Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre nagyon jó lett. Afrikában van izgalom az utakon. <#nyes>#nyes> Nem tudom valaki járt-e Taza fele, de ott meg lehet siratni az autókat. Egy 620 lovas Scaniaval voltam arra, de nagyon szenvedett a gép alattam.
Néhány kép az útról:
Ui.: a legmeredekebb részeket nem sikerült lekapni...vagy elfelejtettem vagy el voltam foglalva, hogy még véletlenül se álljon meg a gép. Visszafele satufékkel megyek! <#taps>#taps>
Azt szeretném kérdezni,hogy Magyar Trailer Packot nem csinálna hozzá valaki?
Hungarocamion, Tesco, Magyar posta, Auchan, Lidl, Media markt,stb...
Elõre is Köszönöm.
1-2 dolgot kipöcköltem a def-bõl, h menjenek a cuccaim mellette, de le a kalappal, tényleg!
Csak így tovább! <#papakacsint>#papakacsint>
Septibe 2 gyors kép, mert megérdemli ez a térkép mod:
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Ha igen akkor még jobb mint amire számoltam.
Franknek pdig egy nagyon nagy gratuláció a mapért. Szerintem nagyon jól sikerült és nagyon várom/várjuk a további javítást és frissítést.
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy nagyon tetszik a térkép, Törökbálintnál a Depo dolgozóit kell kerülgetni, ahogy mennek a cégükhöz, Visegrádnál a kõkapu is megvan, elõtte pedig technikás kanyarokkal tûzdelt út a Gerecsében. Profi munka. A háttérben is a tájra jellemzõ kép van, nem úgy mint a TSM mapban Gyõr körül :-S
"Nulla tenaci invia est via"
[/spoiler]PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kitartást...
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Nem erõs a gépem, 50%os renderrel, meg minimális grafikával játszok.
Viszont így a táblákat nagyon közelrõl tudom csak levolasni, nem kellemes mikor 90-el berobbanok az 50-es táblához, mert csak ~15 méterrõl tudom leolvasni, és már fotóznak is.
Némelyik kamionba magát a digitális mûszerfalat se tudom leolvasni, nem tudom meg mondani hogy hány km.-g elég az üzem anyag.
Tudtok valami modot, ami ezt feljavítaná? Esetleg valami progit, amivel részletesebb grafikai beállítást tudnék csinálni?
Az M0 nagy Duna hídon az M1-M7 felé egy nagyfesz traverz foglalja el mindkét sávot és csak angolosan lehet elkerülni ezt a bugot. Az AI átmegy én nem .....egyébként nagyon élvezem, bár morognék, ha nem tudnám, hogy béta.<#eljen>#eljen>
Ha te ilyen verzión vagy adhatnál linket.
Downhill!!
---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317