Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

botto0604
Hát valahol ott az van az igazság.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

NIBI
Hát nálam továbbra is a SCANIA Truck Driving Simulator az etalon. A kihívások egyrészt mindent visznek, és az ETS2-ben is város alatt nem két utcát gondoltam hogy lesz, hanem egy konkrét város mint a Scania-ban! A nehéz, ötletes, trükkös beállókról nem is beszélve. 😛
Nekem túl uncsi hogy felmegyek az autópályára ledörgetem ott a táv 95%-át ami hótt uncsi :S, majd beérek egy pöpp faluba azt még lazán, könnyedén le is rakom a cuccot. :S Ez nem kihívás és uncsi is. Ráadásul az alap MAP nem is túl változatos... Szóval nekem ez kevéske. Elhiszem/elismerem hogy sokat fejlõdtek, de azt nem értem hogy a nagy városból miért csináltak kis falucskákat... Inkább lenne fele ennyi helyszín de azok konkrét nagy városokból álljanak.
Ráadásul a Scania-ban az is jó, hogy nincs GPS és gondolkodni kell hogy merre menjek. Igaz akkora távokat nem is kell megtenni mint az ETS-ben ahol azért GPS nélkül igen nehézkes lenne, de valahogy kombinálni kéne a két verziót. Tudom hogy manapság nincs autó GPS nélkül de így egy csöppet sem dolgozik az agyam menet közben, pedig ez is fontos része a vezetésnek!
Röviden ennyi. 😊 Nem vitát akarok ezzel indítani csak egyetérteni azokkal akik nem falukat akarnak... 😊
Többször le lett írva, hogy a fórumra NE nagyméretû .png kiterjesztésû fájlok kerüljenek feltöltésre, mert a fórummotor csak kínlódik vele, és nehezen tölti be, ráadásul a mobilnettel rendelkezõ fórumtársaktól is feleslegesen rabolod az adatforgalmat!

Neked is lett szólva érte már nem is egyszer!
Miért nem lehet egy kicsit odafigyelni, mielõtt feltöltöd a képet?

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

<#taps><#eljen>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

botto0604
Szerintem a a Magyar-Osztrák határ se élethû (igazából sokkal nagyobb mint két zászló meg pár ház). De az M1-esen haladva felfedeztem a Turul-madarat. Ez jó pont.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Ha beutazták volna, akkor is csak ilyen lenne, mert ez az olcsóbb, egyszerûbb megoldás és ráadásul nem egyedi, mert Európa szerte így készült a program. Sablonokból áll bizonyos helyi jellegzetességekkel fûszerezve.... Nem velünk packáznak, legfeljebb semmibe vesznek, most legalább befoghatjuk a pofánk a két város elég legyen hozzá!
Különben is ha jellegzetesen magyar utakat, épületeket és egyáltalán helyszíneket akarsz látni, használd frank007 magyar mapját, igaz csak béta, de az ilyen vágyakat tökéletesen kielégíti..
Hali kamionmániások.
Felrakattam már a félpótra, az M730 Bridgestone tappancsokat <#eljen>

Szabi
a VIP-es 200 Kbyte is nevetségesen kicsi, fõleg hogy fraps 210-260as képeket ment.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

És hiába a szenvedésem, hogy az elõírt méretre kicsinyítsem, nem látszik semmi. Akkor mi a szösznek enged feltenni képet VIP tagság nélkülieknek, ha lófüttyöt sem ér? Én ezt nem értem.

Ja, a képek Debrecenben készültek. Eddig nem igazán ismertem fel magyar jellegzetességet, azon kívül, hogy egy táblára ki volt írva, hogy BÉCS. Húha. Viszont ahogy az M3-on haladtam, én az utópisztikus jövõben jártam. Dagadtra hízott termõföldek és szélerõmû-erdõk. És mintha az M0 sem úgy van, ahogy kéne, legalábbis furcsa valahogy, csak még nem jöttem rá. Elképzelhetõ, hogy be sem utazták a programozók a helyszíneket és egy két jellegzetességet lefényképezve tértek volna vissza a tervezéshez? vagy ez is utópisztikus elképzelés, mint a program szerinti Mo.?

Érdekes...
Üdv, visszatérnék az elõbb általam felvetett problémára, hátha vizuálisan jobban jönnek az esetleges ötletek. Íme...

620 lóval menne is 😊
SimaSuna
az a tábla azt jelzi, hogy ebben a keresztezõdésben a burnout szabad 😊
Sziasztok. Nem tudjátok hogy hol lehet angol nyelven írni a TSM map készítõinek a térképpel kapcsolatos hibákkal?
pölö érdekes ez a körforgalom Görögországban <#idiota>
RED2, Photoshop

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Üdv mindenki,

Ma felkerült a gépemre az 1.5.x verzió és a Going East DLC. Még nem jutottam el Mo-ra, de épp leszállítottam
egy rakományt Brno-ba, szóval a következõ fuvar már Budapest vagy Debrecen lesz. Kíváncsi vagyok.

Viszont tapasztaltam egy érdekes jelenséget, amit eddig nem. A jobb ablaktörlõ lapát kívülrõl nézve teljesen normális mind álló, mind mozgó helyzetben, belül viszont csak a fém csonkja van meg, a gumi rész hiányzik - illetve a fémcsonk vége egy vékony szállal össze van kötve az ablak aljához, de ez mindegy. A pobléma, hogy nem töröl, ami esõben zavaró. Valaki találkozott már ilyennel? Ja, Volvóm van, nem Majestic, amelynél volt valami ablaktörlõ probléma egy korábbi verziónál. Ha tud valaki, kérem segítsen. Kösz.

Megjegyzés: Nem tudom, hogy a Going East verziófrissítése során miért jó, hogy a mûszerfalon a zöld irányjelzõ és a kék reflektor visszajelzõ lámpa - és ikon - mind piros négyzet lett. Mondjuk ez nem érdekes igazán. Meg lehet szokni.

Jó Utat!
A telepítõ volt Angol. A játék magyar.
Szabi
aha, szóval warez <#levele>

Skypack
Kár, pedig jó kis cucc volt 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
melyik játékverzió ?

Helló.

Érdeklõdnék,hogy angol nyelvû a játékom és sajnos nincs benne magyar nyelv, hogyan tudnám magyarósítani?
Szabi
már nekem sincs meg 😄

Skypack
A szabi féle valódi módot fizikai mód nélkül valaki betudja linkelni ?
Elõre is köszi!

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Sziasztok! Pár kép tõlem is! <#wave>
A színjavítás PS vagy Mod?
Ha mod, akkor a nevét megadod?

botto0604
<#eljen><#taps>

Ja és a belsõ 😊

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Cb Főnök
<#hamm>

Milyen interiort? Semmilyen másik mod nincs aktiválva csak a TSM.
Keress hozzá valamilyen interiort,nekem müködik.És a többi logó modot ne hagyd bent!
Letöltöttem a TSM 4x mappot és direkt új profilnál aktiváltam, hogy modokal ne keljen szórakoznom, de hiába aktiváltam, nem dob ki a játék, de megnézem a mappot és nincs több város meg ország :/ Ötletek?
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Sziasztok! Van olyan mod ami kicsit javítja az FPS-t, meg a grafikát? Nekem Phenom II X4, 4 GB RAM, és ATI HD 5670-em van és közepesen is eléggé akad.
Üdvözlök mindenkit.

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Frank mapjának mikori a legújabb verziója, mert nekem egy július végi verzió van és nem tudom, hogy az-e a legújabb verzió. Ha nem az a lgújabb verzió tudnátok a legfrissebbhez egy letöltö linket adni?

Segítségeteket és válaaszotokat elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám.

letöltöttem az 1.5.1-es verziót, de a kamionomat folyton milka lilára átszínezi. van aki tud segíteni, mert nem igen szeretnék az 1.3-ra visszatérni.
Ördögpalanta62
örülök neki,hogy segíthettem SZÍVESEN máskor is

Végre találtam jó hûtõs és ponyvás pótkocsit 😊
Én most próbáltam ki frank mapját egy új profilon, és szeretnék gratulálni neki mert szép és igényes munka, nekem nagyon tetszik. Csak olyan kérdésem lenne, hogy ugye új profilnál elõrõl kell kezdeni mindent, de valahogy lakott területen a kamionnal nem tudok 50-nél többel menni, de lakott területen kívûl meg jóval gyorsabban is. Ez az 50-es korált addíg van míg nem lesz saját kamionom, vagy utánna se fogok tudni többel menni?
Robertoo21
576k fehérváron már tegnap megkapta!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Thx, ez tényleg mûködik, de sajna ez sem tökéletes, mert az alap belsõnek is a piros bõrözött kormány van berakva.

sure
Szerintem meg ezt nevezik a changelogban "Polished automatic gearbox logic"-nak, vagyis csiszoltak az automata váltó mûködésén valamit. Én is észrevettem a jelenséget (Real automaticon játszom). motorfék használata után.

Isten nem bottal, hanem VMware.

gomze
De lehet, ugyanis én is egy bevásárló központon belül egy 576-ban vettem ma reggel készpénzért. És ugyanúgy meg van a polcokon a teljes verzió a DLC- vel együtt, vagy csak a dlc külön. <#nezze>

gordon 24
Ezzel én is kínlódtam eleget:-)

A megoldás a következõ, nem elég letölteni a TSM 4 1.01 et vagy mit, hanem kellenek az elõzmények is. Ami a TSM 4x névre hallgat. Tehát szedd le a TSM 4x-et majd a Tsem 4 1.01 et. Rakd elõször be a 4x-et majd a 1.01-el írd felül. Aktiváld és már is készen vagy.

Szabi!!

Az avib map, szerinted menni fog tsm 4-el együtt?

Downhill!!

jocking:Nekem ez müködik 1. 5.2 patc-el és a DLC-vel is,próbáld ki😊 http://sharemods.com/yhf4e6y3ckpq/truck__real_emblem_trucks.zip.html
Én a "Project Realism" ot használom apróbb toldásokkal, ez magába foglalja a fizikát is. Teljesen jó az uj updattel is.

Közben kiderítettem, hogy a beragadó gázpedált egy mod: zzz_realistic physics 1.9.1 okozza, ez nem teljesen mûködik együtt az új patch-csel...
Gázpedállal sosem volt gondom, Nálam meg azon hang hiánya az egyedi hiba 😊

Hallatszik...viszont gyakran beragad a gázpedál, ami váltásra vagy esetenként fékezésre visszaáll, lehet, hogy ez egyedi hiba, de az 1.52 óta vettem észre.