52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Pelsodriver
    Magyarázkodás mindig van. Miközben már hónapokkal ezelőtt az volt olvasható, hogy majdnem kész van az újabb rész. Én nem sürgetem, meg megértem, hogy sok a dolga, meg mást is tud csinálni, de akkor minek kell hülyíteni az embereket???
  • hotwheels
  • MexxHUN
    Szép estét:)
    Waberer's:

Szép gépek -
  • Szabi #33580
    most lekamuztad az indiegálát ? :DD
  • macleody
    Tedd fel az 1.7.1-est, az 500 megásat, minek a többi?
  • BigdaweM12
    sorban tenném fel az összeset az 1.3.1re de ezt adja ki hibának miután bemásoltam a játék könyvtárába és elindítom a telepítést:
    "nem lehet mozgatni vagy törölni a fájlt! Ellenőrizd hogy rendelkezel e a fájlok eléréséhez szükséges jogosultságokkal. Ha van víruskereső a számítógépeden ajánlott leállítani amíg települ a frissítés. A játék fájljai nem módosultak! Futtatsd újra ezt a telepítőt amint megoldódott a probléma."

víruskeresőt kikapcsolom és akkor is ugyanez a hibaüzenet... az összes patchnél
  • fagy53
    "frank007 mester, vajon két ünnep közt már nyomhatjuk
    a továbbfejlesztett térképen ? " - melyik két ünnep között?
    Sok vele a meló és valószínű éppen akkor nyomja majd a legjobban.
  • Misuka963
  • Mandoki72
    Nem tudom milyen verziót akarsz? de sorban kell menned a patcheléssel
    1.3.1-1.4.1, 1.4.1-1.4.6 stb.
  • jocking
    Miért lenne kamu?
  • vajo
    és ez mennyire kamu? xD
  • BigdaweM12
    patchelésben segíthetne valaki aki már vissza is írna! 1.3.1en játszok és nem tudok rátelepíteni egy újabb patchet se!
  • milos620
    Köszi szépen!
  • Mandoki72
    Az ETS 2 előtt az ETS-nyomtam onnan szoktam átszerkesztgetni vagy másolni
    a skineket
    http://www.ets2-mods.me/category/euro-truck-simulator-2-mods/combo-skin-packs
    http://download-ets2.com/skins-ets-2/volvo-skins/
    próbáld meg ezekről a helyekről leszedni.

• Mandoki72
    frank007 mester, vajon két ünnep közt már nyomhatjuk
    a továbbfejlesztett térképen ?
  • milos620
    Elég jó skinek,sajátok?

Wabererses combot is láttam lejjebb nem tudom hogy honnan lehet leszedni,te tudod?
  • Mandoki72
    Nem én a frank007 mapot nyomom 1.4.8 alatt
    és így kéne világítania.
  • milos620
    Nem vagyok nagy modder szaki, de a verziókat említve nem kompatibilis az 1.7.1-es ets2 verzióval.
    Gondolom te is 1.7.1-es frissítést használod.

Én 1.5.2-hez kiadott modokat próbáltam és elég sok hazavágta a játékom,pedig az nem tekinthető olyan réginek,szerintem.

• Mandoki72
    Köszi. Csak az a baj hogy a coolliner hátsó lámpája 1.2.5 alatt normálisan világított
    1.4.8 nál pedig a betonon látszik a fénye, a félpóton nem, pedig nem nyúltam hozzá a fájlhoz.
  • milos620
    Gyönyörű a szerelvény!

• Mandoki72
    Hali mindenkinek. Egy csendes este a budafoki úton.

• milos620
    Szép napot Mindenkinek!

Az új patchal kapcsolatban még annyit szeretnék megemlíteni jó hogy módosítva lettek az üzemanyag fogyasztások.Gondolom ti ezt már jóval korábban tudtátok csak nekem új mert nem rég kezdtem újra nyomni a pedált.
    Régebbi ets2 verzióval játszott az ember és az öko vezetés minden rubrikáját kitöltötte, akkor kb elérte a 31 liter/100km-es fogyasztást és az fix is maradt függetlenül a közlekedési viszonyoktól,útviszonyoktól,rakomány súlyától stb.

Egy Volvo 750Le autóm van és Pozsonyból indultam tegnap este 16tonna szennyező anyag volt az árú a km óra állásom 8916km volt a felrakón, Calais-nál szintén rögzítettem, akkor 10383km.1467km-et mentem addig(amúgy Aberdeenbe ment a cucc).Üzemanyag mennyiség a tankban a felrakón 896 liter volt,Calais-ba meg 477 liter maradt(elfogyasztott üzemanyag 419 liter).Az átlagfogyasztásom így 28,5 liter/100km ami egész jónak mondható.Kölnben értem el az autó lcd kijelző szerint a minimumot a 28,2 literes átlagfogyasztást, de persze az mindig változik pontosabban a pillanatnyi üzemanyag fogyasztás függvényében.Angliában egy kicsit változott a helyzet mert ott 31,19 liter lett az átlagom.Mint a kontinensen mint a szigeten pályán mentem.Amit észrevettem hogy a német pályán amellett, hogy jól lehet haladni gazdaságos is más ország pályáihoz viszonyítva.

Kíváncsi lennék azért azon autók fogyasztásaira amit pedálrendszerrel vezetnek,mert én billel vagyok és nálam vagy teljes terhelés vagy üresjárat van csak és arra hogy én mit tudok majd kihozni 25 tonna súllyal.

Persze ez csak egy apróság mármint a fogyasztás mert gondolom itt már mindenkinek milliói vannak,kit érdekel az az 1-2 liter :)
    Azért ezt is jó ha figyelembe vesszük egy plusz élmény talán.
    Ráadásul versenyezhet az ember magával, hogy minél kevesebbet hozzon ki a fogyasztásból.

Most jönne jól az i-see(Volvo) vagy az active prediction(Scania),
    másképpen gps alapú tempomat amivel 5-11%-os üzemanyag megtakarítás érhető el.Jó lenne, ha betennék a játékba. :)
  • Szabi #33561
    bonyolult dolog ez az engedélyeztetési jog, de nemfeltétlenül kell érte fizetni, van hogy az fizet akinek a terméke bekerül, van hogy örülnek egymásnak és csak kezet fognak (persze szerződés kötés után) :D
  • jocking
    Hát kin? Nekem kéne megvennem nekik a mercedes jogokat?
  • BigdaweM12
    1.3.1-es verzióra miért nem tudom telepíteni a többi patchet? :SS
  • hotwheels
    Az alap fent van itt.
  • Szabi #33557
    nem rajtuk múlik.. :D
  • jocking
    Azzal is foglalkozhatnának már, hogy a majestic helyett legyen már egy normális mercedes licenszük... :S
  • gumikacsa
    Kb. 3 perc elkészíteni...
  • buszosdávid804
    Hali
    Ez a festés privát vagy letölthető? :)
    Akárhol keresek ilyen festést nem találok :/
  • fs9pilot
    Lehet valahogy brutál ködöt csinálni? :D Szeretem a szadót.

A fog_density és a fog_density[0] állításával nem lesz olyan nagy a köd. :( Hamar eltűnik. Van rá más mód, vagy milyen értékkel kell csökkenteni?
  • hotwheels
  • Szabi #33551
    ets2 ~1300ft
  • Scania20
    Hello.
    Privát a mod?
    Ha nem akkor küldj már egy linket!!

köszi
  • szabocska08
    Muszály megállni pisilni! :S :D

• szabocska08
    Muszály volt már megállni pisilni !! :S

http://kephost.adatbazis.eu/images/09052746599062784911.png

• Hungarykum
    A legmagasabb ranghoz (Autópályák királya) el kell érni a 100-as szintet.
    A max szint 150, de utána is megy tovább szerintem.
    Én most vagyok 97-es szinten és most van 559446 TP-m. Szóval elég sok kell.
  • zorba3333
    Nem kell egyenként az összes frissítést feltenned ahhoz, hogy "naprakész" legyen a játékod.
    Elég a hivatalos oldalról letöltened, majd telepítened azt a verziót, amiben az összes eddigi frissítés megtalálható.
    (Jelenleg az utolsó patch verziószáma: 1.7.1.)

Itt éred el:
    Patch from any older version to 1.7.1 (~500 MB)
  • Misuka963
    Azt szerintem sose fognak csinálni,pedig nagyon jó lenne :)
  • OwNeRs
    Sziasztok nem tudja valaki h ez melyik map?