Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TSM 3.5 map-ho melyik physics mod passzol?
1.4.8 -on a Vajo-féle RED Expert nem mûködik! Kifagy tõle a program. Van erre valami megoldás?
Bármit csinálok sehogy se jó a menü már azóta ujra raktam a gépet rákötöttem a HDMi kábelt felraktam a drivert úgy h már rajta volt a hdmi stb de a menü még mindig mosott fos... --.- azért thx a segitséget
Bocs, a 3.-hoz lemaradt a jó minõségû képem 😄
Frank! Összeszedtem így reggel pár apróságot, hiányosságot.
1.
Pesten, ha jól emlékszem az Árpád hídon a kocsik 90-re felgyorsultak és a híd lábánál átrepesztett egy a piroson, bele a kamionba.

2. Ez után nem messze van egy utca balra ami a Trameri fele vezet, itt szinte minden keresztezõdésben hiányzik a padkák oldala.

3. M1 autópályán a hangfogó falba belelógnak a fák/bokrok.
Ja és még egy apróság. A Tatabányai, keletebbre levõ lehajtó nem kelet, hanem Tatabánya-Óváros. De ez csak apróság, ill. észrevétel. <#eljen>
Gis80s
kamionkereskedõk:

Buda_észak ---scania
Pest_észak ----volvo
Pest_közép ----iveco
Pest_dél --------man
Csepel -----------renault

Budaörs ---------daf
Tatabánya -------man

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Pest közép.
Gis80s
Letöltötted, a mapot, találsz 2 zip fájlt benne, amiket be kell tenned a mod mappába.
Utána egy új profilt kell csinálnod. Oldalt bejelölöd a két zip fájlt és alul kiválasztod a játékmodult.

kép

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Hali olyan kérdesem lenne hogy ezt a magyar map betöltését elmondaná valaki nem nagyon jön össze nekem.
Érdemes felrajkni?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Érdekes egy mod, de nem Europába való 😊
http://www.youtube.com/watch?v=KkEXbQXtpBQ
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a magyar map-ba hol van iveco kereskedés?<#shakehead><#fejvakaras>
hali.
Nem csak neked tûnt fel hanem nekem is 😊 De egyébként bele van nyúlva az"alap"térképbe is.Jó pár fel és lehajtó ill. mellékutak és táblák vannak az alaptérképre is építve.

PSN-ID:SanyaBoss

7r1v1um
Akarom mondani Tunis-Gafsa

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Én a Tunis-Gafés útvonaltól kaptam idegzsábát. 3x kellett nekiugrani annak az 500 km-nek, mire 0-0% meghibásodási aránnyal érem célba.Egy darabig biztos nem járok arra.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ez hol volt?
Tanker56
Azthiszem ott voltak. 😄
Azért akar mindenki a be nem épített területen menni, mert lehet, hogy ott lakik és megnézné má', hogy hol is gépezik. 😄

Am egy nagyon fontos BUG: Beépített területen van oylan lerakó, ahol a kamionos jel (amibe be kell állni, hogy lerakjam a pótot) túl közel van az épület falához és így nem tudom lerakni, mert nekitolatok az épületnek. Sõt még akkor se fér be a kamion eleje a kiejlölt területre, és így csak enterrel tudom leadni, nem T-vel. Remélem érthetõ volt.. 😄

Miért akar mindenki azon a részén vezetni a pályának, ahol még nincs semmi, egyszerüen nem értem! <#conf> Persze, hogy tele van lyukakkal az a rész, mert még NINCS MEGÉPÍTVE! A többit köszi! <#vigyor2>
Ha azok az egymás mögötti táblák a még be nem épített területen vannak, azzal ne foglalkozz! Ha nem, akkor írd meg, hogy hol találtad õket! Köszi!
Frank ez csodás! a nagyon fontos fájlban leírtad hogy hova ne szállítsunk mert kifagy... én mégis megpróbáltam Dunaújvárost két útról is próbálkoztam de terelõfalba ütköztem . gondoltam picit trollság lenne ha ki lehetne kerülni ... ki lehetett. igaz olyan volt mintha a hortobágyon lennék, de végül szerencsésen megérkeztem. Ja és láttam az út során 2x az út mellett lyukat a semmibe 😄
Kedves SCS.s fiúk! Hát így kell kinéznie egy fõvárosnak, ahogy Budapestet Frank megcsinálta! Ezek szerint lehet ilyet készíteni...Már csak az 1-es villamos hiányzik ...Ezek után a DLC túlságosan nem hoz lázba, Frank további tevékenysége annál inkább....
Gondolom hasonlóról beszélsz:

Nagyon szûk a hely, nagyon kell figyelni...de van izgalom legalább! <#eljen>
Ilyen helyen nem, de egyenes meredeken elakadtam...kb 24km/h-val mentem, nyomtam egy F1-et, hogy tegyek más zenét, majd vissza a játékra. Sajnos gáz helyett a fékre nyomtam és meg is állt egybõl az autó. Kénytelen voltam keresztbe fordítani a gépet az úton, hogy meg tudjak indulni. <#vigyor0>
Üdv Tanker. Csak annyit szeretnék mondani hogy ami az autópályán oldalt lévõ csík azt nem õ csinálta hanem az az új patchban van benne.

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

Tikal
a rezgést ne franknek köszönd, hanem az SCS-nek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Arra még nem voltam, de egy Meknes - Algír fuvarban igen. Nem túl hosszú, de brutális szerpentinek vannak és nemcsak fel kell menni, de a lefelé út se egyszerû. <#mf1>

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Tanker56
Kedves frank007!

Felraktam a magyar mapodat. A beépített rész über fasza lett, viszont rátévedtem a be nem építettekre. 😄 Kérlek építsd be õket minél hamarabb! 😄 Találtam néhány bugot amit gyorsan le is írnék: Néhány tábla a másik elõtt van 10 centire aminek köszönhetõen esély nincs rá, hogy elolvasd. A keresztezõdések néhol nem passzolnak, tehát 1-2 méter fû van aztán kezdõdik a betonos út a keresztezõdésben.

Viszont a beépített részek kibebaszott jók. Attól meg teljesen lehidaltam, hogy az autópályán ha rámész az oldalt lévõ fehér vonalra (igen van jogsim RL, de így éjfélhez közeledve nem jut eszembe a neve.😄) ugyan olyan rezgõ hangot ad ki mint a valóságban. Grat!

Ha szükséged lenne rá, Tokaj-Rakamaz-Szerencs-Nyíregyháza és ezek környékének beépítésében tudok segíteni. Mármint nem modolni, fényképezni és infot adni. Itt lakom Tokajban. 😊
Valamint -és ezzel befejezve mondandóm- javasolnám Bodrogkeresztúr berakását is (Tokajtól 5 km)! Ugyanis van itt egy tüzép, egy benzinkút és egy nagyszerû kamionos parkoló egy kamionos büfével. Ráadásul egymás mellett ez a 3. 😄 Valamint ügye keresztül vezet rajta a 37-es.

Afrikában még nem voltam viszont a görögöknél már igen. Amerre a GPS-em vitt/visz arra is van egy hasonló szakasz. Egyik pillanatban megy max 12 km/h-val utánna meg 100 felettivel, emelkedõ lejtõ egymás után, és a legszebb ugyan úgy mint nállad 2*1 sáv, szóval még nagyobb ívben sem tudsz fordulni, hogy kevésbé lassúljon, mert szembõl meg jönneök csomóra.
Nos ez bennem is felmerült! 😄 Talán igen, talán nem...nem tudom! 😊
Mindenesetre nagyon jó lett. Afrikában van izgalom az utakon. <#nyes> Nem tudom valaki járt-e Taza fele, de ott meg lehet siratni az autókat. Egy 620 lovas Scaniaval voltam arra, de nagyon szenvedett a gép alattam.
Néhány kép az útról:

Ui.: a legmeredekebb részeket nem sikerült lekapni...vagy elfelejtettem vagy el voltam foglalva, hogy még véletlenül se álljon meg a gép. Visszafele satufékkel megyek! <#taps>
Nagyon jó a Magyar map.... 😊 Ezer köszönet érte.
Azt szeretném kérdezni,hogy Magyar Trailer Packot nem csinálna hozzá valaki?
Hungarocamion, Tesco, Magyar posta, Auchan, Lidl, Media markt,stb...
Elõre is Köszönöm.
1.4.8-nál nem fagy ki!
Mármint a magyar mapnál
Azt szeretném kérdezni,hogy 1.4.8-on kifagy,ha tankolni akarok.Mert most nekem 1.4.1 van fenn.
Frank, csak a lényeget mondom: ez qrva jó! <#eljen>

1-2 dolgot kipöcköltem a def-bõl, h menjenek a cuccaim mellette, de le a kalappal, tényleg!
Csak így tovább! <#papakacsint>

Septibe 2 gyors kép, mert megérdemli ez a térkép mod:

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

A TSM map 3.5-el kapcsolatban kérdeznék egy olyat, hogy csak nekem tûnik úgy, hogy a készítõi az alaptérkép részbe is belenyúltak? Mert olyan utakat látok amikkel eddig nem találkoztam.
Ha igen akkor még jobb mint amire számoltam.

Franknek pdig egy nagyon nagy gratuláció a mapért. Szerintem nagyon jól sikerült és nagyon várom/várjuk a további javítást és frissítést.
hotwheels
Estét! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

ronso
Vedd ki a pipát optionsba nem kell speed limiter mod

Sakkoo.......Baszkiiii

ercsibe még nem lehet menni! 😄

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

mani13
Frank még egyhiba martonvásárnál egy utelzárás asszem ercsi

Én csak annyit tudok egyelõre, ami idegesítõ volt, hogy a 10-es fõúton a települések közt is 50-nel megy minden jármû. Elég lenne 70-75 is, csak haladjanak <#eljen>
Akkor gyüjtsétek itt õket! Majd visszaolvasok! Lényeg, hogy egy helyen legyenek!
Egyelõre körülményes a Restacar, most a hétvégén lesz talán életképes. Miért ne mehetne ide a hibajelzés, annál is inkább mert innen indult ki az egész.
Mivel a normális játékot akadályozó bugokról van szó (pl. oszlop az M0-ás közepén, stb), ezért adok ki egy javítást! Ezeket a bugokat fél óra alatt tudom majd javítani! Aztán majd az új városokat tartalmazó verzió jön!
Én pont nem sírtam. 😄 Amúgy megkaptuk a beta-t, persze csúszott egy hetet kb., az új patch miatt, most lehet tesztelni. De ez csak az én véleményem, egyébiránt eszem ágában sincs megtiltani hogy feltöltse, nyilván nekem sem akkora gond, ha naponta frissül 😄
wollnerd
De attól majd remélem lehet folytatni a már elkezdett Mo. profillal, az kijavított verzión is.. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ööö, semmi semmi <#nevetes1> Megtaláltam az újat és azt tettem be könyvjelzõnek
Szabi
eddig azért sírtatok hogy adja már ki, most meg az a baj hogy új verziót akar kiadni... <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Igazán nem akarok beleszólni, de szerintem NE rakj fel naponta új verziót. Már így is nehéz követni. Véleményem szerint havonta-kéthavonta elég lenne frissíteni, és úgy Te is jobban tudnál haladni a javítással, a bõvítéssel.

Amúgy nagyon tetszik a térkép, Törökbálintnál a Depo dolgozóit kell kerülgetni, ahogy mennek a cégükhöz, Visegrádnál a kõkapu is megvan, elõtte pedig technikás kanyarokkal tûzdelt út a Gerecsében. Profi munka. A háttérben is a tájra jellemzõ kép van, nem úgy mint a TSM mapban Gyõr körül :-S
Nekem a régi RestaCar oldalt dobja be...
Akkor legyen a Restacar! Rakjátok be oda légyszi! Holnap szeretnék felrakni egy javított verziót, addig gyüjtögessetek! <#vigyor2> Én is tesztelem!
szerintem jobb lenne, ha megadnál valami e-mail címet és oda elküldeni. Vagy restacaron topic-ba gyûjteni, ha elindul az új. Mert így csak elveszik
Szabi
resta-n még reggel nyitottam egy topikot hibajelentésre, szerintem inkább oda kéne írogatni, ne itt jelenjen meg az összes hibás kép... 😊)

"Nulla tenaci invia est via"