Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
De Székesfehérvár nincs kész! Innen-oda nem lehet még szállítani. Olvasd el a mellékelt NAGYON FONTOS!.txt fájlt!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Elõször is ezer köszönet frank007 nek <#worship><#taps><#eljen>. Másodszor én fehérváron kezdtem
majd meglátjuk mi sül ki belõle. Elsõ három kép a láthatatlan fal poziciója , anegyedik pedig
ahogy feljutottam Budapestre.Eddig nem fagytam ki.

Köszi! <#vigyor2>

1. Az úthálózatot teljes egészében a googleearth-bõl másoltam. Ezek a kanyarok a valóságban is ott vannak. Csak mivel a mapom kb 1:3 arányú, ezért a valóságban háromszor ekkorák! <#vigyor2> Ezért sikerültek ilyen élesre! De kicsit majd letompítom õket!
2. A gazok direkt vannak a telephelyeken, hogy magyarosabb legyen! De majd ritkítom!
3. Ilyen "apróságokat" majd még tervezek berakni, egyelõre csak egy-kettõre volt idõm a kiadás elött! <#vigyor2>
Frank! <#wave> A munkád valami elképesztõ, rettentõ nagy hangulata van. <#worship> Csak így tovább!

Egy átlagos hétfõ délután a Lágymányosi híd lehajtó után. <#nyes>

Bicajos. <#taps>

Egy apró kis hibát találtam.:s De ez részletesség kérdése.<#smile>
Zsámbékról ahogy Nyergesújfalura megyünk, van egy nem jelzett keresztezõdés.:/ Se GPS nem jelzi, se tábla. és az AI se tudja kinek van elsõbbsége, és mindenki megy mindenkinek. <#mf1>

Köszönöm a munkád! <#eljen> Paks környékérõl ha kell segítség, szólj! <#nevetes1>
Frank! Nagyszerû munkát végeztél idáig is. Én is kipróbáltam a térképedet. Nagyon durva! :DD Tetszik. Nagyon feelingesek azok a kétsávos utak. Ténylegesen tükrözik az igazi hazai úthálózatot, azonban nem tudom hogy szándékosan -e, de egy-két helyen hajmeresztõen éles kanyarok vannak. Majd nem belém is jött egy AI szembõl a pót végével, mert átlógott a sávomba. Ez Zsámbék-Pilisvörösvár útvonal volt, az autópályáról kihajtva a 2 sávos útszakaszon. Ezen a vonalon sok helyen van túlságosan éles kanyar.
Ezen a részen van konkrétan (a pirossal bekeretezett rész csak.):

Továbbá Pilisvörösvárra érkezve, a Stokes cégnél fû nõtt az aszfaltba:

Illetve, ugyanez a fû probléma Biatorbágynál a Tradeaux cégnél:

De még ez felett is szemet hunytam, mert NAGYON ÁLLAT A MAP! :D Amikor Zsámbékon megláttam ezt, azt hittem behugyozok:

Így tovább! <#eljen><#eljen><#eljen>

///M I Love BMW. :)

Próbáltad mégegyszer leszedni õket? Ezeket töröld le és ismételd meg a letöltést akár máshonnan, majd az egyest bontsd ki a mod mappába, a kettessel ne foglalkozz!
Szabi
határ út :D

"Nulla tenaci invia est via"

Nem engedi letölteni a mapot Restacar mi lehet meddig várjak még???
Skypack
Ez valahol Pesterzsébet Kõbánya körül van nem ?:D

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Frank007! Elõször gratulálnék a csodálatos munkádhoz!!! Sok kitartást kívánok a folytatáshoz, remélem még ez évben eljutok Zalaegerszegre is. A mostani fuvarban Érdrõl kell Pest közép-re szállítanom, és ha jól látom az M 0-ra való felhajtón láthatatlan akadály van, nem lehet tovább hajtani .
Szépen kérlek titeket, hogy ebben segítsetek, a winra -os fórum egy ideje kihalt:

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

tomi161996
jah bocsi már láttam az elõzõ hozzászólásban

Tatabánya.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

tomi161996
helló tudnátok nekem segíteni letöltöttem frank mapját és azt szeretném kérdezni hogy melyik városban van man kereskedés?

Segítsetek, kérlek titeket:

! D:\Letoltesek\TSM_Map_3.5.part2.rar: TSM_Map_3.5.scs kibontásához a mûveletet az elõzõ kötettel kell kezdeni
! D:\Letoltesek\TSM_Map_3.5.part1.rar: Nincs mit kibontani

Ezt írja a winrar- om, és nem tudom miért.
Nem sikerül a Trucksim mapot bemásolni így.

TaRka0107
Pest közép-en nem IVECO van hanem VOLVO. Valaki segítsen már, szúrjon be egy képet, hogy hol van mert lehet én vagyok ekkora vaksi.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Master91
Igen, pilótára ment a célzás, elég agresszívan vezetem a kamionjaiamat :D

3 sávos úton még talán hátra fele is megyek mikor forgalom van, úgy elõzgetek.
Ördögpalanta62
pl.:F1 ,wtcc,etcc, pilóták,többek között csak gyakorlás kérdése

Megnézem azt a sofõrt aki bal lábbal fékez :)
Ördögpalanta62
nm örülök,hogy tudtam segíteni<#eljen>

Master91
Aaaaaaa szemem verte ki :/

Köszönöm !
Ez volt az én emberem! Köszi!
Köszi, most már mûködik nálam is.
Ördögpalanta62

Valamelyik videóban láttam,hallottam az autók hangját ahogy elmennek a kamion mellett.Nálam tök csend van a fülkében.Milyen móddal vagy valamivel tudom megcsinálni én is?
Köszönöm!

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

Sziasztok!
Leszeretném szedni frank mapját, de sajnos restacar egy halál, mennyit vártatok amíg felvettek, illetve valahova máshova nincs felrakva az 1.4.8-hoz passzoló map???

Totoo
Master91

Bal láb a féken, jobb láb a bal lábon!

Tunis - El Hamma között
Tanker56
Sajnos fogalmam sincs. Annyira emlékszek, hogy egy fehér DAF-el vittem egy kék konténert. A telepre jobbra kellett befordulni egy fõútról (ki volt írva h ipari park), aztán megint közvetlen rögtön jobbra. A 2. jobbra után szembe volt velem egy tömött parkoló 2 sávban végig, merõleges parkoló (magyarán a kocsik oldalát láttam). Még meg is jegyeztem, hogy oda h a faszba áll be vki mert több hely nem volt. Rögtön a fák és a telep kerítése között. Balra volt a telep, közvetlen a kocsiparkoló elõtt. A telepen két odlalt füvek voltak a betonban, csak középen volt egy tiszta betonsáv, ahol nem volt fû. Hátha segít ez valamennyit... :D

Master91
Igen, ott rendesen látom a csíkon, de jobban esett volna km-re pontosan :3

De ez már csak szõr hasogatás :)
ronso
Oké megvan én voltam kikapcsoltam a segédfényeket optiba....

Sakkoo.......Baszkiiii

Tikal
olvasd le a GPS-rõl... olyan ritkán kell tankolni, hogy nem értem, hogy lehet ez probléma :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Félelmetesen jó hangulata van :D

Master91
Rendõrséget nem akarom ki kapcsolni, mert akkor vérszemet kapnék és mindenhol mennék ahol nem szabadna 100-al :D

Be vállalom hogy néha -500 €-t lecsengetek...

Viszont az üzemanyagomat meg tudnád pontosabban mondani hol találom ?
Frank007 Találtam egy hibát.Pilisvörösvárban nem tudok beállni az LKW-ba.Láthatatlan fal van.
Ördögpalanta62
köszönöm a linket<#worship>

Ördögpalanta62
nem tudom és én is csodálkozom rajta,hogy nem mükszik nálam

Nehéz ügy, az 50% render nagyon kevés, a min graf beállítás meg rátesz még egy lapáttal. Mindezt olyan háttérrel mondom, ahol 200-300 a render százalék és majdnem max minden egyéb és alig látom sokszor a mûszerfalat, a bekapcsolt HDR miatt meg az utolsó pillanatban tudom elolvasni a sebesség limitet a táblákon, Ezek után, hogyan segítsek neked?
A mûszerfalat lehet közelebb hozni, de akkor alig látsz ki a fülkébõl, mert ingyen ebéd nincs!
Én - innen - szedtem le, a két becsomagoltból csak az elsõt kell kibontani a mod mappába, kész.
Mint az eddigi bejegyzésekbõl látszik sokunknak semmi baja vele, neked miért nem megy?
Ördögpalanta62
a rendõrséget letudod tiltani a profil configba,a meglévõ üzemanyagod mennyiségét és amég megtehetõ utat meg a játék profil oldalán látod

joceruza
Szerintem nem a map okozza. Nálam hibátlan.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Master91
Még aktuális <#vigyor4>

Valakinek valami ötlet?
ronso
Van valakinek ötlete arra ,hogy miért nem látszik se a sárga villogo fénye a tájon se a féklámpa se irányjezõ?A tsm map miatt lehet?

Sakkoo.......Baszkiiii

joceruza
Találtál már olyat ami nem?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ördögpalanta62
betudsz nekem linkelni egy TSM 3.5 öt?Ami mûködik is?elõre is megköszönöm

Pl. ez
Meg tudom erõsíteni, hogy mûködik! 1.4.8 patch - alap játék, TSM3.5. Hungary 0.85 - ezekkel hibátlanul fut...
Én is tapasztaltam egy hibát:

Tata Tesco*: Az úthoz túl közel van 1 láthatatlan fal, nagyon bezavar kanyarodásnál.

*A valóságban lévõ Tesco, a játékban csak valamilyen üzlet.

De mûködik! Ott valószínûleg valami más okozza a gondot.

///M I Love BMW. :)