Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja igen, másnak is eltûnt a zaj az út szélén levõ csíkról ami felébreszt ha elalszik az ember ? Be van kapcsolva mégsem hallatszik.. <#shakehead>#shakehead>.

"Nulla tenaci invia est via"
köszi a válaszokat..
Sakkoo.......Baszkiiii
Én nekem a legrégebbi játékom amivel kezdtem a kamionszimulátorozást az a Hard Truck volt.Hát annak idején úgy örültem neki hogy nem bírtam egy helyben ülni 😊
Nos nem tudom hogy az is az scs software játék volt mert már nem emlékszem,de ha arra az idõkre visszagondolok,vagy csak arra hogy az ets milyen volt és milyen lett az ets2...megérte az árát.Én is warezzal kezdtem mikor kijött a játék az off topikban van is hsz-em nem is kevés de amint volt pénzem megvettem.6000ft volt és igaz nem vagyok nagy pc játékos nem ismerem annyira a konkurenciákat nem játszottam annyi pc játékkal sem, de láttam már olyan árakat, hogy ennek a 2-3x-se volt.
Emlékszem még hogy az ets-ben a Scania swift néven volt ha emlékezetem nem csal 😊 Szépen felfejlõdött a jázék nem csak a nevekkel hanem a fizikával,grafikával stb.Szóval tényleg jó játékot készített az scs.
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Szerintem meg már az az érzés is hogy te lemész egészen Debrecenig már az is egész korrekt,szóval gratulálok az SCS-nek <#taps>#taps>
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Erre írtam, hogy nálam igen, mûködnek, de én minden térképhez külön mod mappát alkalmazok az esetleges összeakadások, illetve fagyások elkerülése végett.
Nem került szóba a DLC, de legalább így már ezt is tudom, hogy az újonnan megjelent kiegészítõvel a fent említett térképek összeakadnak 😊
Talán egy külön mod mappa itt is segíthet.... 😊
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Az Awib map is tökéletesen fut 1.5.2 alatt, úgy, hogy fent van mellette Frank térképe, illetve a TSM 4.
A játékom eredeti dobozos kiadás, az online elérhetõ Steam-es verzióról nem tudok nyilatkozni.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Mondjuk arról most vitatkozhatnánk, hogy ha - esetleg - eltûnnének a színrõl, akkor más nem venne-e át a helyüket, akik esetleg más perspektívából, más üzleti modellel és technikai felépítéssel talán jobbat alkotnának. Mert azért lássuk be, önmagában ez a program sem több egy egyszerû autószimulátornál, ahol azért már nem egy ördöngösség megvalósítani olyan triviális modulokat, mint például multiplayer legalább LAN-ban. Ez egy mai programtól elvárható. Ha pedig azt nézzük, hogy a játék már majdnem egy éve a piacon van, és ma már tudjuk, hogy ez idõ alatt mennyi és milyen javítások / kiegészítõk jelentek meg hozzá, akkor feltehetjük a kérdést, hogy esetleg nem-e jártak volna jobban a fejlesztõk, ha mindezeket félretéve most egy olyan DLC-t adtak volna ki, amelyben benne lenne - mondjuk a multiplayer mód, amitl amúgy is sokan szeretnék. Szerintem pénzügyileg is jobban jártak volna vele, egy év pedig bõven elég lett volna ennek kidolgozására és megvalósítására. Azért a módért talán még többet is el lehetett volna kérni, és hidd el, ismerve a játékosok kívánságait és a rajongó tábor nagyságát, azt a magasabb összeget is megadták volna érte, mindenféle ellenségeskedés nélkül.

Én megértem, hogy eddig az eladott alapjátékból éltek a fejlesztõk, de amikor látják, hogy a modderek milyen minõségi és mennyiségi kiegészítõket készítettek eddig a játékhoz - ráadásul ingyen - akkor õk ne kérjenek pénzt egy olyan DLC-ért, amely gyakorlatilag semmi pluszt nem ad a programhoz.
Ha majd olyan DLC-t tesznek le az asztalra, amely legalább megközelíti a TSM map felépítését, és esetleg további tartalmakat építenek be a kiadásba (például esetünkben újabb típusokat), akkor kérjenek érte - akár többet is - pénzt.
Ez a Going East DLC nem ér meg még 3000 HUF-ot sem. Ennyi tartalmat más fejlesztõk / kiadók ingyenesen bocsájtják ki, és sokszor nem is DLC formájában, hanem egyszerû patch-ként.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én a megjelenés napján vettem meg a játékot ami 6.000Ft volt! Én ezzel támogattam is õket!
Én csak azt mondom,hogy ez a pár darab 3 utcás város nem éri meg azt a pénzt amit elkérnek érte,plána,hogy vannak ennél hangulatosabb mapok is!
Ha a multiplayert fejlesztenék ki (ami 2013 szerintem eléggé megoldható) akkor én lennék az elsõ aki támogatnám õket!
Azt, hogy a TSM mapba bele fognak kerülni az utak nem warezként írtam pusztán tényként! Hiszen a DLC-vel gondolom nem mûködik a map és kiszedni se fogják õket,hogy aki megvette ne használhassa,így elég valószinû,hogy benne lessz.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Csak az mp3 nem akar menni. Átkonvertálom .ogg-be és hátha jó lesz.
Nekem 1db-ot sem akar.
Konzolba azt írja, hogy nem tudja betölteni.