52658
-
CsiziTrucker #35631 Hali! Töltsd le a DXTBMP nevű programot, és ezzel nyisd meg a dds fájlt! Párosítsd a photo shoppal!
-
ez van -
#35629 Sziasztok
Video alapján probálok egy kamiont festegetni viszont nekem a photoshop nem nyitja meg a dds-t ilyenkor mivan? -
#35628 #35563 Valaki tudna ez ügyben segíteni? Hálás lennék! -
martin bátyó #35627 Hali
Segítséget kérek!
Amikor beteszem ezt a kamiont: http://ets2.lt/en/man-tga-standalone/ a játékba akkor kifagy!
Már megpróbáltam mindent 1.8.2.5 patch van fent kivettem belőle az összes módot hátha valamelyikkel összeakadt de nem működik
Segítségeteket előre is köszönöm -
#35626 :) -
kisfüsi #35625 Jó estét! Indulás Mannheimbe :) -
vasi Zoli #35624 Sziasztok!
Ismételten segítségetekre lenne szükségem.
Letöltöttem ezt a modot:LIGHTBOX
Sajnos minimális számítógép ismerettel nem sikerül a skinezés. PicPick programmal próbáltam de sajnos nem sikerül :(
Még az átfestés ok de tovább megállt a tudomány :(
Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm!
-
#35623 -
xaxoimi #35622 Szép estét!
Nagyon régen raktam már képet, de itt semmi sem változott, ugyanúgy jó a légkör meg minden. Tehát egy kép: Kozák-Trans:
(Remélem jó lesz a kép)
Szép gépeitek vannak! (még mindig) -
Bazsio #35621 Jóóó a Daf, Volvo-d nincs?
-
#35620 -
#35619 -
Bazsio #35618 Te most jöttél a középkorból vagy mi van, én már 7-évesen simán felraktam akármilyen játékot .
Ha hivatalosan játszol akkor amit leszedtél arra rákattintasz és tudod előjön egy ablak és ott megnyomod alól a lehetőséget utána figyelj...figyelj egy pár kattintással FELRAKJA a FRISSITÉST érted na.
A játék fogja használni.
Húúúú.
-
BhityHD #35617 Elindítod amit letöltöttél és utána megy is. Ilyen egyszerű. -
itya #35616 Be másoltam a ets mappába de ott valami atómatikus bigyót ki kell kapcsolni de ez angolul van.Le irnátok nekem hogyan kel jol be aktiválni?
-
Debilon #35615 feltelepíted és használni fogja a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#35614 mit akarsz benne használni? tedd fel érthetően a kérdést -
itya #35613 csütörtökön töltöttem le a 1.8.2.5 azt hogy tudom a játékba használni???????????????
-
CsiziTrucker #35612 Rendben! Igaz! Köszi! -
Bazsio #35611 Jó a kamionod de ha még töltesz fel akkor egy hozzászólásba töltsd fel az egészet.Nem akarok kötekedni de úgy jobb. -
#35610 Letöltés után duplaklikk? -
itya #35609 Segitég kelene hogyan tudom a patch telepiteni??????????Előre is köszi -
CsiziTrucker #35608 Kassel:)
-
CsiziTrucker #35607 -
CsiziTrucker #35606 -
CsiziTrucker #35605 -
CsiziTrucker #35604 -
CsiziTrucker #35603 -
Hungarykum #35602 A ZModeler-el modellezésre való nem skinezésre.
Skint módosítani PS-el szoktam csinálni és mindig jó.
Kerekeket és gyári skineket is PS-el szoktam módosítani és semmi baja nem szokott lenni.
A skineknek legtöbbször van Alfa csatornája. Ezt is módosítani kell nem csak a színes skint, de skinezni a paintel nem hiszem, hogy lehet normálisan. -
CsiziTrucker #35601 Jönköping - Kassel
-
#35600 Akkor az lesz az ;) -
#35599 Lehet,mert amint paintba egy kis vonalat húzok,mentem reload after edit save és már olyan is,van egy olyan menü felül hogy preview ott bármelyikben nézem már olyan csunyán adja be :/ -
#35598 Lehet,hogy ZModban kell skinezni :I -
#35597 Igen :/ -
#35596 Modelezve van :)) -
#35595 tárgytalan, idő közben kivettem a TSM modot, és azok a sofőrök olyat szállítottak, ami alapból nem lehetséges -
#35594 Helló!
Olyan gondom lenne, hogy a játék összeomlik és kilép, amikor a sofőreimnek akarom beállítani, hogy mire specializálódjanak. 7-ből 3-ra ha rákattintok, azonnal kilép, a többi 4-et tudom rendesen használni, már úrjatelepítettem, akkor se oldódott meg. Lehetséges, hogy a mentésnek lett valami baja? -
#35593 DDS DXT5-be mentetted le? -
Bazsio #35592
Te csináltad?