Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
De ne írj olyat, ahol még nincs kész a map, mert szegény már kitépi a haját 😊
Sajnos a Loki (Debrece) is egy nagy zakót kapott ("hazai pályán" 0-3). Nem vagy egyedül.

"Nulla tenaci invia est via"

Minden sajnálatom a tiéd!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

1. A növényzet szerintem sûrûbb, mint a valóságban. A googleearth streetview alapján csináltam! Ennél többet nem is bírna a legtöbb gép!
2. Olyan utak ,amiket JELÖL A TÉRKÉP és nem vezetnek sehova, csak és kizárólag olyan részen vannak, ahol nem is lehetnél, mert még nincs kész!
3. Az útjelzõ táblák is csak ott nincsenek rendesen feliratozva, ami MÉG NINCS KÉSZ!
Egyszerüen nem értem, miért nme lehet elolvasni a "NAGYON FONTOS" fájlt !?
- Kevés a fa, 1-2 úton amerre járok a valóságban ennél sokkal több van. De ha eltekintünk a valóságtól, akkor is sokkal hangulatosabb lenne több/változatosabb növényzet.
- Van, hogy egy út térkép szerint vezet valahova, de a valóságban ha arra megyek, leesek a semmibe.
- Növények nõnek ki az aszfalton.
- Néhány kanyar túl éles, az AI hajlamos ütközni a szembeforgalommal.
- Nem mûködik a GPS.
- Az útjelzõ táblák alapján lehetetlen közlekedni, mert ami rájuk van írva, az nem arra van.😄
Jelezném ez nem fikázás, hanem építõ jellegû kritika. A map tetszik, sok lehetõség van benne, így tovább! 😊
A "defektes" busznál nem tudom mi történhetett, sokszor mentem arra, de még nem láttam ilyet! A játék hibája lehet...
A benzinkutak meg nem tudom miért nem írnak ki semmit, semmit nem ákkítottam át velük kapcsolatban! Örülök, hogy nem fagy le már tankolásnál, de majd átnézem.
És köszi! <#eljen>#eljen>
Hoztam még pár apróságot a mapodról.
Itt elég érdekesen megy a navigáció. Mentem tovább egyenesen és többször megszakad, újrakezdi a tervezést, olyan,mintha meg lenne szakadva az út. A Hungária körúton majdnem minden keresztezõdés ilyen.
Beesett az útba a busz és se ki se be. Remélem látszik a térképen, ez is Pest.
Ingyé van a benzin, teletankoltam és a mennyiséget se írta ki :S
M1 Biatorbágy környéke.
Egyébként az M0-ról mentem rá az M1-re Gyõr fele, és csak az volt kiírva hogy Székesfehérvár.
Mára asszem ennyi 😊
"Nulla tenaci invia est via"

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amúgy van itt olyan aki törökbõl nézi a fórumot annyit megtudtam nézni 😊
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Egyébként errõl folyik itt most a vita... Hogy ellopták...
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Le szeretném tölteni ezt az új magyar mapot, de restacaron nem találtam. Google kiadta, hogy a restacaron van... de ez egy tök másik oldal, ide be sem enged a "rendes" restacaros regisztrációmmal.
Itt kéne lennie
Itt találtam meg, ami egy tök másik oldalnak tûnik
Most akkor wtf? Az 1. link oldaláról hogy tudnám elérni a 2. oldalt?
Illetve amit még nagyon hiányolok és szerintem sokan mások is az pedig az 1 sávos és technikás kanyargós pályák mint ami a képen is látható ebbõl kellene több és kevesebb autópálya egybõl nem lenne olyan monoton a játék:

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Bocsi!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb