Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy volna-e arra valamlyen módszer, hogy amgyar mapbó (persze frank beleegyezésével) a forintos fizetést át tegyem a TSM map 3.5-be.
Válaszotokat és segítségeteket, ha van köszönöm.
#29224: ez stimmel, viszont a játékban alapból minden kb. dupla árban van, így viszont már reálisabbak az árak.. :)
"Nulla tenaci invia est via"
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
Pedig valójában a Ft jelenlegi értékével a 21.148 EUR = 6.284.517 Ft Link
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
amúgy írtam pm-et restán :)
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! <#worship>#worship>
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék olyan kameranézetbe váltani, ahol szabadon "röpködhetek" a kamerával? A config.cfg-ben a "uset g_developer"-t és a "uset g_console"-t átírtam 1-re, de a 0 megnyomása a játékban csak a konzolt nyitja meg. Eddig minden tutorial amit olvastam azt írta, hogy a nullát kell megnyomni. Mit rontok el?
1. Eltüntettem még pár láthatatlan falat
2. Javítottam a textúra nélküli pótkocsikat
3. Már választhatjátok a forintot is pénznemnek
Hungary_map_v0.8.5_javított verzió
Ha találtok még valami bugot, azt itt privátba írjátok meg légyszi!
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Ide is feltette valaki: http://www.simgamemod.com/?p=1421
Nem tudom megnézni a fuvarlistát, mert kidob a játék és resetelni kell a gépet. Biskra nevû afrikai városba érkeztem és azóta csinálja ezt. Átraktam a kamiont másik garázsba, de már ott sem mûködik a fuvarlista. Ha rákattintok bármelyik fuvartípusra, kis gondolkodás után kivág és lehet resetelni a gépet. Mi a nyavalya baja lett hirtelen ? Semmilyen új modot nem raktam be, csak azok vannak, amikkel már sokezer km-t levezettem keresztü-kasul Afrikában és Európában.
Van valakinek valamilyen ötlete ?
Köszi elõre is
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Tudtok segíteni abban, hogy a TSM 3.5 -böl az scs fájl bemásolásakor miért ír ki hibát és nem lehet bemásolni? Úgy tudom, hogy csak egy helyrõl lehet letölteni vagy van máshol is ahol esetleg nem hibás a fájl? Köszi, ha segítetek! Üdv.<#nemtudom>#nemtudom>
Én úgy oldottam meg a kormány rángást, hogy kikapcsoltam az " erõ-visszacsatolás" opciót! Van , amikor csak többszöri kapcsolgatásra oldja ki, de utána könnyû lesz a kormányzás, mintha szervóval mennél!
Talán segítettem ? Üdv.<#wave>#wave>
És még egy észrevétel! Annahegyi pihenõnél dél felé (M5 irányában) "Szigetszentmiklós" van a táblára írva.
Legújabb patch óta eszeveszetten vibrál a kormányom (G27), szinte akár teljesen levehetem az effekteket, akkor is. Külföldi fórumokat nézegetve nem igen találtam egyértelmû megoldást. Valaki?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Még gyorsan tudtok valami komoly hibát (láthatatlan fal, oszlop az úton stb)?
10 percetek van!<#vigyor2>#vigyor2>
a NAGYON FONTOS leírásban ennyit írt: Másoljátok a magyar.zip és def.zip fájlokat a mod mappába!
most akkor az ÖSSZES fájlt ami a mappákban van?!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB