Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSN-ID:SanyaBoss
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Lesz még egy a görög szerpentinekrõl, aztán egyelõre befejezem.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
----
Viszont, látom a képeiteken hogy pár kamionnak csak 2 tengelye van.
Pont tegnap néztem a kis Scaniamon hogy ha 2 tengelyesre rakom vissz,a gyönyörû panelt tudok felrakni oldalra + kipufogókat.
De viszont nekem már 4 tengelyes, és csak annyit vettem észre hogy jobban fordul.
Van valami más szerepe is a tengelyek számának? ( Biztos van, de pontosan mi? )
Ma pedig éjjel voltam a sivatagban és nem UFO jött, hanem helikopáter, de sajna lemaradtam róla.
Þór vígi þessi rúnar
Ettõl eltekintve - ha valaki a 'földön' marad, azaz úton - még egy jól sikerült map a TSM és játszható. A lényeg az, hogy az utakon, városokban, kikötõkben, illetve minden olyan helyen, ahová 'legálisan' lehet menni, ne forduljanak elõ idegesítõ bug-ok. Mint például láthatatlan útzárak.
Ki lehet valahogy iktatni? Vagy bele nyúlni a térképbe és kivenni onnan?
Downhill!!

Tuti, hogy valamelyik mod kavar be. Szerintem szedd ki az egészet (profil szerkesztésnél vedd ki a pipát) és majd egyenként tedd vissza. Minden visszarakott mod után nézd meg a térképet, ezzel ki lehet szûrni a bekavaró mod-ot/mod-okat!

@Axtros
Én sem erre mentem,csak a fura útvonal volt érdekes ;-)
De ide visszajövök még tankolni:

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Ezt szed le és jó használd:
http://www.mediafire.com/download/dd8lx5pdj15wg33
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
TSM 3.5-van fent 1.4.8 as verzióval és nem jó a teljes térképnézet. Nem fér bele a képbe és görgetni sem tudom, nem látom pl a Spanyol, afrikai és a Görög részeket sem.
Minden más mûködik, de elég macerás pl fuvar vállalásnál.
Miért?
A te utadnál zozyk például én Afrikába hajóznék le, aztán végig nyugatra az úton. A valóságban sem hiszem, hogy egy ilyen fuvar esetében elõször fel kellene menni egészen észak Olaszországig dél Görögországból, aztán onnan újra le Afrikába. Ez hülyeség. Még a programban is, nemhogy a valóságban. Nem kell mindent elhinni a GPS-nek.

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ez melyik map?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Kép
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
1. Fent van ugye a real company. Akkor mégis miért kapok kezdõként is 10.000 eurót egy 400km-es fuvarért?
Valahogyan ezt ki lehet küszöbölni? Amúgy 1.4.1-em van de gondolom erre már rájöttetek.
2. Na ez macerásabb szerintem: Fuvar közben eltûnt a pótom. Csak úgy lazán megszûnt az útvonal GPS-en, a pót sehol, és F6-nál írja, hogy jelenleg nincs fuvarom. Anglia közepén a legközelebbi várostól kb 700km-re. 😄
Erre valami gyógyír? Gugoló semmit sem segített. Köszi.
Nekem nagyon bejött ez a map, a sivatagi utak, ahol 120-szal lezúdulok a lejtõn, de a túlsó végén gyök 2-vel bírok felmászni, a görög szerpentinek Sparti környékén, az UFO-k, a nyuszik, a tehenek, a zebrán átsétáló gyalogosok, a kerékpárosok és még egy csomó apró dolog, ami változatossá teszi.
Nálam nem szaggat, nem tölt lassan, szinte minden fullon van a beállításokban. Egyébként is tervezek afrikai videot és az hogy nézne ki, ha szaggatna.
Az olaszokat viszont nem szeretem, mert 200m-enként fizetõkapu van. Ráadásul azokért az utakért van képük pénzt kérni, ahol sokszor már émelyeg a gyomrom a tévé elõtt a sok imbolygástól és a hullámvasúttól. :-D
A TSM map-nak csak egy baja van. Hogy még ez sem teljes Európa. De ami késik nem múlik. Egy jó balkáni fuvarnál nincs is jobb egy 320LE-s géppel! Nehéz és hosszú. Próbáld ki.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee