52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • placido
    köszönöm a válszt
  • zorba3333
    Kezdjük az elején....

"a másik után kicsit üresnek találom"

Pontosan melyik verzió után találod üresnek?
    Az 1.3.1 már erősen elavult verziója a játéknak. Azóta több grafikai motort is érintő változás történt a játékban, így javaslom legalább az 1.4.2, vagy 1.4.8 használatát.

"Az 1.7.0 asszem ez a megnevezése meghasználat közben folyton leál."

Az, hogy 1.7.0 alatt leáll a program az sok mindentől lehet.
    Amennyiben eredeti a játékod, akkor leginkább a különböző módok összeakadásából eredően történik ilyesmi a játék során.
    Javaslom nézd meg, hogy milyen hibát / hibákat ír a logfájl, és azokat korrigáld.

"A EAST GOING meg hibás mert menet közben elvész a potkocsi és a rakomány"

Az általad írt Going East DLC nem hibás! Azért tűnik el a pótkocsid, mert nem eredeti játékkal játszol. Ez egy kis "kedvesség" a fejlesztők részéről azok számára, akik nem vásárolták meg a játékot.

A nem eredeti játék használatából kifolyólag a következő "hibák" megjelenésére is számíthatsz:
    - Random módon rózsaszínre váltó vontató
    - Félpótkocsi talajba süllyedése
    - Vontató menet közben leáll, mintha motorgondja volna
    - Mentések elvesztése
    - Sorozatos összeomlás, még akkor is, ha nincs módok miatti összeakadás
    - Hangproblémák
    - Online rádióadások sűrűn megszakadnak, vagy el sem indulnak

"gyanakszom a 32 bites winre"

Semmi köze sincs a jelenlegi problémáidhoz
  • Tommyka21
    Ved meg a játékot és nem vész el a pótkocsi.
  • placido
    sziasztok. valaki adjon már tanácsot mejik verziót használjam? a sima 1.3.1 verzió megy de a másik után kicsit üresnek találom. Az 1.7.0 asszem ez a megnevezése meghasználat közben folyton leál. A EAST GOING meg hibás mert menet közben elvész a potkocsi és a rakomány. nem tudom minek tudható ez be de gyanakszom a 32 bites winre
  • BigdaweM12
    kösz de a játékhoz kéne :D
  • LeWyTy
    Aha
  • BigdaweM12
    16 sebességes váltót tudna linkelni valaki?
  • hotwheels
  • kukubenko66
    Játék indításnál válaszd a Szerkesztés-t és ott a jobb oldali ablakban látni fogod a modokat. Pipáld ki azokat, amiket használni szeretnél, aztán Alkalmaz. Most már indíthatod a játékot.
    Ha van már aktiválva valamilyen egyéb physics mod, akkor annál vedd ki a pipát, mert a winter mod saját fizikát használ.
  • Hudini23
    Hogyan kell a képet csatolni hozzá?
  • Hudini23
    Az új kamionok szállítása folyamatban...
  • Lack
  • tomcsa4
    Leszedtem, bemádoltam a Users/Én/documents/ETS2/mod mappába mindkettőt,amiket a kicsomagolás után kaptam, de nem működik. Kell még valamit csinálni?

Köszönöm!
  • Szabi #33650
  • Hungarykum
    1.7.2.1 béta javítás elérhető a Steam-en.

Újítás / Javítás:

- gearbox tweaking for some of the trucks
    - new exclusive Volvo FH 16 interior
    - several tweaks and fixes of new Volvo tuning parts
    - Volvo FH cabin decal now customizable, works with backlight
  • hotwheels
  • szavulyzsolt
    Köszi szépen!

Kipróbálom!
  • otamendi
    Helló!

Ez a szakasz merre található a térképen?

Üdv.
  • tomi0113
    [center]
  • kukubenko66
    Ezt próbáltad már ? Nálam jól működik, 1.7.1 + DLC + TSM. Nem kellett új profilt indítani sem.

Winter Mod v1.7.0 + DLC + TSM 4.X (re-edit)

http://ets2.lt/en/winter-mod-v1-7-0-dlc-tsm-4-x-re-edit/
  • tomcsa4
    Én hármat kipróbáltam. Az egyiket már nem találom (meg el is felejtettem, mi volt az), a Let it Snow nem ilyen csúszkálós, csak fel van festve.
    A Winter Mod v2.0 viszont ahogy olvastam a külföldi fórumokat, nagyon csúszkálós. 30-40 km/h-nál többen nehezen tudsz menni.

De nekem egyik sem működött a már elkezdett játékban (level 42 vagyok).

Ezért is kértem itt segítséget, hátha valaki tudja.
  • szavulyzsolt
    Ja és azt elfelejtettem, hogy találjon a 1.7.0-ás verzióhoz, mert jelenleg még azt használom.
  • szavulyzsolt
    Sziasztok!

Valaki tudna ajánlani valami nagyon jó "winter mod"-ot?
    Esetleg véleményt a restacar-on található kettőről? Melyiket érdemesebb inkább használni?
    Olyan kellene, ha egyáltalán létezik, amelyikben kicsit csúszkál is az autó. Tavaly leszedtem egy elég jót, de abban annyira csúszott, hogy egy közepes emelkedőn már nem tudtam felmenni. Na ilyen azért épp nem kell, de ha lehet csúszni azért csússzon.
    Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • tomcsa4
    Üdv!

Srácok, a téli modhoz muszáj új játékot indítani? Mert letöltöttem három féle modot, de egyik sem működött a megkezdett profilommal.

1.7-es a játék, kieggel együtt. Köszi!
  • vajo
    Gurultam egyet :)

• kamionos dzsó
    Indulás a következő fuvarra:
  • kamionos dzsó
  • vajo
  • gordon 24
    Kész az én wabis skinem!

• Debilon
    nem
  • devid13
    Hello valaki tudna adni egy linket egy scania higlinere v1.7 amin van spoiler
  • placido
    sziasztok létezik, hogy ez az 1.7 verzió nem szereti a 32 bites win 7-et állandoan ki lép és a windoz leálitja a játékot
  • tomcsa4
    Üdv!

Srácok, a Let it Snow nevezetű mod biztonságos? Nem okoz teljesítmény csökkenést? Nem gagyulja össze a játékot? Én már a kezdetek óta játszom a játékkal (naponta 30-40 percet) és még mindig élvezem, csak gondoltam, ha már kint is ilyen ítéletidő van, akkor beteszem a játékba is, majd meghozza a karácsonyi hangulatot.

Köszönöm!
  • Misuka963
    Szívesen ;)
  • vajo
    köszi
  • MexxHUN
    Szép Délutánt:)
    Kicsit alakítottam rajta:

Szép gépek -
  • milos620
    Frankó a videó.
    Véleményem szerint a Volvo hangja a legjobb eddig a játékban főleg a turbó hangja,de remélem a Daf rögzített hangja jobb lesz illetve ami hallható pl oldalnézetben a youtube-os videóban az király lenne, ha bekerülne! :)
    Az a kopogós hang az nálam mindent visz! :)
  • Szabi #33626
  • Misuka963
    Nagyon király !
  • gordon 24
    Végre találtam egy pótot, elkezdtem festegetni, hát még vannak bajok vele de alakul.