Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
truck_damage_coef: 0.0000 // truck damage coef per hit, impact speed squared modified by weights
trailer_damage_coef: 0.0000
truck_to_trailer_dmg: 0.0 // how much damage is transferred from truck to trailer (and vice versa)
"Nulla tenaci invia est via"
a chatre hogy tudok embert felvenni ?
megrendeltem az euro truck 2 eredetit és hétfõn jön ki és egyböl megyek fuvarozni 😊
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Még balesetet is okoztak az AI-k

menj el szervizbe ott a tartozékokba és ott letudod venni !
olyan problémám van hogy a RESTCARon nem birok modot letölteni 😞 !!
valaki ha segit meg köszönöm !!

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
"Nulla tenaci invia est via"
<#integet2>#integet2>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
retoucher, kisfüsi, lorci - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Kormányokhoz nem értek, de szerintem az érzékenységen lehet állítani a csúszkákon a játékban.
Ha megállsz és a kamion elkezd tolatni az nem a váltó miatt van, hanem alapból a játékban van.
Mikor megálltál, akkor még nyomd a féket 1-2 mp-ig és nem fog tolatni.
A sérülést én kikapcsoltam a játékban, így nem sérül semmi.
Nem mintha mindig ötköznék, csak néha már félig alszok. Meg aztán a fogykós AI-t is jólesik helyretenni, ha elém hajt és ha olyan kedvem van 😄
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ti milyen kormánnyal toljátok a játékot? Én egy Logitech Formula Force EX-vel nyomom, és mivel ennek kevés a fordítási szöge, azaz csak 180° fordul, és ezért max. 1 centit fordíthatok a kormányon, mert különben túl nagyot fordul. Nincs erre valami megoldás? És milyen váltóbeállítással nyomjátok? Én valódi automatával nyomom, mert az egyszerû automatával nem akkor meny hátra az autó amikor akarom. Néha amikor megálltam a lámpánál, elkezdett tolatni 😄 És még valami: (bocs de full kezdõ vagyok, a héten vettem a játékot) Az reális hogyha az autópályán megyek, és az elõzõben leírt kormány problémám miatt nekimegyek egy másik autónak, akkor 38%-ot sérülök. Ez elcseszte az egész fuvarom, mert utána már azt mondtam hogy minden mindegy, nem érdekel semmi.

Ennél szebb nincs mikor megy le a nap és utón vagy!<#vigyor5>#vigyor5>
és nincs benne Ps...
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Nagyon jól sikerült belõni a kormányon mindent és egyszerûbb lenne valahogy átmenteni, mint elõlrõl kezdenem a beállítgatást.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Sajnos nem sikerült a regisztráció az alábbi hiba miatt:
1. Sorry, you must wait longer to create an account.
2. Something went wrong. Please try again or contact the administrator.
segitség ! help

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

[/url]