Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Mondjuk arról most vitatkozhatnánk, hogy ha - esetleg - eltûnnének a színrõl, akkor más nem venne-e át a helyüket, akik esetleg más perspektívából, más üzleti modellel és technikai felépítéssel talán jobbat alkotnának. Mert azért lássuk be, önmagában ez a program sem több egy egyszerû autószimulátornál, ahol azért már nem egy ördöngösség megvalósítani olyan triviális modulokat, mint például multiplayer legalább LAN-ban. Ez egy mai programtól elvárható. Ha pedig azt nézzük, hogy a játék már majdnem egy éve a piacon van, és ma már tudjuk, hogy ez idõ alatt mennyi és milyen javítások / kiegészítõk jelentek meg hozzá, akkor feltehetjük a kérdést, hogy esetleg nem-e jártak volna jobban a fejlesztõk, ha mindezeket félretéve most egy olyan DLC-t adtak volna ki, amelyben benne lenne - mondjuk a multiplayer mód, amitl amúgy is sokan szeretnék. Szerintem pénzügyileg is jobban jártak volna vele, egy év pedig bõven elég lett volna ennek kidolgozására és megvalósítására. Azért a módért talán még többet is el lehetett volna kérni, és hidd el, ismerve a játékosok kívánságait és a rajongó tábor nagyságát, azt a magasabb összeget is megadták volna érte, mindenféle ellenségeskedés nélkül.

Én megértem, hogy eddig az eladott alapjátékból éltek a fejlesztõk, de amikor látják, hogy a modderek milyen minõségi és mennyiségi kiegészítõket készítettek eddig a játékhoz - ráadásul ingyen - akkor õk ne kérjenek pénzt egy olyan DLC-ért, amely gyakorlatilag semmi pluszt nem ad a programhoz.
Ha majd olyan DLC-t tesznek le az asztalra, amely legalább megközelíti a TSM map felépítését, és esetleg további tartalmakat építenek be a kiadásba (például esetünkben újabb típusokat), akkor kérjenek érte - akár többet is - pénzt.
Ez a Going East DLC nem ér meg még 3000 HUF-ot sem. Ennyi tartalmat más fejlesztõk / kiadók ingyenesen bocsájtják ki, és sokszor nem is DLC formájában, hanem egyszerû patch-ként.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én a megjelenés napján vettem meg a játékot ami 6.000Ft volt! Én ezzel támogattam is õket!
Én csak azt mondom,hogy ez a pár darab 3 utcás város nem éri meg azt a pénzt amit elkérnek érte,plána,hogy vannak ennél hangulatosabb mapok is!
Ha a multiplayert fejlesztenék ki (ami 2013 szerintem eléggé megoldható) akkor én lennék az elsõ aki támogatnám õket!
Azt, hogy a TSM mapba bele fognak kerülni az utak nem warezként írtam pusztán tényként! Hiszen a DLC-vel gondolom nem mûködik a map és kiszedni se fogják õket,hogy aki megvette ne használhassa,így elég valószinû,hogy benne lessz.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Csak az mp3 nem akar menni. Átkonvertálom .ogg-be és hátha jó lesz.
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem 1db-ot sem akar.
Konzolba azt írja, hogy nem tudja betölteni.
Leszedtem a DLC-t és azt kell hogy mondjam hogy megéri az árát! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Csak 30 MB a mérete legalábbis nekem ennyi volt.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Nekem automata visszaugrik és kb a felét tudom megnézni.
Másnak is ez a helyzet?
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Azzal viszont 1et értek, hogy ~3000 Ft-ért adhattak volna még vmi kis extra plusz dolgot. (mint pl más játékoknál pl bf3 unique dögcédula, extra fegyók stb.)
Ami viszont hiányzik a játékból (legalábbis nekem), igaz csak egy kisebb grafikai fícsõr az az, hogy a repülõgépek kondenz csíkjai lehetnének az égen + maguk a repülõk is, nem csak azt láthatnánk, hogy le-, meg felszállnak. Ha már ezt tudja a grafikus motor, akk sztem az már nem akasztaná ki. <#vigyor2>#vigyor2>
Isten nem bottal, hanem VMware.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
akkor vegyél yachtot aztán hajózz ki 😄
És mellékesen írom, hogy WAREZ TILOS! Link, crack, kulcs kéregetõket azonnal kihajítom a topikból. Off topikba mehetnek a fekete üzletek!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
egyébként már összejött annyi credit hogy vehetek egy yachtot is belõle <#idiota>#idiota>
az lett volna a korrekt, ha leírod, hogy neked az a jó, hogy azon a linken regisztrálnak, anélkül meg egy féreg húzás
GMG reg referral nélkül
(ennél nagyobb már nem várható)
így ezzel a kuponkóddal csak ~2200ft a DLC 😊
itt lehet beregizni GMG-re, utána itt jobbra a zöld Pre-purchase, majd fentebb a zöld Checkout, zöld Checkout megint, majd bemásolni ezt a kódot GMG25-J4B0D-FLH8M és máris megspóroltátok a tok és a szállítás árát 😄
Érdeklõdnék afelõl,hogy ebben a DLC-ben csak az x db új város kapott helyet?
Tehát pl: az Új Volvo kamion ami 4-5 hónapja kint van az SCS fórumán nem?
Mert ha tényleg csak errõl a pár db jellemtelen városról beszélünk akkor semmire nem jó az egész. A TSM map "kicsit "többet nyújt. Pláne,hogy gondolom az új verzióba integrálásra kerül a DLC-ben látott map rész is, nem mintha nélküle nem tudnánk élni.