Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kephost.adatbazis.eu/images/85998796512762132550.png
Ezen a képen épp pihenésemet töltöm a komppal való átkelés után!
Van még olyan gondom, hogy a motorfék meg már az õrületbe kerget. :S Azt nem lehet valahogy halkítani? Mert az is borzalmas. Használom a légfék szimulációt ( persze rohadt érdekes, mert a Scania-ban sem mutatja, hogy mennyi a nyomás :S ) és elég sokat fékezek motorfékkel, de már fáj az agyam tõle. A motor+turbo hangját nem hallom, de a motor fék meg üvölt.
Meg van valami mod ami eltakarítja a GPS-t. Azt valaki megosztaná velem? Attól is agybajt kapok már. Normális videót nem lehet csinálni tõle, mert mindig dobálja fel. Nem tudom mért nem lehet alapból kikapcsolni azt a vackot. :S
Van mod a légfék-nyomás adatok megjelenítésére a fedélzeti comp.-on? Enélkül eléggé lutri légféket használni...
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Ez a TSM térkép mod az elsõ, meg az utolsó is amit kipróbáltam.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Spanyolba mentem elõször pár 100km-t, de elég érdekes volt. Néhol úgy éreztem, mintha a 18 WoS ALH-ban vezetnék olyan kihalt volt a táj, meg az úttól nem messze véget ér a táj és a csak a szürke semmi van és még sok más.
A rövid út után, ment a kukába.
Inkább a gyári a map, mint ez.
Lehet, hogy nem annyira változatos, de normálisan megvan csinálva.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Nulla tenaci invia est via"
Itt van 2 féle download link.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
ötletek/tippek/vélemények mehetnek bátran oda
"Nulla tenaci invia est via"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Aktiválás: Játék indításkor profil szerkesztése és ott kell kipipálni a jobb oldali ablakban a kívánt modo(ka)t ! Aztán Alkalmaz és Folytatás !
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Így! <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként jó lett 😄
0. Amikor bemész a benzinkútra, ez fogad:
1. Kilépsz a menübe:
2. Mentés és Betöltés- re kattintasz:
3. Elmented:
4. A profilokra kattintasz:
5. Visszalépsz a játékba:
6. Tádááá! Tudsz tankolni.
😊