52658
-
tocsi54 #33823 Sziasztok! Szeretném megmutatni a kamionomat, de nem tudom feltenni. Hová szabad feltölteni a képet? Köszi! -
devid13 #33822 nagyon szep -
Bebe59 #33821 Szevasztok! Szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség (és mi az) a fülkén kívül hallható hangok,zajok felerősítésére az Eastern Express dlc and Ru ver 3.0 nevű map-on? -
Mandoki72 #33820 Üdv nektek fórumozók.
Variációk egy témára. (kedvem támadt egy ukrán szerelvény hajtására)
-
sewy21 #33819 már kettő......kiváncsi lennék mostmár én is, hogy miért... -
Mára ennyi.... -
#33817 Én is szoktam mostanában minuszokat kapni,pedig én csak "dícsérgetni" szokta a képeket és ennyi :/
De nem is nagyon érdekel ;) -
#33816 Így van! -
Teroitin #33815 Sziasztok!
Modokat nézegetek, én szeretem megtartani a játék eredetiségét, nem szeretek moddolt kamionokat használni stb. De a környezet javítására szeretnék használni modokat, van is bent pár (pl.: Project Realism)
Ha minden igaz, akkor a játékon belül nem kell őket aktiválni? Mert különösebb változást nem vettem észre.
Illetve, milyen beállítások mellett lesz a legrealisztikusabb? Logitech G27-em van (ligákban szoktam versenyezgetni) eddig H-váltóval használtam, de ha jól tudom akkor valóságban ezeken a kamionokban már automata váltó van.
Ti melyik modokat ajánljátok?
Köszönöm a válaszotokat, Dani! -
sewy21 #33814 én is kaptam vmelyik hozzászólásomra negatívot...bár én is csak segíteni szoktam, ha hozzászólok...vagy képet osztok meg az esetleges készülő darabokról...szarni bele, szól a zene... -
#33813 Szép napot:)
Pihenő:
Szép gépek - -
#33812 Na erre is kaptam egy - szavazatot vkitől! :DD -
Rollerboy94 #33811
biztos élvezetes lehet :D -
tocsi54 #33810 -
tocsi54 #33809 Sziasztok! Itt a megoldás http://ets2.lt/en/category/detalestiuningas/page/4/ -
#33808 Rendben Főnök! :) :DD
-
kisfüsi #33807 Jó estét! :) -
zorba3333 #33806 Privátba elküldtem neked három különböző verziót. Mindhárom hazai rádióadókat tartalmaz csak más-más összeállításban.
#33792 (Norby646)
Teljes mértékben egyetértek veled. Már többször lett javaslat téve a pontrendszer felülbírálására, átalakítására, illetve az álregek kiszűrésére, de sajnos nem történt semmi, pedig egy egyszerű beépülő script segítségével simán megoldható lenne a dolog.
#33793 (Jutiput)
Köszönöm az elismerő szavakat. Igyekszem továbbra is segíteni, mint ahogy sokan mások is megteszik ezt itt a fórumon.
#33796 (fagy53)
Igazad van, valóban vannak ilyen emberek. Abszolút nem foglalkoztam volna a dologgal, ha nem éreztem volna inkorrektnek a dolgot. Mindenkinek szíve-joga a szabad vélemény nyilvánítás, de a segítő szándékot "elgáncsolni" finoman szólva sem elegáns.
/off -
#33805 Nagyobb a holland Ifa Super Space Cab fülkéje.Jobb benne nemzetközizni :D -
vajo #33804 Hova süllyedsz? :D Vissza a Scania-t! :)) -
#33803 ;) -
#33802 köszi! :) -
#33801 Csodás szerelvény haver -
#33800 Estét! :)
-
Tücsök2008 #33799 Szép estét. Ismét én vagyok, a rádiós oldalra regisztráltam és még nem aktiváltak, ennyit várni :D Valaki nem küldi el e-amilben? xD
Ám látom nagyon szép grafikán tudtok játszani, sajna az én ősrégi koloncom eléggé vissza fogottan bírja :( így is néha bekad :D -
#33798 Épp ez a bajom hogy úgy nem jó. Gondolom a Steam miatt. Szóval valaki elmagyarázná pontosan hogyan is kell?
-
#33797 -
fagy53 #33796 Üdv!
A #33787-es hsz a Tőled megszokott és sokunk által megbecsült, elismert színvonalat nyújtott.
Amíg a kevésbé névtelen, elérhető fórumtársak többsége elismeri és ezt le is írja, a profi segítségnyújtásodat, addig ne foglalkozz ezekkel az anoním aljas megnyilvánulásokkal, mindenütt van ilyen és ehhez hasonló unatkozó féreg.... -
#33795 -
#33794 +1 -
#33793 Szia " zorba3333"!
Ne vedd a szívedre az ilyen idióta minősítéseket, Te itt akkor is, egy nagy egyéniség vagy és azt hiszem neked az is hálás lehet, aki csak olvassa ezt a fórumot, mert sok olyannak is segítesz, aki nem kérdez, lehet hogy az ehhez hasonló idióták miatt, akik sokszor lecikizik a kérdezőket, mert rossz néven veszik, hogy esetleg töbször kell ugyanabban a témában segíteni egy új , kezdő játékosnak! Te pont olyan segítőkész vagy, mint egykor a GTS fórumon volt a " Lolka" nevű tag, aki mindenkinek tudott segíteni valahogy ! Továbbra is várjuk, hogy segítsél, ahogy csak tudsz és ezt köszönjük neked!Üdv. -
#33792 MIndig van egy-egy ilyen unatkozó kis féreg, aki ezzel éli ki a beteges érzéseit. Engem a bf3 topikban értékelt le vki folyamatosan, teljesen mind1, hogy mit írtam. Ne foglalkozz vele, mást úgyse tudsz csinálni. Ezt az egész pontrendszert át kéne variálni. mutatnia kellene, hogy ki kinek mit adott és melyik hozzászólására. Így kiszűrhető lenne, hogy ki az aki csak szórakozásra használja és ki az aki nem, persze ez nem kevés munkát jelent de idővel beválna sztem. Ennyi erővel a haverom csinál egy reget, minden hsz-omat bepontozza és én vagyok az ész a hasznos hsz-aimmal.
Na de bocs az offért! -
Tücsök2008 #33791 Szia Zorba, köszönöm az infót, régebben játszottam már evvel a játékkal csak az nem eredeti volt most megvettem és újra neki estem :D
Az hogy a válaszod negatív volt az vitatható, essen szét az egere annak aki a negatívra ment ;)
A kormányra visszatérve akkor az sosem lesz már használható win7-el? :)
Találtam hozzá ilyet:
http://logout.hu/blog/vinorosso/keres.php?stext=%22Technology+Innovation+Compressor+Supreme+Force+Feedback+driverek%22
feltettem de így sem volt jó, tehát akkor dobhatom ki a fenébe :D -
zorba3333 #33790 Konkrétan nem az zavar, hogy negatívra értékelte a válaszomat az illető, hanem az, hogy egy olyan hozzászólást értékelt le, ami pusztán csak jó szándékú segítséget kívánt nyújtani egy kérdezőnek.
-
#33789 Nyugalom Amióta ide járok nekem is folyamatosan romlik A Pozitív negatív értékem!
Én is kíváncsi lennék rá,de lehet hogy valakinek ez jó érzés.. kitudja ? -
zorba3333 #33788 Kérés / kérdés
Szeretném megkérdezni azt a fórumozótársunkat, aki az előző (#33787) válaszomat negatívra értékelte, hogy mi volt az oka?
Pusztán csak kíváncsi vagyok a miértre, illetve arra, hogy van-e annyira gerinces az értékelő, hogy vállalja-e nyilvánosan a saját véleményét!
Próbálok segíteni, amiben tudok, még akkor is, ha többször, többféle variációban kell leírnom ugyanazt a sok esetben alapvető dolgot, mert mindig vannak újak, akiknek jól jön a segítség.
Soha nem teszek / tettem különbséget egyetlen kérdés / kérdező között sem, ezt jól tudják a rendszeres látogatói a fórumnak, csakúgy mint azok, akik privátban kérnek segítséget tőlem.
Nem értem, hogy egy más számára segítséget nyújtó válaszban mi az, ami negatív értékelést érdemel?
-
zorba3333 #33787 A kormányodat azért nem ismeri fel a géped, mert a Win7 egyetlen változatával sem kompatibilis, így sajnos driver sincs hozzá.
kompatibilitás
Igen, tudsz rádiót hallgatni vezetés közben a játékban.
Magyar csatornákat tartalmazó összeállítást innen tudsz letölteni:
Rádiócsatornák
A letöltéshez regisztráció szükséges!
A letöltött fájlt másold be ide:
C:/Sz.gép név/Dokumentumok/EuroTruck Simulator 2
Játékon belül az "R" billentyűvel tudod aktiválni a rádió paneljét, ahol kiválaszthatod a hallgatni kívánt csatornát.
(Van olyan rádiócsatorna ami hosszabb ideig tölt, vagy épp el sem indul, így ne légy türelmetlen.)
Amennyiben saját zenéidet szeretnéd hallgatni vezetés közben, akkor erre is van mód.
A C:/Sz.gép név/Dokumentumok/EuroTruck Simulator 2/music elérési útvonalon másold a kedvenc zenéidet a fent említett music mappába (mp3, vagy ogg formátumban)
Játékon belül szintén az "R" megnyomásával éred el a panelt, csak az ablak felső részében állítsd át rádióról zenehallgatásra az eszközt. -
#33786 Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem! Az lenne a kérdésem hogy a kibontott base-en belül hol találom a traktorok sii file-okat? -
-
Tücsök2008 #33784 És elrontottam itt a harmadik xDDD Bocsánat :) Beleszerkeszteném én de nem látok olyan opciót :(
http://prntscr.com/28674t