52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #34263
    100% majd jövő év végén.. talán.. brutális nagy a terület amit meg akar csinálni :D
  • SimaSuna #34262
    az szép. Akkor ebből "100%" mondhatni jövőre lesz :D
  • Szabi #34261
    vannak, ketten tesztelgettük a zárt bétát, ami hibát találgattam jelentgettem, de még az út 15%-át se sikerült bejárni 7-8óra alatt :D

a hétvégén jelentett hibák már ki lettek javítva és hamarosan ki is lesznek adva :)
  • SimaSuna #34260
    Frank 0.9-s térképében vannak még láthatatlan falak?
  • Axtros
    Lemerem fogadni, hogy az ATS-ben a régi térképet tupírozzák valamelyest fel (első körben Kalifforniát), és akkor így ott nem egységes város elemekből fognak egy-egy várost összeállítani. A régebbi amerikai kamion szimulátorokban azért a térképre nem volt soha panasz, ott egy-egy városban akár egy fél órát is kóvályoghatott az ember. Jó lenne, ha azt az ETS-ben is megoldották volna (már eredetiben).
  • Misuka963
    Végre Magnum :D
    Nagyon szép,ismét.
  • hotwheels
  • hotwheels
  • Fokker
    én is köszönöm Franknek a magyar mapot, nagyon hangulatos lett!

ahogyan nálam működik: dobozos játék, 1.8.2.3-as patch, magyar.zip kompletten kicsomagolás nélkül mod mappába másolva, új profil, csak a magyar map beikszelve, európa helyett hungary.mbd kiválasztva. minden gond nélkül, elsőre múkodj.
  • AudiQuattro
    Új ATS képek a blogon

• AudiQuattro
    Köszi mindenkinek! :))

Mexx,Hotwheels,Attila,kisfüsi,Ricsi234 Szép gépek

• kisfüsi
    Holnap indulás Düsseldorfba :)
  • Krisz1117
    http://www.simgamemod.com/winter-mod-v3/

Ez csúszik :D

Eső helyett hó esik, nagyon szépen kidolgozott, csúszik a kanyarba, gázadással is óvatosan kell bánni, főleg kanyarodáskor, mert kifordul a vontató hátulja, a hajtó kerekeken hólánc van, az üzemanyag fogyasztást egy 10-15 literrel megdobja, és 70-80 az átlagos maximum sebesség, mert a hó ennyit fog a teljesítményen, szóval egy nagyon komplett kis mod. :)
  • Szabi #34250
  • Ricsi234
    Jászberény

Hozok én is egy képet. Kezdetleges állapotban van, de majd időközbe javítom:)
  • max10076
    Köszi a segítséget!Az új pach segített és most már én is magyar utakon nyomom van 1-2 fal ami nem látszik de meg szoktam oldani.Még egyszer köszi a segítséget!!!
  • tomi0113
    [center] Még nem 100%-os.:)
  • Mandoki72
    Ez nem csúszik.Normálisan járható csak a havas táj miatt raktam be,de ha tudsz
    csúszósat dobhatsz egy linket, megköszönném.
  • barni1122
    Igen, a megoldás az volt, hogy megvettem a játékot.
  • Dávid 12
    Helló! Egy idegesítő problémával "küszködök" a kamionomat bármilyen színre átfestem,akkor egy idő után rózsaszínre változik át. Valaki találkozott már ezzel a bajjal?
  • hotwheels
    Nagyon baba! :)
  • Hungarykum
    Ez a profil a játék megjelenése napján készült és azóta is csak ezzel a profillal csinálom.
    Szerencsére nem kellett semmi miatt újrakezdeni, de így is több mint egy év mire elértem a 100-as szintet, de attól is függ, hogy ki mennyit játszik vele.
    Mint látod, nem siettem el :D
  • AttilaRO
    szep gepek! punky es norby !

• tomi161996
    helló ha ilyen jó kinézetű pótkocsikat tudtok ajánlani ehhez mit ajánlanátok vagy ez jó?
  • Krisz1117
    Ez milyen téli mod? Az út csúszik, stb, vagy az efféle tényezők ugyanolyak, mint a sima pályákon?

(Csak mert már 3-4 téli moddal is játszottam, de egyik se volt ilyen, hogy az utak feketék, sötétek legyenek)
  • Mandoki72
    Még néhány kép az egyik kedvenc szerelvényemmel.

• Kamionos Dévid
    Én azt soha nem fogom elérni! Most vagyok 22-es mert újra kellett kezdenem
  • BhityHD
    Nálam is kijött az, mint botto kollégánál. Elfogynak a fuvarok a magyar mapon. Valaki tud erre megoldást?
  • Kamionos Dévid
    Megkérhetlek hogy linkelnél be egyet!
    Köszönöm! :)
  • Hungarykum
    Ezt is elértem:
  • hotwheels

Mexx, AudiQuattro - :)
  • Krisz1117
    Hasonló cipőben járok, én szombat délelőtt 70 oldalnyi modot néztem át 2 különböző oldalon, és 10-20 jót le is szedtem, közülük néhány;

Extra AI Vehicles, open accessories 1.7.0, painter_truck_traffic_byjazycat_v1.2, project realism, trailers_and_cargo_pack_by_jazzycat_v1.1, tsm map 4, xenonv7light, tuning accerssories v 3.5, winter modv3, illetve egy másik realistic-es mod, azt a restacarról.

Működik mindegyik tökéletesen, hiba nélkül. A téi mod nagyon jó, váltakozó tapadási viszonyok, 80-90nél szinte nem is lehet gyorsabban menni ugye a hó miatt, rendesen csúszik, erősen megdobja az üzemanyagfogyasztást, de pár fuvar erejéig érdemes kipróbálni, nagyszerű munka!

Ja és persze frank magyar mapja :)
  • ccv520
    Sziasztok! Régóta játszok az ETS2-vel, de most megvettem eredetiben. Milyen modokat, kiegészítőket ajánlotok hozzá kezdésnek?
  • Misuka963
    Tartállyal az igazi :)
  • AttilaRO
    egy teli modot ahol lehet 90 el meni rajta lecci.Koszi !
  • MexxHUN
    Szép Estét:)
    Rég tettem képet:
    Jó ez az új magyar map :) Köszi Frank007:)

Szép gépek -
    Bocsi a sok képért :)
  • kamionos dzsó
  • AudiQuattro
    Globetrotter:

Globetrotter XL:

• dutchvictor
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy mihelyt rámegyek a Scania kereskedésre, vagy a kamionjaim között kiválasztom és valami megnyitnék vele kapcsolatban kifagy a játék és leáll. Tudnátok segíteni hogy ez miért lehet?
    Fel van patchelve a legújabbra, mivel automatikusan teszi mihelyt megjelenik valami újítás! Nincs semmi Scania-val kapcsolatos mod-om!

ha tudna valamelyikőtök segíteni, hálás lennék:) Köszönöm előre is!
  • Hungarykum
    Megjavítottam.
    Egy alap festés helyére raktam be és így festhető lett.
    A "Sunrise" nevű festés helyre tettem be.