52658
-
hencsei #35307 Hello.krone pótkocsit is tuc szkinezni?? -
hencsei #35306 Szia. A volvo privát?? -
LiTTLee #35305 Üdv.
Punky,kisfüsi:Szép gépek -
tocsi54 #35304 Sziasztok! Ez a munka valóban hatalmas teljesítmény, csak dicsérni szabad! A kritikák sem bántólag jelennek meg, hanem segítség gyanánt, ha a hangvétel durva, én kérek elnézést, én tényleg bízom a segítségnyújtás lehetőségében! -
Pelsodriver #35303 Nekem is nagyon bejön, elvonási tüneteim vannak hétvégére, amikor végre használni tudom.Remélem, Veszprém megyébe is elér egyszer a hálózat. -
Mandoki72 #35302 Egy szépen fogalmazott vélemény. Csak csatlakozni tudok hozzá.
Hurrá frank007. -
Mandoki72 #35301 -
#35300 -
#35299 :) -
kisfüsi #35298 Kellemes hétvégét mindenkinek! :) Punky -
#35297 Jó reggelt! :)
-
Medwyn #35296 Frank magyar mapja nekem óriási meglepetés volt - az, hogy két lakhelyem közt (Tata - Csepel) csont nélkül végigautózni úgy, hogy felismertem az épületeket, a tájékozódási pontokat, benzinkutakat, még az út is úgy vált ketté, ahogy kell, óriási.
Semmilyen más szimulátorban még nem láttam ilyen élethű és részletgazdag magyar tájat (pedig a repülőszimulátorra nagyon ráférne :))
Szóval köszönet érte, óriási munka ez, bárcsak tudnék segíteni.
Remélem, marad erőd, Frank, hogy továbbvidd ezt a projektet, akármilyen hosszúra is nyúlik, abszolút megéri várakozni rá. Aki mást mond, valószínűleg értékzavarban szenved. Gyakori jelenség, elég gyakori ahhoz, hogy ne érje meg rá odafigyelni... -
kamionos dzsó #35295 Nagyon szép! -
kisfüsi #35294 Estét! Rég raktam már képet. Szép lassan, de alakulgat :) -
#35293 Köszönöm! :) -
#35292 Jó kép lett ;) -
#35291 -
fs9pilot #35290 Ez pont jókor jött! Elég kiábrándító a tél mod amit használok, úgy hogy kint meg 9°C fok van és süt a nap... -
#35289 csodálatos élmény! :D -
motown #35288 valaki tudna mondani tapasztalatot hogy milyen jatszani driving force gt kormannyal?
-
BhityHD #35287 Egy jó mód ehhez a hó nélküli télhez. -
#35286 -
gaba60 #35285 Nos 4 fuvar után ez a H változat maga a kánaán.
Erről a javításról nem tudtam, vagy csak átsiklottam felette. Köszi !
Pedig fent vagyok egy pár ETS2 oldalon.
Most nekiállok tesztelni tovább. Megnézem szűkebb hazámat É-Pestet, milyen változás van.
Frank-ról amit írtál az tökre így van.
Üzenem neki ! :
Csak az építő kritikával foglalkozz ! -
vajo #35284 -
#35283 Sziasztok!
Valaki megtudja mondani hogy a #35239 képen miért sárgás színű a vontató amikor elvileg pirosra van megfestve? -
Bala24 #35282 [IMG]http://[/IMG] -
Redapple #35281 Edit:
" ...de ami az hiba..." = ...de ami hiba az hiba... -
Redapple #35280 Akkor próbáld meg a v0.9.1H-t. Ez a legújabb. Bár ez is tartalmaz sok hibát és láthatatlan falat azon felül is amit Frank említett, hogy tud róla, azért ez már egy jól játszható élvezetes verzió.
Sajnos Frank is beleesett abba a hibába -mint sok más addonkészítő-, hogy bármilyen kis hiba említését is személyes támadásnak érzi, pedig ez nem így van, mert legtöbben elismerjük és megköszönjük a munkáját, de ami az hiba és érdemes róla beszélni, mert így válik egyre jobbá a map. -
gaba60 #35279 " a legutolsó centiig végigjártam a mapot "
Ha nincs újabb javított verzió, akkor ezt járd megint végig.
Kíváncsiságból feltettem megint a lent említett Hun map v0.9.1. verziót.
A Csákvári eset pl. még ugyan az.
Mint mondtam, nem vitatkozni akarok, csak ez a véres valóság.
Tudom, hogy nem kis meló egy mapot elkészíteni. Hibák mindig lesznek.
De mint írtam a minimum A-ból B-be eljutni.
-
Krisz1117 #35278 Én a sáskajárásra szavazok, ha már lehet kérni természeti csapást. :D :D -
AXmen #35277 Sziasztok!
-
#35276 Szép lett. -
vajo #35275 Csak sikerült megcsinálnom a fákat :D
-
gaba60 #35274 Ezt a kettőt valahol valamelyik fórumon akkor leírtam.
1. Bodajk - nem lehet árút letenni.
2. Csákvár - pótos felvétele után a telepről kimenni.
Még kettőt találtam utána azt hiszem.
Hun map v0.9.1.
Dec. 14-n próbáltam ki.
Lehet, hogy javítottad, nem tudom. Azóta nem játszottam vele.
Pedig Pesten még a házunk is rajta van.
Lett írva hogy javítás alatt van a map. Gondoltam kivárom.
Eszem ágában sincs vitatkozni.
-
sewy21 #35273 tisztelt gaba60, legyél oly kedves és ezt a "véleményedet" fejtsd ki bővebben. Mit értesz az alatt, hogy akadálymentesen el tudj menni? HA fal általi akadályra gondolsz, akkor megnyugtatlak, kettő, azaz KETTŐ db fal van a jelenlegi térképen, ráadásul egyik se olyan, hogy azt több 10 km-es kerülővel tudd kikerülni (az egyik Fehérváron az ITCC telephelyén, a túlsó két "boxba" nem lehet leakasztani a pótot, a másik szintén Fehérváron van, a Stokes telephelyére vezető úton, mikor az M7-esre párhuzamosan szeretnél kanyarodni jobbra( az ITCC-s falra megoldás, hogy nem tolod be, hanem ha elég közel vagy a helyhez, akkor nyomsz egy entert, az utóbbira pedig jobb oldalon a gazba el tudsz menni minden gond nélkül)). Ezen a kettő hibán kívül nincsenek fali akadályok. Egyéb más "akadálymentes" eljutást meghiusító hibára nem is tudok lányos zavaromban gondolni. (mielőtt kezdődne a "vita", teszteltem a mapot, a legutolsó centiig végigjártam a mapot, mint a béta verzión, mint a kiadásra került verzión.) mindenkinek szép estét/jó éjszakát! -
motown #35272 sziasztok.Kene egy kis segitseg.Tudnatok nekem adni egy kormany beallitast logitech driving force gt-hez? -
gaba60 #35271 Hali !
Bocs hogy beleszólok. A mappon igazából azt kéne elsőre javítani, hogy A-ból B-be akadály mentesen el tudj menni. Felvenni és le tudd tenni az árut. A többi majd kialakul.
További jó munkát hozzá.
-
#35270 Hello,
Én sem cseszegetésből, csak saját tapasztalataimal és az alapjátékkal összevetve szeretnék reflektálni az észrevételeidre. Spoilerbe rakom, hogy aki még csak ezután akarja esetleg kipróbálni, nehogy megunja, mielőtt még elkezdte volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
A nagyobb városok, csomópontok szépen felismerhetőek, a templomok, bányák, benzinkutak, vasúti átkelők még a "névtelen" falukban is nagyjából helyükön vannak, az eredeti játékban a használt térkép méretaránya nem tesz lehetővé ilyen részletességet. Plusz minden, nem térkép mod működik vele (amiket én használok, azok legalábbis)
* * * * *
Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
Ez a moddolatlan alapjátékban is így van.
* * * * *
Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedővel sem.
Van viszont biciklis, úton átfutó nyuszi, helyenként gyalogosok. Telephelyeken "integetőemberek". Igaz, elütni őket "sajna" nem lehet, illetve "meg lehetett őket unni" már más modokból - én csak örülök neki, hogy ezek importálva lettek, nem kell hozzájuk külön modot telepíteni
* * * * *
Hiányzott a kátyús, hepe hupás út.
Azért a teljes forráskódot nem lehet egy moddal újraírni, az alapjátékban is kb. 2-féle útfelület van, a földút, ami ráz, meg a sima, plusz a "zajcsíkok" meg a komplett "offroad". Ennek ellenére főleg Budapesten, ráz az út; persze ez inkább bug lehet, mint feature (gondolom a nem 100%-osan pontos textúra-összeillesztések okozzák), de fel lehet fogni a kátyú szimulálásaként.
* * * * *
A parkolók lehettek volna lebetonozottak.
Ezt valaki pár hónapja felhozta, hogy mintegy tükrözni hivatott a magyar viszonyokat
* * * * *
Hiányzott meredek emelkedő, lejtő.
Tatabánya-Esztergom pl. megvolt? Meg vmáshol is vannak jóval trükkösebb szerpentinek, mint az alapjátékban.
* * * * *
Út mentén csak a fényképező urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.
Eleve a fényképező urak jelenléte a mapon egy plusz feature az eredeti játékhoz képest. És sokszor ugyanolyan genyó helyeken mérnek, mint a valóságban (lakott terület kezdete tábla után pár méterrel például)
-
frank007 #35269 Nem azt írtam, hogy nincs hibája, sok van és nem is lesz tökéletes soha sem! De azt írni, hogy a település neveken kivül nincs semmi különbség a többi maphoz képest, az azért enyhe túlzás! -
#35268 no, hát kell is egyetlennek lenni :)
én csak véleményt irtam, de ha szerinted nincs hiba, akkor sorry.