Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ez az én egyéni véleményem választ nem várok rá. Köszönöm.)
"Nulla tenaci invia est via"
Annak meg kifejezetten kellemetlen aki mobilról néz be ide.....

A tucat kamion áll, vagy megy a tucat úton, ez az ami bosszant!
oké, keresni fogok egyet... <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És szembõl is 😊

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Isten nem bottal, hanem VMware.

A TSM MAP 4.X-re ad valaki létszí egy jó linket, mert ahonnan a módokat töltöm le, onnan nem tudom letölteni valamiért :/
#31117 Egyik be sem de ha már a játék támogatja akkor üsse kõ legyen, kihasználom. 😄
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Scania , John Deere FAN !!!
Formula Force EX kormányom és a pedálja is behalt, garira csak egy DFGT-t tudtak adni cserébe érte, mert FFEX már sehol nem volt raktáron.. 😞
(FFEX 15k volt 5éve is, DFGT meg amikor kaptam 45.... 😊
|spoiler||/spoiler|
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ebben valaki esetleg nem tudna segíteni ?
Tutira mûködõ MAN interior modot keresek. Teljesen mindegy, hogyan néz ki, csak ki szeretném próbálni, mert amiket én összeszedegettem, egyik sem változtat semmit a fülke belsején. Próbáltam normál és különleges kabinnal is, de semmi. Nem tudom, mi lehet a baj, de hogy 6db modból egyik sem jó nálam, az kissé gyanús. Játékverzió: 1.4.12 és semmilyen egyéb kamionhoz való interior mod nincs aktiválva.
Köszi elõre is
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"