Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afrikában még nem voltam viszont a görögöknél már igen. Amerre a GPS-em vitt/visz arra is van egy hasonló szakasz. Egyik pillanatban megy max 12 km/h-val utánna meg 100 felettivel, emelkedõ lejtõ egymás után, és a legszebb ugyan úgy mint nállad 2*1 sáv, szóval még nagyobb ívben sem tudsz fordulni, hogy kevésbé lassúljon, mert szembõl meg jönneök csomóra.
Nos ez bennem is felmerült! 😄 Talán igen, talán nem...nem tudom! 😊
Mindenesetre nagyon jó lett. Afrikában van izgalom az utakon. <#nyes> Nem tudom valaki járt-e Taza fele, de ott meg lehet siratni az autókat. Egy 620 lovas Scaniaval voltam arra, de nagyon szenvedett a gép alattam.
Néhány kép az útról:

Ui.: a legmeredekebb részeket nem sikerült lekapni...vagy elfelejtettem vagy el voltam foglalva, hogy még véletlenül se álljon meg a gép. Visszafele satufékkel megyek! <#taps>
Nagyon jó a Magyar map.... 😊 Ezer köszönet érte.
Azt szeretném kérdezni,hogy Magyar Trailer Packot nem csinálna hozzá valaki?
Hungarocamion, Tesco, Magyar posta, Auchan, Lidl, Media markt,stb...
Elõre is Köszönöm.
1.4.8-nál nem fagy ki!
Mármint a magyar mapnál
Azt szeretném kérdezni,hogy 1.4.8-on kifagy,ha tankolni akarok.Mert most nekem 1.4.1 van fenn.
Frank, csak a lényeget mondom: ez qrva jó! <#eljen>

1-2 dolgot kipöcköltem a def-bõl, h menjenek a cuccaim mellette, de le a kalappal, tényleg!
Csak így tovább! <#papakacsint>

Septibe 2 gyors kép, mert megérdemli ez a térkép mod:

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

A TSM map 3.5-el kapcsolatban kérdeznék egy olyat, hogy csak nekem tûnik úgy, hogy a készítõi az alaptérkép részbe is belenyúltak? Mert olyan utakat látok amikkel eddig nem találkoztam.
Ha igen akkor még jobb mint amire számoltam.

Franknek pdig egy nagyon nagy gratuláció a mapért. Szerintem nagyon jól sikerült és nagyon várom/várjuk a további javítást és frissítést.
hotwheels
Estét! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

ronso
Vedd ki a pipát optionsba nem kell speed limiter mod

Sakkoo.......Baszkiiii

ercsibe még nem lehet menni! 😄

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

mani13
Frank még egyhiba martonvásárnál egy utelzárás asszem ercsi

Én csak annyit tudok egyelõre, ami idegesítõ volt, hogy a 10-es fõúton a települések közt is 50-nel megy minden jármû. Elég lenne 70-75 is, csak haladjanak <#eljen>
Akkor gyüjtsétek itt õket! Majd visszaolvasok! Lényeg, hogy egy helyen legyenek!
Egyelõre körülményes a Restacar, most a hétvégén lesz talán életképes. Miért ne mehetne ide a hibajelzés, annál is inkább mert innen indult ki az egész.
Mivel a normális játékot akadályozó bugokról van szó (pl. oszlop az M0-ás közepén, stb), ezért adok ki egy javítást! Ezeket a bugokat fél óra alatt tudom majd javítani! Aztán majd az új városokat tartalmazó verzió jön!
Én pont nem sírtam. 😄 Amúgy megkaptuk a beta-t, persze csúszott egy hetet kb., az új patch miatt, most lehet tesztelni. De ez csak az én véleményem, egyébiránt eszem ágában sincs megtiltani hogy feltöltse, nyilván nekem sem akkora gond, ha naponta frissül 😄
wollnerd
De attól majd remélem lehet folytatni a már elkezdett Mo. profillal, az kijavított verzión is.. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ööö, semmi semmi <#nevetes1> Megtaláltam az újat és azt tettem be könyvjelzõnek
Szabi
eddig azért sírtatok hogy adja már ki, most meg az a baj hogy új verziót akar kiadni... <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Igazán nem akarok beleszólni, de szerintem NE rakj fel naponta új verziót. Már így is nehéz követni. Véleményem szerint havonta-kéthavonta elég lenne frissíteni, és úgy Te is jobban tudnál haladni a javítással, a bõvítéssel.

Amúgy nagyon tetszik a térkép, Törökbálintnál a Depo dolgozóit kell kerülgetni, ahogy mennek a cégükhöz, Visegrádnál a kõkapu is megvan, elõtte pedig technikás kanyarokkal tûzdelt út a Gerecsében. Profi munka. A háttérben is a tájra jellemzõ kép van, nem úgy mint a TSM mapban Gyõr körül :-S
Nekem a régi RestaCar oldalt dobja be...
Akkor legyen a Restacar! Rakjátok be oda légyszi! Holnap szeretnék felrakni egy javított verziót, addig gyüjtögessetek! <#vigyor2> Én is tesztelem!
szerintem jobb lenne, ha megadnál valami e-mail címet és oda elküldeni. Vagy restacaron topic-ba gyûjteni, ha elindul az új. Mert így csak elveszik
Szabi
resta-n még reggel nyitottam egy topikot hibajelentésre, szerintem inkább oda kéne írogatni, ne itt jelenjen meg az összes hibás kép... 😊)

"Nulla tenaci invia est via"

Írjatok le minden bug-ot légyszi! pl láthatatlan falak, stb.
Köszi! Javítva lesz!
Ki tudod, menj át korábban a szembejövõ sávba, írtam a #28918- ban errõl, késõbb simán visszamehetsz erre az oldalra. Sajnos a bug ettõl még él...
wollnerd
és nem tudom kikerülni, hiába vagyok mellette! (láthatatlan fal)
[/spoiler]

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Hibajelentés Franknek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Köszi, megnézem, meg azt a pilisvörösvárit is! (azt nem te írtad)
maujuri
Frank007. Szeretnék elnézést kérni tõled hogy kételkedtem a mapodban. Bocsánat... Letöltöttem, kipróbáltam és azt kell hogy mondjam iszonyat meló van mögötted, Budapest részletessége elámító. Viszont ha ezt valóban be akarod fejezni akkor véleményem szerint segítségre lesz szükséged, mert nagyon nagy meló. Én csak gratulálni tudok neked, és kitartást kívánok. Egy bug: Pilisvörösválnál nem tudtam lerakni a rakományt, mert a depo bejáratánál mintha falnak ütköznék.
Kitartást...

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Master91
Kis segítséget kérnék.

Nem erõs a gépem, 50%os renderrel, meg minimális grafikával játszok.

Viszont így a táblákat nagyon közelrõl tudom csak levolasni, nem kellemes mikor 90-el berobbanok az 50-es táblához, mert csak ~15 méterrõl tudom leolvasni, és már fotóznak is.
Némelyik kamionba magát a digitális mûszerfalat se tudom leolvasni, nem tudom meg mondani hogy hány km.-g elég az üzem anyag.

Tudtok valami modot, ami ezt feljavítaná? Esetleg valami progit, amivel részletesebb grafikai beállítást tudnék csinálni?
frank007 !
Az M0 nagy Duna hídon az M1-M7 felé egy nagyfesz traverz foglalja el mindkét sávot és csak angolosan lehet elkerülni ezt a bugot. Az AI átmegy én nem .....egyébként nagyon élvezem, bár morognék, ha nem tudnám, hogy béta.<#eljen>
TaRka0107
iveco-t írtál nem volvot.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Köszi, most néztem meg a patch leírását :-)
gordon 24
1.48 al megy? Mert ugye a mappok változtak a frissítéssel, és azóta nem tudom használni, viszont tetszik:-))

Ha te ilyen verzión vagy adhatnál linket.

Downhill!!

Nem kell köcce, most néztem már gyárilag kikapcsolható :-)
minek az amikor ki lehet kapcsolni ?

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Én is azt írtam! <#vigyor2>
Naa, ezt írtam! Mit keresel te Pusztaszabolcson? Benne sincs a 23 város között!
Tud valaki olyan speed limiter törlõ modot mondani, ami 1.4.8-nál men nyírja ki a TSM 3.5 térképet?
TaRka0107
Pest_Középen nem IVECO van hanem VOLVO!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

OLVASD EL A NAGYON FONTOS!!! fájlt ! <#falbav>
Ez hol van? Gondolom nem azon a területen, ami már kész van! Csak azokat a városokat válasszátok kezdõvárosnak, ami le van írva a NAGYON FONTOS!!! fájlban! És a fuvarokat is csak ezek között válasszatok! Ezt bírom, hogy csak ilyen képek kerülnek a fórumba! <#shakehead>
csak nálam ilyen kopár minden
Hol találtok ilyen falakat?

Ige, lehajtottam mert ott volt a fal, aztán a szembe jövõk lehajtóján felmentem, keresztbe át a pályán és go. Remélem érthetõ volt <#buck>