52658
-
#35508 :) -
#35507 Ügyes ! :-) -
#35506 -
Rollerboy94 #35504 Hello mindenki hoztam pár képet, úton Kiel-be
ritka pillanatok egyike hogy 97-el lehet haladni ilyen úton (persze a hirtelen fékezés a semmiért most is meg volt)
-
tomi0113 #35503 [center]
-
#35502 Sexy :D
AudiQuattro: Ízléses :) -
Bazsio #35501 Ha csinálnál egy olyan hozzáillő potót hasonló festésüt akkor még jobb volna. -
#35500 Ez aztán a hozzáállás! -
#35499 Szép festés -
huszattila #35498 Üdv én uj vagyok a játékban tegnap kezdtem csináltam egy pár fuvart és most mikor elvállalom neki állok játszani de egy kis idö után gondol egyett és vissza dob a menüben ez mitöl lehet ??? -
#35497 Sziasztok
Egy olyan kérésel fordulnék a társasákhoz hogy lenne-e valaki aki csinálna nekem egy skin packot?
(tudom úgyse válaszol senki és nem csinálja meg de azért egy próbát megért) -
hencsei #35496 Hello tuc modokat csinálni? -
vajo #35495 köszi -
#35494 Nagyon szép!
A 2. kép a legtutibb! -
vajo #35493
-
-
#35491 Értem köszi, ki fogom próbálni. -
vajo #35490
-
Rollerboy94 #35489 Csak most vettem észre modolt a belső szóval lehet hogy azért van ott de ötletek
-
#35488 Úgy legyen ;) -
retoucher #35487 Aki tud GTS-be konvertálni zmod2-vel vagyis tudja mit hol kell beállítani, akkor az tud ETS2-be is bizonyos dolgok figyelembevételével. Időigényes, de megoldható!
Tehát aki szeretne egy próbát tenni, annak ajánlom figyelmébe ezt a bejegyzésem!
Sok sikert mindenkinek!
Talán beindul így a magyar moddingolás...
-
#35486 Azért mert ki kell mindent választani.
Úgy Kell kezdeni, hogy kiválasztod a globetrottert Xl kasztnit, majd mész a motorokhoz, megveszed a nagy motort, majd mész a rácsokhoz ráteszed a rácsot, stb stb..
Ha van bent másik mod pl Wbererses új volvó mod az üti és kifagy illetve nem jelenik meg. Tehát úgy kéne, hogy csak ez a volvo mod legyen bent. Ha van skined ebbe tedd be a paint jobba, és menni fog.
Ezen is rajta van a tunning mod, nagy motor, és fekete a rács. Én úgy ezt használom..
-
#35485 Ajánlom figyelmedbe ezt a topikot,de sajnos még az ETS2-höz való tudás még egy kicsit "hiányos" :)
-
ekepista #35484 hát meg próbálkoznék vele igenn -
#35483 Ejjj komám először egy kicsit helyesebben írd le ezeket a szép magyar szavakat :)
Másodszor ZModellerrel kamionokat és egyéb dolgokat lehet szerkeszteni,modellezni,de ha te mint kezdő bele akarsz vágni ebbe akkor kis túlzással "vért fogsz izzadni" :) -
ekepista #35482 sziasztok eltudnátok nekem mondani hogy a zmodeler progival mit lehet csinálnieg az ets 3betudnátok nekem segíteni hohy tudok kamiont veni van skipém is ha ott jobban eltudnátok magyarázni adolgokat -
Ricsike9214 #35481 Beraktam egy scania buszt a játékba minden ok csak kb 10 percenként kidob a játék? Mit lehetne tenni??? Köszi
-
Gabi: Szokásos -
Axtros #35479 Jók ezek az új tandemok, kicsit lomhábban, meg jobban elhagyják a végüket, mint a nyerges, de színesebb a világ velük. -
#35478 -
#35477 Előraktam holnapra :)):
-
#35476 Megnéztem de eltűnt a hűtőrács, illetve valamelyik rész az alvázhoz került, tehát kicsit összekavarta a dolgokat. :)
Más: Kövi frissítés érkezéséről nincs hír amúgy? -
#35475 Köszi. Igen csak billencs :)) -
Bazsio #35474 Jó az géped.Mindig billencs póttal mész? -
#35473 Szép gépek/képek
Telepen telik a hétvége :)) :
-
#35472 -
retoucher #35471 Buszos életképek...
-
Mandoki72 #35470 Javítás (a 23 éve a parlamentbe ülő -öknek). -
Mandoki72 #35469 Sajnálom. Mostanában sűrűn váltottam munkahelyet én is, de akivel beszéltem
mindenki azt mondta hogy ha jó helyet talált azt egy idő után mindg elcseszik.
Innen küldöm azoknak akik tönkreteszik a normális munkahelyeket,
meg azoknak akik a parlamentbe csücsülnek zsíros pénzekért és hírdetik a változást
átverve a kisembereket,miközben tudják,hogy mindig csak egy szűk réteg jár jól.
Ezeket. az utóbbi kettőt
csak gumilövedékkel. -
CsiziTrucker #35468 Nem volt rossz, szerettem ott melózni! 2007-be kezdtem ott, aztán az úgynevezett válság idején kevés volt a fuvar, és ezért sokat kellet kint állni és várni, aztán azért hagytam ott!