Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Trans-Sped
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Acer aspire 5750G
intel core i3-2310M
Nvidia gforce gt520M
4 Gb ddr 3 ram
1.4.1 es patch is fenn van,videokártya driverét hiába frissitem akkor is akad,futo alkalmazásokat szinte mind bezárom.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
a csomagolt kaja, játékok, gumik, elektronikai cikkek, bútorok vannak ilyenbe 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Függönyponyvás Schmitz Flexos pótkocsit nem lehet betenni a játékba? Mondjuk egy ilyet:
Schmitz SCS Mega
Tesco, Auchan, Spar, Interspar...
Ezen kívül olajipari vállalatok a tankereken: MOL, OMW, Shell, Lukoil, Agip...
Cégek nem nagyon ugranak be.
Sofõr!
Olvas el jobban a mellékelt txt-t!
Frank mapjával lenne egy kis gondom. Bemásolom a 2 zip jájlt a mod mappába. Csinálok új profilt bepipálom a 2 modot. Megvan meg minden, és utánna a kezdõváris Wien és európa map van a Magyarország háttérkép felett. Mi lehet a baj?
ráckevei hév mentén
ennél kijövök a cégtõl és egy láthatatlan falba ütközök

Az elsõn Tatán a "Tesco" -nál jobbra akartam kikanyarodni és a jobb oldala belecsattant egy láthatatlan falba. A másikon a tatabányai szervízben álldogál egy fa. Ha már javítottad akkor nem szóltam. <#zavart1>#zavart1>
(szemerey festés tankeron..)
egyébként milyen Magyarországon gyakran elõforduló cégeket szeretnétek látni a módban ?

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Köszönjük az eddigi aktivitásod ezen az oldalon, a továbbiakban http://restacar.hu alatt fog mûködni az oldal. Regisztrálj újra, ha még nem tetted volna meg. Köszönjük. Please come back http://restacar.hu and sign up! Thank you!
Regisztráltam és beléptem de ugyan ez az üzenet fogad
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Szabi jó lesz 😊.
hotwheels szép szerelvény 😊.
King Of The Road SCANIA 124L420
Downhill!!
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
minden még alfa.. ha sikerül szebbet csinálnom majd.. akkor még változni fog 😄
Pl.: Algida,Lidl,Tesco, Mcdonald's,Milka,OMV, Media markt, Parmalat,Pepsi, Spar...
idõt nem is tippelek rá, de ha úgy érzem hogy kiadható legalább egy béta, akkor megteszem.. 😉