Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB: Kis Lámpás Jimy
Föltelepítettem az Euro Truck Simulator 2-t egy 1.5.2-es pach-al, de valamiért nem akar elindulni.
Valakinek van ötlete, hogy miért nem indul el?
A válaszokat elõre is köszönöm!
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Mondom, most már csak az a fránya anyósülés elõtti ablaktörlõ grafikai - és egyben mûködésbeli - problémája bántja a csõrömet. Ha aa lenne megoldás, halgass a nevem.
Isten nem bottal, hanem VMware.
///M I Love BMW. :)
A virtu jobb tükör elhagyása tényleg jó öti de sajnos olyan kicsi úgy a valós tükör hogy alig látok valamit belõle ez ugye nem túl reális. 😊 3 monitoron frankó lenne de sajnos nem kezeli jól azaz nem rendereli külön õket így egy széthúzott képem lesz amitõl megfájdul a fejem. Szal ezt is még csiszolhatnák.
Meg úgy õszintén van itt még öti bõõõven, akár hasonló lehetne mint a GTA, kivéve hogy itt csak kamionnal lehet mászkálni és gyalog nem! Tehát hogy bejárd a várost és ezt meg is kelljen tenned valamiért. Azt már találják ki a programozók hogy mi az a valami. 😄
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
TSM 4.1.0
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
A GPS állandó használata valóban unalmas és a kihívást csak a térkép ismerete meg az útjelzõ táblák böngészése jelenti, de egyrészt kikapcsolható a GPS, másrészt csak kiegészítésként kell használni, hogy a letéréseket ne téveszd el. A fuvar megkezdése elõtt a térképen bemagolod az útvonalat és a továbbiakban a táblák irányítanak, a GPS meg majd alkalmazkodik.
Nem kell folyton az autópályán döngetni, én csak nagyon sietõs fuvarnál igyekszem ott menni, az országútak érdekesebbek, odafigyelõsebbek.
Én nem vagyok híve a nagyvárosoknak egy ekkora döggel, a valóságban is a derok a város széleken vannak. A baj ott van, hogy kevés az eredeti mapban az egyediség, mindenból van pár darab: kút, lerakó, stb és ezeket variálják, hát elég hamar unalmassá válik.
Megint csak frank007 mapját kell ellenpéldaként felhozni, ilyenkor látszik mennyire félkész munkát tettek le az asztalra a csehek egy éve!
De még egyszer: egyetértek a hozzászólással, nekem is hiányzik a bolyongás a városokban, plusz olyan steril minden. Egy szimulátort a valósághû jármû mellett a valósághû környezet is csak jobbá tesz.
A Scaniát majd kipróbálom.
Megjegyzés: fel lehetne még dobni stopposokkal, akikkel még pár választható mondattal beszélgetni is lehetne menet közben. Vagy mondjuk a benzinkutakon kávét is lehetne inni, ezzel kitolva az ébrenlétet - igaz, a tachografot becsapni nem lehet. Akárhogy is, lehetne ezt még fokozni nem nagy erõfeszítések árán. Nem igaz?
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Nekem túl uncsi hogy felmegyek az autópályára ledörgetem ott a táv 95%-át ami hótt uncsi :S, majd beérek egy pöpp faluba azt még lazán, könnyedén le is rakom a cuccot. :S Ez nem kihívás és uncsi is. Ráadásul az alap MAP nem is túl változatos... Szóval nekem ez kevéske. Elhiszem/elismerem hogy sokat fejlõdtek, de azt nem értem hogy a nagy városból miért csináltak kis falucskákat... Inkább lenne fele ennyi helyszín de azok konkrét nagy városokból álljanak.
Ráadásul a Scania-ban az is jó, hogy nincs GPS és gondolkodni kell hogy merre menjek. Igaz akkora távokat nem is kell megtenni mint az ETS-ben ahol azért GPS nélkül igen nehézkes lenne, de valahogy kombinálni kéne a két verziót. Tudom hogy manapság nincs autó GPS nélkül de így egy csöppet sem dolgozik az agyam menet közben, pedig ez is fontos része a vezetésnek!
Röviden ennyi. 😊 Nem vitát akarok ezzel indítani csak egyetérteni azokkal akik nem falukat akarnak... 😊
Neked is lett szólva érte már nem is egyszer!
Miért nem lehet egy kicsit odafigyelni, mielõtt feltöltöd a képet?
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Különben is ha jellegzetesen magyar utakat, épületeket és egyáltalán helyszíneket akarsz látni, használd frank007 magyar mapját, igaz csak béta, de az ilyen vágyakat tökéletesen kielégíti..
"Nulla tenaci invia est via"
Ja, a képek Debrecenben készültek. Eddig nem igazán ismertem fel magyar jellegzetességet, azon kívül, hogy egy táblára ki volt írva, hogy BÉCS. Húha. Viszont ahogy az M3-on haladtam, én az utópisztikus jövõben jártam. Dagadtra hízott termõföldek és szélerõmû-erdõk. És mintha az M0 sem úgy van, ahogy kéne, legalábbis furcsa valahogy, csak még nem jöttem rá. Elképzelhetõ, hogy be sem utazták a programozók a helyszíneket és egy két jellegzetességet lefényképezve tértek volna vissza a tervezéshez? vagy ez is utópisztikus elképzelés, mint a program szerinti Mo.?
Érdekes...
pölö érdekes ez a körforgalom Görögországban <#idiota>#idiota>
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Ma felkerült a gépemre az 1.5.x verzió és a Going East DLC. Még nem jutottam el Mo-ra, de épp leszállítottam
egy rakományt Brno-ba, szóval a következõ fuvar már Budapest vagy Debrecen lesz. Kíváncsi vagyok.
Viszont tapasztaltam egy érdekes jelenséget, amit eddig nem. A jobb ablaktörlõ lapát kívülrõl nézve teljesen normális mind álló, mind mozgó helyzetben, belül viszont csak a fém csonkja van meg, a gumi rész hiányzik - illetve a fémcsonk vége egy vékony szállal össze van kötve az ablak aljához, de ez mindegy. A pobléma, hogy nem töröl, ami esõben zavaró. Valaki találkozott már ilyennel? Ja, Volvóm van, nem Majestic, amelynél volt valami ablaktörlõ probléma egy korábbi verziónál. Ha tud valaki, kérem segítsen. Kösz.
Megjegyzés: Nem tudom, hogy a Going East verziófrissítése során miért jó, hogy a mûszerfalon a zöld irányjelzõ és a kék reflektor visszajelzõ lámpa - és ikon - mind piros négyzet lett. Mondjuk ez nem érdekes igazán. Meg lehet szokni.
Jó Utat!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Érdeklõdnék,hogy angol nyelvû a játékom és sajnos nincs benne magyar nyelv, hogyan tudnám magyarósítani?
Elõre is köszi!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Ha mod, akkor a nevét megadod?