52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Rollerboy94

szezonális fuvar
  • Tommyka21
    Szép a gép! Meguntad a Scaniát ??
  • Luspy
    Úgy tudom az majd későbbiekben lesz elérhető.
  • Misuka963
    Bocsi a dupláért de nem tudom,hogy miért tett ki 2 hsz-t :/
  • Misuka963
    Ez nagyon szép ez a Volvo.Minden elismerésem :O
  • Misuka963
    Ez nagyon szép ez a Volvo.Minden elismerésem :O
  • hotwheels

kisfüsi - :)
  • norbee46
    Valaki pedig írta itt hogy normálisabban közlekednek!
    Mondjuk én annyit vettem észre hogy kereszteződésben hamarabb kienged, és felhajtónál sem vág eléd.
  • kisfüsi
    Hiába a Streamline, az egyel régebbi jobban tetszik :) Punky
  • Luspy
    Nincs benne semmi új.
  • devid13
    van az ujba romania map?
  • kisfüsi
    Elérhető az új 1.8-as patch (scania streamline) az ets2 hivatalos oldalán! :)
  • norbee46
    Bocsi teszteljük.
  • norbee46
    Köszi!

Akkor testeljük AI-t! :)
  • peti178
    Megjelent az 1.8.2-es patch.
    http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
  • hotwheels
  • Rollerboy94

Na találtam egy ígéreteset, itt lehet csúszkálni
  • Rollerboy94
    Köszi
  • BhityHD
    Én ezt használom. Amit tud:
    -Téli textúrák
    -Élethű hó-fizika
    -A csapadék hó formájában hull
    -Fütyül a szél zord időben

• szgabe
    Köszönöm szépen, nekiállok próbálkozni a koordináták cserélgetésével.
    A mitológia összes istene között Te vagy a legjobb.
  • Rollerboy94
    Hello olyan kérdésem lenne meik az a téli mod aminél nem csak szép havas a táj, hanem csúszik, kapar... stb
  • Eisenberg
    matusz: Kösz a válaszokat, és a többieknek is. Force Ex-nél maradok akkor.
  • JLD381
    Üdv mindenkinek! Lenne egy kis problémám és egyszerűen nem jövök rá, hogy mi lehet a gond. Ha grafikát akarok állítani, legyen az felbontás vagy bármi más, egyszerűen kidob az asztalara és kész, kilép. Már újra raktam, modok nélkül is próbáltam de úgy sem megy. Eddig semmi gond nem volt! Előre is köszi a segítséget ! :D
  • Cujo HuN
    Sziasztok!Kis segítséget szeretnék kérni,mégpedig ENNEK a programnak a használatához.Remélem használja valaki :) Köszönöm!
  • matesz19
    Miért nem veszed ki a beállításokban a sebesség limiter-t?? :D És akkor nem szabályozz le 90 km/h-nál, ha nem addig megy ameddig a motor teljesítményed bírja szuflával.
  • zorba3333
    Bár a scripteléshez, és a leírónyelv hozzárendelő tag-jeinek logikai felépítéséhez egyáltalán nem értek, de egy hozzáértő számára szinte biztos, hogy megoldható a dolog, hiszen alapból minden adott hozzá a játékon belül jelenleg is, tehát elvi korlátja nincs a dolognak.
    (Az ötleted véleményem szerint kiváló.)

Bár nem off, de mindenképp "száraz" téma következik, ezért spoilerba rakom, hogy ne zavarja azokat akiket nem érdekel a téma, vagy nem szeretnek olvasni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mint ahogy az előbb is írtam, véleményem szerint megvalósítható, amit kérdeztél, sőt még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy funkcióváltós kivitelben megoldani akár mindkét oldali tükörnézetet.

Mire gondolok....
    Mivel a játékon belül az F2 használatával kirakható tükörnézet jelenleg is oldalanként kapcsolható, sőt akár manuálisan, akár egy kis mod segítségével az elhelyezésének pozíciója is változtatható, ezért az alapok máris adottak.
    A fülke szélvédője előtt, általában a tetővonal alatt elhelyezett frontline holttértükör képe is adott, hiszen működik jelenleg is, sőt kétféle képmegjelenítés (síkkép, domború optikát szemléltető kép) is elérhető, tehát a tükörképek megjelenítését lehetővé tévő scriptek is készen vannak.

Azt kell kideríteni, hogy a különböző tükrökhöz, mint objektumokhoz, melyik leíró tartalmazza a koordinátákat, és a megjelenítés módjára vonatkozó adatokat.
    Ezt kell módosítani úgy, hogy pl: az F2-vel kirakható jobb oldali tükörre vonatkozó leíróban, az elérési útvonalat át kell írni pl: a frontline holttértükör képét megjelenítő elérési útvonalra.

Ezt tovább lehet fejleszteni egy funkcióváltás közbeiktatásával, vagyis ugyan úgy, mint ahogy az F2 segítségével oldalanként ki-be kapcsolható a tükörnézet, így egy másik funkcióbillentyű hozzárendelésével pedig magát a tükörben megjelenő nézeteket lehetne váltani.

Sajnos tényleg nem értek a programozáshoz, de a Restacaron, a módok kérésénél érdemes lenne felvetni a kérdést, mert van néhány igazi guru a közösségben, akik kenik-vágják ezeket a dolgokat.
    Szerintem egy kérdés erejéig mindenképp érdemes lenne pl.: Ralph Wald-tól megkérdezni a Restacaron, hogy mit-hogy lenne / lehetne megoldani a kérdéssel kapcsolatban.
  • kalee
    A régi mellé...

megérkezett a két "új" szekér is a céghez...

• hotwheels
    :)
  • Szabi #33987
  • matusz09
    hali. valaki tud olyan modot ami a kezdetektől unlockol minden alkatrészt és kabint...??? 1.7.1
  • Leo 1991
    ezt a modot honnan töltötted le??
    el tudnám kérni a linket
  • kisfüsi
    Hasítás :) Punky
  • Leo 1991
    erre kíváncsi leszek ha kész lesz
    sok sikert hozzá :)
  • Fokker
    ezekhez nem kell semmilyen más mod:

Military Cargo Pack V1.1

Railway Cargo Pack
  • kamionos dzsó
    Sziasztok!
    Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy a póton és a vontatón is olyan rendszám legyen amit én szeretnék?
    Előre is köszönöm!
  • hotwheels
  • Leo 1991
    valaki tudna nekem segíteni skin készítésbe
    köszönöm előre is
  • barni1122
    Igen! Tessék válogatni: http://ets2.lt/en/?s=winter
    Én a legfelsőt ajánlom, ott száraz az út, a Winter Mod v 3.0-nál meg havas az út mindenhol.
  • Varga Lacee
    Szevasztok.

létezik winter pack a v 1.7 verzióhoz, eredeti játékhoz?

válaszokat köszönöm :)
  • tomi161996
    okés köszi