52658
-
vajo #33623 -
Mandoki72 #33622 Egy török skin az ETS-ből csak a raklaptartó festésen még igazítanom kell egy kicsit.
-
#33621 -
Dévid112 #33620 Jó hogy nálatok még nem esik a hó! Itt már esik! De am elég kemény!
Punky
Vajo
Akos25 -
Vajo - -
#33618 Kicsit off, de látnotok kell. Kinéztem az ablakon és ez fogadott. Szaladtam is a telefonomért. :D
-
vajo #33617 -
#33616 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#33615 Köszi!
Ezeket megtaláltam, de azért kérdeztem a srácokat, mert publikus oldalakon csak Krone Pótra készült festés van ami nem igazán élethű, ugyanis a Waberer's Schmitz trélereket használ. Annak van az a dupla fém aláfutásgátlója..
Na most pl a 33606 os ugyan hibás a nap miatt, de a trailer Schmitz:-)
Tehát nekem ilyen kellene. Van ez a Hungary mod design vagy mifene oldal, ott fent vannak gyönyörű pótok, de ets-hez nem a 2 höz.
Szóval tök jó lenne, ha esetleg megadná valaki a linket. De akár az is, hogy egy ponyvás és egy hűtös Schmitz pótnak a linkjét, ami nem jelszavas, mert max megcsinálom rá én a skint. :-) Van benne tapasztalatom szóval hamar meglennék vele, csak pótom nincs :-( -
#33614 A bal oldalán a pótnak rossz helyen van a napocska.
Mind a 2 oldalon a fenekénél van a nap, és előre áll a felirat. Ezt javíthatnád! Különben tényleg szép! -
#33613 -
devid13 #33612 valaki tudna ajanlani egy daf xf et kozepes kabinal jo interioral vagy egy scania toplinet jo interoral elore is koszonom :) -
devid13 #33611 hat ez a scanoa az ets1 be megy sajnalom de ha kel link kuldok egy oldalt ahol szet nezhetel -
#33610 Hello,az a Scania ETS 1-be való :D -
milos620 #33609 Nagyon szép az összeállítás! :)
Azt hittem először hogy megaszerelvény az első képről
Tényleg,talán ha egyet láttam modok közül ami megaszerelvény.
Nem skandináv szerelvényekre gondolok,hanem alacsony alvázmagassággal,kapcsolási magassággal és persze kisebb méretű gumikkal rendelkezik és a félpót belmagassága 3 méter.Bár ilyen autókkal óvatosan kell közlekedni a hepehupás részeken.
-
buszosdávid804 #33608 Köszönöm! -
buszosdávid804 #33607 Üdv!
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kamionbetyar/uploads/ets_00053-1.jpg
Letöltöttem ezt a kamiont és oda másoltam be ahova kell, de a játékban valamiért mégsem jeleníti meg :/
Valaki valami ötletet esetleg? :)
Előre is köszönöm -
#33606 Szép estét:)
Pár kép tőlem is:
Szép gépek - -
barni1122 #33605 -
Dévid112 #33604 Nem Nagyon szeretem a Renaultot csak ezzel volt Waberer's-es szerelvény! És köszönöm a választ! -
Suba1993 #33603 Azért, mert egy franciai ipari hulladék a Renault (bocsánatot kérek, ha valakit ezzel megsértettem) -
Dévid112 #33602 Napot!
Lerobbant a bérkamion alig bírt ki 100 km-t és az alagút bejáratánál leállt a motor! Ez mitől lehet? Mert a törési százalék 0-van!
Épp akkor történt amikor megkaptam a Waberer's-es pótot! -
#33601 Szép a gép! Csak a króm keretet kéne sárgára festeni, a hűtőrács körül. :) -
-
#33599 Ez még jobb
Waberer's -
#33598 pl. ott van az MSTS, ahová rengeteg pálya, mozdony, stb. készült ingyen. mindig felbukkant néhány ember, aki sürgette, meg "mikorleszmárkész", miért nem jött ki az ígért időben, meg hasonlók. az ilyet sosem értettem. előző hsz-ed alapján pont ez érződött, de most hogy kifejtetted, így nem szóltam. ami biztos, hogy akkor lesz kész, amikor elkészül :) egyébként én is várom. -
#33597 Bocs hogy bele szólok, de erre is ránézhetnél, hátha tetszik.
Waberer's -
#33596 -
#33595 Pótot honnan szedtétek? Én is töltöttem le, de eléggé nem szép az a pót, ha nem privi egy linket dobhatnál.
Köszi.. -
vajo #33594 xD csak poén volt. :D -
Pelsodriver #33593 Nem hőbörgök, csak felelevenítem a tényeket. Azért mert érdekel, mert szeretem ezt a mapot. Ha meg fizetős lenne, megvenném, ahogy az alapjátékot is, ahogy az összes elődjét is megvettem.Nem azért, mert felvet a pénz, hanem azért, mert tisztelem a készítőket. És engem ez tényleg érdekel, igaz, az átlagosnál jobban, mert a szemem hibája miatt csak virtuálisan vezethetek kamiont... -
kisfüsi #33592 Estét! Rég raktam már képet :) -
frank007 #33591 Hali! Már írtam, ( lehet, hogy a restacar-on) , hogy már minimum egy hónappal ezelött ki tudtam volna adni, mert készen voltak már az új részek, de utána még egy csomó részletet beletettem, belértve a régi részeket is! Ez tartott ennyi ideig, (meg az időm se volt annyi, amennyit terveztem) de már szinte biztos, hogy jövő héten kiadás!!! -
#33590 ha ez egy fizetős cucc lenne, akkor lehetne hőbörögni. így viszont... örülj hogy egyáltalán van ilyen map. -
#33589 -
fs9pilot #33588 Egyáltalán nem éri már meg kamukulcsokat adni, pláne pénzért árulni egy hivatalos weboldalon. Egy az hogy tuti bukó az egész, ha meg valakit nagyon rossz kedvébe talál a weboldal tulajdonosa akkor fel is nyomja az egész kócerájt', aztán lehet vakarózni. -
#33587 Köszi! :D :) -
#33586 Szép ez a Toplány :D -
#33585 Estét!
-