52658
-
Axtros #35591 -
#35590 A ki tud legyen szives segítsen,köszönöm!
Skint akarnék egy pótra csinálni,dxtbmp-vel bemountolom a ddst,szerkesztem paintal,save,reload after edit,save.Utána total commanderrel vissza behúzom a ddst és ilyen összevisza festést ad ki:S -
Bazsio #35589 A Scania elején a Topline feliratot te skinezted vagy valakivel fel skineztedett? -
fs9pilot #35588 Ilyen lehet pl.: Promod Vagy a TSM Map.
A Promod-nál nem kell új profilt kezdeni, a TSM mapnál viszont kell. A promods féle térképhez Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország és Észak-Németországi terület van hozzáadva/szerkesztve. Új városok stb. Szerintem megéri, nagyon jó mod, én is használom. :) -
itya #35587 Hello időjárást,évszakot hogyan lehet változtatni?? -
tomcsa4 #35586 Üdv!
Mi a neve annak a modnak, ami plusz országokat rak be a játékba? Ha lehet olyat modjatok, ami jó az 1.7-re és nem kell új profilt létrehozni, továbbá könnyen törölhető a mod (tehát az eredeti állapot visszaállítható).
Már ha létezik ilyet.
Köszönöm! -
itya #35585 Hello vajo 1.8.2.5 verzióval mit tudok csinálni?Tudsz ajálani valamit?
-
vajo #35584 gondolom festette :D -
itya #35583 Hello ezt hogyan csináltad???Én is akarok egy ilyet
-
itya #35582 sziasztok letöltöttem az 1.8.2.5 verziót melyik a legg jobb -
retoucher #35581 Van itt olyan aki szintén ilyen cuki mamuszba nyomja a játékot, mint ez az illető?!
Oh my god! Are you serious?
-
#35580 Szép jó estét szép gépek/képek mindenkitől :)).
Olasz-Angol
-
Axtros #35579 Flotta.
-
Bazsio #35578 De nálunk vagy szerepjáték vagy Fps pl Battlefield 4, 3-ak. -
#35577 Nekem jövőre érettségi és én ugye még ETS 1-et nyomom és nem szólnak meg érte.Kicsit unalmas már ez a CoD meg Counter-Strike mánia meg az ilyen fajta hülye játékok,na de off vége,mert vajo bátyánk megharagszik :D -
Bazsio #35576 Nem tudom mit célzott meg az SCS de pl az én iskolámban 450-500 gyerekből ÉN,.....ÉN kamionozok ezen a játékon pedig az iskolában én vagyok legnagyobb korosztály 14.Még van 3 gyerek de az csak akar kamionozni de még az automataváltóval sem tud ki menni a hágón 10 t szénnel, a másik pedig a városba 160-nal az nem ismeri a féket a harmadik ment 8.000 km-t és megunta .Nem tudom de elég rosszul célozgattak.A felsőb iskolákba pedig megkérdezik mit játszol és megmondod, hogy ETS2 vagy ETS abba a helybe ott hagynak addig nem nagyon tárgyalnak amíg nem térsz át pl COD-ra. -
#35575 Így van,egy jól összerakott map egy fssza kis szerelvény prá apróbb kiegészítő és minden szép és jó :) -
Robin22 #35574 Ez így van. Játék az nagyon jó. 3 - 4 - 5 kiegészítő szükséges hozzá, hogy mégjobb legyen. De ennyi.
-
#35573 Abban igazad van,az a túlzott tuning mod inkább a 14-15 éves vagy attól lejjebbi korosztálynak szólnak,ehelyett nagyobb hangsúlyt fektethettek volna a fizika és a többi reális dolgok fejlesztésére is,ennek ellenére egész jó játék akkor is :) -
Robin22 #35572 Természetesen én csak az ilyen - olyan tuningos hülyeség fejlesztésekre gondoltam. -
#35571 Szerintem nem fejlesztenek hülyeségeket,elég korrekt dolgok vannak a játékhoz,ha ilyen részletességgel csinálnák a játékot akkor 15 év alatt sem adnák ki :)
Az ilyen "élethű" dolgok majd a valódi kamionos életben lesz megoldva :D
Kicsi csapat az SCS de nagyon profik ;) -
Robin22 #35570 Sok hülyeséget tudnak fejleszteni, de ami tényleg élmény, és fontos dolog lenne, azt nem. Minek.....
Olyan mód van, hogy az esőcsepp marad még, és a sebességtől függően halad a szélvédőn, illetve kétoldalt. 1 óráig nem marad, de pár másodpercig igen. -
#35569 Egyszerű de nagyszerű
punky: Szokásos haver
Hozz Magnumról meg Premiumról képet :) -
Bazsio #35568 Még az is jó volna ha amikor esett az eső akkor ne rögtön tünjön el hanem pl. 1 óra alatt.
-
#35567 Nem volna rossz ötlet :) -
Hungarykum #35566 Nincs és Nincs -
Robin22 #35565 Szélvédőmosó folyadék mód nincs? Esetlegesen egy kis időszakos piszkos szélvédő hozzá? Ezt nagyon hiányolom a játékból.... -
zorba3333 #35564 Igen, van rá lehetőség, hogy módosítsd az üzemanyagok árát.
Mivel nem írtad, hogy melyik frissítéssel játszol, így több variációt is ajánlok.
Amennyiben legalább 1.7.x verzióval játszol, akkor érdemes kipróbálnod a Projekt Realism kiegészítőt.
Ebben integrálva van egy automata üzemanyagár updater, ami egy internetes adatbázis alapján frissíti az aktuális üzemanyag árakat.
Ez a mód NEM CSAK az üzemanyagok árát módosítja, hanem rengeteg hasznos (már aki igényli) kiegészítőt is tartalmaz, ezért csak akkor telepítsd, ha azokra is szükséged van.
A módot itt éred el, illetve itt találsz róla információkat, valamint ha netán problémád akadna, akkor a fórumban vélhetőleg a válaszokat is megtalálod.
Project Realism (2013.10.25)
1.4.1 - 1.4.12 frissítésekhez itt van egy fix üzemanyag ár módosítás.
A kiegészítő 2013. 07.10.-ei árfolyamot jeleníti meg a játékban.
Diesel Price (V1.4.1)
1.3.5 - 1.4.1 frissítésig ez a mód lehet a segítségedre:
Diesel price mod (2013.02)
- 1.3.5 frissítésig ez a mód kell neked
Diesel Price (2012.11)
Fontos!
Egyszerre csak 1 üzemanyagár módosítást tegyél a játékba. Amennyiben használsz olyan módot / módokat, amelyek tartalmaznak valamilyen üzemanyagárra vonatkozó módosítást, akkor azt érdemes ideiglenesen kikapcsolni, mert könnyen összeakadhatnak.
A DLC-vel való kompatibilitásról nem tudok információt adni, mert nem használom ezt a kiegészítőt.
#35563 (dutchvictor)
Nézd meg, hogy mit ír a log file!
Abban megtalálod a hiba okát, mert a játék az összes rendellenes beolvasást, fagyást rögzíti, így segítve a hibakeresést, illetve a "megoldást". -
#35563 Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, hogy miért lehet, hogy akárhányszor a kamionvásárlásnál a menüben a Mercedes-Benz-re kattintva kifagy a játék? Nincs semmilyen mod berakva ami a márkához kapcsolódik, egyedül az MP4-van betéve, de ez szerintem nem lehet gond. ha valakinek volna valami meglátása, ötlete szívesen veszem! Köszönöm! -
-
Robin22 #35561 Hy. Igen, az üzemanyagelőállító Cégeknél, és azok Vezetőivel beszélhetsz erről. Szólj a nevünkben is, kérlek.
Ahogyan a valóságban sem tudsz rajta változtatni, a játékban sem. De Régiónként van változás, pontosan ugyan úgy, ahogyan a valóságban is. Ahol olcsóbb, a játékban is az lesz...
De nem tudnék meglepődni azon sem, ha valaki már talált volna erre valami "mod" megoldást, hogy lehessen rajta változtatni, illetve ingyen legyen az. De ez szerintem teljesen elveszi a játékélményt. Legalább ennyi költségünk legyen, hogy vegyünk üzemanyagot. -
Áki18 #35560 Sziasztok!
Tudom valahol változtatni az üzemanyagok árait? -
Robin22 #35559 -
#35558 Itt erre nem kapsz választ,itt mindenki megvette és azt nem kell crackelni.. -
Robin22 #35557 Hello. Várjátok a ATS kiadását? Esetlegesen történt valami változás, vagy minden maradt a régiben, és 29. megjelenik? Tudtok erről bármilyen információt?
Online vásárlásra nem nagyon van még lehetőség. Ez elég érdekes. Emiatt is következtettem ki azt, hogy késni fog... De remélem tévedek, mert várom nagyon.
Minden jót. -
#35556 -
#35554 Lengyel utak nagyon szépek. -
#35553 Én használom, nekem tetszik. -
itya #35552 Oké köszi.A GO EAST ről mi a véleményed?????????????
-
#35551 Szóval skint meg egyéb cuccokat akarsz rátenni. Letöltöd, SCS kiterjesztésű fájl lesz. Bemásolod a dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába, Elindítod a játékot, majd a logok után a bejelentkezésnél " szerkesztos" és jobb oldalon látni fogod a bemásolt modokat. Kipipálod amelyik kell, majd alkalmaz. utána mehet a game és elérhető lesz a cucc.