52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
  • Mandoki72
    Egy török skin az ETS-ből csak a raklaptartó festésen még igazítanom kell egy kicsit.

• Misuka963
  • Dévid112
    Jó hogy nálatok még nem esik a hó! Itt már esik! De am elég kemény!

Punky
    Vajo
    Akos25
  • hotwheels

Vajo -
  • TaRka0107
    Kicsit off, de látnotok kell. Kinéztem az ablakon és ez fogadott. Szaladtam is a telefonomért. :D
  • vajo
  • akos25
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • gordon 24
    Köszi!

Ezeket megtaláltam, de azért kérdeztem a srácokat, mert publikus oldalakon csak Krone Pótra készült festés van ami nem igazán élethű, ugyanis a Waberer's Schmitz trélereket használ. Annak van az a dupla fém aláfutásgátlója..

Na most pl a 33606 os ugyan hibás a nap miatt, de a trailer Schmitz:-)

Tehát nekem ilyen kellene. Van ez a Hungary mod design vagy mifene oldal, ott fent vannak gyönyörű pótok, de ets-hez nem a 2 höz.

Szóval tök jó lenne, ha esetleg megadná valaki a linket. De akár az is, hogy egy ponyvás és egy hűtös Schmitz pótnak a linkjét, ami nem jelszavas, mert max megcsinálom rá én a skint. :-) Van benne tapasztalatom szóval hamar meglennék vele, csak pótom nincs :-(
  • gordon 24
    A bal oldalán a pótnak rossz helyen van a napocska.

Mind a 2 oldalon a fenekénél van a nap, és előre áll a felirat. Ezt javíthatnád! Különben tényleg szép!
  • Luspy
  • devid13
    valaki tudna ajanlani egy daf xf et kozepes kabinal jo interioral vagy egy scania toplinet jo interoral elore is koszonom :)
  • devid13
    hat ez a scanoa az ets1 be megy sajnalom de ha kel link kuldok egy oldalt ahol szet nezhetel
  • Misuka963
    Hello,az a Scania ETS 1-be való :D
  • milos620
    Nagyon szép az összeállítás! :)

Azt hittem először hogy megaszerelvény az első képről

Tényleg,talán ha egyet láttam modok közül ami megaszerelvény.
    Nem skandináv szerelvényekre gondolok,hanem alacsony alvázmagassággal,kapcsolási magassággal és persze kisebb méretű gumikkal rendelkezik és a félpót belmagassága 3 méter.Bár ilyen autókkal óvatosan kell közlekedni a hepehupás részeken.

• buszosdávid804
    Köszönöm!
  • buszosdávid804
    Üdv!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kamionbetyar/uploads/ets_00053-1.jpg

Letöltöttem ezt a kamiont és oda másoltam be ahova kell, de a játékban valamiért mégsem jeleníti meg :/
    Valaki valami ötletet esetleg? :)
    Előre is köszönöm
  • MexxHUN
    Szép estét:)
    Pár kép tőlem is:

Szép gépek -
  • barni1122
  • Dévid112
    Nem Nagyon szeretem a Renaultot csak ezzel volt Waberer's-es szerelvény! És köszönöm a választ!
  • Suba1993
    Azért, mert egy franciai ipari hulladék a Renault (bocsánatot kérek, ha valakit ezzel megsértettem)
  • Dévid112
    Napot!
    Lerobbant a bérkamion alig bírt ki 100 km-t és az alagút bejáratánál leállt a motor! Ez mitől lehet? Mert a törési százalék 0-van!

Épp akkor történt amikor megkaptam a Waberer's-es pótot!
  • Norby646
    Szép a gép! Csak a króm keretet kéne sárgára festeni, a hűtőrács körül. :)
  • Luspy

• maujuri #33599
    Ez még jobb
    Waberer's
  • Fokker
    pl. ott van az MSTS, ahová rengeteg pálya, mozdony, stb. készült ingyen. mindig felbukkant néhány ember, aki sürgette, meg "mikorleszmárkész", miért nem jött ki az ígért időben, meg hasonlók. az ilyet sosem értettem. előző hsz-ed alapján pont ez érződött, de most hogy kifejtetted, így nem szóltam. ami biztos, hogy akkor lesz kész, amikor elkészül :) egyébként én is várom.
  • maujuri #33597
    Bocs hogy bele szólok, de erre is ránézhetnél, hátha tetszik.
    Waberer's
  • hotwheels
  • gordon 24
    Pótot honnan szedtétek? Én is töltöttem le, de eléggé nem szép az a pót, ha nem privi egy linket dobhatnál.

Köszi..
  • vajo
    xD csak poén volt. :D
  • Pelsodriver
    Nem hőbörgök, csak felelevenítem a tényeket. Azért mert érdekel, mert szeretem ezt a mapot. Ha meg fizetős lenne, megvenném, ahogy az alapjátékot is, ahogy az összes elődjét is megvettem.Nem azért, mert felvet a pénz, hanem azért, mert tisztelem a készítőket. És engem ez tényleg érdekel, igaz, az átlagosnál jobban, mert a szemem hibája miatt csak virtuálisan vezethetek kamiont...
  • kisfüsi
    Estét! Rég raktam már képet :)
  • frank007
    Hali! Már írtam, ( lehet, hogy a restacar-on) , hogy már minimum egy hónappal ezelött ki tudtam volna adni, mert készen voltak már az új részek, de utána még egy csomó részletet beletettem, belértve a régi részeket is! Ez tartott ennyi ideig, (meg az időm se volt annyi, amennyit terveztem) de már szinte biztos, hogy jövő héten kiadás!!!
  • Fokker
    ha ez egy fizetős cucc lenne, akkor lehetne hőbörögni. így viszont... örülj hogy egyáltalán van ilyen map.
  • Misuka963
  • fs9pilot
    Egyáltalán nem éri már meg kamukulcsokat adni, pláne pénzért árulni egy hivatalos weboldalon. Egy az hogy tuti bukó az egész, ha meg valakit nagyon rossz kedvébe talál a weboldal tulajdonosa akkor fel is nyomja az egész kócerájt', aztán lehet vakarózni.
  • hotwheels
    Köszi! :D :)
  • Misuka963
    Szép ez a Toplány :D
  • hotwheels
    Estét!

• Misuka963