52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Ricsi234
    Klintra BV.(Fos R620)

• vajo
    xDDD..... Ha lehet kérni, akkor én földrengést szeretnék. :)
  • Misuka963
    :D
  • frank007
    kijátszottam magam a Magyar mapon.
    Kis szösszenet róla:

6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
    Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
    Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedővel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szűkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedő, lejtő.
    Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
    Út mentén csak a fényképező urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.

Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
    Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon :)

Szia! Látom, néha érdemes benézni ide a fórumra!
    Azt hogy érted, hogy a településneveken kivül nem sok különbség van más térképekhez képest? Te vagy az egyetlen (pedig a küldöldi fórumokat is figyelgetem), aki ezt mondja! A legtöbb játékos pont az ellenkezőjét mondja! Milyen érdekességekre gondolsz???
    Kurvák vannak, keresd meg őket!
    Hepe hupás utakat rakok be, ahogy megmondod, hogy kell megcsinálni!
    Balesetből több is van a kelleténél, elég, ha bemész egy körforgalomba!
    A szűkös lerakókról meg csak annyit, hogy volt olyan telephely, ahol 10 percig szenvedtem, hogy be tudjak állni!
    Mi legyen még? Vulkánkitörés, vagy cunami?

• motown
    sziasztok.Kene egy kis segitseg.Tudnatok nekem adni egy kormany beallitast logitech driving force gt-hez?
  • gaba60
    Hali !

Az orosz mapról csak annyit, hogy mentem rajta sok ezer km-t mert ott lehet. De egyszer sem értem célba. Vagy fal volt az úton vagy kiment a semmibe. A fuvarok 80-90%-t letudtad vezetni utána elakadt. De lehet hogy csak én fogtam ki.
  • SimaSuna #35261
    abszolút nem cseszegetés vagy bármi hasonló, csak vélemény volt, hogy min lehetne változtatni.
    Tudom, hogy WiP, de hátha meghallgatja Frank :)
  • BBSTi
    Szia!

Az építő jellegű kritikákat mindig meghallgatják Viszont hozzátenném, hogy a Magyar map erősen work in progress, szóval nagyon-nagyon nincs még kész. Idővel szerintem bele fognak kerülni az általad említett, vagy ahhoz hasonló dolgok.
    De addig is HAJRÁ FRANK!!!
  • Bazsio
    Ti szoktátok nézni K.Zoltánt mert én igen, általában inkább azt nézem mint játszok az úgy nekem jobb mert változatos az olyan igazi nem egyhangú.
  • hotwheels
    :D köszi :))
  • Misuka963
    Jaaa értem :)
    Nem rossz a Gartner sem ;)
  • hotwheels
    áá nem, csak próbálgattam, hogy néz ki jól! :) :D

• Misuka963
    Milktrader-es lesz ? :)
  • zorrobomber
    Köszi az orosz mapos tippet!
  • hotwheels

#35251 , #35250 - köszi! :)
  • SimaSuna #35252
    kijátszottam magam a Magyar mapon.
    Kis szösszenet róla:

6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
    Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
    Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedővel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szűkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedő, lejtő.
    Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
    Út mentén csak a fényképező urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.

Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
    Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon :)

Ajánlom az orosz térképet. Hosszú egyenesekkel, balesetekkel, alig beférős lerakókkal..
    Russian Map

• Misuka963

Vajo : szép lett
  • Bazsio
  • Sofőr26
    Ezt kérdeztem,mert ismerős volt a szöveg,de a hangját nem ismertem fel.
  • AudiQuattro
    Amerika lázban :)

• zorrobomber
    Hogy érted hogy ugyanezeket a szövegeket mondja? Igen, ez Jáksó Laci.
  • Sofőr26
    A GPS hangja nem Jáksó Laci? Mert Ő is pont ugyan ezeket a szövegeket mondja.
  • norbee46
    Nagyon jó pofa!
    És szépen is vezetsz!
  • gaba60
    Üdv !

Telepítve van az Euro Truck Simulator 2 v1.8.2.5s (DLC Going East).

Ezt a két modot: TSM-Map_4.5.4a és AwibMap1.4.8V1.1

szeretném egyszerre futtatni.

Külön - külön mennek.
    A kérdés, hogy próbálta e valaki egyszerre ?

Köszi
  • fs9pilot
    Akit érdekel, annak itt egy kis videó. :D Saját munka. (720p -re kell tenni!)

• Debilon
    a kódot a steam is elfogadja, ha nem akarsz szívni az állandó manuális frissítéssel
  • hotwheels

vajo -
  • vajo
  • norbee46
    Na csak meg próbáltam és nem jó. Az a helyzet hogy a vontató színét nem tudom változtatni csak napellenző tükör és kilincs. De azért az is furi hogy pirosból sárga lett.

• norbee46
    Köszi majd holnap rá próbálok.
  • gigamen
    Fogj egy kétszínűt dds-t és fesd be az egészet pirosra.
  • norbee46
    Egy színű festést szeretnék, csak egyszerűen nem találom a gyári egyszínű dds-eket.
  • gigamen
    RGB színeket kell hasZnálni a dds fájloknál ha az alap skineket módosítod.Egyszínű a festés amit be akarsz tenni?
  • norbee46
    Azt kellene kipróbálnom hogy 1 színű dds-re kellene megcsinálnom újra a skin-t, és megnézni újból játékban hogy mi újság napellenző tükör és kilincs terén. Csak nem találom alap színeket.
  • gigamen
    Keress egy 4 színű skin-t nézd meg melyik szín tartozika napellenzőhőz és azt módosítsd, ha esetleg nem menne küld el privátban megpróbálok ránézni.
  • norbee46
    Szia!
    Nem töltöttem le, hanem a játékból szedtem ki. Az upgrade-ban vannak azok a 2 és 3 színű festések és lehet véletlenül pont egy ilyenbe botlottam bele. Szerinted? De az alap szineket meg ott nem találtam.
  • gigamen
    Valószínűleg olyan skin-t töltöttél le amelyen az a paraméter ami a napellenző színére vonatkozik, az fix.

Próbálj meg olyan skint keresni ,letölteni aztán módosítani amely a kívánt napellenző színt tartalmazza.
    Pl:ha neked zöld színű napellenző kell akkor a skin amit módositasz eredetileg is zöld legyen és ez módosítás után is megmarad.
  • Krisz1117
    Debilon, Tuningtrabi, köszi a válaszokat!

Magában a játékban aktiváltam a kódot, szóval akkor marad a manuális frissítés.
  • laca95
    akciós a
    Euro Truck Simulator 2 kiegészítő: Going East
    1 240 Ft
    http://cdgalaxis.hu/PC/20912/euro-truck-simulator-2-kiegeszito-going-east.html

és a Euro Truck Simulator 2 Gold 2 080 Ft
    http://cdgalaxis.hu/PC/20913/euro-truck-simulator-2-gold.html
  • Dévid112
    Napot, Estét kinek mi :D
    Jó lett a fórum témája lehet hogy nem most változott de most értem ide! :D