Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Ez pedig egy túlságosan figyelemfelkeltõ reklám, tõle nem messze:

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M
majd talán kinövi
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Downhill!!
///M I Love BMW. :)
"ha nem tudod a térkép minden részletét nézni a fuvarválasztásnál, világtérképen, akkor tedd a fájlnév elé sok "z"-t pl. TSM_Map_3.5.scs ---> zzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzTSM_Map_3.5 és aktiváld újra a profil szerkesztésben"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M
szóval kb így nézzen ki: "D:\game\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Az lenne a problémám hogy letöltöttem az 1.4.8-as patchet és kéri a játék az aktiváló kódot és akármilyet írok be nem fogadja el.
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
I Love DAF!
Azt próbáld meg, hogy kiveszed belõle a kiegészítõ modokat, ha van a szerkesztésben ilyened! Ha egy sincs benne és mégis kidob, akkor lehet RAM probléma! Nekem más térképnél volt olyan gondom! Persze, ha új profillal kezded és a legfrissebb javítással, akkor nem lehet ilyen gond! Üdv!<#wave>#wave>
Elküldöm a képeket és megszerkeszti a kamiont.
Köszönöm.
Tamás
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
///M I Love BMW. :)
Tudtam mi lesz a vége ha megírom, mégis megírtam!
Már 1 nap után megtalált(ak), sokat vezettem fórum nélkül is, sokat fogok utána is 😄
Okos enged szamár szenved 😄 <#idiota>#idiota>
Máskor egy kicsit gondolkodj mielõtt válaszolsz és nem lesz ilyen problémád<#wink>#wink>
"The trees move. Do you not see it?"
Szerintetek kezdésnek milyen kamiont vegyek?
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna