Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ördögpalanta62
a GPS eszt ki tudod kapcsolin az F3 gombal

zozyk
Nekem min. 20 mod van mellette,de nincs ilyen gondom szerencsére.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Ja, és szó szerint a map nem tûr meg SEMMILYEN modot, valószínûnek tartom, hogy a néha történõ hibaüzenetes kifagyás is a mercedes logok miatt van. Ha ez mellé belövök még akár csak egy real company, real tire, vagy real petrol station modot, akkor érezhetõen instabilabb lesz annak ellenére, hogy ezek csak megjelenésbéli változások.

Teszt jelleggel próbálgatom ezt a tsm 3.5-öt... nem hagy nyugodni, hogy nálam miért annyira sz@r, és másnál miért nem. Most ott állok, hogy aránylag stabil így, hogy nincs bent csak egyetlenegy mod (ami a mercedes logokat teszi be a majestic helyett). Viszont úgy tapasztalom, hogy Róma környékén hajlamos hibaüzenettel kivágni. Máskor is volt ilyen, fõleg olyankor, amikor kiírja, hogy új várost találtam, de rómában fokozottan, ott tényleg percenként mentenem kell.

Cosmo1999
Szerintetek?elviselhetõ vagy csicsás?

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

Tessék parancsolni!
http://kephost.adatbazis.eu/images/85998796512762132550.png
Ezen a képen épp pihenésemet töltöm a komppal való átkelés után!
Hagy kérdezzem már meg, hogy Te használsz valami hang mod-t? Mert nálam olyan halk az a rohadt fülke, hogy iszonyat. :SS Semmit nem hallok. Rohadt idegesítõ. Nálad pedig nagyon jó. Amennyiben valami mod-t használsz rá legyél már olyan kedves és oszd már meg vélem is. 😊

Van még olyan gondom, hogy a motorfék meg már az õrületbe kerget. :S Azt nem lehet valahogy halkítani? Mert az is borzalmas. Használom a légfék szimulációt ( persze rohadt érdekes, mert a Scania-ban sem mutatja, hogy mennyi a nyomás :S ) és elég sokat fékezek motorfékkel, de már fáj az agyam tõle. A motor+turbo hangját nem hallom, de a motor fék meg üvölt.

Meg van valami mod ami eltakarítja a GPS-t. Azt valaki megosztaná velem? Attól is agybajt kapok már. Normális videót nem lehet csinálni tõle, mert mindig dobálja fel. Nem tudom mért nem lehet alapból kikapcsolni azt a vackot. :S
7r1v1um
Kérdés Volvo-tulajoknak:
Van mod a légfék-nyomás adatok megjelenítésére a fedélzeti comp.-on? Enélkül eléggé lutri légféket használni...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

akos25
Ez nem sokon múlott... :-D
[/url][/img]

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

ez nem dob a gépigényén? nem fog szaggatni vagy vmi hasonló?
Frequency
1.4.8

frank mapjához melyik patch kell?
Én is csak az alap térképet használom, de nem tudom megunni.
Ez a TSM térkép mod az elsõ, meg az utolsó is amit kipróbáltam.

Bocs, de lemaradt: TSM 3.5
A TSM map-on nem látom pl. Észak Afrikát, Görögország déli részét sem.(Még akkor sem ha teljesen egyedül volt a "mod" könyvtárban) Tudnátok segíteni? Elõre is köszönöm mindenkinek!
Alap map a legjobb. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Kipróbáltam már ezt a híres TSM mapot. Nem rossz, de van még bõven javítani való.
Spanyolba mentem elõször pár 100km-t, de elég érdekes volt. Néhol úgy éreztem, mintha a 18 WoS ALH-ban vezetnék olyan kihalt volt a táj, meg az úttól nem messze véget ér a táj és a csak a szürke semmi van és még sok más.
A rövid út után, ment a kukába.
Inkább a gyári a map, mint ez.
Lehet, hogy nem annyira változatos, de normálisan megvan csinálva.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

zozyk
TSM 3.5

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Csak a SCS fájl-t raktam be, de a játékban még mindíg nem jeleníti meg a modokat 😞
Azt szeretném kérdezni,hogy a hungary_map_v0.8.5_FIXED 2 van fennt és ha beállok a benzinkútra egybõl kilép a játék. Nem tudja esetleg valaki hogy miért?
Azt nem kell, csak az scs fájlt.
Letöltöttem egy modot, de 3 fájlt szedett le, az egyik txt és bemásoltam a mod mappába, de amikor belépek a játékba, rámegyek a szerkesztésre, akkor a modoknál nem jelenít meg semmit.
Szabi
szerintem ez is szebb mint az eredeti fekete-piros, de ezt még satan csinálta, én csak a dobozosokra festegettem meg néhány tankerre... nézd végig a fuvarlistát.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

A pótkocsinak ilyen szinûnek kell lennie?
Csak hogy a pótkocsinak ilyen szinûnek kell lennie?
Master91
Afrikába ugye olcsó az üzemanyag, én ilyet találtam:

Szabi
winzip 😄

#29473: mármint milyen ? <#mf2>

Ilyennek kell lenni?

Amugy SZABI sok sikert kivánok neked,mert ez jo,és szép<#mf1> <#worship>
Sziasztok, milyen programmal lehet modot szerkeszteni?
Pont innen töltöttem én is :\ De azért köszi
http://bitly.com/bundles/thomastsm/a

Itt van 2 féle download link.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Valakinek nincs meg véletlen a TSM map valahol feltöltve az alap linkeken kívül? 40 perce töltöttem de öcsém bezárta a böngészõt és megszakadt a letöltés, és most nem tudom tölteni mert elértem a download limitet. Nem értem miért mindig ilyen szar lassú oldalakra töltik fel mindig az ilyeneket.
Nem engedi letölteni nekem. Nem tudnád feltenni máshova?

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Szabi
amúgy kiraktam resta-ra a textúra csomagot a magyar maphoz 😊

ötletek/tippek/vélemények mehetnek bátran oda

HosszúGábor
4-es szériás scania.
Köszi.

King Of The Road SCANIA 124L420

TaRka0107
Frank mapjában benne van, a legfrissebben. Beállítások--> játékmenet--> pénznem

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

A többnyire .scs fájlokat a C - Users - "Felhasználóneved" - Documents - Euro Truck Simulator 2 - mod mappába kell másolni !

Aktiválás: Játék indításkor profil szerkesztése és ott kell kipipálni a jobb oldali ablakban a kívánt modo(ka)t ! Aztán Alkalmaz és Folytatás !

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Beállítások -> Játékmenet -> Pénznem -> HUF

Így! <#nevetes1>

Ez milyen gépnek a belseje? 😄
Egyébként jó lett 😄
tomi161996
hogy tudom beállítani hogy magyar pénzzel tudjak fizetni a játékba ?

Tankolás a Magyar mapon. Frank figyelmébe ajánlom!

0. Amikor bemész a benzinkútra, ez fogad:

1. Kilépsz a menübe:

2. Mentés és Betöltés- re kattintasz:

3. Elmented:

4. A profilokra kattintasz:

5. Visszalépsz a játékba:

6. Tádááá! Tudsz tankolni.

HosszúGábor
Ilyen lett vélemények jöhetnek.(bocsi a zmodis képért)

HosszúGábor
Csak próba ként tette fel 😊.

És hol tudom aktiválni a modokat?
Elég kukás ez a kép <#taps>
<#worship>

HosszúGábor
Alakul a belseje 😊.

😊