Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem 1.3.1-re kellene Frank mappja mert eltûnt a gépemrõl... :/ valaki tudna segíteni? :D hálás köszönet érte:)
Nagyon köszi elõre is..
Downhill!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Fõleg az elsõ képen látható bejövõs :-)
Downhill!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ha van adnátok egy linket!
Downhill!!
valami ilyesmi mod kellene nekem.. Némelyik kamionon itt a topikban is láttam ilyet, és ezért gondoltam, hátha megosztja valaki:-)
Downhill!!
Idõn túl, ha még nem említette senki, M0 Csepel-Duna híd után:

X universe Home, sweet home
http://ets2.lt/en/realistiskos-padangos/
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Õ lenne az:
Mit lehetne szállítani benne? <#vigyor>#vigyor>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Semmilyen csili vili idióta tunning õrület nem érdekel, csak real kamion kerekek, de szépek, különlegesek..
Elõre is köszi:-)
Downhill!!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
De ne írj olyat, ahol még nincs kész a map, mert szegény már kitépi a haját :)
Sajnos a Loki (Debrece) is egy nagy zakót kapott ("hazai pályán" 0-3). Nem vagy egyedül.

"Nulla tenaci invia est via"

Minden sajnálatom a tiéd!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

1. A növényzet szerintem sûrûbb, mint a valóságban. A googleearth streetview alapján csináltam! Ennél többet nem is bírna a legtöbb gép!
2. Olyan utak ,amiket JELÖL A TÉRKÉP és nem vezetnek sehova, csak és kizárólag olyan részen vannak, ahol nem is lehetnél, mert még nincs kész!
3. Az útjelzõ táblák is csak ott nincsenek rendesen feliratozva, ami MÉG NINCS KÉSZ!
Egyszerüen nem értem, miért nme lehet elolvasni a "NAGYON FONTOS" fájlt !?
- Kevés a fa, 1-2 úton amerre járok a valóságban ennél sokkal több van. De ha eltekintünk a valóságtól, akkor is sokkal hangulatosabb lenne több/változatosabb növényzet.
- Van, hogy egy út térkép szerint vezet valahova, de a valóságban ha arra megyek, leesek a semmibe.
- Növények nõnek ki az aszfalton.
- Néhány kanyar túl éles, az AI hajlamos ütközni a szembeforgalommal.
- Nem mûködik a GPS.
- Az útjelzõ táblák alapján lehetetlen közlekedni, mert ami rájuk van írva, az nem arra van.:D
Jelezném ez nem fikázás, hanem építõ jellegû kritika. A map tetszik, sok lehetõség van benne, így tovább! :)
A "defektes" busznál nem tudom mi történhetett, sokszor mentem arra, de még nem láttam ilyet! A játék hibája lehet...
A benzinkutak meg nem tudom miért nem írnak ki semmit, semmit nem ákkítottam át velük kapcsolatban! Örülök, hogy nem fagy le már tankolásnál, de majd átnézem.
És köszi! <#eljen>#eljen>