52658
-
Tücsök2008 #33783 Jaj és elnézést a két szövegért azt elfelejtettem megírni hogy egy Ti Compressor Supreme HY-822-esem van. :) -
Tücsök2008 #33782 Sziasztok, nagyon nem szeretem a szimulátoros játékokat de a kamionosok ez alól kivételek :D ezt imádom, na meg a szakmám is az meg lebutítva a traktorozás :D Jelenleg választás előtt állok de szerintem a traktorozást választom az olcsóbb :D
Nos olyan problémával jöttem hogy a kormányom nem ismeri fel a számítógép, pedig régen még az illesztőprogramokat sem kellett telepíteni és lazán felismerte, no mondjuk akkor még XP volt rajta most 32 bites win7-esem van. Tudnátok tippeket adni mit csináljak vele?
Ezt dobja ki:
A másik meg, hogy lehet e bele tenni a rádió csatornákba magyar rádiót és ha igen akkor hogyan?
Ha tudtok segíteni akkor azt meg köszönném.
Üdvözlettel Gábor. -
Debilon #33781 ugyanúgy mint a másikat, bemásolod a modokat a megfelelő helyre -
fagy53 #33780 Sajnos semmi nem segít az élsimítási eljárások alkalmazásánál, az az elcseszett motor még a saját élsimítási algoritmusát is csak nyögvenyelősen teljesíti. Csak a minél nagyobb felbontás, ill a renderelési százalék növelése segíthet. A 650Ti B jó partner ehhez, tudásában kb 10 évvel az SCS által használt grafikus motor előtt jár. El kell viselned a recés éleket, együtt kell élni vele és meg lehet szokni.
Engem pl a korábbi sűrű akadozások jobban zavartak éa a felhasználó azzal sem tudott mit kezdeni, szerencsére a fiúk minimalizálták az 1.4 patch óta. -
#33779 Jó reggelt! A Steames verziót hogyan lehet moddolni? -
#33778 Azért nem lenne baj,ha spoilert is lehetne rá rakni. -
#33777 Pontosan róla van szó! :) -
Teroitin #33776 Sziasztok,
hogyan tudok jobb élsimítást varázsolni? Alapból frissen telepítve felhúzok mindent maxra, és az élsimítás így sem az igazi. Próbáltam FXAA injector-t és NVidia Inspector-t is, de számomra így is zavaró, hogy pl. a felüljáró korlátján futkosnak a recék. T mit és milyen beállításokkal használtok? (GTX650Ti Boost)
Köszönöm a segítséget! -
BigdaweM12 #33775 16 SEBESSÉGES VAGY NAGYOBB VÁLTÓT TUD VALAKI A JÁTÉKHOZ?? -
#33774 azért egy első tükröt akassz rá. ártani nem használ ;) -
#33773 Ott a TSM map :) -
devid13 #33772 sziasztok nem tudom ki jatszota az ets1 et de az ets2 be nincs valami hasonlo map? http://www.youtube.com/watch?v=5jiFJBcdtDE -
Pelsodriver #33771 Hát ez engem erőteljesen kedvenc kamionsofőröm járgányára emlékeztet, aki a You Tube -filmjeivel hétről hétre elkényeztet látványosabbnál látványosabb útjait megmutatva. Kísérje jó szerencse mindig, és háborítatlan egészség, hiszen nem rég volt a szülinapja....
http://www.youtube.com/watch?v=WZfLHbVfbz4&feature=c4-overview&list=UUOw1zXFigOd67xcGR54uSrg -
#33770 Jó lett koma ;) -
kisfüsi #33769 -
martin bátyó #33768 Jó estét mindenkinek
szép gépek képek -
#33767 Jól néz ki az új beltér! -
kisfüsi #33766 Csak így vasárnap estére egy kis nézni való :) https://www.youtube.com/watch?list=PLbphwhPw2JuvPKzKtaKCxc7t77zElHHl8&feature=player_detailpage&v=k03gQaBlqxc -
kisfüsi #33765 Először nem tudtam mire gondolsz, majd mikor megnéztem a végét egyből rájöttem :P :) -
#33764 Itt egy kis 'hazai' ha valaki felismeri akkor tudja mi alapján készült a videó,és miért ilyen a vége! :)
akinek kedve van nézze csak meg!
-
vajo #33763 -
kisfüsi #33762 -
sewy21 #33761 szia, a magyar map kövezkező verziója...tesztelés alatt volt szerencsém végigfutni rajta, hamarosan, pár napon belül elérhetővé válik a végleges verzió...addig még egy kis türelmeteket kéri frank is... -
#33760 Szerintem rakd feljebb a renderelési százalékot. Mert ultra grafikán is csak 125%-re rakja a maximum 400% helyett. -
Teroitin #33759 Sziasztok! Tegnap megvettem a Go East DLC-vel az ETS 2-t, régebben játszottam már vele, de azóta teljesen új gépem lett. Olyan problémám akadt, hogy max. grafikára húzva is iszonyat ocsmány volt és élsimítás 0.
Konfig:
I5 4570, GTX650ti boost kártya, 8 giga ram, win7 64 bit.
Próbáltam nvidia inspector-ral, de nem lett, szebb illetve a listában, nem találtam a Antialiasing compability-nél olyat, hogy 0x080010C5, csak 0x080100C5 van. A játék nem lett szebb, de sokszor be sem tölti vagy ha betölti akkor fekete minden és csak az útburkolati felfestések látszanak.
Mit csináljak?
Köszönöm a segítséget! -
#33758 Paintban van egy lehetőség,hogy átméretezés képpont,átirod és kész..találd meg.igazán nem bonyolult az 5. lányom is meg tudja csinálni. -
devid13 #33757 ide paintal h lehet kisebre alitani?
-
#33756 Paint vagy valami szeresztővel kisebbre tudod venni a képeket de itt nem kell amit linkeltem
-
#33755 Képfeltöltés
én ezt használom -
#33754 Hová akarod feltölteni?
-
vajo #33753
-
devid13 #33752 de nem engedi fel tolteni azt irja nem lehet csak 20kyb h tok csak 20kyb kepet csinalni? -
devid13 #33751 koszi -
#33750 33713........ -
#33749 Magyar
-
videoton #33748 Szia! Ez melyik magyar map,amiben a velencei tó benne van? -
#33747 Igaz elfelejtettem irni...jogos
-
kisfüsi #33746 Jó reggelt! Végre egy új winter mod amiben nem csúsznak az utak csak akkor, ha esik a havas eső (legalább is én annak látom) :) -
szgabe #33745 Üdvözlettel görögországból
-
#33744 Jó reggelt !
Tudja-e vki hogy át lehet-e rakni a cég "székhelyét" ? Pl: Rotterdam-ból Milano-ba.