Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Nekem túl uncsi hogy felmegyek az autópályára ledörgetem ott a táv 95%-át ami hótt uncsi :S, majd beérek egy pöpp faluba azt még lazán, könnyedén le is rakom a cuccot. :S Ez nem kihívás és uncsi is. Ráadásul az alap MAP nem is túl változatos... Szóval nekem ez kevéske. Elhiszem/elismerem hogy sokat fejlõdtek, de azt nem értem hogy a nagy városból miért csináltak kis falucskákat... Inkább lenne fele ennyi helyszín de azok konkrét nagy városokból álljanak.
Ráadásul a Scania-ban az is jó, hogy nincs GPS és gondolkodni kell hogy merre menjek. Igaz akkora távokat nem is kell megtenni mint az ETS-ben ahol azért GPS nélkül igen nehézkes lenne, de valahogy kombinálni kéne a két verziót. Tudom hogy manapság nincs autó GPS nélkül de így egy csöppet sem dolgozik az agyam menet közben, pedig ez is fontos része a vezetésnek!
Röviden ennyi. 😊 Nem vitát akarok ezzel indítani csak egyetérteni azokkal akik nem falukat akarnak... 😊
Neked is lett szólva érte már nem is egyszer!
Miért nem lehet egy kicsit odafigyelni, mielõtt feltöltöd a képet?
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Különben is ha jellegzetesen magyar utakat, épületeket és egyáltalán helyszíneket akarsz látni, használd frank007 magyar mapját, igaz csak béta, de az ilyen vágyakat tökéletesen kielégíti..
"Nulla tenaci invia est via"
Ja, a képek Debrecenben készültek. Eddig nem igazán ismertem fel magyar jellegzetességet, azon kívül, hogy egy táblára ki volt írva, hogy BÉCS. Húha. Viszont ahogy az M3-on haladtam, én az utópisztikus jövõben jártam. Dagadtra hízott termõföldek és szélerõmû-erdõk. És mintha az M0 sem úgy van, ahogy kéne, legalábbis furcsa valahogy, csak még nem jöttem rá. Elképzelhetõ, hogy be sem utazták a programozók a helyszíneket és egy két jellegzetességet lefényképezve tértek volna vissza a tervezéshez? vagy ez is utópisztikus elképzelés, mint a program szerinti Mo.?
Érdekes...
pölö érdekes ez a körforgalom Görögországban <#idiota>#idiota>
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Ma felkerült a gépemre az 1.5.x verzió és a Going East DLC. Még nem jutottam el Mo-ra, de épp leszállítottam
egy rakományt Brno-ba, szóval a következõ fuvar már Budapest vagy Debrecen lesz. Kíváncsi vagyok.
Viszont tapasztaltam egy érdekes jelenséget, amit eddig nem. A jobb ablaktörlõ lapát kívülrõl nézve teljesen normális mind álló, mind mozgó helyzetben, belül viszont csak a fém csonkja van meg, a gumi rész hiányzik - illetve a fémcsonk vége egy vékony szállal össze van kötve az ablak aljához, de ez mindegy. A pobléma, hogy nem töröl, ami esõben zavaró. Valaki találkozott már ilyennel? Ja, Volvóm van, nem Majestic, amelynél volt valami ablaktörlõ probléma egy korábbi verziónál. Ha tud valaki, kérem segítsen. Kösz.
Megjegyzés: Nem tudom, hogy a Going East verziófrissítése során miért jó, hogy a mûszerfalon a zöld irányjelzõ és a kék reflektor visszajelzõ lámpa - és ikon - mind piros négyzet lett. Mondjuk ez nem érdekes igazán. Meg lehet szokni.
Jó Utat!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Érdeklõdnék,hogy angol nyelvû a játékom és sajnos nincs benne magyar nyelv, hogyan tudnám magyarósítani?
Elõre is köszi!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Ha mod, akkor a nevét megadod?

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Frank mapjának mikori a legújabb verziója, mert nekem egy július végi verzió van és nem tudom, hogy az-e a legújabb verzió. Ha nem az a lgújabb verzió tudnátok a legfrissebbhez egy letöltö linket adni?
Segítségeteket és válaaszotokat elõre is köszönöm.
Van egy hatalmas problémám.
letöltöttem az 1.5.1-es verziót, de a kamionomat folyton milka lilára átszínezi. van aki tud segíteni, mert nem igen szeretnék az 1.3-ra visszatérni.

Isten nem bottal, hanem VMware.
A megoldás a következõ, nem elég letölteni a TSM 4 1.01 et vagy mit, hanem kellenek az elõzmények is. Ami a TSM 4x névre hallgat. Tehát szedd le a TSM 4x-et majd a Tsem 4 1.01 et. Rakd elõször be a 4x-et majd a 1.01-el írd felül. Aktiváld és már is készen vagy.
Szabi!!
Az avib map, szerinted menni fog tsm 4-el együtt?
Downhill!!