Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy te nem S.Szabi vagy?
"Nulla tenaci invia est via"

jobbklikk a képre, majd link másolása és bemásolod ide a kép beszúrása gombhoz... :D
Valaki esetleg megtudná mondani miért nem mûködik egy mod sem 1.4.1 és 1.4.8 patch alatt sem?
Mit rontottam el?
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
elméletileg ilyen lesz majd a tok amúgy

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Retoucher, király vagy!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_4_kuhxt1c3tw.jpg
Amúgy ment válasz!!!!
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Köszi az infót.
Azért az még érdekelne, hogy sok olyan moddal találkoztam, aminek a nevében több-kevesebb "z" van. Ha mindegyiknél az a lényeg, hogy utolsó legyen a sorban, akkor ezt elég nehéz megoldani ilyen esetben, mivel csak egy utolsó lehet. :-)
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Bocs az nem jutott el a tudatomig. Hosszú volt a nap.
Ha van valaki aki használja meg tudná mondani a hozzátartozó jelszót? Mert a nélkül nem lehet kicsomagolni és használni.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
ezért lovasberénynek indultam és utánna Csákvár és Oroszlány felé mentem. Benéztem egy két céghez
ahova lehet vinni fuvart.És mielõtt Tatára mentem volna beugrottam a szervízbe Tatabányára.
Te készítettél egy király térképet,(amiért mindenki hálás neked) mi meg próbáljuk felfedezni.
Én is fényképeztem már le egy pár hibát, de nem fogok panaszkodni sõt, megosztom veled,amit találok
csak írd le hova küldjem.<#nezze>#nezze><#email>#email>
///M I Love BMW. :)
PETI178
PETI178
PETI178
PETI178
PETI178
PETI178 FIGYELEM FELKELTÉSBÕL,
ütközöl akkor hátha el tudsz menni másfelé is.
Most mindenki láthatta, hogy nem a levegõbe beszélt és hogy mennyire nekünk magyarokhoz szóló, hangulatiságú lesz a kész map. Most még nem igazán játék ez, hanem egy vázlat, piszkozat ha tetszik, érdemes ízlelgetni, de az igazi ebéd késõbb jön, legalább is bízunk benne.
Meg kell köszönni minden hibájával együtt ezt az eddigi munkát!<#worship>#worship>