52658
-
kisfüsi #35107 Jó reggelt! :) -
Laca54321 #35106 #35092
Szia!
Nekem is Logitech DFGT kormányom van, de én automatán használom, mert nincs kedvem végig kapcsolgatni egyesével minden induláskor, megálláskor...
Te így váltasz vagy tudsz módot rá, hogy, ha nyomok egy gombot közben akkor legalább kettőt váltson vagy bármi könnyebbséget?
Előre is köszi a választ. -
#35105 köszi! :)
#35080 , #35102 - -
lammaer #35104 OLyan modról/beállításról tud vki, hogy a belső nézetben halljam úgy a kamiont mintha külső nézetben vezetnék?
Tetszik a szusszanás meg a váltogatás hangja, de belül nem igazán hallatszik. -
lammaer #35103 40 ruppóért nekem elég gyanús, hogy tényleg jó ÁR/érték aránya lenne.
Vmi olcsóbbról nem tudsz? -
#35102 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
devid13 #35101 Sziasztok szep jo estet Szep gepek skacok!
En is hozok par kepet az uj gepemrol remelem tecceni fog es ezel tervem az asztfalt koptatasat :)
Uton:
A potkocsi:
A fulke:
Tovabi szep estet!
Ja es bocs a duplaert nem tom elsonek miert nem engete szerintem roszul csinalhatam valamit -
devid13 #35100 Sziasztok szep jo estet Szep gepek skacok!
En is hozok par kepet az uj gepemrol remelem tecceni fog es ezel tervem az asztfalt koptatasat :)
Uton:
A potkocsi nekem bejon :D
Es a fulke :D
-
Hungarykum #35099 A játékban ezeket a zavaró vagy idegesítő hangokat ki lehet kapcsolni.
"Zajcsíkok" néven a beállításokban megtalálható.
Kikapcsolással csak a turbó és a retarder marad hallható a többi nem vagyis olyan lesz, mint a korábbi verzióban. -
#35098 Megtaláltam énis a Turult :)
-
#35097 -
#35096 :-) Kiru! Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Akkor nagy hülyeséget nem csinálok.. :-) -
mardal #35095 Kipróbáltam manuális váltóval is,de előjön ugyanez a hang.
csinálok majd egy videót,kiváncsi lennék hogy ez valóban a játékban van benne vagy nálam van valami gond mert nekem nagyon elüt a játékmenettől de aztán lehet én tévedek. -
rozsola79 #35094 Csak ezt ismerem nem sok jót hallani róla -
hencsei #35093 sziasztok. valaki nem hallot valamit a daf euro 6 rol? -
#35092 ha már szóba került a váltás, nekem sajna csak szekv.váltóm van, 730-as Scaniaval/750-es Volvóval:
üresen 4-6-8-10-12
25 tonnáig 3-6-8-10-11-12
40 tonnáig 3-6-8-9-10-11-12
40 tonna felett 2-4-6-8-9-10-11-12
mindez sík terepen. -
#35091 engem ez a hang pl az uj Volvonal nagyon idegesit, ha 90 fole megyek es meg gyorsulok allandoan ezt a hangot adja :/ eloszor azt hittem vami figyelmezteto hang hogy tul gyorsan megyek :D szerencsere Scanianal bentvan a v8 hang igy ott nem hallani :D -
#35090 igazán jó ár/érték arányú kormány a Logitech Driving Force GT. -
rozsola79 #35089 Még egy tél mod -
rozsola79 #35088 Természetesen. Manuális váltó esetében csak a 90-és limitáror és a fordulatszámleszabályozó lép életbe.
Korábban egy 10 tonnás " Mancival " jártam. Érdekes volt mert 90-nél a turbó hangja olyan volt mintha hol sípolna hol nem. Valóságos ritmusa volt. A Manci fordulatszáma 2500 -nál volt leszabályozva , ha elértem akkor lassan visszaállt a kíván 2500-as értékre. Az automata váltós " Dafi " szinte ugyanúgy muzsikál mint a játékban. Nekem a játék ezen " tudása " nagyon tetszik. -
mardal #35087 Köszi a választ.
De akkor ez egy patch után érkezhetett mert elég régóta játszok vele és ez az elején még nem volt.
Erre akkor gondolom semmi megoldás sincs csak ha manuális váltóval játszanék. -
-
rozsola79 #35085 Kedves Mardal.
Ez csak az automatikus fordulatszám és sebbeségi fokozat beállítása miatt van. Szinte minden automataváltósnál hasonlót tapasztalni. -
-
mardal #35083 Sziasztok
Kaptam már itt több segítséget és ezt köszönöm is.
olyan problémám volna játék közben hogy ha lassítok vagy egy adott tempoval haladok a normális hang eltűnik és egy fura brümmögő hang jelenik meg és ezzel párhuzamosan 90km/h-nál szinte teljesen megszűnik a hang a fülkében.
Ilyennel találkozott már valaki? -
Hungarykum #35082 Ha a javítás fent van, akkor felteszed a Going East DLC-t. Ha kész, akkor tedd fel megint az 1.8.2.5-ös javítást. -
Kamionos Ben #35081 Szevasztok! Segitenétek hogyan kell az 1.8.2.5 verzióhoz a Going East!-t felrakni? Válaszotokat előre is köszi -
tomi0113 #35080 [center]
-
#35079 Nagyon karaj ;) -
Bazsio #35078 Valaki nem skinezne vagy mutatná meg, hogy kell mert ott felől a felső lámpák alatt az üres részre a két ködlámpa fölött oda kellene felirni, hogy
Topline kicsit olyan dőlt stilusba kellene felírni.
Előre is köszönöm.
Bocs a dupláért. -
Bazsio #35077 Láttam az elsőt letöltöttem már fent van csak addig nem aktiválom amíg nem rakom le a fuvart mert ha nem akkor elveszi.
De holmap biztos kiprobálom és akkor meglátjuk ha az első nem akkor második és úgy...... -
#35076 -
#35075 van ott több is :) -
Bazsio #35074 Kössz kiprobálom és küldök visszajelzést. -
#35073 Tessék :)
ösz mod -
Bazsio #35072 Tudnátok adni egy ősz modot mert nagyáboól Európába nincs hó az utakon és lehet, hogy van egy kicsi de valaki nem tud egy olyan ősz modot
-
#35071 Boldog Ú Évet mindenkinek
Mivel sok kielégítő választ kaptam a kérdésem ezért fel tenném meg1x.
Hol tudom állítani a fényezésta potkocsikon és a traktoron,hogy ne matt legyen,hanem olyan legyen mint a valóságos fényezés -
AXmen #35070
-
BhityHD #35069 Pach -eld fel 1.8.2.5-re. -
Petyaarc #35068 Szerintem jól csinálod, én is így váltogatok, sőt ráérsz csak 8 felett felezgetni, persze ez függ a körülményektől. A való életben is hasonlóan váltunk, nem kell minden sebességet végigrakni, és 2-3 vagy 4. indulunk üresen, rakottan csak kettőből. Persze függ a vontatótól, a rakománytól, az útviszonytól...