52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Mandoki72
    Régen mikor még az ETS 2 1.2.5.1 verzióval játszottam akkor a szervízbe kisseb
    felniket is vásárolhattam,nem tud valaki ilyen felnis linket adni mint a képen látható MAN-on, mert nem találok sehol.Még a mentett módokat is megnéztem és nincs benne felnis mód.(talán verzió függő?)

• Mandoki72
    Köszi
  • Bazsio
    Kinél láttad, ha nyerges akkor az mindegy ha nem írod rá, hogy Volvo akkor mindegy a Volvonak nem nagyobb sem kisebb a nyerge a Volvo nem különleges vontató eszközzel van éllátva, hogy külön kelljen pótot készíteni az talál akár a Renault-ra.Ha pedig pl.tandemre gondolsz akkor is.
  • itya
    hello lenne egy-két kérdésem láttam van gabonás kocsi is hogyan lehet azt csinálni?Volvora lehet?
  • Bazsio
  • milos620
    Sziasztok!

Rég jártam itt csak annyit szeretnék kérdezni mikorra várható az új Daf játékban való megjelenése?
  • AudiQuattro
    Jó gépek srácok

Eközben a Dunaújvárosi pihenőnél..:)

• Csabi2007
    Leszedtem restacarrol a legfrissebbet szerintem ez az! Egyébként nagyon baba :) Annyi volt a baj, hogy Fehérvárnál ahonnan indultam volt valami láthatatlan fal mindig belementem :D De máshol jó.. Lehet csak a modjaim miatt.. Meg nagy városokba lámpás kereszteződéseknél van amikor szaggat mint az állat van amikor semmi baja.. De a gyári mapnál is ezt csinálta nem tudom mért a gépem megvan hozzá.. Amúgy mért mondtad az Ikarust?? Fehérvár miatt?:D Milyen az?
  • Mandoki72
    Üdv mindekinek. Kicsit skineztem.
    Aztán vállaltam egy fuvart.

• Misuka963
  • sure
    Bocsi, 0.9.1H , remélem, a jó verziót szeded....
  • sure
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eszedbe se fog jutni a TSM, ha rákapsz a magyar mapre. A profilodat megnézve, az Alba Volános Ikarus busz modot ki ne hagyd!
  • Csabi2007
    Ó rendben köszi a gyors választ! :) Már szedem is le a magyart!
  • sure
    Hello,

Igen, a magyar maphez új profil kell, de megmarad az összes többi (a TSM-es is), ha nem törlöd őket.
    A legfrissebb magyar map verziója 0.9H, és - szerintem - minden mod ugyanúgy megy (vagy ugyanúgy nem megy...) vele, ami magát a térképet nem módosítja, csak természetesen aktiválni kell őket a magyar mapes profilban is.

TSM verziós kérdést passzolom, most nincs kedvem kiguglizni, nekem nem jött be annyira (túl nagy területért cserébe túl sok zavaró bug, bár folyamatosan javítják, és nagy munka van benne a készítők részéről, ami megérdemli a tiszteletet)
  • Csabi2007
    Sziasztok! Hosszú idő után megint elkezdtem játszani a játékkal most frissítettem legfrissebbre! Azt szeretném kérdezni, hogy melyik most a legfrissebb TSM? Valamint, hogyha magyar
    mapot be szeretném rakni akkor gondolom uj profilt kell kezdenem, de az megoldható lenne, hogy közben megmaradjon a TSM es is?? Valamint a magyar map melett lehet modokat használni ami nekem a TSM be van?? Melyik most a legjobb magyar map? Köszönöm előre is a segítséget!!
  • oder hano
    Üdvözletem! Szeretnék magyar rádiókat hozzá adni a játékhoz. Tudna nekem ebben segíteni valaki?
  • hotwheels
    Estét! :)

Gabi, Ricsi, Bazsio - :)
  • CsiziTrucker
    Üdv mindenkinek! Egy kis összefoglaló az új vasamról:)
  • HosszúGábor
    Ricsi, Bazsio (y)

Osztrák-Angol

• Artyom

• hencsei
    Kösz a választ
  • Ricsi234

• Bazsio
    Folytatódik a fuvar
    Walesben hajnalodik

Jó gépek srácok
    H.Gábor
    Punky

• Misuka963
    1.9-et akartam írni,sorry
  • Misuka963
    Tervezik azt is bele,még régebben valaki linkelt is róla egy videót de az nem biztos hogy az 1-9-cel fog jönni :)

Suba1993: Pontos dátumot nem tudok,de 100% hogy nemsokára ;)
  • urfika
    Sziasztok! lenne egy keresem hozzatok, ha valaki tud segiteni.
    ETS 2 jatekban hogyan lehet hosszabb fuvarokat valalni( pl: Gorogorszag stb..)?
    Vagy ertekes, torekeny arukat szallitani?
    Beraktam a Military cargo modot ,a jatekban megvan, mert lattam.
    Hanyas szinten kell lenni ahhoz, hogy messzi es torekeny arukat lehessen szallitani? Koszonom elore is, varom valaszotokat!
  • urfika
    Sziasztok szep estet mindenkinek
  • HosszúGábor
    Punky, AudiQuattro, Gábor55 szép gépek

Indul a hét:

• hotwheels

AudiQuattro, Gábor55 -
  • Mandoki72
    Persze de ez frank007 játékmagyarországa és ha nem teszi bele Sörédet
    akkor Bodajk kiírása útmutatás szempontból jobb.
  • AudiQuattro

• tompika1971
    Sziasztok mit rontok el hogy nem jelenik meg a fénykép csak azt irja hogy ilyen kép már van
  • jocking
    A 2. kép érdekes, ott irl nem Bodajk, hanem Söréd van kitáblázva.
    http://goo.gl/maps/cgG2H
  • Gábor55
    Sziasztok, én is dobok egy képet. Páran RC-ről ismernek.

• Suba1993
    Szia!

Kb mikorra várható az 1.9-es frissítés?
  • hencsei
    Szia aba ben lesz az euro 6 os daf?
  • A31
    detto én is ezt szeretném! nekem a 0.9 van. van ujabb?

köszi
  • Tanker56
    Áhhh, nagyszerű! :D
    Melyik Frank legújabb mapja, és hányas verzióval fut? (Letöltési linket kérhetek róla?)
    Köszi! :D
  • A31
    melyik a legujabb mapja?
  • Misuka963
    Sőt már Frank ki is adta az új Magyar mapját.
    Bocsi a dupláért :)