Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a DLC és a TSM 4x tud-e vagy a jövõben tudni fog-e együtt menni?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
"Nulla tenaci invia est via"
Vettem egy garázst Budapesten, hogy tudjak magyar rendszámos kamionokat vezetni. Viszont ha áthelyezem a kamionomat oda, akkor már nem az én sofõröm van benne (hanem senki). Ha meg rányomok hogy "vezetés", akkor meg az alap garázsomhoz (Kassel) dob a kiválasztott kamionnal, és kasseli rendszámmal. A karaktert nem lehet valahogy átköltöztetni, hogy ne a kasseli legelsõ garázst vegye alapnak?
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
(11körül írta hogy még nem érkeztek meg a kulcsok a kiadótól, de dél körül kiküldik õket, 11:38kor jött a mél hogy van már kulcs, 1,693 HUF-ot fizettem érte, a többit korábbi ajándékokból fizették õk 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
szerintem a játék inditáskor úgyis kérni fogja a kulcsot, tehát nem kell majd hozzá steam, de mint már írtam jónéhányszor.. beregisztrálhatod a bolti játékod is steam-re.. 😄
greenmangaming-es az steam-es például
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A 4x2, 6x2, 6x4 stb.-t pedig tengelyképletnek vagy ritkábban kerékképletnek szokás mondani.
Az a "nagy doboz, vagy nagy valami" a SCHMITZ pótkocsikon pedig raklaptartó, Krone-okon pedig olyan nincs, azokon aláfutás gátlók vannak.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nemrég kezdtem el a játékot,de mostanában egyre gyakrabban azt csinálja,hogy ha a vállalkozásommal vállalok fuvart,és elindulok vele,valamennyi km után eltünik az utánfutó.
Ha gyors fuvart vállalok,akkor is enged valamennyit menni,és utána visszadob az én saját kamionomba.Mitõl lehet ez?
<ERROR> Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.
Valamelyik mod-ra gyanakszom, de lehet más a probléma. Ötlete van valakinek?
A játék eredeti, korábban is volt ilyen gondom, nem az új patch miatt van.
ha még nem regiztél be GMG-re akkor kérlek itt regizz be és utána vedd meg <#vigyor3>#vigyor3>

Amúgy új betöltõképek is vannak.

Frissítés után úgyis kibontom a játékot és megnézem mik változtak a fájlokban.
Amúgy én megcsináltam a forgalomba mindegyik alvázfajtával mindegyik kamiont (amelyiknél lehet, azt aláfutásgátlóval)