Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Az lenne a problémám hogy letöltöttem az 1.4.8-as patchet és kéri a játék az aktiváló kódot és akármilyet írok be nem fogadja el.
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
I Love DAF!
Azt próbáld meg, hogy kiveszed belõle a kiegészítõ modokat, ha van a szerkesztésben ilyened! Ha egy sincs benne és mégis kidob, akkor lehet RAM probléma! Nekem más térképnél volt olyan gondom! Persze, ha új profillal kezded és a legfrissebb javítással, akkor nem lehet ilyen gond! Üdv!<#wave>#wave>
Elküldöm a képeket és megszerkeszti a kamiont.
Köszönöm.
Tamás
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
///M I Love BMW. :)
Tudtam mi lesz a vége ha megírom, mégis megírtam!
Már 1 nap után megtalált(ak), sokat vezettem fórum nélkül is, sokat fogok utána is 😄
Okos enged szamár szenved 😄 <#idiota>#idiota>
Máskor egy kicsit gondolkodj mielõtt válaszolsz és nem lesz ilyen problémád<#wink>#wink>
"The trees move. Do you not see it?"
Szerintetek kezdésnek milyen kamiont vegyek?
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

De a kedvedre tettem!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Tisztában voltam, vagyok vele!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
3 felkáltójel = 3 szó
üvöltve kurd anyád
Azért lett olyan amilyen , mert úgy tettem ahogyan...!

#29907 legközelebb tedd rendesen szpojlerbe <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"
SPOILER
SPOILER
Nem azzal van a baj, hogy berakjátok a képeket. De logikusan gondoljátok végig a dolgot.
Egy játékról beszélünk, magyarul akik ezt a forumot olvassák pont ugyan azt látják mint te. Ha képet csinálsz róla akkor berakod azt amit egyébként mi is látunk.
Rakjatok be olyan képet ami különleges, olyan mod vagy valami amit esetleg érdemes lehet leszedni, de az hogy 22x berak valaki egy elkészített Waberer's festést, amit ha valaki letölt ugyan ezt látja, vagy egy full alap kamiont, amin a gyári tunning van, hát nem tudom mit vár. Elõbb utóbb mindenkinek elborul az agya.
Szerintem:-)
Downhill!!
Változtatások az eredetihez képest:
- Minden hang 7-8dB -el erõsebb (Turbo, indítás, leállítás, alapjárat stb.) kivéve az irányjelzõt.
- Új irányjelzõ hang
- Irányjelzõ hangja halkabb (gyári valami irdatlan hangos)
- Nincs "puffogás" a váltásoknál. (Igazából sincs "levegõ puffogás" váltásnál)
Akit érdekel, innen leszedheti: Volvo_Soundpack 1.0 Letöltés
///M I Love BMW. :)