Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship> Ilyen az igazi jó Magyar
Köszönöm a válaszokat, ebben az esetben elõfordulhat, hogy várok még egy kicsit a megvételével.
Szerintem ez a DLC teljes egészében bele fog kerülni a TMS map-be.
Szabi
valószínûleg lesz majd olyan verzió

"Nulla tenaci invia est via"

Helló mindenkinek.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a DLC és a TSM 4x tud-e vagy a jövõben tudni fog-e együtt menni?

Válaszotokat elõre is köszönöm.
Szabi
szenvedtem vele egy darabig én is, majd töröltem a karakterem és ujjat kezdtem 😄D

Na fain, már csak 1 gondom van.
Vettem egy garázst Budapesten, hogy tudjak magyar rendszámos kamionokat vezetni. Viszont ha áthelyezem a kamionomat oda, akkor már nem az én sofõröm van benne (hanem senki). Ha meg rányomok hogy "vezetés", akkor meg az alap garázsomhoz (Kassel) dob a kiválasztott kamionnal, és kasseli rendszámmal. A karaktert nem lehet valahogy átköltöztetni, hogy ne a kasseli legelsõ garázst vegye alapnak?

Ha minden igaz legkésõbb kedden nekem is megjön a DLC galaxistól.<#vigyor>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Szabi
awib mapot érdemes kikapcsolni 😄D

Szabi
én most kaptam meg a kulcsom, 31,3 mega a dlc... loál <#zavart1>

(11körül írta hogy még nem érkeztek meg a kulcsok a kiadótól, de dél körül kiküldik õket, 11:38kor jött a mél hogy van már kulcs, 1,693 HUF-ot fizettem érte, a többit korábbi ajándékokból fizették õk 😊

Nekem már régóta megvan, mert JohnBart-nak köszönhetõen bekerültem én is a beta teszterek közé, szóval én már 2-3 hete tolom rajta, csak nem rakosgatok mostanság sok képet. Mondhatni el lustultam 😄 Ugyanakkor akik cdgalaxisról megrendelték még 18.-a elõtt, azoknak ma délelõttre kiszállították, szóval õk már tolhatják. Vagy megveszed a honlapról 2800 forintért. galaxisról ha hozatod akkor 3490, szóval honlap egyszerûbb. De én a dobozost részesítem elõnyben. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Beregisztráltam steamre az eredetit is, viszont akkor most le kéne töltetnem a steamre megint, pedig már fel van telepítve. :S

Felénk a "motoros" pedig nyergesvontató. A traktor az az, ami a szántóföldön húzza az ekét. 😄

sovatalevi
Erdélyben akkor is utánfutó marad 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szabi
még én se kaptam semmit, de írtam nekik hogy mikor kapjuk meg a kódokat.. remélhetõleg délig jön rá valami válasz 😄

szerintem a játék inditáskor úgyis kérni fogja a kulcsot, tehát nem kell majd hozzá steam, de mint már írtam jónéhányszor.. beregisztrálhatod a bolti játékod is steam-re.. 😄

Na remek... Én is megvettem greenmangaming-on a játékot, és a megjelenés óta megjelent "download" gomb egy olyan oldalra visz, ahol elmagyarázzák, hogy hogy tudom steammel letölteni a DLC-t... Ami azért gond, mert egyrészt nem kaptam tõlük semmilyen serialt, másrészt meg az alapjátékom se steames...

TaRka0107
Aha értem 😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szabi
volt pár beválható bónuszom régebbrõl GMG-n 😊

TaRka0107
5 euró?? Az jó ár!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szabi
én GMG-rõl vettem meg reggel 5euróért, még nem érkezett meg a kód.. biztos alszanak még az ügyintézõk.. 😄

Greenmangaming-es az CSAK steam-es vagy steam nélkül is használható? Valahogy úgy szeretném megoldani, mint ahogyan a dobozos verzióval sikerült. Lehet telepíteni simán cd-rõl (kieg esetén egy fájlból, ami letölthetõ/frissíthetõ valahonnan), de steamen is be van regisztrálva a kulcs, így onnét is fel tudom tenni. 😊 Lehetséges ez valahogyan?
Tikal
miért ne?

greenmangaming-es az steam-es például

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Honnét szerezted be? Steamrõl véve gondolom nem mûködik a dobozos verzióval, illetve a nem steamrõl letöltött kieg nem regisztrálható steamen, vagy rosszul gondolom?
És kint van! 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

maujuri
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani hogy ha veszek egy kamiont, és Budapesti telephelyre szállíttatom, hogy tudom megoldani hogy magyar rendszáma legyen?

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Tikal
Nekem is ez a legnagyobb problemam a játékkal... Fantáziátlan a terkep, nincs benne elet, es most nem az emberekre gondolok...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De jó lenne - ha már nagy kamionosoknak tartjátok magatokat - akkor legalább a legalapvetõbb szakmai zsargont elsajátítanátok. A pótkocsi - vagy félpótkocsi, esetleg trailer - az nem "utánfutó", a "motoros" pedig traktor, gépes, esetleg vontató.
A 4x2, 6x2, 6x4 stb.-t pedig tengelyképletnek vagy ritkábban kerékképletnek szokás mondani.
Az a "nagy doboz, vagy nagy valami" a SCHMITZ pótkocsikon pedig raklaptartó, Krone-okon pedig olyan nincs, azokon aláfutás gátlók vannak.
Skypack
Steam-re is felkerült a DLC 9,99EUR

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Azért remélem, hogy a DLC használatához nem kell majd új játékot kezdeni... :S

sovatalevi
Igenis mester!

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

gordon 24
Meg kell venni a játékot avagy off topikban megkérdezni ugyan ezt...

Downhill!!

sovatalevi
Sziasztok.A kérdésem a követketõ..:
Nemrég kezdtem el a játékot,de mostanában egyre gyakrabban azt csinálja,hogy ha a vállalkozásommal vállalok fuvart,és elindulok vele,valamennyi km után eltünik az utánfutó.
Ha gyors fuvart vállalok,akkor is enged valamennyit menni,és utána visszadob az én saját kamionomba.Mitõl lehet ez?

Sziasztok! Nálam mostanában (meg régebben is) elég gyakran crash-el a játék. A game.log fájlban rengetegszer az alábbi sor szerepel.

<ERROR> Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.

Valamelyik mod-ra gyanakszom, de lehet más a probléma. Ötlete van valakinek?

A játék eredeti, korábban is volt ilyen gondom, nem az új patch miatt van.

Szabi
elméletileg nem kell steam, viszont a dobozost is beírhatod steambe és ott szépen lehet választani hogy mikor-milyen verziószámmal akarsz játszani 😊

ha még nem regiztél be GMG-re akkor kérlek itt regizz be és utána vedd meg <#vigyor3>

Szabi, a greenmangaming-es honlapon ha megveszem a DLC-t, akkor le is tudom tölteni onnan, vagy steames játék kell hozzá? Csak mert nekem dobozosan van meg az ETS2, nem steamben.

Szép estét! 😊
Per pillanat eddig csak ezt a típust. De csak a Hi-Way -bõl.
6x2-est is láttál vagy csak 6x4 van?
Amúgy új betöltõképek is vannak.

A kép, most készült ingame nem fake:
Nem szükséges.
Frissítés után úgyis kibontom a játékot és megnézem mik változtak a fájlokban.

akos25
[/url][/img]

Iveco Hi-Way volt az amit a gép vezetett. Ha látok még 1et akk print screenelem és feltöltöm. (Köln - Szczecin útvonalon)
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Mód nélkül láttál olyat benne?
Amúgy én megcsináltam a forgalomba mindegyik alvázfajtával mindegyik kamiont (amelyiknél lehet, azt aláfutásgátlóval)

Még 1 dolog az 1.5.2-es javítással kapcsolatban, hogy volt szerencsém végre olyan kamionokkal találkozni, amik 6x4-es alvázzal voltak ellátva. <#vigyor2>
DLC megrendelve. Hétfõn felavatás.

eddigi legjobb ötlet ezek a kis "munkás" kocsik 😄

Ördögpalanta62
Egy kép a 1.5.2 javításból

*bocsi javítanám az Ivecot, az Hi-Way 😊 sry 😊
kutizsolt
hello
valaki egy mukodo mercedes axor-t tudna linkelni, vagy egy volvo fh 13 mat ?

V-Power Shell