Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
az Iveco Stralis Hi-Way melyik Iveco kereskedõnél kapható?
mert a Torinóiban nincs, nemrég néztem
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

- Nálam nem akad, nem szaggat, betölt rendesen, nem fagy ki töltés közben... nem 3.5 hiba
- Láthatatlan trafipax. Valid... De azért vannak a táblák, hogy betartsd a sebbességkorlátozást, ez nem nfs... nem 3.5 hiba
- Random elédpakol npc-t: sose láttam ilyet, de ha lenne is az is engine hiba... nem 3.5 hiba
- Fizetõ kapu. Tény, hogy túl sok van belõle, de eddig 50-en mentem át és egyszer sem akadtam el... nem 3.5 hiba
Szerintem összeakad valamelyik másik mod-dal nálad vagy talán fos a géped hozzá... De a hibák nagy része nálam nem jött elõ.
Þór vígi þessi rúnar
Én is TSM 3.5-el nyomom és eddig nem volt gondom vele. Egyszer volt egy kifagyás, az is egy frissen berakott mod miatt. Szeretek rajta fuvarozni. Tény, hogy vannak még hibák benne, de a rengeteg gyönyörû új táj és az izgalmas utak bõven kárpótolnak! <#eljen>#eljen>
Én nem érzem úgy, hogy kínoznám vele magam! <#taps>#taps>
- néhány fizetõkapun egyszerûen lehetetlen átmenni, mert összevissza kalimpál a sorompó, ha van ott jármû, ha nincs.
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Ma volt (bal)szerencsém kipróbálni a TSM Map 3.5 névre keresztelt borzalmat, ami egy nagy kalap bûzölgõ F*S. Eddig 2 fuvarom volt rajta, de a játék állandóan szabotál, így képtelenség a 3.-at megcsinálni.
- tele van olyan hibákkal, amiket nem érzel, ha átmész rajtuk, de sérül tõle a rakomány
- random elédteleportál npc-ket, amiket esélytelen kikerülni
- láthatatlan trafipax dobozok
- 1-1 mentés visszatöltése egy örökkévalóságig tart
- már amikor vissza tudja tölteni a mentést, és nem fagy ki közben.
Jól jegyezzétek meg ennek a foshadéknak a nevét, és le ne töltsétek, hacsak nem akarjátok vele kínozni magatokat, mert arra tökéletes.
Ezzel a moddal 2000 lesz a kezdõ tõkéd.
Itt hagyom a francba a kocsit, nem is az enyém, még csak most kezdtem a karriert! <#hamm>#hamm><#hamm>#hamm> Majd az Albánok szétkapják alkatrésznek!
Ja egy kérdés! Nekem egybõl adott 5.000.000 EUR-ot indulásnál. Ez miért van? Nekem nem kell pénz, megdolgozok majd én érte! Hogy lehet ezt elvenni?
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Trans-Sped
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Acer aspire 5750G
intel core i3-2310M
Nvidia gforce gt520M
4 Gb ddr 3 ram
1.4.1 es patch is fenn van,videokártya driverét hiába frissitem akkor is akad,futo alkalmazásokat szinte mind bezárom.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
a csomagolt kaja, játékok, gumik, elektronikai cikkek, bútorok vannak ilyenbe 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Függönyponyvás Schmitz Flexos pótkocsit nem lehet betenni a játékba? Mondjuk egy ilyet:
Schmitz SCS Mega
Tesco, Auchan, Spar, Interspar...
Ezen kívül olajipari vállalatok a tankereken: MOL, OMW, Shell, Lukoil, Agip...
Cégek nem nagyon ugranak be.
Sofõr!
Olvas el jobban a mellékelt txt-t!
Frank mapjával lenne egy kis gondom. Bemásolom a 2 zip jájlt a mod mappába. Csinálok új profilt bepipálom a 2 modot. Megvan meg minden, és utánna a kezdõváris Wien és európa map van a Magyarország háttérkép felett. Mi lehet a baj?
ráckevei hév mentén
ennél kijövök a cégtõl és egy láthatatlan falba ütközök

Az elsõn Tatán a "Tesco" -nál jobbra akartam kikanyarodni és a jobb oldala belecsattant egy láthatatlan falba. A másikon a tatabányai szervízben álldogál egy fa. Ha már javítottad akkor nem szóltam. <#zavart1>#zavart1>
(szemerey festés tankeron..)
egyébként milyen Magyarországon gyakran elõforduló cégeket szeretnétek látni a módban ?
"Nulla tenaci invia est via"

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Köszönjük az eddigi aktivitásod ezen az oldalon, a továbbiakban http://restacar.hu alatt fog mûködni az oldal. Regisztrálj újra, ha még nem tetted volna meg. Köszönjük. Please come back http://restacar.hu and sign up! Thank you!
Regisztráltam és beléptem de ugyan ez az üzenet fogad