52658
-
#34263 100% majd jövő év végén.. talán.. brutális nagy a terület amit meg akar csinálni :D -
#34262 az szép. Akkor ebből "100%" mondhatni jövőre lesz :D -
#34261 vannak, ketten tesztelgettük a zárt bétát, ami hibát találgattam jelentgettem, de még az út 15%-át se sikerült bejárni 7-8óra alatt :D
a hétvégén jelentett hibák már ki lettek javítva és hamarosan ki is lesznek adva :) -
#34260 Frank 0.9-s térképében vannak még láthatatlan falak? -
Axtros #34259 Lemerem fogadni, hogy az ATS-ben a régi térképet tupírozzák valamelyest fel (első körben Kalifforniát), és akkor így ott nem egységes város elemekből fognak egy-egy várost összeállítani. A régebbi amerikai kamion szimulátorokban azért a térképre nem volt soha panasz, ott egy-egy városban akár egy fél órát is kóvályoghatott az ember. Jó lenne, ha azt az ETS-ben is megoldották volna (már eredetiben). -
#34258 Végre Magnum :D
Nagyon szép,ismét. -
#34257 -
#34256 -
#34255 én is köszönöm Franknek a magyar mapot, nagyon hangulatos lett!
ahogyan nálam működik: dobozos játék, 1.8.2.3-as patch, magyar.zip kompletten kicsomagolás nélkül mod mappába másolva, új profil, csak a magyar map beikszelve, európa helyett hungary.mbd kiválasztva. minden gond nélkül, elsőre múkodj. -
#34254 Új ATS képek a blogon
-
#34253 Köszi mindenkinek! :))
Mexx,Hotwheels,Attila,kisfüsi,Ricsi234 Szép gépek
-
kisfüsi #34252 Holnap indulás Düsseldorfba :) -
Krisz1117 #34251 http://www.simgamemod.com/winter-mod-v3/
Ez csúszik :D
Eső helyett hó esik, nagyon szépen kidolgozott, csúszik a kanyarba, gázadással is óvatosan kell bánni, főleg kanyarodáskor, mert kifordul a vontató hátulja, a hajtó kerekeken hólánc van, az üzemanyag fogyasztást egy 10-15 literrel megdobja, és 70-80 az átlagos maximum sebesség, mert a hó ennyit fog a teljesítményen, szóval egy nagyon komplett kis mod. :) -
#34250 -
#34249 Jászberény
Hozok én is egy képet. Kezdetleges állapotban van, de majd időközbe javítom:)
-
max10076 #34248 Köszi a segítséget!Az új pach segített és most már én is magyar utakon nyomom van 1-2 fal ami nem látszik de meg szoktam oldani.Még egyszer köszi a segítséget!!! -
tomi0113 #34247 [center] Még nem 100%-os.:)
-
Mandoki72 #34246 Ez nem csúszik.Normálisan járható csak a havas táj miatt raktam be,de ha tudsz
csúszósat dobhatsz egy linket, megköszönném. -
barni1122 #34245 Igen, a megoldás az volt, hogy megvettem a játékot. -
#34244 Helló! Egy idegesítő problémával "küszködök" a kamionomat bármilyen színre átfestem,akkor egy idő után rózsaszínre változik át. Valaki találkozott már ezzel a bajjal? -
#34243 Nagyon baba! :) -
Hungarykum #34242 Ez a profil a játék megjelenése napján készült és azóta is csak ezzel a profillal csinálom.
Szerencsére nem kellett semmi miatt újrakezdeni, de így is több mint egy év mire elértem a 100-as szintet, de attól is függ, hogy ki mennyit játszik vele.
Mint látod, nem siettem el :D -
AttilaRO #34241 szep gepek! punky es norby !
-
#34240 helló ha ilyen jó kinézetű pótkocsikat tudtok ajánlani ehhez mit ajánlanátok vagy ez jó? -
Krisz1117 #34239 Ez milyen téli mod? Az út csúszik, stb, vagy az efféle tényezők ugyanolyak, mint a sima pályákon?
(Csak mert már 3-4 téli moddal is játszottam, de egyik se volt ilyen, hogy az utak feketék, sötétek legyenek) -
Mandoki72 #34238 Még néhány kép az egyik kedvenc szerelvényemmel.
-
Kamionos Dévid #34237 Én azt soha nem fogom elérni! Most vagyok 22-es mert újra kellett kezdenem -
BhityHD #34236 Nálam is kijött az, mint botto kollégánál. Elfogynak a fuvarok a magyar mapon. Valaki tud erre megoldást? -
Kamionos Dévid #34235 Megkérhetlek hogy linkelnél be egyet!
Köszönöm! :) -
Hungarykum #34234 Ezt is elértem:
-
Mexx, AudiQuattro - :) -
Krisz1117 #34232 Hasonló cipőben járok, én szombat délelőtt 70 oldalnyi modot néztem át 2 különböző oldalon, és 10-20 jót le is szedtem, közülük néhány;
Extra AI Vehicles, open accessories 1.7.0, painter_truck_traffic_byjazycat_v1.2, project realism, trailers_and_cargo_pack_by_jazzycat_v1.1, tsm map 4, xenonv7light, tuning accerssories v 3.5, winter modv3, illetve egy másik realistic-es mod, azt a restacarról.
Működik mindegyik tökéletesen, hiba nélkül. A téi mod nagyon jó, váltakozó tapadási viszonyok, 80-90nél szinte nem is lehet gyorsabban menni ugye a hó miatt, rendesen csúszik, erősen megdobja az üzemanyagfogyasztást, de pár fuvar erejéig érdemes kipróbálni, nagyszerű munka!
Ja és persze frank magyar mapja :) -
#34231 Sziasztok! Régóta játszok az ETS2-vel, de most megvettem eredetiben. Milyen modokat, kiegészítőket ajánlotok hozzá kezdésnek? -
#34230 Tartállyal az igazi :) -
AttilaRO #34229 egy teli modot ahol lehet 90 el meni rajta lecci.Koszi ! -
#34228 Szép Estét:)
Rég tettem képet:
Jó ez az új magyar map :) Köszi Frank007:)
Szép gépek -
Bocsi a sok képért :)
-
kamionos dzsó #34227 -
#34226 Globetrotter:
Globetrotter XL:
-
#34225 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy mihelyt rámegyek a Scania kereskedésre, vagy a kamionjaim között kiválasztom és valami megnyitnék vele kapcsolatban kifagy a játék és leáll. Tudnátok segíteni hogy ez miért lehet?
Fel van patchelve a legújabbra, mivel automatikusan teszi mihelyt megjelenik valami újítás! Nincs semmi Scania-val kapcsolatos mod-om!
ha tudna valamelyikőtök segíteni, hálás lennék:) Köszönöm előre is! -
Hungarykum #34224 Megjavítottam.
Egy alap festés helyére raktam be és így festhető lett.
A "Sunrise" nevű festés helyre tettem be.