52658
-
#34907 A legjobbak a svéd gépek.Ezt jegyezd meg :D
(Természetesen ma már nincs olyan,hogy rossz kamion :) -
BBSTi #34906 Szerintem a Waberer's azért rendel innen-onnan vontatókat, mert egy gyártó sem tudna hirtelen 3000 kamiont leszállítani egyszerre. Ha jól láttam, a pótkocsi flottájuk sem csak Schmitz-ből áll, de ez csak a saját véleményem.
Abban, hogy a melyik jobb vontató, nekem csak faterom tudna segíteni, személyes tapasztalatom csak utasként nem elég. A 2005-ös Scania R420 nem tetszett belülről, a 2-es szériás, 2006-os Magnum igen, de az meg gyenge volt és állandóan szervízbe kellett vinni. Az 1999-es évjáratú DAF-ra rá volt írva, hogy 430-as, de arra azt mondta az öreg, hogy az fel lehet piszkálva úgy 520-ra, annyira megy rakottan is, egész tűrhető fogyasztás mellett, igaz, azt meg a kora miatt eladták. A régebbi FH12 Volvóban alig fértünk el, nem tudom, hogy az újabb mennyiben változott lakhatóság terén. Amivel az öreg összességében meg volt elégedve, az a 450 lovas, új fülkés, manuális Renault Premium volt. -
#34905 Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánok minden fórum társnak!
Tényleg jön SCS Blender plugin? Mikorra várható?
Ez tényleg nagy szó hogy SCS így támogatja a "modding-ot" ! -
fs9pilot #34904 Feladom.... Nem látom át hogy mi hogy van, mi-mihez van kötve stb... Kínai nekem ez a Blender is. Maradok a Max-nél. :) Ráadásul most meg már valami pluginnal kapcsolatos hibát is írkált nekem... Na mindegy. Ez van, nem lesz dobókockám. :D -
BhityHD #34903 Hát szerintem nem érdemel ilyen jelzőt. A Rába egy megbízható gép. És itt most mindenki azt mond amit akar. -
Apocalipto #34902 Nem lehet csak az árra alapozni, manapság a kotlák mellé komplett szolgáltatáscsomagot kapnak a cégek, sofőrképzéssel, flottakövető rendszerrel, 24 órás mentési lehetőséggel, meg anyám kínja. Nincsen jó vagy rossz, olyan van aki a vevői igényeknek megfelel. Volt mellé amúgy Volvo is bőven :)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/cegauto/a_waberers_650_uj_volvo_vontatoval_boviti_a_flottajat.190428.html
Nem csinálják rosszul ők sem, valóban csak több 100-as flottával lehet normális tapasztalatokat szerezni a nagyjából ugyanolyan felszereltségű kocsikkal. Lehet hogy később ráállnak a teljesen homogén flottára. Az Euro 6-nál már pláne megkövetelik az üzemeltetők is a lehető legalacsonyabb költségeket. -
Bazsio #34901 Ezt olvasd el
http://www.autosforum.hu/component/content/article/163-scania/976-a-scania-nyerte-meg-az-1000-pontos-teherauto-tesztet.html
És nem Scaniat kerestem a google be, hogy dicsőitsék. -
Bazsio #34900 Az lehet, hogy olcsóbb de a Scania milyen?
Még jó, hogy olcsóbb a gyengébb minőség. -
Petyaarc #34899 Én csak túrázni voltam románban, de soha nem akarom többé látni...
Akkor még csak dácsiák voltak, de volt olyan, hogy papírból celluxal rakott a verdára renault feliratot.
A kamionos hasonlatot meg úgy ismerem, hogy a DAF a holland IFA.
Amúgy nem rossz, kényelmes, és sokkal olcsóbb a scaniánál. Ez is szempont.
Wábi meg gondolom 300-as csomagokban veszi, szal utánna kap vagy 50-et ingyen. -
Mandoki72 #34898 Hali Én a 1983-86 körül sokat jártam anyámékkal Romániába
és akkor nem láttam más kamiont, mint F90 MAN-t de az volt ráírva
a hűtőrácsra hogy ROMAN DIESEL és egy ITIA nevű cég,hűtős
félpótkocsikkal szállított velük. Akkor a MAN is az lehet. -
Axtros #34897 A Renault pedig a nyugat Rábája.
(Bizonyára sokan emlékeznek még rá, főleg régi kamionosok!) -
Bazsio #34896 Azért vett a Wabi Dafot mert olcsó és nem Renault valamivel jobb a Renaultnál és ahogy ott irta az oldalon a másik céggel pedig jó kapcsolatai vannak így lehet,hogy olcsóbban megkapta.Szerintem. -
BhityHD #34895 Aláíróm, neked bejönnek. De akkor támaszd is alá érvekkel. Ilyet én is linkelek. -
Apocalipto #34894 A DAF a kamionok Dacia-ja? Noh...
http://www.tir-portal.com/tobb-tizmillio-euroert-600-uj-daf-vontato-beszerzeserol-dontott-a-waberers/ -
max10076 #34893 Boldog Új Évet minden sofőr kollégának és balesetmentes vezetést a játékban és az életben is!!! -
fs9pilot #34892 Igen, elnézést, este volt már és nem figyeltem mit írok! :) Köszönöm a tanácsot, majd átnézem akkor amiket javasoltál! :) -
retoucher #34891 Először is BÚÉK mkinek!
Nos nem kötözködésből, de előbb tegyük rendbe a dolgokat, h máskor ebből ne legyen keveredés mert sokan összekeverik a két Blender kieget!
Amit te linkeltél az 50k Blender2SCS plugin-ja a Blender alá, és amire te hivatkozol (SCS Blender Tools) az meg az SCS Blenderhez hivatalosan kiadott cucca (lesz). Nem ugyanaz a kettő!
Tanácsolni azt tudom, h nézd meg 50k, h rakta bele a saját Scania-jába a dobókockákat, értem ez alatt, h a fülkébe mihez rendelte hozzá (külön dummy), milyen def (sii) file-t írt hozzá, stb.
Szal mint mki te is használd az etalonnak számító R2008-as scs packját és nézd meg milyen szisztéma alapján rakta össze! Sok sikert! -
AXmen #34890 -
martin bátyó #34889 Boldog Új Évet Mindenkinek! Balesetmentes utat kívánok mindenkinek! -
Axtros #34888 BÚÉK mindenkinek! Én épp úton voltam, amikor megszólalt a himnusz! -
kecsa kamionos #34887 Boldog Új Évet Minden Kedves Kamionos Havernak! Kilométerben gazdag új évet kívánok!! :D -
#34886 Ja amúgy B.Ú.É.K. Mindenkinek :)
-
#34885 game.log mutasd mit mutat:)
-
#34884 -
fs9pilot #34883 Boldog Új Évet Mindenkinek! :)
Próbálgattam ezt a Blender SCS tools -t. Jó pár éve 3D -vel foglalkozok már, (3D Studio Max), jó pár modellt kitoltam már az évek során. De amit most csinálok kifog rajtam... Szóval, úgy döntöttem hogy csinálok már magamnak egy dobókockás lógókát' a Volvo fülkéjébe. Szép és jó, 3D Max-ben exportáltam az elkészített modellt a Blender-hez, ott importáltam, állítottam mindent ahogy a tutorial videóban mutatja a fószer, be is csomagolom utána scs-be, de a fülkébe nem jelenik meg... Most vagy én vagyok a h*lye, vagy igen, de nem tudom mi lehet a gáz... zModeller-hez meg sötét vagyok, életembe nem használtam még. Valaki használta már ezt az SCS tools-t? Blenderhez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Stewen tuti tudná...
-
#34882 Boldog új évet mindenkinek.
-
#34881 -
#34880 -
#34879 De,egy ZModelleres kép egy ezek szerint ETS2-be készülő XF-ről :)
Csak nekem olyan ETS1-es vagy pediglen GTS-es filingje volt :I -
#34878 Komolyan nem tudod mi ez?.. -
Mandoki72 #34877 Újév új munkahely.(már ha lesz kép)
Boldog újévet minden fórumozónak.
-
#34876 Most mi van ? :D
Nagyon nem ETS2-es filingje van ennek a képnek ;) -
Zola02 #34875 Szia! Remélem nem egy költői kérdés volt, :) szerintem egy-két használati tárgyat, PL:innivaló, ennivaló, telefon ilyesmi -
#34874 -
#34873 Viszont neked is ;)
Ricsi: Ez ETS1 vagy GTS ? -
#34872 Ekszöszájzbúúúúk
Mit tegyek még rá?..
-
vajo #34871 Boldog Új Évet! :DDDD -
BhityHD #34870 Boldog új évet kívánok minden fórumozónak!
Indulás Pestre, de csak holnap. -
Petyaarc #34869 Ez most komoly? Van aki ezt így játssza? -
#34868 hát az uj Volvo szép, de ami előtte volt az egy trágya :) A Scania meg mindig szép volt...