Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spoiler]PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kitartást...
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Nem erõs a gépem, 50%os renderrel, meg minimális grafikával játszok.
Viszont így a táblákat nagyon közelrõl tudom csak levolasni, nem kellemes mikor 90-el berobbanok az 50-es táblához, mert csak ~15 méterrõl tudom leolvasni, és már fotóznak is.
Némelyik kamionba magát a digitális mûszerfalat se tudom leolvasni, nem tudom meg mondani hogy hány km.-g elég az üzem anyag.
Tudtok valami modot, ami ezt feljavítaná? Esetleg valami progit, amivel részletesebb grafikai beállítást tudnék csinálni?
Az M0 nagy Duna hídon az M1-M7 felé egy nagyfesz traverz foglalja el mindkét sávot és csak angolosan lehet elkerülni ezt a bugot. Az AI átmegy én nem .....egyébként nagyon élvezem, bár morognék, ha nem tudnám, hogy béta.<#eljen>#eljen>
Ha te ilyen verzión vagy adhatnál linket.
Downhill!!
---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Buda_észak ---scania
Pest_észak ----volvo
Pest_közép ----iveco
Pest_dél --------man
Csepel -----------renault
Budaörs ---------daf
Tatabánya -------man
Arra nem jöttem még rá, hogy miért nem tudok kamiont venni. Amit kedvencünknek választottunk Kamiont az elején, arról ad infót, hogy hol található kereskedés, de még nem ajánlotta.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nem tudom bemásolni az scs file-t a mod mappába, mert a drag 'n drop (fogd és vidd) dologgal fölé viszem, és nem rakja be amikor elengedem, és mindenféle hibára hivatkozik,<#gonosz3>#gonosz3>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Aki esetleg tudná hol található Iveco a Frank-féle maponkereskedõ jelezze felém, mert én nem találom.
Azt mondtam, hogy "ez nekem nem jön be", mert egy térkép miatt nem állok neki újrkezdeni a játékot és inkább megvárom míg teljesen kész lesz és nem kell választanom európa és magyarország között.
PSN-ID:SanyaBoss
Másodszor szerintem"benéztél"valamit.Mert én ezt a hozzászólást joceruza hozzászólásához írtam ami jelen esetben a TS Map 3.5-rõl folyt.De ha már itt tartunk akkor a te általad készített modról pedig ezt nyilatkoztam
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2