Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy ha használta korábban a 3.5-ös verziót és annál aktiválod akkor biztos,hoy nem vesz el, mert én is azt csináltam. Viszont ha korábban nem vagy régebbi verziót használtál akkor nem tudom.
Ja és még egy kérdés. Ha aktiválom a TSM_4X mappot akkor a profilom elveszik?
Zsír gép!<#wow1>

Misuka963
<#eljen><#eljen><#eljen>

jutiput
Szia! A RestaCaron fennt van és tuti a TSM 4_x map! Üdv! <#wave>

sure
A kormány nagyon frankó, 2010. szeptemberében vettem (Playstation3-hoz, várva a GT5-öt...), Csehország, Brno, alfacomp.cz , az ára 3155 Kè volt.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Merci tuning mod. 1.4.12-õn megy. 😊 ha érdekel írj privátba és linkelem 😊
Milyen módot használsz hogy van porral oltód meg létrád? 😊
Vélemény? 😊
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Sziasztok!
A TSM MAP 4.X-re ad valaki létszí egy jó linket, mert ahonnan a módokat töltöm le, onnan nem tudom letölteni valamiért :/
Stig95
Semmit csak akkor vált feljebb ha benyomod a kuplungot.

#31117 Egyik be sem de ha már a játék támogatja akkor üsse kõ legyen, kihasználom. 😄

Ki mondta, hogy f??det rám?!

kuplung nélkül tudsz váltani?😄D vagy akkor mit csinál ha nem kuplungolsz?

Scania , John Deere FAN !!!

Szabi
a játékban melyik kamionba van kuplung és h váltó ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Stig95
Kuplung és H váltó emeli meg rendesen 😛

Ki mondta, hogy f??det rám?!

😄 és jó?megemeli egy "pöppet" a játékélményt?

Szabi
az enyém három éves és ingyé' kaptam a Logitechtõl 😄

Formula Force EX kormányom és a pedálja is behalt, garira csak egy DFGT-t tudtak adni cserébe érte, mert FFEX már sehol nem volt raktáron.. 😞
(FFEX 15k volt 5éve is, DFGT meg amikor kaptam 45.... 😊

látom logitech dfgt-d van.milyen a kormány,és mikor,hol vetted?mert én még július 19-én rendeltem hardverker-en de azóta nincsen.és mennyi volt az ára?<#smile>

Szabi

Szabi

LeWyTy
Hoppá
|spoiler||/spoiler|

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
És arról hogy mikor lesz hozá crack?<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
10nap múlva és valószinû 3ezer ft

Van már valami infó, hogy mikor jelenik meg a DLC, és hogy milyen árban lesz kb.?

Üdv.

Ebben valaki esetleg nem tudna segíteni ?

Tutira mûködõ MAN interior modot keresek. Teljesen mindegy, hogyan néz ki, csak ki szeretném próbálni, mert amiket én összeszedegettem, egyik sem változtat semmit a fülke belsején. Próbáltam normál és különleges kabinnal is, de semmi. Nem tudom, mi lehet a baj, de hogy 6db modból egyik sem jó nálam, az kissé gyanús. Játékverzió: 1.4.12 és semmilyen egyéb kamionhoz való interior mod nincs aktiválva.

Köszi elõre is

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

jutiput
Szia!
Én úgy emlékszem, hogy udvariasan köszöntem, mint mindig és nem csak odavetem a választ, mint Te , de mivel nem értesz egyet velem, így már nem csodálkozom ezen a stíluson, ahogy írtad a nekem szóló választ!
Még mindig úgy gondolom, hogy a sok kép miatt és a negatív válaszok miatt, vannak akik elriadnak inkább, mint hogy kérdezzenek, mert ha nem tetszik a kérdés, simán lehülyézitek! És ha van az a kép feltöltési változat, amit írtál, akkor vajon miért terhelik meg néha az egész oldallal a képeket, amire nem mindenki kíváncsi! Hidd el , hogy van egy pár itteni "kamionos" ismerõs, akinek szintén ez a véleménye, de valakinek már szót kell emelnie ez ügyben! De mivel a házigazda is ezt teszi , ezért nem remélek nagy változást! Elnézést ezért a pár mondatért! Üdv.<#wave>

sure
Nekem ezekkel a beállításokkal van ellenállás kanyarban, motor rázkódás idegesít, kikapcsoltam. 1.4.8-as patch jelentõs elõrelépést hozott FFB terén

Szabi

Szabi
jaja, a legjobb mód a játékhoz 😄

sure
" értelmes beírásokat, segítség kéréseket és segítséget olvasson az ember"

kb. egy kezemen meg tudom számolni, mennyi ilyen volt az utóbbi 3 hónapban (amióta követem a tápigot...)

Kép viszont volt rengeteg, ami szép/vicces/stb. (persze olyan is, ami nem)

Úgy rémlik, kompromisszumos megoldásként javasolva lett a képek spoilerben feltöltése. Nemtom, én szívesebben nézek/görgetek át képeket, mint 28646. alkalommal látni a "mér tûnik el a pótkocsi", vagy a "hogy raklyam fel a krékkelt 1.4.1-re a peccset" , "mér nincs Bibvajbasznád ralyta a magyar meppen" kérdéseket.

sure
AwibMap mod adja hozzá (Other caractteristicas: -4 Flood between Praha and Brno)

+ nehezíti fuvar beparkolást (a depók udvarába midneféle akadályokat telepít)

Nem kompatibilis egyéb térkép modokkal! (konkrétan a TSM mappel biztosan nem)

Szabi
nálam az egyik mód miatt ilyen, ki is van bójázva az út széle jó elõre, hogy figyelmeztessen 😄

Most jártam Prága és Brno között, de nálam nincs árvíz.

jutiput
Sziasztok!
Nem akarok senkit megsérteni, fõleg a házigazdát és társait , de ez a fórum, már kezd hasonlítani egy képcsarnokhoz! Nem lehetne esetleg valahova feltölteni a képeket azoknak a kedves kollégáknak, akik szeretik dicsérni a saját lovukat és jelezni , hogy hol és mikor mennek kávézni stb....stb! Nem mindenkit érdekel ez szerintem és talán egy közös képnézegetõ helyen csemegézhetnek a kép feltölteni vágyók és nézegetõk! Kicsit unalmas, hogy percekig görgetni kell, hogy értelmes beírásokat, segítség kéréseket és segítséget olvasson az ember! Elnézést kérek attól, akinek a lelkébe tapostam, de nem biztos, hogy egyedül vagyok ezzel a dologgal! Üdv.<#integet2>

Megitattam az 560 pacit. vagy is csak 552 mert a többi 8 V alakban van 😛
gigamen
zozyk
Kár hogy gyenge a motor benne,mert nagyon bejön. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

NIBI
Há miket találsz te... 😄
Szabi
Prága és Brno között elég erõsen elkezdet esni az esõ és úgy tûnik a vízelvezetõk nemigazán mûködnek.. 😄

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Szabi

rkrisz99
bocs, hogy ezzel zavarlak titeket itt, de légyszi nézzétek meg, hogy mit írtam az off topikba mert nagyon szeretnék már játszani a játékkal.
elõre is köszi

H KCM-496 Kisalföld Volán Zrt., Sopron

Bocs a dupláért...

Szabi, ha itthon is kiadják dobozosan, akkor remélem a PlayON-nak lesz annyi sütnivalója, hogy ne annyiért adjon egy 13 városos kieget, mint a 69 várost tartalmazó alapjátékot... 😊

Pl. hogy nem eredeti a játék.

Mar volt szo rola, tudom, csak nem kapom a hozzaszolast. Mi okozza hogy menet kozben eltunik a fuvar, a trailer eltunik es annyi, megy tovabb a jatek..Koszonom elore is a segitseget.
"Azt nem hiszem, hogy túlzottan díjazná az SCS. Hiszen akkor mindenkinek "ingyen" meglenne a DLC csomag, õk meg X bevételtõl elesnének. "

A TSM map az eredetibõl indult ki, kissé feljavítva. Éppen azért nem a keleti oldalt fejlesztik a TMS-es srácok, mert tudják azt, hogy azt a SCS majd megcsinálja. Nekik pedig azt majd csak be kell építeniük a saját változatukba. A TSM map nem más, mint az eredeti térkép kibõvített - és most már jócskán feljavított - változata.
Ez a DLC semmit sem ér így magában.
Már csak 8 perc 😊
Ilyen is volt ma 😊
NIBI
Óóóó pedig milyen jó is az mikor van kraft abban a kamionban. 😛
Vannak jó kis tuning MOD-ok, bár extra erõre irányulót keveset találtam. 😊 Meg hát rövid a váltó. 😄

Amúgy miért nincs FFB-em a progiban? Minden be van kapcsolva, fel is van húzva, de csak ütni, meg rázni tud, kanyarban meg semmi ellenállása... 😞 Tipp?
Szabi
a videók elvették egy kicsit az én kedvem is, 3ezer ft-ért tuti nem veszem meg, majd ha lesz jóárasitott verzió akkor esetleg..