Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nem kavar be! De Pest_északon nagy terem van, legalábbis nálam!
De most néztem pest_északon Volvo és az is kis bemutatóterem. Nem lehetséges hogy a Def mappában van egy "City" mappa amibe átirjuk a márkát ,de van egy "City másolata" mappa ahol nincs átírva és bezavar?
Megoldódott a térkép problémám!
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm a segítséget!
Az is Volvo? Akkor miért írta át Pest_középen az Iveco-t, nem értem! <#conf>#conf> Van még egy a külsõ Nagykörösi útnál az M5-ös mellett! Elvileg az MAN. <#hamm>#hamm>
Köszönöm, az Volvo tudsz még...? <#hamm>#hamm>
Ja, olyan van a pályán, Pest_északon, a Késmárk utcában! <#vigyor2>#vigyor2>
Figyelmesen olvasd el a NAGYON FONTOS txt-t!
Nem elég csak a pipa, mert nem .scs fájlok a def és a magyar....
Nem elég csak a pipa, mert nem .scs fájlok a def és a magyar....
Sziasztok!Én betettem a magyar mappot,de profil választás után kilép a játékból....valaki tapasztalt hasonlókat?az összes más modot kitöröltem....
Az összeset. A Kis kereskedésbe van 4 kamion ha jól emlékszem,a Nagyban meg van vagy 7-8 azt hiszem,de egy márka.
Hello játékosok!
A Restacar ugyebár megújult, és újra kell regisztrálni, viszont akár hányszor próbáltam nem sikerült, mert kiirt valami olyasmit hogy a régiómból nem fogadja el a regisztrációt.
VALAKI TUD SEGÍTENI ???
A Restacar ugyebár megújult, és újra kell regisztrálni, viszont akár hányszor próbáltam nem sikerült, mert kiirt valami olyasmit hogy a régiómból nem fogadja el a regisztrációt.
VALAKI TUD SEGÍTENI ???
Én a volvo-t írtam át Ivecora pest északnál de az nem lett jó. Bár gondolom másik városnál kell átírni akkor, mert összeakadnak.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nem is tudtam, hogy van olyan a játékban! Ott több márkát is árulnak? Vagy az összeset?
Én Köszönöm... Azt nem lehet valahogy átírni vagy valamit csinálni,hogy nagykereskedõk legyenek?
Köszi, akkor ez legyen az átmeneti megoldás! <#vigyor2>#vigyor2>
Igen mûködik... 😊 Buda észak vehicle_brands[]: "mercedes" a Scania helyet.
Ezt még csak 1-2 ember jelezte, a többieknél nem lép ki ( nálam se), de 0 litert és Ft-ot ír ki, és nem is változik! Ha ezt meg tudta oldani valaki, az ossza meg itt, légyszi!
Írjál, ha mûködik!
Még annyit hogy tankolni nem tudok mert megállók a benzinkútnál és kilép a játék.
Mercedes-nek írd. Elvileg ez van feltüntetve márkanévként!
A Mercedest hogy irjam be Majestik?
2. kép lemaradt:

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Innen szép a kilátás Budapestre.<#smile>#smile>
Na szép! Égve hagytam a lámpákat...
Na szép! Égve hagytam a lámpákat...
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Sajnos jelenleg ezek a kereskedõk vannak, pedig Pest_közép-nek az iveco-t adtam meg, de olyan közel van Pest_északhoz (ahova meg a Volvo lett megadva), hogy volvósította! <#vigyor2>#vigyor2>
Buda_észak - Scania
Pest_közép - Volvo
Pest_dél - Man
Csepel - Renault
Budaörs - Daf
Tatabánya - Man
De ha Iveco, vagy Mercedes kereskedõt szeretnétek, akkor a Def.zip-en belül ezek közül akármelyik város .sii fájlában írjátok át a vehicle_brands[] sort az adott márkára!
Bocsi, majd korrigálom! <#vigyor2>#vigyor2>
Buda_észak - Scania
Pest_közép - Volvo
Pest_dél - Man
Csepel - Renault
Budaörs - Daf
Tatabánya - Man
De ha Iveco, vagy Mercedes kereskedõt szeretnétek, akkor a Def.zip-en belül ezek közül akármelyik város .sii fájlában írjátok át a vehicle_brands[] sort az adott márkára!
Bocsi, majd korrigálom! <#vigyor2>#vigyor2>
Így jár az aki nem tartja be a sebesség korlátozást <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>

PSN-ID:SanyaBoss
Ez már velem is megtörtént nem is egyszer!
Frank! Az Alvállalkozó fuvaroknak a lejárati idejét meg lehet növelni? Kissé idegesítõ hogy kiválasztok egy alvállalkozói fuvart, látom hogy pl. Lejárati idõ: 3 perc.. GPS mutatja az utat a fuvarhoz abba a iparba s 5 km-re van. De hiába siettem nagyon, mire odaértem, eltûnt az általam kiválasztott fuvar... S ez többször is elõfordult.. :/
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Milyen 4 tengelyes? A játékban alapból 3 tengelyes kamion a max.
Az Iveco kamionokban a mûszerfal nem jelzi ki, hogy hány km-re elég még az üzemanyag? Hiába nyomkodom az " I "-t, nem vált át a menüje.
Elkészült az afrikai videom, itt lehet megnézni akit érdekel.
Lesz még egy a görög szerpentinekrõl, aztán egyelõre befejezem.
Lesz még egy a görög szerpentinekrõl, aztán egyelõre befejezem.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Stabilabb lesz az autó. Én fõként a tartálykocsiknál tapasztaltam nagyobb stabilitást 4 tengely esetén. 2 tengelyesnél a tartálykocsi nagyobb sebességnél kanyarban nyomta el az autót (miután befejeztem a kanyarodást, az auto picit megdõlve kanyarodott tovább...legtöbb esetben fel is borultam). 4 tengelynél is fent áll ez, de csak jóval nagyobb sebességnél.
Nem tudjátok, hogy lehet szélvédõre gravírozni? Láttam egy-két modban, hogy festve van az üvegre. Melyik dds-t kell megnyitni?
2 mester lövész 😄
----
Viszont, látom a képeiteken hogy pár kamionnak csak 2 tengelye van.
Pont tegnap néztem a kis Scaniamon hogy ha 2 tengelyesre rakom vissz,a gyönyörû panelt tudok felrakni oldalra + kipufogókat.
De viszont nekem már 4 tengelyes, és csak annyit vettem észre hogy jobban fordul.
Van valami más szerepe is a tengelyek számának? ( Biztos van, de pontosan mi? )
----
Viszont, látom a képeiteken hogy pár kamionnak csak 2 tengelye van.
Pont tegnap néztem a kis Scaniamon hogy ha 2 tengelyesre rakom vissz,a gyönyörû panelt tudok felrakni oldalra + kipufogókat.
De viszont nekem már 4 tengelyes, és csak annyit vettem észre hogy jobban fordul.
Van valami más szerepe is a tengelyek számának? ( Biztos van, de pontosan mi? )
Jaja, nekem is volt. :-)
Ma pedig éjjel voltam a sivatagban és nem UFO jött, hanem helikopáter, de sajna lemaradtam róla.
Ma pedig éjjel voltam a sivatagban és nem UFO jött, hanem helikopáter, de sajna lemaradtam róla.
UFO! Lányos zavaromban még fékezni se tudtam... inkább kamera váltás stb, hogy meglegyen örökítve:

Þór vígi þessi rúnar
Igen, a TSM map-en én is jártam már vízen, egészen be tudtam menni a konténereket szállító hajókig, sõt, mentem föld alatt és a nagy semmiben is. De ezek mind az utakon kívül lévõ objektumok, amelyeknek nincsenek beállítva olyan láthatatlan panelek, amelyek az ütközésvizsgálatot tudják ellenõrizni. Ilyen a hegyed is.
Ettõl eltekintve - ha valaki a 'földön' marad, azaz úton - még egy jól sikerült map a TSM és játszható. A lényeg az, hogy az utakon, városokban, kikötõkben, illetve minden olyan helyen, ahová 'legálisan' lehet menni, ne forduljanak elõ idegesítõ bug-ok. Mint például láthatatlan útzárak.
Ettõl eltekintve - ha valaki a 'földön' marad, azaz úton - még egy jól sikerült map a TSM és játszható. A lényeg az, hogy az utakon, városokban, kikötõkben, illetve minden olyan helyen, ahová 'legálisan' lehet menni, ne forduljanak elõ idegesítõ bug-ok. Mint például láthatatlan útzárak.
Egyszer nálam is elõfordult ez. Újraindítottam a játékot és azóta nem jelentkezett ez a hiba.
Tud valaki valamilyen fps mérõt.Ha van akkor dobjatok egy linket.A Frapson kivül.Ne privátba!!!
Tud valaki valamilyen fps mérõt.Ha van akkor dobjatok egy linket.A Frapson kivül.Privátba.
Csak ez az egy mod van fent...