52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • itya
    Az stim de én olyat szeretnék mint ami nektek van.
  • maujuri #35549
    Bemész egy szerelőműhelybe, és kiválasztod az alkatrészeket. 31 szinten már minden elérhető.
  • itya
    Sziasztok elértem a 31.szintet de nem tudtam fejleszteni a gépet.Ti hogyan csináltátok?????előre is köszi.
  • AudiQuattro
    Nagyon patent,a festés még picit pixelles.
  • gigamen
    Köszönöm az elismerést, Te sem panaszkodhatsz skinek terén:)
  • vajo
    mutatós gép
  • gigamen

HosszúGabi - kitartasz a Scania-d mellett már pár éve, tiszteletre méltó.
  • akos25
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Misuka963
    Nem azt mondtam.hogy az nem jó de az első a best ;)
  • Foxy0
    a másik kép is az volt mikor vontatam az öreg vassat mert nehézkesen indult el a 49t :)
  • Misuka963
    Az első patent :)
  • Foxy0

• Foxy0

• BhityHD
    Móron:
  • Bazsio
    Akkor megpróbáljuk de ez elég körülményes
    De attól még jobb nem a traktor?

• A31
    üdv mindenki

tud vki vmit arrol hogy a hun map-ban az alvállalkozói fuvar miért fizet kevesebbet mint a gyorsfuvar? ez pont fordítva van ha a gyári mapot használom (a kamiont javittatni kell, tankolni stb :S ) tud valaki erröl vmit?
  • Axtros
    Szerintem nem a kiterjesztést, hanem a méretet kellene ellenőrizned. A program által készített png-k csak azért nagy méretűek, mert nagy a félbontásuk. De ha valaki megvágja, vagy átkonvertálja őket kisebbre, akkor csak néhány száz kb-t fognak nyomni. Bárki feltölthet jpg-et is, több MB méretben. Csak felbontás kérdése az egész, még ha tömörített is maga a formátum. Szóval szerintem ugyan úgy, ahogy az sg motorja teszi, a méretet ellenőrizd, ne a kiterjesztést.

Amúgy tényleg lassú betöltést okoz, ha egy az egyben a játék screenshot-ját teszik ki a webre. De azért az is igaz, hogy ha valaki mobilról olvassa a fórumot, akkor a szöveges tartalom - a lényeg - lejön egyben ami azonnal olvasható, a képek pedig csak utána kezdenek el betöltődni. Ezt tapasztalatból mondom, mert én is sokszor mobilról olvasom a fórumot.
  • fs9pilot
    Igen, jpg formátumban jó ha feltöltöd!
  • gumikacsa
    Üdv!

Megvásárolni melyik kereskedőnél lehet?
  • Bazsio
    Akkor az úgy jó lesz?
  • fs9pilot
    Amit készítesz ETS2-ben képet, azt a DokumentumokEuro Truck Simulator 2screenshot mappába teszi. Ez png formátumú képeket csinál.
    Akár Photoshop-ban, akár Paint-ben megnyitod az adott képet, mentés másként, és formátumnak jpg-t választasz.

• Bazsio
    Akkor mond meg, hogy járjak el?
  • vajo
    Azonban az SCS motorja eléggé nagy, majdnem bmp kategóriájú png képeket készít, amiket ide felpakolnak és enyhén szólva is lassítják a fórumot. Nem mindenki otthonról olvassa, hanem van mobilnet is. Miért kelljen nekem betölteni 40 megát ha tölthetek 20-at is? BMP és PNG képet tartalmazó hsz-eket törölni fogom.
  • Bazsio
    Akkor milyen képformátumot csináljak, vagy hogy?
  • peti178
    Bocs a sok hibáért .
  • peti178
    Én nekem is hasonló volt csak azt írta ez a mód nem kompatibilis a jáékkal és az segített, hogy letöltöttem az innen utána már elfogadta a kódot. Próbáld meg lehet segít neked is.
    http://www.eurotrucksimulator2.com/download.php
  • aurél64
    Sziasztok!

Segtséget szeretnék kérni .Hátha valakinek már volt ilyen gondja. Megvásároltam az ets2-őt és a steamon aktiválnám az ets2-vel nincs is probléma de a going east kódját nem fogadja el. / el elírás kizárva mert hárman is megpróbálták/ Mi lehet a gond? előre is köszi a segítséget
  • Axtros
    És miért pont a png formátummal van gondod? Az egyik legkisebb méretet foglaló formátum, weboldalak esetében éppen ideális. A bmp formátum az, ami nagy méretű és általában tömörítés nélküli. Weboldalakra a png, jpg mehet, bmp nem - általában.
  • hotwheels
  • sure
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudod, rengetegen vannak, akiknek otthon még betárcsázós 56k-s netjük van, meg hát azokra is gondolni kell, akik a 20-30 megás adatforgalmú mobilnetet veszik a csilivili okostelójukhoz, de mégis 0-24-ben neteznének róla. A jpg-ben feltöltésnek megvan pluszban az az előnye is, hogy a tömörítés végett romlik a képminőség, így kevésbé látszik a játék fos élsimítása.
  • Hungarykum
    Nem az a lényeg hogy hova hanem az, hogy milyen formátumban töltöd fel.
  • Bazsio
    Mivel töltöd fel a képeket?
    Vagy, hogy lehet úgy feltölteni, hogy jó legyen?
  • vajo
    Már ezerszer figyelmeztettem mindenkit, hogy mellőzzük a PNG képek feltöltését. Ha a poszt PNG képet fog tartalmazni, szó nélkül törlöm a hsz-t. Lassítják az oldalt, jó lenne ha megjegyeznétek. Köszönöm.
  • Alexzel
    Sziasztok!

Eddig a játékot egérrel vezéreltem, de gondolkozom azon hogy vegyek egy kormányt, de mivel nem tudtam kipróbálni, érdekelne a véleményetek.
    Sajnos igazán jó kormány (pl. Logitech Driving Force GT vagy G27) nekem drága lenne, ezért egy 270 fokban forgatható kormányt kerestem. Amit eddig találtam az a Tracer Steering Wheel GTR, de tesztet nem találtam hozzá. Ismeri esetleg valaki?
    Érdemes 270-es kormánnyal játszani?

Előre is kösz a választ.
  • Misuka963
  • Ördögpalanta62
    Sziasztok

Tudna nekem segíteni valaki abba,hogy honnan tudok letölteni Renault Magnumhoz gps esst.
  • Misuka963
    Megkomolyodtál,és igazad van :)
  • Bazsio
    Én is így voltam pedig az ETS2 előtt sokat nyomtam de velem is ez volt a kamiont megraktam mindennel és nem jöttem rá, hogy az úgy csúf de aztán megláttam a valóéletbe egy túl cicomázott kamiont és akkor kezdtem rá jönni, és persze segítettek a fórumozók is, hogy nem jó ez a stílus.Szerintem.
  • hotwheels
    köszi! :)
  • Misuka963
    Hmmm,Waberer's