52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Leo 1991
    erre kíváncsi leszek ha kész lesz
    sok sikert hozzá :)
  • Fokker
    ezekhez nem kell semmilyen más mod:

Military Cargo Pack V1.1

Railway Cargo Pack
  • kamionos dzsó
    Sziasztok!
    Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy a póton és a vontatón is olyan rendszám legyen amit én szeretnék?
    Előre is köszönöm!
  • hotwheels
  • Leo 1991
    valaki tudna nekem segíteni skin készítésbe
    köszönöm előre is
  • barni1122
    Igen! Tessék válogatni: http://ets2.lt/en/?s=winter
    Én a legfelsőt ajánlom, ott száraz az út, a Winter Mod v 3.0-nál meg havas az út mindenhol.
  • Varga Lacee
    Szevasztok.

létezik winter pack a v 1.7 verzióhoz, eredeti játékhoz?

válaszokat köszönöm :)
  • tomi161996
    okés köszi
  • Szabi #33975
    Ercsi és Adony igen, Ráckeve még nem :/
  • tomi161996
    és ebben a fejlesztésben ráckeve már benne van ?
  • Szabi #33973
    még nem jelent meg, van pár hiba amit még ki kell javítani

viszont rengeteg új terület került be, a meglévők sokkal részletesebbek és kidolgozottabbak lettek, viszont sok új illesztési és egyéb hiba is lett :D
  • tomi161996
    linket kaphatnák a az új magyar mapról? mert az 1.4.8 patchez valóba nincs még hév
  • Szabi #33971
  • szgabe
    Zorba (mindenki legnagyobb görögje)!

Én is úgy látom, hogy te vagy a legprofibb ebben a gaméban. Már ami a változtatásokat illeti. Én arra lennék kíváncsi, hogy szerinted van arra mód, hogy az egyik virtuális tükör helyén nem a hátam mögötti képet lássam, hanem ami előttem van? Így talán ügyesebben tudnánk vezetni más nézet használatakor is. Válaszod előre is köszönöm.
  • BhityHD
    50t felett ? EU-ban az kicsit sok. Nem is engedik a valóságban.
  • szilveszter86
    Üdv mindenkinek!!! nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nagyobb terhek szállítását szeretném be hozni 50 t felettieket csak nem találtam erre modokat valaki tudna segíteni ???? KÖSZÖNÖM!!!!
  • kisfüsi
    Aldi parkolóban :)
  • Leo 1991
    hello

Valaki tudna adni egy alap Scania template-t??
    előre is kösz
  • Fokker
    lehet hogy én vagyok az egyetlen, aki nem lát benne fantáziát. mivel az igazi kamionvezetés sem "társasjáték", ritkán és véletlenül van olyan, hogy út közben összefutnak a kollégák. ha teszem azt lennének targoncák, homlokrakodók, markolók, meg egyéb gépek, ott már adva lenne a multis lehetőség.
  • Misuka963
    Akit érdekel a kamionozás,mint engem annak nem hangzik siralmasan.Személyes véleményem ;)
  • Fokker
    *tőled(mert még ebbe is beleköt valaki)
  • Fokker
    ja, és őled még mindig semmilyen konkrét ötlet nem jött.
  • Fokker
    nem szeretem a látatlan személyeskedést.

amit eddig vázoltak a többiek, attól hirtelen nem jöttem lázba. multiztam már más egyéb játékokkal, amiknél volt értelme, de itt az ETS2-nél az együtt pihenjünk, meg menjünk konvojban valahogy elég siralmasan hangzik.
  • Redapple
    Látom cseppet besértődtél, pedig akinek mindössze annyi jutott az eszébe a multi kapcsán, hogy "egymást gyorsulgatni az autópályán" azt én nem akarom bántani, mert etikátlan lenne...
    Úgyhogy bocsánatot kérek.
  • barni1122
    Nekem már megfordult a fejemben, hogy csinálok a magyar virtuális sofőröknek egy CB rádiót, mármint rendeset (hosting-tól rendeltet) , de nem tudom mennyire van rá igény.
  • Totoo
    Köszi szépen!
  • Fokker
    te viszont baromi kreatív lehetsz, végtelen képzelőerővel, ezért aztán nem írtál semmilyen multis ötletet...
  • kisfüsi
    Kár hogy holnap megint hétfő...
  • Szabi #33955
  • BhityHD
    Ez még a legkisebb probléma. Mivel nem realtime a játék, ezért elég lenne 10-15 percet várni a pihenésnél, a többiek meg mehetnek tovább addig. CB mod meg szerintem fölösleges, lenne mindegyik szerónak egy TS3 szervere, ott lehetne dumálni.
  • Misuka963
    Ugye,én is így vagyok vele.Nagyon jó ötlet lenne a multyplayer megvalósítása,hátha SCS-ék kitalálnak valamit ;)
  • Redapple
    Kreativitás, képzelőerő stb. ezek ismert fogalmak a számodra?
    Még hogy nem lenne értelme a multinak... Muhaha!

Inkább az a baj, hogy nem megvalósítható a jelenlegi struktúrában. Csak egy a sok gond közül: mindenki máskor szeretne pihenni... Lenne nagy móka és kacagás:)
  • Misuka963
    Lenne értelme pl.: Konvojban menni,egyszerre kivenni a pihenőt+ha lenne benne CB mod az maga a csoda lenne.Sokkal élvezetesebb lenne a játék ;)
  • Fokker
    meg aztán, milyen multiplayert lehetne játszani ETS2-ben? egymást gyorsulgatni az autópályán? nincs semmi értelme a multinak.
  • Misuka963
    *Multiplayer.Bocsi a dupláért :)
  • Misuka963
    Az csak humbug.Anno ETS1-hez is csináltak ilyen baromságokat.Amúgyis az SCS szólna róla ha lenne majd valamikor multiplayre a játékhoz :)
  • v43 001
    Bocsi, #33942-re ment.
  • v43 001
    Helló! Itt igen :)
  • max10076
    Sziasztok!Kérdezném hogy ha fent van az 1.7.0 és vissza szeretném rakni egy régebbi pach-ot az meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogy?
  • kisfüsi