Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misuka963
Te se leszel kamionos <#wow3>

botto0604
Nekem ez a stílus nem jön be, de attól függetlenül igényes munka. Gratulálok<#taps>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

<#levele>
Új gépem 😊

Ördögpalanta62
Én egyszerûen nem értelek.Senki nem kötelez arra,hogy megvegyed ezt a DLC ét. Neked nem jön be ezért meg azért.Ezt egy komentbõl én leszûrtem.Te a TSM mapot favorizálod azért,mert azt ingyen a te rendelkezésedre is bocsájtották a készítõk,amibe azért valljuk be õszintén azért van elég hiba.(Minden tiszteletem Yusufnak)Ahogy elnézem te inkább nem fizetsz a közértbe mert nem teszik a kenyér színe,inkább választod azt amelyiket ingyen és bérmentve oda adják a kezedbe akár hogy is néz ki.Arról ne is beszélek,hogy ez nem kívánság mûsor. Kíváncsi lennék te mit csinálnál az õ helyzetükbe.Igazad van a multiba(de ha jól tudom oda kell egy szerver is ami szerény számításom szerint minimum 10000 gépet elbír).Arról nem beszélek,hogy a mai viszonylatba 9.95 euro(3000 Ft) gombok.

ronso

szép

Sakkoo.......Baszkiiii

Én is anno megvettem a program, amikor még 5999 HUF volt, én sem akarom, hogy tönkre menjenek, én is szeretem a játékot, de ez a DLC ilyen formában, ennyi tartalommal, pénzért nem éri meg.

Mondjuk arról most vitatkozhatnánk, hogy ha - esetleg - eltûnnének a színrõl, akkor más nem venne-e át a helyüket, akik esetleg más perspektívából, más üzleti modellel és technikai felépítéssel talán jobbat alkotnának. Mert azért lássuk be, önmagában ez a program sem több egy egyszerû autószimulátornál, ahol azért már nem egy ördöngösség megvalósítani olyan triviális modulokat, mint például multiplayer legalább LAN-ban. Ez egy mai programtól elvárható. Ha pedig azt nézzük, hogy a játék már majdnem egy éve a piacon van, és ma már tudjuk, hogy ez idõ alatt mennyi és milyen javítások / kiegészítõk jelentek meg hozzá, akkor feltehetjük a kérdést, hogy esetleg nem-e jártak volna jobban a fejlesztõk, ha mindezeket félretéve most egy olyan DLC-t adtak volna ki, amelyben benne lenne - mondjuk a multiplayer mód, amitl amúgy is sokan szeretnék. Szerintem pénzügyileg is jobban jártak volna vele, egy év pedig bõven elég lett volna ennek kidolgozására és megvalósítására. Azért a módért talán még többet is el lehetett volna kérni, és hidd el, ismerve a játékosok kívánságait és a rajongó tábor nagyságát, azt a magasabb összeget is megadták volna érte, mindenféle ellenségeskedés nélkül.
gomze
Bárki bármit is mondjon, én azért támogatom õket, mert szeretném hogy fent maradjon ez a remek kis csapat a játékaikkal eggyütt, mert én ezeket a játékokat szeretem.

Én teljesen egyetértek azzal amit mondasz!
Ahhoz, hogy valakit támogassunk neki is adnia kellene valamit. Tudom, hogy kis cégrõl van szó, de ha pénzt akarnak, akkor ne 10-12 darab sablon várossal rukkoljanak elõ. Addig pedig amíg van fantázia, ötlet és lehetõség egy programba, ráadásul olyanba, amely sikeres volt, addig nem kell egy újabba belefogni.
Én megértem, hogy eddig az eladott alapjátékból éltek a fejlesztõk, de amikor látják, hogy a modderek milyen minõségi és mennyiségi kiegészítõket készítettek eddig a játékhoz - ráadásul ingyen - akkor õk ne kérjenek pénzt egy olyan DLC-ért, amely gyakorlatilag semmi pluszt nem ad a programhoz.
Ha majd olyan DLC-t tesznek le az asztalra, amely legalább megközelíti a TSM map felépítését, és esetleg további tartalmakat építenek be a kiadásba (például esetünkben újabb típusokat), akkor kérjenek érte - akár többet is - pénzt.
Ez a Going East DLC nem ér meg még 3000 HUF-ot sem. Ennyi tartalmat más fejlesztõk / kiadók ingyenesen bocsájtják ki, és sokszor nem is DLC formájában, hanem egyszerû patch-ként.
Luspy
Senki nem kéri tõled h vedd meg. Neked nem éri meg, hát jó.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Kedves Vajo!

Én a megjelenés napján vettem meg a játékot ami 6.000Ft volt! Én ezzel támogattam is õket!
Én csak azt mondom,hogy ez a pár darab 3 utcás város nem éri meg azt a pénzt amit elkérnek érte,plána,hogy vannak ennél hangulatosabb mapok is!
Ha a multiplayert fejlesztenék ki (ami 2013 szerintem eléggé megoldható) akkor én lennék az elsõ aki támogatnám õket!
Azt, hogy a TSM mapba bele fognak kerülni az utak nem warezként írtam pusztán tényként! Hiszen a DLC-vel gondolom nem mûködik a map és kiszedni se fogják õket,hogy aki megvette ne használhassa,így elég valószinû,hogy benne lessz.
botto0604
http://www.modsaholic.com/forums/index.php/files/file/265-promods-scandinavia-edition/

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Ugye a gold edition ezt tartalmazza: alap játék+dlc?
Honnan szedjem le?
botto0604
Skandináv mappal mûkösik a DLC.

Luspy
Litvánia.

a 1.5.2 patch van felrakva
Stig95
Vagy nincs feltelepítve az utolsó patch vagy tört a játék.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Nekem nem müködik a dlc
Nekem a rádiók is be vannak téve, de azokkal nincs baj.
Csak az mp3 nem akar menni. Átkonvertálom .ogg-be és hátha jó lesz.

Szabi
nálam ki van kapcsolva minden zene a játékban, rádiót hallgatok mindig külsõ lejátszóban 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nektek lejátssza a 1.5.2 frissítéssel az mp3 számokat?
Nekem 1db-ot sem akar.
Konzolba azt írja, hogy nem tudja betölteni.

Szabi
és utána telepítve is csak 40 mega a dlc-s fájl 😄

botto0604
Hello.
Leszedtem a DLC-t és azt kell hogy mondjam hogy megéri az árát! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Csak 30 MB a mérete legalábbis nekem ennyi volt.

Ördögpalanta62
madártávlatból a Budai vár a Mátyás Temlommal ,és a Rendõrpalota.

nem ez a gond, írnád oda

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Sziasztok! Egy olyan kédésem lenne, hogy a TSM map és az AVIB map üti egymást? 😮
Akinek megvan a DLC és ha térképre teljesen rázoomol az megtudja nézni a új terület jobb oldalát?
Nekem automata visszaugrik és kb a felét tudom megnézni.
Másnak is ez a helyzet?

Az van benne, csak gps modot is használtam, ezért nem láttam vizuálisan semmit belõle. Renaultokhoz nem létezik valami GPS mod, amivel a retarder kar mozgása sem szûnik meg?
Hali az okés hogy a játékért elkértek 5000ft de azért 1 kiegészitöért 3000ft elkérni aminek alapból benne kellene lenni azért kicsit sok nem.?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Nah egy pár ezer kilométer levezetése után (a dlc-s területen) arra a következtetésre jutottam, hogy azért eléggé szépen megcsinálták. Nekem részletgazdagabbak lettek az új területek, mint az alap játék jó pár része.

Azzal viszont 1et értek, hogy ~3000 Ft-ért adhattak volna még vmi kis extra plusz dolgot. (mint pl más játékoknál pl bf3 unique dögcédula, extra fegyók stb.)

Ami viszont hiányzik a játékból (legalábbis nekem), igaz csak egy kisebb grafikai fícsõr az az, hogy a repülõgépek kondenz csíkjai lehetnének az égen + maguk a repülõk is, nem csak azt láthatnánk, hogy le-, meg felszállnak. Ha már ezt tudja a grafikus motor, akk sztem az már nem akasztaná ki. <#vigyor2>
sure
Csak akkor müxik a retarder, ha olyan váltót rax bele (általában R jelûek a tuning shopban)

Isten nem bottal, hanem VMware.

sovatalevi
Értem,remélem megkapom valahol ezt a gold edition-t 5000 FT-al megeggyezõ áron.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szabi
elméletileg mindegyik verzióba van magyar nyelv is, de ha mégse, akkor letöltöd hivatalos oldalról a nemzetközit és abba tuti van magyar nyelv, a lényeg, hogy eredeti kulcsod legyen 😊

sovatalevi
Erdélyben nem találom sehol a játékot magyarul.Hogy lehetne innen megvenni,hogy magyar legyen,és pl átvételkor kéne fizetni..?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Renault Premiumnál természetes, hogy nem látok semmi változást a fülkében, ha használom a retardert? Vagy valamelyik karnak meg kéne mozdulnia?
Szabi
meg be lehet így is

az olcsóbb megoldást referral nélkül is be lehet írni

akkor vegyél yachtot aztán hajózz ki 😄

Ennek nem az a lényege, hogy szórjad a pénzt, mintha a kád alatt nyomtatnád. Azért csinálták, hogy plusz bevételi forráshoz jussanak. Kiadták 1 éve a játékot, és azóta annak bevételébõl készítenek hozzá mindent, ráadásul fejlesztik az amcsi és buszos játékot. Azért vedd meg mert támogatod vele õket. Ha meg nem vagy hajlandó, akkor ne várd el, hogy bele kerüljön a játékba mindenféle opció ami az eszetekbe jut, vagy esetleg multiplayer. Pénz nélkül játékot fejleszteni olyan mintha csövesként egy bugatti veyront akarnál venni. Valszeg nem fog összejönni.....

És mellékesen írom, hogy WAREZ TILOS! Link, crack, kulcs kéregetõket azonnal kihajítom a topikból. Off topikba mehetnek a fekete üzletek!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi
jaj micsoda mocskos féreg vagyok hogy linkelek egy megoldást amivel 800ftal olcsóbban meglehet venni, indulok is kötelet keresni, haliho..

egyébként már összejött annyi credit hogy vehetek egy yachtot is belõle <#idiota>

hehe.. hiába figurázod ki, hogy elgépeltem a lényeg akkor is megmarad

az lett volna a korrekt, ha leírod, hogy neked az a jó, hogy azon a linken regisztrálnak, anélkül meg egy féreg húzás

Szabi
rehisztrálok is azonnal, köszi

ha valaki nem szeretne krediteket gyártani szabinak, itt csak simán lehet rehisztrálni greenmangamingre:

GMG reg referral nélkül

Valaki tudna nekem egy INNTALER gmbh 2013-as trailert csinálni?<#wave><#wave>
legalább odaírnád, hogy a te referral linked van a regisztrációra mutató linkeden

Szabi
ha még esetleg nem vette volna meg valaki a DLC-t, de tervezi.. már -25%os kód van GMG-n, nem -20%os! 😄
(ennél nagyobb már nem várható)

így ezzel a kuponkóddal csak ~2200ft a DLC 😊

itt lehet beregizni GMG-re, utána itt jobbra a zöld Pre-purchase, majd fentebb a zöld Checkout, zöld Checkout megint, majd bemásolni ezt a kódot GMG25-J4B0D-FLH8M és máris megspóroltátok a tok és a szállítás árát 😄

Ördögpalanta62
Budapestrõl kilépve

Szép estét mindenkinek!

Érdeklõdnék afelõl,hogy ebben a DLC-ben csak az x db új város kapott helyet?
Tehát pl: az Új Volvo kamion ami 4-5 hónapja kint van az SCS fórumán nem?

Mert ha tényleg csak errõl a pár db jellemtelen városról beszélünk akkor semmire nem jó az egész. A TSM map "kicsit "többet nyújt. Pláne,hogy gondolom az új verzióba integrálásra kerül a DLC-ben látott map rész is, nem mintha nélküle nem tudnánk élni.