Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt töltsétek le, ne a HOTFIX-et!

Hungary_map_JAVÍTOTT VERZÓ
macleody
Törölték a fájlt. Nem lehetne ezt egyszerûbben megoldani? Mondjuk nem ezt a fos 4shared regisztrálós fos oldalt használni.
1.3.1-re nem is csináltam! Az 1.1.3-ra volt. De rakd fel a 1.4.8-as patchet és tölts le ezt!
Kész a javítás: <#vigyor2>

HOTFIX

Benne van, hogy telepítsétek.

sziasztok
nekem 1.3.1-re kellene Frank mappja mert eltûnt a gépemrõl... :/ valaki tudna segíteni? :D hálás köszönet érte:)
gordon 24
Persze bõven! Ráér most úgy sem játszom vele. Majd a hétvégén.

Nagyon köszi elõre is..

Downhill!!

Holnap ( ma) jó lesz? Délután tudom õket feltenni és majd küldöm a linket. :D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gordon 24
Ezek királyak. Ilyenre gondoltam.. Ha megtennéd, hogy felteszed valahova megköszönöm :-)

Fõleg az elsõ képen látható bejövõs :-)

Downhill!!

Én ezeket a kerekeket használom, meg még 2 fajta de arról most nincs ingame képem, csak a textúra. Ha kell feltöltöm.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

... ami tényleg nincs bent a readme file listájában.... Akkor megvan a hiba. :D :D

Ha ez segít, a Székesfehérvár - Mór útvonalat próbáltam ki (81-es fõút).

A pályádról. Bár látom kötekedésnek vetted, úgyhogy inkább nem szóltam...

Van-e olyan mód ami a pénzt forintban jeleníti meg?
Ha van adnátok egy linket!
gordon 24
De pl Vajo Daf-án volt szép felni, az honnan van? :-) Neked milyen gumis -od van?

Downhill!!

Szabi
gumis van többféle, de felnis csak idióta tuningfelnik.. :-/

"Nulla tenaci invia est via"

gordon 24
Ez se rossz, de én olyat szeretnék, ami úgy full reálisnak mondható. Tehát nevesek a gumik, de nem színesek, hiszen nem szoktak fehérek lenni a feliratok rajtuk. És ugye vannak különbözõ, felnik. amik nincsenek a játékban.

valami ilyesmi mod kellene nekem.. Némelyik kamionon itt a topikban is láttam ilyet, és ezért gondoltam, hátha megosztja valaki:-)

Downhill!!

Szabi
kb. az elsõ jelentett hiba volt :D

dimre
frank007
Idõn túl, ha még nem említette senki, M0 Csepel-Duna híd után:

X universe Home, sweet home

Nem tudom, hogy ilyenre gondoltál-e, én ezt használom. Mûködik 1.4.8-on TSM 3.5-tel

http://ets2.lt/en/realistiskos-padangos/

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

macleody
És ebben? :)

Egy kérdés. Ma voltam szomszédnál, és az egyik régi kedvencemet nézte a netrõl, mégpedig a "Knight Rider"-t, annak is az egyik "Goliath"-os részét. Ezt a kamiont, még senki se csinálta meg a játékba? (Akár az ETS1-be is.)

Õ lenne az:

Mit lehetne szállítani benne? <#vigyor>
hotwheels
Estét!

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Carlos
Ez engem is érdekelne!

Þór vígi þessi rúnar

A Hungary map v0.8.5-re jó pár találatot kidobott a Google:

Fájlmegosztó linket

Itt legalább meg is említik, hogy Frank007 készítette. Ugyanúgy itt is.
Az irániak is ráharaptak. Itt egy ruszki link Emitt egy török. És itt is. Meg itten is.

Felkapott lett egy pár helyen. Bezzeg torrent egy se.
gordon 24
Szeretnék kérni valakitõl, egy jó kerék módot. Olyanra gondolok, hogy ezek a szép, de "EREDETI" kamion kerekek legyenek. És a gumik real névvel szerepeljenek.

Semmilyen csili vili idióta tunning õrület nem érdekel, csak real kamion kerekek, de szépek, különlegesek..

Elõre is köszi:-)

Downhill!!

Köszi! <#vigyor2>
Már javítva, jöszi!<#vigyor2>
Carlos
Hmmm lehet, vagy az út bugos dubrovnik és split között. A leállósávban közlekedve úgynézki ok a dolog... :)

Þór vígi þessi rúnar

macleody
Lehet, hogy a gyökér AI beléd megy hátulról.
Frank007 egy hibát találtam .Pilisvörösvárban nem tudok beállni az LKW-ba.Láthatatlan fal van.
Carlos
Az miért van, hogy megyek az úton Split felé és elkezd sebzõdni a pótom ? normálisan megyek az úton, kábé 50-el... És felugrik 8%, 16... stb...

Þór vígi þessi rúnar

Ide írhatod. <#idiota>
De ne írj olyat, ahol még nincs kész a map, mert szegény már kitépi a haját :)
Tudom nem ide tartozik ezért elnézéseteket is kérem.
Sajnos a Loki (Debrece) is egy nagy zakót kapott ("hazai pályán" 0-3). Nem vagy egyedül.
Dobjatok már egy linket hogy hova tudom írni frank térkép hibáit.
Szabi
kinéztem megnézni a mecset a Bozsikba.. de csúnyán kikapunk.... :D

Van egy kis köd. :)

Milyen olcsó afrikában a gázolaj...

joceruza
frank007!

Minden sajnálatom a tiéd!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Carlos
Úton útfélen, szép tájakon:

Þór vígi þessi rúnar

Ördögpalanta62
hálás köszönet<#worship>

https://www.4shared.com/account/home.jsp#dir=XVV9Pyc-
Ördögpalanta62
franki honnan tudnám letölteni a mappot,mert a restcarra nem enged be a rendszer

Szerintem te is olyan részen mentél, ami nincs benne a "NAGYON FONTOS" fájlban!

1. A növényzet szerintem sûrûbb, mint a valóságban. A googleearth streetview alapján csináltam! Ennél többet nem is bírna a legtöbb gép!

2. Olyan utak ,amiket JELÖL A TÉRKÉP és nem vezetnek sehova, csak és kizárólag olyan részen vannak, ahol nem is lehetnél, mert még nincs kész!

3. Az útjelzõ táblák is csak ott nincsenek rendesen feliratozva, ami MÉG NINCS KÉSZ!

Egyszerüen nem értem, miért nme lehet elolvasni a "NAGYON FONTOS" fájlt !?
Te mirõl beszélsz?????????,
MÉG 11-IG RAKHATTOK FEL HIBAJELENTÉST ESETLEGES BUGOKRÓL, utána már csomagolom, aztán még ma felrakom a javítást! Biztos, hogy mindent nem tudok kijavítani, de igyekeztem!
Nah, sikerült beüzemelni a mapot. Az észrevételeim:
- Kevés a fa, 1-2 úton amerre járok a valóságban ennél sokkal több van. De ha eltekintünk a valóságtól, akkor is sokkal hangulatosabb lenne több/változatosabb növényzet.
- Van, hogy egy út térkép szerint vezet valahova, de a valóságban ha arra megyek, leesek a semmibe.
- Növények nõnek ki az aszfalton.
- Néhány kanyar túl éles, az AI hajlamos ütközni a szembeforgalommal.
- Nem mûködik a GPS.
- Az útjelzõ táblák alapján lehetetlen közlekedni, mert ami rájuk van írva, az nem arra van.:D

Jelezném ez nem fikázás, hanem építõ jellegû kritika. A map tetszik, sok lehetõség van benne, így tovább! :)

A Hungárián nem tudom miért tervezi mindig újra, én még nem vettem észre!

A "defektes" busznál nem tudom mi történhetett, sokszor mentem arra, de még nem láttam ilyet! A játék hibája lehet...

A benzinkutak meg nem tudom miért nem írnak ki semmit, semmit nem ákkítottam át velük kapcsolatban! Örülök, hogy nem fagy le már tankolásnál, de majd átnézem.

És köszi! <#eljen>
mani13
Amugy a MODBOX-on is fent van franknak a mapja nemtom ,h ez gond csak most látam.