Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lehet valahogy iktatni? Vagy bele nyúlni a térképbe és kivenni onnan?
Downhill!!

Tuti, hogy valamelyik mod kavar be. Szerintem szedd ki az egészet (profil szerkesztésnél vedd ki a pipát) és majd egyenként tedd vissza. Minden visszarakott mod után nézd meg a térképet, ezzel ki lehet szûrni a bekavaró mod-ot/mod-okat!

@Axtros
Én sem erre mentem,csak a fura útvonal volt érdekes ;-)
De ide visszajövök még tankolni:

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Ezt szed le és jó használd:
http://www.mediafire.com/download/dd8lx5pdj15wg33
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
TSM 3.5-van fent 1.4.8 as verzióval és nem jó a teljes térképnézet. Nem fér bele a képbe és görgetni sem tudom, nem látom pl a Spanyol, afrikai és a Görög részeket sem.
Minden más mûködik, de elég macerás pl fuvar vállalásnál.
Miért?
A te utadnál zozyk például én Afrikába hajóznék le, aztán végig nyugatra az úton. A valóságban sem hiszem, hogy egy ilyen fuvar esetében elõször fel kellene menni egészen észak Olaszországig dél Görögországból, aztán onnan újra le Afrikába. Ez hülyeség. Még a programban is, nemhogy a valóságban. Nem kell mindent elhinni a GPS-nek.

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ez melyik map?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Kép
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
1. Fent van ugye a real company. Akkor mégis miért kapok kezdõként is 10.000 eurót egy 400km-es fuvarért?
Valahogyan ezt ki lehet küszöbölni? Amúgy 1.4.1-em van de gondolom erre már rájöttetek.
2. Na ez macerásabb szerintem: Fuvar közben eltûnt a pótom. Csak úgy lazán megszûnt az útvonal GPS-en, a pót sehol, és F6-nál írja, hogy jelenleg nincs fuvarom. Anglia közepén a legközelebbi várostól kb 700km-re. 😄
Erre valami gyógyír? Gugoló semmit sem segített. Köszi.
Nekem nagyon bejött ez a map, a sivatagi utak, ahol 120-szal lezúdulok a lejtõn, de a túlsó végén gyök 2-vel bírok felmászni, a görög szerpentinek Sparti környékén, az UFO-k, a nyuszik, a tehenek, a zebrán átsétáló gyalogosok, a kerékpárosok és még egy csomó apró dolog, ami változatossá teszi.
Nálam nem szaggat, nem tölt lassan, szinte minden fullon van a beállításokban. Egyébként is tervezek afrikai videot és az hogy nézne ki, ha szaggatna.
Az olaszokat viszont nem szeretem, mert 200m-enként fizetõkapu van. Ráadásul azokért az utakért van képük pénzt kérni, ahol sokszor már émelyeg a gyomrom a tévé elõtt a sok imbolygástól és a hullámvasúttól. :-D
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
A TSM map-nak csak egy baja van. Hogy még ez sem teljes Európa. De ami késik nem múlik. Egy jó balkáni fuvarnál nincs is jobb egy 320LE-s géppel! Nehéz és hosszú. Próbáld ki.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
az Iveco Stralis Hi-Way melyik Iveco kereskedõnél kapható?
mert a Torinóiban nincs, nemrég néztem

- Nálam nem akad, nem szaggat, betölt rendesen, nem fagy ki töltés közben... nem 3.5 hiba
- Láthatatlan trafipax. Valid... De azért vannak a táblák, hogy betartsd a sebbességkorlátozást, ez nem nfs... nem 3.5 hiba
- Random elédpakol npc-t: sose láttam ilyet, de ha lenne is az is engine hiba... nem 3.5 hiba
- Fizetõ kapu. Tény, hogy túl sok van belõle, de eddig 50-en mentem át és egyszer sem akadtam el... nem 3.5 hiba
Szerintem összeakad valamelyik másik mod-dal nálad vagy talán fos a géped hozzá... De a hibák nagy része nálam nem jött elõ.
Þór vígi þessi rúnar
Én is TSM 3.5-el nyomom és eddig nem volt gondom vele. Egyszer volt egy kifagyás, az is egy frissen berakott mod miatt. Szeretek rajta fuvarozni. Tény, hogy vannak még hibák benne, de a rengeteg gyönyörû új táj és az izgalmas utak bõven kárpótolnak! <#eljen>#eljen>
Én nem érzem úgy, hogy kínoznám vele magam! <#taps>#taps>
- néhány fizetõkapun egyszerûen lehetetlen átmenni, mert összevissza kalimpál a sorompó, ha van ott jármû, ha nincs.
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Ma volt (bal)szerencsém kipróbálni a TSM Map 3.5 névre keresztelt borzalmat, ami egy nagy kalap bûzölgõ F*S. Eddig 2 fuvarom volt rajta, de a játék állandóan szabotál, így képtelenség a 3.-at megcsinálni.
- tele van olyan hibákkal, amiket nem érzel, ha átmész rajtuk, de sérül tõle a rakomány
- random elédteleportál npc-ket, amiket esélytelen kikerülni
- láthatatlan trafipax dobozok
- 1-1 mentés visszatöltése egy örökkévalóságig tart
- már amikor vissza tudja tölteni a mentést, és nem fagy ki közben.
Jól jegyezzétek meg ennek a foshadéknak a nevét, és le ne töltsétek, hacsak nem akarjátok vele kínozni magatokat, mert arra tökéletes.
Ezzel a moddal 2000 lesz a kezdõ tõkéd.
Itt hagyom a francba a kocsit, nem is az enyém, még csak most kezdtem a karriert! <#hamm>#hamm><#hamm>#hamm> Majd az Albánok szétkapják alkatrésznek!
Ja egy kérdés! Nekem egybõl adott 5.000.000 EUR-ot indulásnál. Ez miért van? Nekem nem kell pénz, megdolgozok majd én érte! Hogy lehet ezt elvenni?