Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.
Pesten, ha jól emlékszem az Árpád hídon a kocsik 90-re felgyorsultak és a híd lábánál átrepesztett egy a piroson, bele a kamionba.
2. Ez után nem messze van egy utca balra ami a Trameri fele vezet, itt szinte minden keresztezõdésben hiányzik a padkák oldala.
3. M1 autópályán a hangfogó falba belelógnak a fák/bokrok.
Ja és még egy apróság. A Tatabányai, keletebbre levõ lehajtó nem kelet, hanem Tatabánya-Óváros. De ez csak apróság, ill. észrevétel. <#eljen>#eljen>
Buda_észak ---scania
Pest_észak ----volvo
Pest_közép ----iveco
Pest_dél --------man
Csepel -----------renault
Budaörs ---------daf
Tatabánya -------man
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Utána egy új profilt kell csinálnod. Oldalt bejelölöd a két zip fájlt és alul kiválasztod a játékmodult.
kép
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Érdemes felrajkni?
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
http://www.youtube.com/watch?v=KkEXbQXtpBQ
Nem csak neked tûnt fel hanem nekem is 😊 De egyébként bele van nyúlva az"alap"térképbe is.Jó pár fel és lehajtó ill. mellékutak és táblák vannak az alaptérképre is építve.
PSN-ID:SanyaBoss
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Azért akar mindenki a be nem épített területen menni, mert lehet, hogy ott lakik és megnézné má', hogy hol is gépezik. 😄
Am egy nagyon fontos BUG: Beépített területen van oylan lerakó, ahol a kamionos jel (amibe be kell állni, hogy lerakjam a pótot) túl közel van az épület falához és így nem tudom lerakni, mert nekitolatok az épületnek. Sõt még akkor se fér be a kamion eleje a kiejlölt területre, és így csak enterrel tudom leadni, nem T-vel. Remélem érthetõ volt.. 😄
Nagyon szûk a hely, nagyon kell figyelni...de van izgalom legalább! <#eljen>#eljen>
Ilyen helyen nem, de egyenes meredeken elakadtam...kb 24km/h-val mentem, nyomtam egy F1-et, hogy tegyek más zenét, majd vissza a játékra. Sajnos gáz helyett a fékre nyomtam és meg is állt egybõl az autó. Kénytelen voltam keresztbe fordítani a gépet az úton, hogy meg tudjak indulni. <#vigyor0>#vigyor0>
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Felraktam a magyar mapodat. A beépített rész über fasza lett, viszont rátévedtem a be nem építettekre. 😄 Kérlek építsd be õket minél hamarabb! 😄 Találtam néhány bugot amit gyorsan le is írnék: Néhány tábla a másik elõtt van 10 centire aminek köszönhetõen esély nincs rá, hogy elolvasd. A keresztezõdések néhol nem passzolnak, tehát 1-2 méter fû van aztán kezdõdik a betonos út a keresztezõdésben.
Viszont a beépített részek kibebaszott jók. Attól meg teljesen lehidaltam, hogy az autópályán ha rámész az oldalt lévõ fehér vonalra (igen van jogsim RL, de így éjfélhez közeledve nem jut eszembe a neve.😄) ugyan olyan rezgõ hangot ad ki mint a valóságban. Grat!
Ha szükséged lenne rá, Tokaj-Rakamaz-Szerencs-Nyíregyháza és ezek környékének beépítésében tudok segíteni. Mármint nem modolni, fényképezni és infot adni. Itt lakom Tokajban. 😊
Valamint -és ezzel befejezve mondandóm- javasolnám Bodrogkeresztúr berakását is (Tokajtól 5 km)! Ugyanis van itt egy tüzép, egy benzinkút és egy nagyszerû kamionos parkoló egy kamionos büfével. Ráadásul egymás mellett ez a 3. 😄 Valamint ügye keresztül vezet rajta a 37-es.
Mindenesetre nagyon jó lett. Afrikában van izgalom az utakon. <#nyes>#nyes> Nem tudom valaki járt-e Taza fele, de ott meg lehet siratni az autókat. Egy 620 lovas Scaniaval voltam arra, de nagyon szenvedett a gép alattam.
Néhány kép az útról:
Ui.: a legmeredekebb részeket nem sikerült lekapni...vagy elfelejtettem vagy el voltam foglalva, hogy még véletlenül se álljon meg a gép. Visszafele satufékkel megyek! <#taps>#taps>
Azt szeretném kérdezni,hogy Magyar Trailer Packot nem csinálna hozzá valaki?
Hungarocamion, Tesco, Magyar posta, Auchan, Lidl, Media markt,stb...
Elõre is Köszönöm.
1-2 dolgot kipöcköltem a def-bõl, h menjenek a cuccaim mellette, de le a kalappal, tényleg!
Csak így tovább! <#papakacsint>#papakacsint>
Septibe 2 gyors kép, mert megérdemli ez a térkép mod:
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Ha igen akkor még jobb mint amire számoltam.
Franknek pdig egy nagyon nagy gratuláció a mapért. Szerintem nagyon jól sikerült és nagyon várom/várjuk a további javítást és frissítést.
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy nagyon tetszik a térkép, Törökbálintnál a Depo dolgozóit kell kerülgetni, ahogy mennek a cégükhöz, Visegrádnál a kõkapu is megvan, elõtte pedig technikás kanyarokkal tûzdelt út a Gerecsében. Profi munka. A háttérben is a tájra jellemzõ kép van, nem úgy mint a TSM mapban Gyõr körül :-S
"Nulla tenaci invia est via"