52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tücsök2008
    Jaj és elnézést a két szövegért azt elfelejtettem megírni hogy egy Ti Compressor Supreme HY-822-esem van. :)
  • Tücsök2008
    Sziasztok, nagyon nem szeretem a szimulátoros játékokat de a kamionosok ez alól kivételek :D ezt imádom, na meg a szakmám is az meg lebutítva a traktorozás :D Jelenleg választás előtt állok de szerintem a traktorozást választom az olcsóbb :D

Nos olyan problémával jöttem hogy a kormányom nem ismeri fel a számítógép, pedig régen még az illesztőprogramokat sem kellett telepíteni és lazán felismerte, no mondjuk akkor még XP volt rajta most 32 bites win7-esem van. Tudnátok tippeket adni mit csináljak vele?

Ezt dobja ki:

A másik meg, hogy lehet e bele tenni a rádió csatornákba magyar rádiót és ha igen akkor hogyan?

Ha tudtok segíteni akkor azt meg köszönném.

Üdvözlettel Gábor.
  • Debilon
    ugyanúgy mint a másikat, bemásolod a modokat a megfelelő helyre
  • fagy53
    Sajnos semmi nem segít az élsimítási eljárások alkalmazásánál, az az elcseszett motor még a saját élsimítási algoritmusát is csak nyögvenyelősen teljesíti. Csak a minél nagyobb felbontás, ill a renderelési százalék növelése segíthet. A 650Ti B jó partner ehhez, tudásában kb 10 évvel az SCS által használt grafikus motor előtt jár. El kell viselned a recés éleket, együtt kell élni vele és meg lehet szokni.
    Engem pl a korábbi sűrű akadozások jobban zavartak éa a felhasználó azzal sem tudott mit kezdeni, szerencsére a fiúk minimalizálták az 1.4 patch óta.
  • i robot
    Jó reggelt! A Steames verziót hogyan lehet moddolni?
  • AudiQuattro
    Azért nem lenne baj,ha spoilert is lehetne rá rakni.
  • olimano2222
    Pontosan róla van szó! :)
  • Teroitin
    Sziasztok,
    hogyan tudok jobb élsimítást varázsolni? Alapból frissen telepítve felhúzok mindent maxra, és az élsimítás így sem az igazi. Próbáltam FXAA injector-t és NVidia Inspector-t is, de számomra így is zavaró, hogy pl. a felüljáró korlátján futkosnak a recék. T mit és milyen beállításokkal használtok? (GTX650Ti Boost)
    Köszönöm a segítséget!
  • BigdaweM12
    16 SEBESSÉGES VAGY NAGYOBB VÁLTÓT TUD VALAKI A JÁTÉKHOZ??
  • Fokker
    azért egy első tükröt akassz rá. ártani nem használ ;)
  • Misuka963
    Ott a TSM map :)
  • devid13
    sziasztok nem tudom ki jatszota az ets1 et de az ets2 be nincs valami hasonlo map? http://www.youtube.com/watch?v=5jiFJBcdtDE
  • Pelsodriver
    Hát ez engem erőteljesen kedvenc kamionsofőröm járgányára emlékeztet, aki a You Tube -filmjeivel hétről hétre elkényeztet látványosabbnál látványosabb útjait megmutatva. Kísérje jó szerencse mindig, és háborítatlan egészség, hiszen nem rég volt a szülinapja....
    http://www.youtube.com/watch?v=WZfLHbVfbz4&feature=c4-overview&list=UUOw1zXFigOd67xcGR54uSrg
  • Misuka963
    Jó lett koma ;)
  • kisfüsi
  • martin bátyó
    Jó estét mindenkinek

szép gépek képek
  • norbee46
    Jól néz ki az új beltér!
  • kisfüsi
    Csak így vasárnap estére egy kis nézni való :) https://www.youtube.com/watch?list=PLbphwhPw2JuvPKzKtaKCxc7t77zElHHl8&feature=player_detailpage&v=k03gQaBlqxc
  • kisfüsi
    Először nem tudtam mire gondolsz, majd mikor megnéztem a végét egyből rájöttem :P :)
  • olimano2222
    Itt egy kis 'hazai' ha valaki felismeri akkor tudja mi alapján készült a videó,és miért ilyen a vége! :)
    akinek kedve van nézze csak meg!

• vajo
  • kisfüsi
  • sewy21
    szia, a magyar map kövezkező verziója...tesztelés alatt volt szerencsém végigfutni rajta, hamarosan, pár napon belül elérhetővé válik a végleges verzió...addig még egy kis türelmeteket kéri frank is...
  • botto0604
    Szerintem rakd feljebb a renderelési százalékot. Mert ultra grafikán is csak 125%-re rakja a maximum 400% helyett.
  • Teroitin
    Sziasztok! Tegnap megvettem a Go East DLC-vel az ETS 2-t, régebben játszottam már vele, de azóta teljesen új gépem lett. Olyan problémám akadt, hogy max. grafikára húzva is iszonyat ocsmány volt és élsimítás 0.
    Konfig:
    I5 4570, GTX650ti boost kártya, 8 giga ram, win7 64 bit.

Próbáltam nvidia inspector-ral, de nem lett, szebb illetve a listában, nem találtam a Antialiasing compability-nél olyat, hogy 0x080010C5, csak 0x080100C5 van. A játék nem lett szebb, de sokszor be sem tölti vagy ha betölti akkor fekete minden és csak az útburkolati felfestések látszanak.
    Mit csináljak?
    Köszönöm a segítséget!
  • ronso
    Paintban van egy lehetőség,hogy átméretezés képpont,átirod és kész..találd meg.igazán nem bonyolult az 5. lányom is meg tudja csinálni.
  • devid13
    ide paintal h lehet kisebre alitani?
  • ronso
    Paint vagy valami szeresztővel kisebbre tudod venni a képeket de itt nem kell amit linkeltem
  • ronso
    Képfeltöltés
    én ezt használom
  • ronso
    Hová akarod feltölteni?
  • vajo

• devid13
    de nem engedi fel tolteni azt irja nem lehet csak 20kyb h tok csak 20kyb kepet csinalni?
  • devid13
    koszi
  • ronso
    33713........
  • ronso
    Magyar
  • videoton
    Szia! Ez melyik magyar map,amiben a velencei tó benne van?
  • ronso
    Igaz elfelejtettem irni...jogos
  • kisfüsi
    Jó reggelt! Végre egy új winter mod amiben nem csúsznak az utak csak akkor, ha esik a havas eső (legalább is én annak látom) :)
  • szgabe
    Üdvözlettel görögországból

• norbee46
    Jó reggelt !

Tudja-e vki hogy át lehet-e rakni a cég "székhelyét" ? Pl: Rotterdam-ból Milano-ba.