52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • hotwheels
    :)
  • V43 1105
    Ügyes ! :-)
  • hotwheels
  • Rollerboy94
    Hello mindenki hoztam pár képet, úton Kiel-be

ritka pillanatok egyike hogy 97-el lehet haladni ilyen úton (persze a hirtelen fékezés a semmiért most is meg volt)
  • tomi0113
    [center]
  • Misuka963
    Sexy :D

AudiQuattro: Ízléses :)
  • Bazsio
    Ha csinálnál egy olyan hozzáillő potót hasonló festésüt akkor még jobb volna.
  • otisz111
    Ez aztán a hozzáállás!
  • zorrobomber
    Szép festés
  • huszattila
    Üdv én uj vagyok a játékban tegnap kezdtem csináltam egy pár fuvart és most mikor elvállalom neki állok játszani de egy kis idö után gondol egyett és vissza dob a menüben ez mitöl lehet ???
  • Foxy0
    Sziasztok
    Egy olyan kérésel fordulnék a társasákhoz hogy lenne-e valaki aki csinálna nekem egy skin packot?

(tudom úgyse válaszol senki és nem csinálja meg de azért egy próbát megért)
  • hencsei
    Hello tuc modokat csinálni?
  • vajo
    köszi
  • norbee46
    Nagyon szép!
    A 2. kép a legtutibb!
  • vajo

• AudiQuattro

• Norby646
    Értem köszi, ki fogom próbálni.
  • vajo

• Rollerboy94
    Csak most vettem észre modolt a belső szóval lehet hogy azért van ott de ötletek

• Misuka963
    Úgy legyen ;)
  • retoucher
    Aki tud GTS-be konvertálni zmod2-vel vagyis tudja mit hol kell beállítani, akkor az tud ETS2-be is bizonyos dolgok figyelembevételével. Időigényes, de megoldható!

Tehát aki szeretne egy próbát tenni, annak ajánlom figyelmébe ezt a bejegyzésem!

Sok sikert mindenkinek!

Talán beindul így a magyar moddingolás...

• gordon 24
    Azért mert ki kell mindent választani.

Úgy Kell kezdeni, hogy kiválasztod a globetrottert Xl kasztnit, majd mész a motorokhoz, megveszed a nagy motort, majd mész a rácsokhoz ráteszed a rácsot, stb stb..

Ha van bent másik mod pl Wbererses új volvó mod az üti és kifagy illetve nem jelenik meg. Tehát úgy kéne, hogy csak ez a volvo mod legyen bent. Ha van skined ebbe tedd be a paint jobba, és menni fog.

Ezen is rajta van a tunning mod, nagy motor, és fekete a rács. Én úgy ezt használom..

• Misuka963
    Ajánlom figyelmedbe ezt a topikot,de sajnos még az ETS2-höz való tudás még egy kicsit "hiányos" :)

• ekepista
    hát meg próbálkoznék vele igenn
  • Misuka963
    Ejjj komám először egy kicsit helyesebben írd le ezeket a szép magyar szavakat :)

Másodszor ZModellerrel kamionokat és egyéb dolgokat lehet szerkeszteni,modellezni,de ha te mint kezdő bele akarsz vágni ebbe akkor kis túlzással "vért fogsz izzadni" :)
  • ekepista
    sziasztok eltudnátok nekem mondani hogy a zmodeler progival mit lehet csinálnieg az ets 3betudnátok nekem segíteni hohy tudok kamiont veni van skipém is ha ott jobban eltudnátok magyarázni adolgokat
  • Ricsike9214
    Beraktam egy scania buszt a játékba minden ok csak kb 10 percenként kidob a játék? Mit lehetne tenni??? Köszi
  • Misuka963

Gabi: Szokásos
  • Axtros
    Jók ezek az új tandemok, kicsit lomhábban, meg jobban elhagyják a végüket, mint a nyerges, de színesebb a világ velük.
  • hotwheels
  • HosszúGábor
    Előraktam holnapra :)):
  • Norby646
    Megnéztem de eltűnt a hűtőrács, illetve valamelyik rész az alvázhoz került, tehát kicsit összekavarta a dolgokat. :)

Más: Kövi frissítés érkezéséről nincs hír amúgy?
  • HosszúGábor
    Köszi. Igen csak billencs :))
  • Bazsio
    Jó az géped.Mindig billencs póttal mész?
  • HosszúGábor
    Szép gépek/képek

Telepen telik a hétvége :)) :
  • VERESS 96
  • retoucher
    Buszos életképek...

• Mandoki72
    Javítás (a 23 éve a parlamentbe ülő -öknek).
  • Mandoki72
    Sajnálom. Mostanában sűrűn váltottam munkahelyet én is, de akivel beszéltem
    mindenki azt mondta hogy ha jó helyet talált azt egy idő után mindg elcseszik.
    Innen küldöm azoknak akik tönkreteszik a normális munkahelyeket,
    meg azoknak akik a parlamentbe csücsülnek zsíros pénzekért és hírdetik a változást
    átverve a kisembereket,miközben tudják,hogy mindig csak egy szűk réteg jár jól.
    Ezeket. az utóbbi kettőt
    csak gumilövedékkel.
  • CsiziTrucker
    Nem volt rossz, szerettem ott melózni! 2007-be kezdtem ott, aztán az úgynevezett válság idején kevés volt a fuvar, és ezért sokat kellet kint állni és várni, aztán azért hagytam ott!