Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hoztam még pár apróságot a mapodról.
Itt elég érdekesen megy a navigáció. Mentem tovább egyenesen és többször megszakad, újrakezdi a tervezést, olyan,mintha meg lenne szakadva az út. A Hungária körúton majdnem minden keresztezõdés ilyen.
Beesett az útba a busz és se ki se be. Remélem látszik a térképen, ez is Pest.
Ingyé van a benzin, teletankoltam és a mennyiséget se írta ki :S
M1 Biatorbágy környéke.
Egyébként az M0-ról mentem rá az M1-re Gyõr fele, és csak az volt kiírva hogy Székesfehérvár.
Mára asszem ennyi 😊
"Nulla tenaci invia est via"

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amúgy van itt olyan aki törökbõl nézi a fórumot annyit megtudtam nézni 😊
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Egyébként errõl folyik itt most a vita... Hogy ellopták...
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Le szeretném tölteni ezt az új magyar mapot, de restacaron nem találtam. Google kiadta, hogy a restacaron van... de ez egy tök másik oldal, ide be sem enged a "rendes" restacaros regisztrációmmal.
Itt kéne lennie
Itt találtam meg, ami egy tök másik oldalnak tûnik
Most akkor wtf? Az 1. link oldaláról hogy tudnám elérni a 2. oldalt?
Illetve amit még nagyon hiányolok és szerintem sokan mások is az pedig az 1 sávos és technikás kanyargós pályák mint ami a képen is látható ebbõl kellene több és kevesebb autópálya egybõl nem lenne olyan monoton a játék:

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Bocsi!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
És idõre rá fognak jönni a hungary.mbd-re...
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Lehet, hogy egy itt maradt?
Azt viszitek inkább ami a legtöbbet fizet, vagy amelyiknek jobb a km-nkénti pénze?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Sakkoo.......Baszkiiii
Talán a hétvégén meglódul a dolog, az M6 direkt maradt ki, vagy a forrásanyag korábbi infokat tartalmaz?
Az M0 nagy-Duna híd nagyfesz vastraverze konkrét hiba, de a környéken látványosan erõs, túldimenzonált ezen nagyfesz. vezetékek jelenléte ill. maga az oszlop jelentõsen eltér méreteiban a valóságostól, lehet ezt korrigálni, mert ahol ezek tömegével fordulnak elõ ott uralják a teret.
Ha esetleg még látok valami "hibát", akkor privátban írok. Egyszerûbb mint a fórumon kikeresgetni a hsz-ek között. 😊
///M I Love BMW. :)
http://ets2.lt/en/traffic-sound-louder-tsm-map-3-5-only/
Ha nem játszol a TSM 3.5-tel, akkor ez.
http://ets2.lt/en/traffic-sound/
Egyiket se próbáltam még, úgyhogy nem tudok írni arról, hogy mûködnek-e.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"