Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írjatok le minden bug-ot légyszi! pl láthatatlan falak, stb.
Köszi! Javítva lesz!
Ki tudod, menj át korábban a szembejövõ sávba, írtam a #28918- ban errõl, késõbb simán visszamehetsz erre az oldalra. Sajnos a bug ettõl még él...
wollnerd
és nem tudom kikerülni, hiába vagyok mellette! (láthatatlan fal)
[/spoiler]

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Hibajelentés Franknek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Köszi, megnézem, meg azt a pilisvörösvárit is! (azt nem te írtad)
maujuri
Frank007. Szeretnék elnézést kérni tõled hogy kételkedtem a mapodban. Bocsánat... Letöltöttem, kipróbáltam és azt kell hogy mondjam iszonyat meló van mögötted, Budapest részletessége elámító. Viszont ha ezt valóban be akarod fejezni akkor véleményem szerint segítségre lesz szükséged, mert nagyon nagy meló. Én csak gratulálni tudok neked, és kitartást kívánok. Egy bug: Pilisvörösválnál nem tudtam lerakni a rakományt, mert a depo bejáratánál mintha falnak ütköznék.
Kitartást...

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Master91
Kis segítséget kérnék.

Nem erõs a gépem, 50%os renderrel, meg minimális grafikával játszok.

Viszont így a táblákat nagyon közelrõl tudom csak levolasni, nem kellemes mikor 90-el berobbanok az 50-es táblához, mert csak ~15 méterrõl tudom leolvasni, és már fotóznak is.
Némelyik kamionba magát a digitális mûszerfalat se tudom leolvasni, nem tudom meg mondani hogy hány km.-g elég az üzem anyag.

Tudtok valami modot, ami ezt feljavítaná? Esetleg valami progit, amivel részletesebb grafikai beállítást tudnék csinálni?
frank007 !
Az M0 nagy Duna hídon az M1-M7 felé egy nagyfesz traverz foglalja el mindkét sávot és csak angolosan lehet elkerülni ezt a bugot. Az AI átmegy én nem .....egyébként nagyon élvezem, bár morognék, ha nem tudnám, hogy béta.<#eljen>
TaRka0107
iveco-t írtál nem volvot.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Köszi, most néztem meg a patch leírását :-)
gordon 24
1.48 al megy? Mert ugye a mappok változtak a frissítéssel, és azóta nem tudom használni, viszont tetszik:-))

Ha te ilyen verzión vagy adhatnál linket.

Downhill!!

Nem kell köcce, most néztem már gyárilag kikapcsolható :-)
minek az amikor ki lehet kapcsolni ?

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Én is azt írtam! <#vigyor2>
Naa, ezt írtam! Mit keresel te Pusztaszabolcson? Benne sincs a 23 város között!
Tud valaki olyan speed limiter törlõ modot mondani, ami 1.4.8-nál men nyírja ki a TSM 3.5 térképet?
TaRka0107
Pest_Középen nem IVECO van hanem VOLVO!

OLVASD EL A NAGYON FONTOS!!! fájlt ! <#falbav>
Ez hol van? Gondolom nem azon a területen, ami már kész van! Csak azokat a városokat válasszátok kezdõvárosnak, ami le van írva a NAGYON FONTOS!!! fájlban! És a fuvarokat is csak ezek között válasszatok! Ezt bírom, hogy csak ilyen képek kerülnek a fórumba! <#shakehead>
csak nálam ilyen kopár minden
Hol találtok ilyen falakat?

Ige, lehajtottam mert ott volt a fal, aztán a szembe jövõk lehajtóján felmentem, keresztbe át a pályán és go. Remélem érthetõ volt <#buck>
Persze, munkaidõben intézd a magánügyeidet! Így az élethû, nem? <#vigyor2> Hátha kaptok majd emailt, szerintem és csak az elsõt vettem ki.
TaRka0107
Tehát akkor miközben fuvarban vagyok, úgy kell tennem egy kerülõt és elmennem egy autókereskedésbe?

Most látom, hogy nincs mercedes! <#wow1> Majd berakok egyet!
kamionkereskedõk:

Buda_észak ---scania
Pest_észak ----volvo
Pest_közép ----iveco
Pest_dél --------man
Csepel -----------renault

Budaörs ---------daf
Tatabánya -------man
Akkor a valóság lassan behozza a pályámat! <#vigyor2> Azért raktam mindenhova felsõvezetéket, mert így jobban néz ki! <#vigyor2> A vasúti átjárok meg mind kétvágányúak, ezért a vasútvonalak is.
Nem is fogja ajánlani! Mert amiatt az email miatt fagyott le az elsõ fuvarnál eddig, amit a kereskedõtõl kaptunk! Ebben a verzióban Budapesten minden városrészben (kivéve Buda_dél) , Budaörsön és Tatabányán találtok kereskedõket!
TaRka0107
Nekem is nagyon tetszik Frank mapja! Köszi Frank! Fasza munkát végeztél.
Arra nem jöttem még rá, hogy miért nem tudok kamiont venni. Amit kedvencünknek választottunk Kamiont az elején, arról ad infót, hogy hol található kereskedés, de még nem ajánlotta.

Vörösvár felé "kétvégányúsítják" a vasútvonalat jelenleg, és késõbb villamosítani is fogják, már állnak a vezeték tartó oszlopok is. Gondolom Frank már erre készítette fel a térképét. Amúgy én még most fogom próbálni...
Valaki tudna ebben segíteni:

Nem tudom bemásolni az scs file-t a mod mappába, mert a drag 'n drop (fogd és vidd) dologgal fölé viszem, és nem rakja be amikor elengedem, és mindenféle hibára hivatkozik,<#gonosz3>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

De ahány kuthoz oda mentem és mindig kifagy
De nem tudom hány kuthoz mentem oda és fagyot ki mindig
Elõzõ mentés és keress egy másik kutat!
gigamen
Frank a mapod eszméletlenül jó, köszönjük a munkád<#eljen>

Aki esetleg tudná hol található Iveco a Frank-féle maponkereskedõ jelezze felém, mert én nem találom.
Valaki segítsen,mert bemegyek a benzinkútra,és kifagy.Valaki ötlet?
Szia! Miért kellene választanod? Mind a két map-hoz csinálsz egy profilt, és azzal nyomod, amelyikkel akarod. A kettõ nem üti egymást!
Nem ezt mondtam, és a térkép kidolgozottságáról, élethûségérõl egy büdös szót sem mondtam, kérlek ne magyarázz olyan dolgokat egy egyszerû kijelentésbe, ami nincs benne.

Azt mondtam, hogy "ez nekem nem jön be", mert egy térkép miatt nem állok neki újrkezdeni a játékot és inkább megvárom míg teljesen kész lesz és nem kell választanom európa és magyarország között.

Oké semmi gond 😊 Na ugye,hogy ugye!? 😛

PSN-ID:SanyaBoss

Jaj, ne haragudj, félrenyomtam! <#vigyor2> Köszi, amiket írtál, és az a trailer pack tényleg nem lenne hülyeség!
Elõször is szevasz frank.
Másodszor szerintem"benéztél"valamit.Mert én ezt a hozzászólást joceruza hozzászólásához írtam ami jelen esetben a TS Map 3.5-rõl folyt.De ha már itt tartunk akkor a te általad készített modról pedig ezt nyilatkoztam

Miért arról a részrõl raktok be képeket, ahol még nincs semmi? Miért nem a már kész területrõl? <#conf>
Könyörgöm, olvassátok más a leírást!! <#zavart2> Csak abba a 23 városba szállíthattok, ami le van írva! Mit kerestek Fehérváron???
wollnerd
Te bejutottál Székesfehérvárra? Esztergomból szállítok Székesfehérvárra, de az M7 autópálya felénél le van zárva az út.... Oké, befordultam Martonvásárra hogy jobbra kanyarodva menjek az autópálya melletti úton, de ez is le volt zárva... Gondoltam, megyek vissza Biatorbágy felé hogy Lovasberényen keresztül jussak Szv.-ram, de Biatorbágynál balra fordulva még ott is lezárva Te hogy jutottál be?! Melyik irányból?

Énekem tegnap Marseille után szarvas rohant át az úton.Néztem is,hogy mi a franc az mire közelebb értem akkor eset le.De olyan hihetetlen volt,hogy nem tudtam hirtelen hova tenni.De azt hozzá teszem hibásan is volt megcsinálva mert az út felet KB.2-3 méterrel rohant.Ezért is nem tudtam hirtelen mi a fa...z az.Gondoltam is magamban"na bazdmeg idén elmarad a karácsony mert Rudolf lelépett a télapótól" <#mf1><#vigyor>

TaRka0107
Ennyire jó ez a TSM map? Ki kell próbálnom szerintem.

A magyar mapon az oktató fuvart hova kell vinni, mert a GPS nem mutatja?