert tömörítve akarod a mellékletben csatolt fájlokat elküldeni, és jelenleg valamilyen belső "hiba" miatt nem tud mit kezdeni vele a rendszer.

Ezért a mellékletben jelenleg csak tömörítetlen állomány küldhető.

(A mai napon Én is jártam így, sajnos kétszer is.)
  • Misuka963
    Te még sokra fogod vinni kolléga.Már most tiszta modder vagy.Sok sikert hozzá

punky: Nagyon baba Scania haver ;)
  • mzsolti21
    Küldtem privátot, de ezt írta ki:
    Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.22 (Debian) Server at sg.hu Port 80

Úgy látszik nálam már semmi se működik
  • hotwheels

• zorba3333
    Javaslom olvasd el ezt a két korábbi hozzászólásomat.
    Talán segítségedre lesznek:
    33398
    33401

A leírásokban szereplő megoldások a Winter mod V3.0 esetén irányadóak!

#33426 (mzsolti21)
    Teljes mértékben megértem a dühödet, nekem is volt már hasonló, így át tudom érezni a helyzeted.
    Segítségképp annyit tudok felajánlani, ha gondolod, akkor küld el privátban a game.log.txt, game.log, config.cfg, valamint a game.chrash.txt fájlokat, megnézem őket, és megpróbálok rájönni mi lehet a gond.
    Azt nem ígérem tutira, hogy még ma meglesz a megoldás, de igyekszem a válasszal.

Ezek kisméretű, konfigurációs, illetve hibás működést regisztráló szöveges fájlok.
    Ugyanott találod őket a mappák alatt, ahol a mod mappád is van.
  • The Best
    HAli beraktam 1 téli mod és nem tudok elindulni annyira kapar a kerék. ilyen kor mit csináljak.?
  • mzsolti21
    Nagyon elegem van ebből a játékból. Múlt hétvégén elmentem az állásom, semmi probléma. Most belépnék, be se tölti a profilom csak hatodjára, 2 métert nem tudok menni és kifagy. Azt hiszem én ezzel befejeztem a kínlódást. Hiába veszek ki minden szart a modokból, hiába mm pool size-ozok össze vissza. Hihetetlen, hogy 2-3 szaros mod nem fér meg egymás mellett.
  • zorba3333
    A Restacaron megtalálhatóak azoknak a valóban hozzáértő guruknak a leírásai, amelyekből rengeteget lehet tanulni.
    Én is az Ő általuk készített segédanyagok átolvasásával, majd részletes tanulmányozásával kezdtem, amit rengeteg próbálgatás, kísérletezgetés követett.

Ezeknek a valóban komoly, és átfogó segítséget adó segédanyagoknak, és leírásoknak, amik a Restacaron olvashatóak, értelem szerű, hogy saját topikot nyit a közzétevő, vagy az oldal üzemeltetője.

Ezzel szemben az általam leírt, vagy tanácsolt megoldások, zömében eseti / épp aktuális móddal, új térképpel, stb kapcsolatos problémákra próbál megoldást nyújtani, ami pusztán addig érték, amíg nem jön egy újabb verzió az adott módból, térképből stb.
    Ezért nem hiszem, hogy lenne értelme külön topikot nyitni ezeknek a zömében Kérész életű információknak.

#33414 (jutiput)

Köszönöm a pozitív értékelést!

• Dévid112
    Napot!
    " - Főnök eltört a bal oldali visszapillantó tükröm!
    -Cseréld ki!
    -De rajta van az egész kamion! "