Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy emlékszem, hogy udvariasan köszöntem, mint mindig és nem csak odavetem a választ, mint Te , de mivel nem értesz egyet velem, így már nem csodálkozom ezen a stíluson, ahogy írtad a nekem szóló választ!
Még mindig úgy gondolom, hogy a sok kép miatt és a negatív válaszok miatt, vannak akik elriadnak inkább, mint hogy kérdezzenek, mert ha nem tetszik a kérdés, simán lehülyézitek! És ha van az a kép feltöltési változat, amit írtál, akkor vajon miért terhelik meg néha az egész oldallal a képeket, amire nem mindenki kíváncsi! Hidd el , hogy van egy pár itteni "kamionos" ismerõs, akinek szintén ez a véleménye, de valakinek már szót kell emelnie ez ügyben! De mivel a házigazda is ezt teszi , ezért nem remélek nagy változást! Elnézést ezért a pár mondatért! Üdv.<#wave>#wave>
Isten nem bottal, hanem VMware.
kb. egy kezemen meg tudom számolni, mennyi ilyen volt az utóbbi 3 hónapban (amióta követem a tápigot...)
Kép viszont volt rengeteg, ami szép/vicces/stb. (persze olyan is, ami nem)
Úgy rémlik, kompromisszumos megoldásként javasolva lett a képek spoilerben feltöltése. Nemtom, én szívesebben nézek/görgetek át képeket, mint 28646. alkalommal látni a "mér tûnik el a pótkocsi", vagy a "hogy raklyam fel a krékkelt 1.4.1-re a peccset" , "mér nincs Bibvajbasznád ralyta a magyar meppen" kérdéseket.
+ nehezíti fuvar beparkolást (a depók udvarába midneféle akadályokat telepít)
Nem kompatibilis egyéb térkép modokkal! (konkrétan a TSM mappel biztosan nem)
"Nulla tenaci invia est via"
Nem akarok senkit megsérteni, fõleg a házigazdát és társait , de ez a fórum, már kezd hasonlítani egy képcsarnokhoz! Nem lehetne esetleg valahova feltölteni a képeket azoknak a kedves kollégáknak, akik szeretik dicsérni a saját lovukat és jelezni , hogy hol és mikor mennek kávézni stb....stb! Nem mindenkit érdekel ez szerintem és talán egy közös képnézegetõ helyen csemegézhetnek a kép feltölteni vágyók és nézegetõk! Kicsit unalmas, hogy percekig görgetni kell, hogy értelmes beírásokat, segítség kéréseket és segítséget olvasson az ember! Elnézést kérek attól, akinek a lelkébe tapostam, de nem biztos, hogy egyedül vagyok ezzel a dologgal! Üdv.<#integet2>#integet2>

elõre is köszi
H KCM-496 Kisalföld Volán Zrt., Sopron
Szabi, ha itthon is kiadják dobozosan, akkor remélem a PlayON-nak lesz annyi sütnivalója, hogy ne annyiért adjon egy 13 városos kieget, mint a 69 várost tartalmazó alapjátékot... 😊
A TSM map az eredetibõl indult ki, kissé feljavítva. Éppen azért nem a keleti oldalt fejlesztik a TMS-es srácok, mert tudják azt, hogy azt a SCS majd megcsinálja. Nekik pedig azt majd csak be kell építeniük a saját változatukba. A TSM map nem más, mint az eredeti térkép kibõvített - és most már jócskán feljavított - változata.
Ez a DLC semmit sem ér így magában.

Vannak jó kis tuning MOD-ok, bár extra erõre irányulót keveset találtam. 😊 Meg hát rövid a váltó. 😄
Amúgy miért nincs FFB-em a progiban? Minden be van kapcsolva, fel is van húzva, de csak ütni, meg rázni tud, kanyarban meg semmi ellenállása... 😞 Tipp?
Nem mellesleg támogatom az SCS-t, de ezt a DLC-t fix, hogy nem veszem meg. Semmi Magyarországra jellemzõ táj, út nincs. Hol maradnak a kátyúk? ... Teljesen sima, új aszfalt?! ... Áh, túl szép hogy igaz legyen! <#idiota>#idiota>
///M I Love BMW. :)
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Frank 007 újabb térképkiterjesztéseire várok, na azok igen!!!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Akinek van fölös 3 órája és érdekli milyen lett a DLC-s táj nézze végig õket:
0:17-tõl Budapest:
0:21:50-tõl Debrecen:
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Downhill!!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Downhill!!
Milyen grafikai modot használsz?