52658
-
#35267 Klintra BV.(Fos R620)
-
vajo #35266 xDDD..... Ha lehet kérni, akkor én földrengést szeretnék. :) -
#35265 :D -
frank007 #35264 kijátszottam magam a Magyar mapon.
Kis szösszenet róla:
6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedővel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szűkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedő, lejtő.
Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
Út mentén csak a fényképező urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.
Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon :)
Szia! Látom, néha érdemes benézni ide a fórumra!
Azt hogy érted, hogy a településneveken kivül nem sok különbség van más térképekhez képest? Te vagy az egyetlen (pedig a küldöldi fórumokat is figyelgetem), aki ezt mondja! A legtöbb játékos pont az ellenkezőjét mondja! Milyen érdekességekre gondolsz???
Kurvák vannak, keresd meg őket!
Hepe hupás utakat rakok be, ahogy megmondod, hogy kell megcsinálni!
Balesetből több is van a kelleténél, elég, ha bemész egy körforgalomba!
A szűkös lerakókról meg csak annyit, hogy volt olyan telephely, ahol 10 percig szenvedtem, hogy be tudjak állni!
Mi legyen még? Vulkánkitörés, vagy cunami?
-
motown #35263 sziasztok.Kene egy kis segitseg.Tudnatok nekem adni egy kormany beallitast logitech driving force gt-hez? -
gaba60 #35262 Hali !
Az orosz mapról csak annyit, hogy mentem rajta sok ezer km-t mert ott lehet. De egyszer sem értem célba. Vagy fal volt az úton vagy kiment a semmibe. A fuvarok 80-90%-t letudtad vezetni utána elakadt. De lehet hogy csak én fogtam ki. -
#35261 abszolút nem cseszegetés vagy bármi hasonló, csak vélemény volt, hogy min lehetne változtatni.
Tudom, hogy WiP, de hátha meghallgatja Frank :) -
BBSTi #35260 Szia!
Az építő jellegű kritikákat mindig meghallgatják Viszont hozzátenném, hogy a Magyar map erősen work in progress, szóval nagyon-nagyon nincs még kész. Idővel szerintem bele fognak kerülni az általad említett, vagy ahhoz hasonló dolgok.
De addig is HAJRÁ FRANK!!! -
Bazsio #35259 Ti szoktátok nézni K.Zoltánt mert én igen, általában inkább azt nézem mint játszok az úgy nekem jobb mert változatos az olyan igazi nem egyhangú. -
#35258 :D köszi :)) -
#35257 Jaaa értem :)
Nem rossz a Gartner sem ;) -
#35256 áá nem, csak próbálgattam, hogy néz ki jól! :) :D
-
#35255 Milktrader-es lesz ? :) -
#35254 Köszi az orosz mapos tippet! -
#35253 -
#35252 kijátszottam magam a Magyar mapon.
Kis szösszenet róla:
6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedővel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szűkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedő, lejtő.
Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
Út mentén csak a fényképező urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.
Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon :)
Ajánlom az orosz térképet. Hosszú egyenesekkel, balesetekkel, alig beférős lerakókkal..
Russian Map
-
Vajo : szép lett -
Bazsio #35250 -
Sofőr26 #35249 Ezt kérdeztem,mert ismerős volt a szöveg,de a hangját nem ismertem fel. -
#35248 Amerika lázban :)
-
#35247 Hogy érted hogy ugyanezeket a szövegeket mondja? Igen, ez Jáksó Laci. -
Sofőr26 #35246 A GPS hangja nem Jáksó Laci? Mert Ő is pont ugyan ezeket a szövegeket mondja. -
#35245 Nagyon jó pofa!
És szépen is vezetsz! -
gaba60 #35244 Üdv !
Telepítve van az Euro Truck Simulator 2 v1.8.2.5s (DLC Going East).
Ezt a két modot: TSM-Map_4.5.4a és AwibMap1.4.8V1.1
szeretném egyszerre futtatni.
Külön - külön mennek.
A kérdés, hogy próbálta e valaki egyszerre ?
Köszi -
fs9pilot #35243 Akit érdekel, annak itt egy kis videó. :D Saját munka. (720p -re kell tenni!)
-
Debilon #35242 a kódot a steam is elfogadja, ha nem akarsz szívni az állandó manuális frissítéssel -
vajo - -
vajo #35240 -
#35239 Na csak meg próbáltam és nem jó. Az a helyzet hogy a vontató színét nem tudom változtatni csak napellenző tükör és kilincs. De azért az is furi hogy pirosból sárga lett.
-
#35238 Köszi majd holnap rá próbálok. -
#35237 Fogj egy kétszínűt dds-t és fesd be az egészet pirosra. -
#35236 Egy színű festést szeretnék, csak egyszerűen nem találom a gyári egyszínű dds-eket. -
#35235 RGB színeket kell hasZnálni a dds fájloknál ha az alap skineket módosítod.Egyszínű a festés amit be akarsz tenni? -
#35234 Azt kellene kipróbálnom hogy 1 színű dds-re kellene megcsinálnom újra a skin-t, és megnézni újból játékban hogy mi újság napellenző tükör és kilincs terén. Csak nem találom alap színeket. -
#35233 Keress egy 4 színű skin-t nézd meg melyik szín tartozika napellenzőhőz és azt módosítsd, ha esetleg nem menne küld el privátban megpróbálok ránézni. -
#35232 Szia!
Nem töltöttem le, hanem a játékból szedtem ki. Az upgrade-ban vannak azok a 2 és 3 színű festések és lehet véletlenül pont egy ilyenbe botlottam bele. Szerinted? De az alap szineket meg ott nem találtam. -
#35231 Valószínűleg olyan skin-t töltöttél le amelyen az a paraméter ami a napellenző színére vonatkozik, az fix.
Próbálj meg olyan skint keresni ,letölteni aztán módosítani amely a kívánt napellenző színt tartalmazza.
Pl:ha neked zöld színű napellenző kell akkor a skin amit módositasz eredetileg is zöld legyen és ez módosítás után is megmarad. -
Krisz1117 #35230 Debilon, Tuningtrabi, köszi a válaszokat!
Magában a játékban aktiváltam a kódot, szóval akkor marad a manuális frissítés. -
laca95 #35229 akciós a
Euro Truck Simulator 2 kiegészítő: Going East
1 240 Ft
http://cdgalaxis.hu/PC/20912/euro-truck-simulator-2-kiegeszito-going-east.html
és a Euro Truck Simulator 2 Gold 2 080 Ft
http://cdgalaxis.hu/PC/20913/euro-truck-simulator-2-gold.html -
Dévid112 #35228 Napot, Estét kinek mi :D
Jó lett a fórum témája lehet hogy nem most változott de most értem ide! :D