Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Fel raktam a TSM map 3.5-s modot és nem jelenik meg a kiterjesztett térkép. Van valakinek megoldása erre. (Felbontásom: 1152*768, ha nagyobbra veszem, akkor sem látszik). Köszi.
Fel raktam a TSM map 3.5-s modot és nem jelenik meg a kiterjesztett térkép. Van valakinek megoldása erre. (Felbontásom: 1152*768, ha nagyobbra veszem, akkor sem látszik). Köszi.
Lerakodás Drezdában 😊 

ha minden jól megy jövõhéten elkészül teljesen a DLC és várhatóan 20.án jelenik majd meg!

"Nulla tenaci invia est via"
Reggelt !
A restcarra most regiztem !
levél nem jött !!
és nem tudok letölteni 😞 ! miért ?
ezt irja ki :
- Hiba
Nincs jogosultságod ennek az oldalnak a megtekintéséhez.
A restcarra most regiztem !
levél nem jött !!
és nem tudok letölteni 😞 ! miért ?
ezt irja ki :
Nincs jogosultságod ennek az oldalnak a megtekintéséhez.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
sziasztok kérdésem lenne!
a chatre hogy tudok embert felvenni ?
megrendeltem az euro truck 2 eredetit és hétfõn jön ki és egyböl megyek fuvarozni 😊
© Mandoki72
megrendeltem az euro truck 2 eredetit és hétfõn jön ki és egyböl megyek fuvarozni 😊
© Mandoki72
gigamen - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
<#eljen>#eljen>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
szívesen
Köszi <#worship>#worship>
http://www.mediafire.com/download/hob10ck1bl3clby/XenonModV5_ByMartinAircraft.rar
<#worship>#worship>
Napot.. <#wave>#wave> Tudna valaki adni egy normális xenon módot? Ami nem annyira durván kék, de az sem baj ha az aszfaltra vetített fénye nem kék hanem ugyanúgy sárga, csak az izzó világít kéken. <#help>#help> Köszönöm! <#worship>#worship>
Hátha valaki (más is) vágyik rá...kicsit belenyúltam a fényviszonyokba, úgyhogy ezzel a moddal csak 23h és 1h között van teljes sötétség, amúgy meg teljesen élhetõ.
...:::: LETÖLTÉS :::...
...:::: LETÖLTÉS :::...
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Bocs hogy hülye vagyok, de azt írja hogy nem nyitható meg " archive"ként. 7ZIPet használok lehet ez a baj?
kicsomagolt játéknál a def mappába, de ha vannak módjaid a játékba, akkor nyiss meg párat winrar-al és nézd meg hogy van-e benne def mappa és game-date.sii, jegyzettömbel megtudod nyitni 😄
És a game_data sii hol van? Amúgy köszi, már idegesít hogy egy rossz mozdulat és mindent elcseszek. Bár ezért szimulátor... Bár ezért is virtuálisan vezetek, és nem igazi kamionokat 😄D
game_data.sii
truck_damage_coef: 0.0000 // truck damage coef per hit, impact speed squared modified by weights
trailer_damage_coef: 0.0000
truck_to_trailer_dmg: 0.0 // how much damage is transferred from truck to trailer (and vice versa)
truck_damage_coef: 0.0000 // truck damage coef per hit, impact speed squared modified by weights
trailer_damage_coef: 0.0000
truck_to_trailer_dmg: 0.0 // how much damage is transferred from truck to trailer (and vice versa)
Sziasztok! A sérülést hogy lehet kivenni a játékból? Vagyis kikapcsolni
sziasztok kérdésem lenne!
szívesen
Köszi a segítséget
ja
A modba igaz?
rar, zip, 7z ezeket ki kell csomagolni!
De a map nem scsi
Amivel akarod, csak scs fáljt tegyél be!
De vinrarral bontsam ki
Patch-eld fel 1.4.8 ig aztán új kezdés és a profil létrehozásnál ne Európát hanem a magyar mapot válaszd.
Üdv mindenkinek.Bele tettem ezt a hungary map_v0.8.5 de nem mûködik.Valaki tudna nekem segíteni? hogy tegyem bele hogy jó legyen?
Thanks 😊
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Egy kis alvállalkozói körút... <#hehe>#hehe>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Dugó Pozony mellet:
Még balesetet is okoztak az AI-k

Még balesetet is okoztak az AI-k

szia!
menj el szervizbe ott a tartozékokba és ott letudod venni !
menj el szervizbe ott a tartozékokba és ott letudod venni !
Jó reggelt mindenkinek! <#integet2>#integet2> Azt szeretném kérdezni hogy a manról hogyan tudnám leszedni a napellenzõt? Elõre is köszi!<#puszi>#puszi>
sziasztok !
olyan problémám van hogy a RESTCARon nem birok modot letölteni 😞 !!
valaki ha segit meg köszönöm !!
olyan problémám van hogy a RESTCARon nem birok modot letölteni 😞 !!
valaki ha segit meg köszönöm !!
Lerakodás Berlinben 😊