Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a kedvedre tettem!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Tisztában voltam, vagyok vele!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
3 felkáltójel = 3 szó
üvöltve kurd anyád
Azért lett olyan amilyen , mert úgy tettem ahogyan...!

#29907 legközelebb tedd rendesen szpojlerbe <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"
SPOILER
SPOILER
Nem azzal van a baj, hogy berakjátok a képeket. De logikusan gondoljátok végig a dolgot.
Egy játékról beszélünk, magyarul akik ezt a forumot olvassák pont ugyan azt látják mint te. Ha képet csinálsz róla akkor berakod azt amit egyébként mi is látunk.
Rakjatok be olyan képet ami különleges, olyan mod vagy valami amit esetleg érdemes lehet leszedni, de az hogy 22x berak valaki egy elkészített Waberer's festést, amit ha valaki letölt ugyan ezt látja, vagy egy full alap kamiont, amin a gyári tunning van, hát nem tudom mit vár. Elõbb utóbb mindenkinek elborul az agya.
Szerintem:-)
Downhill!!
Változtatások az eredetihez képest:
- Minden hang 7-8dB -el erõsebb (Turbo, indítás, leállítás, alapjárat stb.) kivéve az irányjelzõt.
- Új irányjelzõ hang
- Irányjelzõ hangja halkabb (gyári valami irdatlan hangos)
- Nincs "puffogás" a váltásoknál. (Igazából sincs "levegõ puffogás" váltásnál)
Akit érdekel, innen leszedheti: Volvo_Soundpack 1.0 Letöltés
///M I Love BMW. :)

Tudnál ahoz a volvo belsõhöz egy linket adni mit használsz?
Segítségedet elõre is köszönöm.
Köszönöm!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
definiáld kérlek a jó fogalmát a Te környezetedben 😊
ets2.lt-n vannak modok.. +10-20dB...
"Nulla tenaci invia est via"
Itt találtam a cikket nem túl hivatalos de nem hinném hogy fake lenne:
http://rendszerigeny.hu/euro-truck-simulator-2-uj-addon-megjelenesi-datum-es-kepek/2013/08/06/
A trágár szavak csak egy emberhez szólnak, részemrõl ennyi!
A SCS Software hivatalossá tette az Euro Truck Simulator 2 “Going East” kiegészítõjének megjelenési idõpontját és néhány screenshot is elõkerült.
A “Going East” nevû csomag szeptember 20-án fog érkezni, melyben 13 további város szerepel majd. Ez a 13 település 4 új országot is jelent, melyek közt ott szerepel Magyarország is.