Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mod-ról van szó, azaz a 4 darab scs kiterjesztésû file-t bemásolod a c:user*név*dokumentumokeuro truck simulator 2mos könyvtárba, majd a program indításakor a profilnál nem folytatást, hanem szerkesztést választasz, ahol az ablak jobb oldali sávjában mind a 4 filenév elõtti mezõt kipipálva aktívvá teszed és go.
Luspy
Nem hátrány.

Szerintetek a DLC -t érdemes megvenni?

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Sziasztok!
A tsm map 4.1-et hogyan kell telepíteni?
olimano2222
Igaz! :DD

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Az azért érdekes, hogy hogyan csináltál videot a DLC-rõl azon az útvonalon<#taps>
Érdekeset kerülhettél akkor.
olimano2222
ETS2 Go East DLC -röl én is készítettem egy 40-perces videót ha gondoljátok nézzétek meg ahogyan Hannoverbõl-Southamtonba mentem :)

http://www.youtube.com/v/Me9eFhQ8eG0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Elolvastad rendesen az írásomat? Mert a zárójelben direkt írtam ("(azon kívül, hogy kapcsoljam ki az esõ szimulálását)"), hogy azon kívül van-e megoldás rá. Ja és még annyi, hogy tudomhol lehet ki kapcsolni.
Ennek ellenére kössz.
UI.: Nem várok rá negatív választ.
Kössz a tippet. Csere elõtt megnéztem a bosztottak kamionját a fejlesztés menüpontban, hogy a belsõn akarok változtatni ott is ott van a "lekötés", szóval ez sajnos nem jöhet szóba. Viszont sejtem mi/melyik mód okozza ezt a problémát, mert a más márkájú gépeknél (pl: Iveco, Scania) nem látni ezt a problémát. De ezt még ellenõriznem kell.
jutiput
Szia!
Az esõ módot a menüben tudod kikapcsolni , ahol a fékerõt, és még egyéb dolgot is tudsz állítani!Üdv!<#integet2>

pxxl
na akkor én is egy klisét... :P

All hail the double x!

Én vagyok még majdnem ugyanebben a cipõben. Nálam a jobb oldali lapát a rossz, ami esõ esetén nem annyira zavaró, mint esetleg a te esetedben. És eddig nem találtam megoldást. Van egy tippem, most jött elõ: cserélj kamiont beosztottal. hátha ott jó.
Megnéztem a DLC-t... háááát, lehetett volna picit "több" magyar rész, de nem panaszkodom. :)
http://www.youtube.com/v/CsPud9X2oXs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
hotwheels

Nem megy. Az elõzõt ha lehet kérném, hogy valaki aki tudja töröle.
Most jó lesz.

Bocs a második rossz lett.

http://kephost.adatbazis.eu/images/65094012314217821466.jpg
Segítséget szeretnék kérni.
Korábban olvastam itt egy bizonyos ablaktörlõ problémáról (spoilerben van rólla kép) és azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tud-e rá valami megoldást (azon kívül, hogy kapcsoljam ki az esõ szimulálását)?
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Képek a problémámról:

http://kephost.adatbazis.eu/images/65094012314217821466.jpg
Írtam privátben.
Bocs a hibákért, figyelmem már lankad...
Üdv!

Köszönöm a megértést, amit a ledegradáló megjegyzésre tett válaszom kapcsán tettetek.

És valóban nem mûvészi, hanem inkább rövidre kanyarított bejegyzésekkel éltem, ugyanis nem akartam senkit hosszú szövegekkel fárasztani, és koncentráltam korábbi érdeklõdésekhez, hozzászólásokhoz csatlakozva beírni, kvázi segítségnyújtás szándékával. Egyébként az SG fórum age of Pirates 2 fórumba írtam olyan rövid történeteket, jellemzõen kikötõi matrózkocsmákban beszélgetõs szituációkat (korábbi kérdésekre válaszokat beleszõve), amelyek hangulatában magával ragadták az olvasókat abba a korba és környezetbe - mindezt a fórumozók nagy közörvendésére, ugyanis egyszer megjegyezték, hogy ezeket összegyûjtve ki kellene adni. Továbbá észrevehetõen a fórum lankadása esetén egy-egy ilyen beírásom kedvet csinálhatott, mert fellendült a fórumbeszélgetés.

Az 1.5.x verzióval készült változat + Going east változatot, amint megszereztem, leszedtem a korábbi példányomat és a mentések megtartása mellett újratelepítettem. Ez még nem volt nagy kiterjesztése a térképnek, és úgy általában igazán észrevehetõ változásokat sem találtam az utakon és mentén, viszont a lentebb belinkelt új map kifejezetten ehhez az új verzióhoz és a DLC-hez hangolva készült - ezt még a játékon belüli töltõfelületen is reklámozza, így egy cseppet sem haboztam feltenni. És egyáltalán nem csalódtam. Én sok apróságot észre szoktam venni, és a DLC-t nagyban feltuningolta. És most nem a térképre gondolok - mondjuk az hatalmas bejárható területet ad -, hanem az itazás során látható nüansznyi elemekre, amelyek sokkal ingergazdagabb környezetet kínál, amelyeket még ha nem is feltétlenül veszünk észre, mégis más érzéssel vezethatünk. Már nem érzem unalmasnak az utazást, mint ahogy korábban bennem is volt egy szikrája ilyen gondolatnak. E mellett akkora szabadságot kínál, hogy csak na. Már akkor, amikor fuvart választ az ember. Most éppen Lyon-bol szállítok árut Bengáziba úgy, hogy Olaszországon át komppal átmegyek görögbe, ott szintén végigmegyek a part mentén délre, majd szintén komp az Afrikai kontinensre. És mivel a több település nagyobb úthálózatot is jelent, sokkal több, idõveszteséggel nem igazán járó, alternatív útvonalat is lehet szinte minden esetben választani. Nyilván a legrövidebben kínálja fel, de szerencsére a leszállítás véghatárideje majd' minden esetben tartalékkal kerül meghatározásra. Már csak a pihenõhelyeket kell jól eltalálni. Szóval engem megvett kilóra, csak ajánlani tudom. Megjegyzés: Elképzelhetõ, az új map mod teljes egészében magába foglalja a DLC tartalmát, de persze az is, hogy ami a DLC-ben benne van, azt az új map mód csak kiegészíti. Ezt a feltupírozott verzióba rakott térkép mod-dal egyszerûbb letesztelni, mint pénzt kiadni.

A képekrõl: Elég toleráns vagyok, csak a bunkóság és az értetlenség akaszt ki úgy általában, egyébként tényleg azt gondolom, hogy mindenkinek van egy általa kedvelt kommunikációs formája. Ilyen a kép közlése is, nyilván ha nem is tetszik mindenkinek, õt valahogy megfogta és érdemesnek tartotta megosztani, hátha más is meglátja benne azt, amit õ. És gondolom érthetõ módon büszkeséggel tölti el kedvence, amelynek kialakításába idõt és figyelmet fordított. Persze ezek sem feltétlenül mûvésziek, de hát istenem. Én is csak karcolom a verseimmel, novellácskáimmal a téma felületét. :) Az már más tészta, hogy a képek megosztására, közzé tételére milyen módszert választ, gondolok itt az általatok említett OFF-topikra vagy linkre, mit tudom én. Ehhez igazodó mottóm: Nem várok el senkitõl olyat, amit nem szeretném, hogy tõlem elvárjanak, azaz pl.: ha nem szeretném, hogy kritizáljanak, én sem teszem másokkal.

Üdv
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az egyik profilom az magyar mappon van, csak ugye a fuvardíjak elég alacsonyak, és megnéztem, a kamion árak változatlanok. És itt láttam egyedi gépeket Magyarországon, ti beraktatok valami pénznövelõ modot, vagy egy idõ után már elkezd majd jobban fizetni a meló? :O
Hello!

Nemrég feltelepítettem a Going East-et az ETS2 mappájába (ahol a többi .scs fájl is van), majd felpatcheltem a játékot 1.5.2-ös verzióra, hogy a minimum követelménye meg legyen a játéknak. Ehhez képest már az elején azt írja, mikor elindítom a játékot, hogy a kiegészítõ nem kompatibilis a játék verziójával, holott ha a "Folytatás"-ra megyek, utána a menü alatt ott van, hogy "1.5.2s"...

Mit lehetne ilyenkor tenni? Az újratelepítés sokáig tartana, mert van még TSM és jó pár plusz mod...
pont azért tettem spoilerbe és írtam oda, hogy mi van benne, hogy akit érdekel az megnézze akit meg nem az mennjen rajta tovább
Üdv. Ha Vajo a házigazda nem problémázik a képek miatt, akkor mi sem tesszük.

Egyébként ha jól megnézed a netes felületek kb 50%-a kép (a facebook-tól kezdve a hírportálig)
Ide ne tegyél fel képet, mert tégedet is megszólnak... :)

CB: Kis Lámpás Jimy

Üdvözlök mindenkit,
gondoltam teszek fel pár képe a gépemrõl amit most hajtok. (Megpróbálom Spoilerbe tenni, ha nemsikerülne elnézést kérek érte.)

Jelenlegi gépem

Stig95
Bocs de már magad égeted...

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Teljesen hidegen hagy a dolog, és a véleményed is.
Tulajdonképpen van jobb dolgom is, mint hogy, ilyen "problémákon" fennakadjak.
Biztosan igazad van, de 2-3 kép jobban feldobja a csoport hangulatát.
DE, megértettem és a közeljövõben nem fogok ide posztolni több képet.

További szép napot!

Holnap ki foglalkozik a képeddel? Nézz vissza, hogy egy hét alatt hány képet tettek fel és minek? Nem mûvészi foto egyik sem, kevés az amelyik megismételhetetlen, kis hányaduk hordoz ugyan információt, de legtöbbjük csak helypazarló.
Ettõl függetlenül lehetne úgy kezelni a dolgot ahonyan mások, máshol már megtették, külön topikot nyitottak a képeknek, mint itt pl az OFF topik. Képeket csak ide lehetne tenni és a foto iránt érdeklõdõt könnyen át lehetne irányítani.
Vannak un. informatív képek, ahol pl egy probléma demonstrációjaként szerepel a kép, ezek is ide kerülnének úgy, hogy a jelen topikban egy utalás lenne róluk.
Sokkal jobb lenne, ha inkább értelmetlen balesetes, textúrahibás, és sorolhatnám képek lennének ezen a fórumon? :) Mert gondolom, hogy Te abban látnál fantáziát. :)

Már raktál fel ennél sokkal jobbat korábban és mit gondolsz hányan emlékeznek rá? Kevesen...
Ahogy gyûlik ez a sok kép, egyre kevésbé számít, pillanatnyi öröm annak aki felteszi és annak aki imád lájkolni ha kell, ha nem. A másodperc törtrészei ezek, ezért kapod fel a vizet?
AudiQuattro
Nem kell nézni a topikot,senki nemfog hiányolni.

Különben meg jó kép/gép.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Én kérek elnézést akkor, hogy felraktam a képet!
Remélem nem okoztam ezzel neked semmilyen problémát... :)

Egyébként téged ez miért zavar? :)

Lassan döntetlen lesz a meccs. ezt a képet, vagy nagyon hasonlót, ami egyébként elég semmitmondó, sablonos, kb. annyiszor lehet látni ebben a topikban ahányszor szerepel az - eltûnik a pót fuvar közben, ilyenkor mi van? - bejegyzés.....
Az élménybeszámoló, ha nem irodalmi mûrõl van szó, nem hülyeség és hiányzott is eddig. Én pl még hezitálok a DLC megvételén, mert az eddigi infók alapján ez is döntetlen.<#circling>

Szia,

A pótos eltûnését már kérdezték a forumon egy párszor, és a megolás 99%-ban az volt, hogy nem eredeti a játékod és amiatt tûnik el, mert az 1.3.x-es patchnél (lehet nem pont ennél a verziószámnál) vmi hiba volt és az eredeti játéknál is elõfordult, de azt gyorsan javították is.
jutiput
Szia! Bocs, hogy megszólítalak, de nem arról van szó, hogy mit szabad és mit nem , de a rengeteg kép feltöltése ide nem igazán jó ötlet és a fórum szerintem erre való, amit most Te is tettél , mégpedig az, hogy leírod a problémádat, hát ha van olyan fórumtárs , aki tud segíteni! Én úgy tudom, hogy kamionba utas mód nincs, csak buszhoz, ha valakinek kedve van busszal utasokat szállítani a változatosság kedvéért! A pót eltûnése az már nem egyszerû kérdés, mert lehet , hogy attól van, hogy lejár a fuvar idõ, bár ez nem biztos!Üdv!<#integet2>

sure
Na, mivel se képet, meg úgy látszik, "élménybeszámolót" sem szabad már betenni a topikba, ezért szeretnék két kérdést feltenni, hátha valaki tud segíteni.

1. Az mitõl van, hogy eltûnik a pótos?
2. Utas mód van?

Isten nem bottal, hanem VMware.

jutiput
Üdvözletem!
Csatlakozok az elõttem szólóhoz! Sok kis primitív emberke van itt, ne idegesítsd magad! De egy biztos , hogy ezt a fórum oldalt sokan összetévesztik a képcsarnokkal, mint már írtam párszor, de a fülük botját nem mozdítják! Miért nem lehet a képeket máshova felrakni és ott kedvére nézegetheti, aki akarja! Nagyon unalmas már, hogy van aki inkább a hozzád hasonló szöveget olvasná, mint azt nézni, hogy ki hányszor és hol ment vécére vagy kávézni! Nagyon uncsi már!!!! És azt hiszem, hogy nem az én,<#wave> vagy a Te beírásod nem ide való, hanem a képek inkább! Kár hogy némelyik annyira korlátolt, hogy nem érti ezt meg! EZ EGY FÓRUM ÉS NEM KÉPTÁR! Üdv.

Had világosítsalak fel korlátolt fórumtársam:
1. Mind az, hogy sok és hogy rizsa, ait teszek, csak nézõpont kérdése. Téged, úgy tûnik, speciel zavar, de másoknak esetleg érdekes informácókkal szolgálhat, esetleg elõsegíti egy döntésében, akármiben.
2. az, hogy mitõl hülye, azt valószínüleg te sem igazán tudod megmagyarázni, ugyanis ahogy valakik képekkel fejezik ki tetszésüket a játékban kifejlesztett kamionjáról, a szép tájról, stb. úgy valaki egy leírásban teszi meg ezt.
3. Tehát ezeket nem látva, csak saját magadból kiindulva inkább korlátolt, buta és másokat bántó megjegyzést, tahó beszólást teszel, semmint, hogy egyszerûen tovább lapozol és nézegeted a színes képeket.

Megjegyzem, ha vissza akarok görgetni egy korábbi megjegyzéshez, nyilván a fórumtársak által megosztott képeiken keresztül kell megtegyem. És tettem én akár egy szót is az esetleges kényelmetlenség miatt? Nem, hanem magamban elismeréssel néztem a kamionjuk kialakítását, fényezését, a tájat és a beállítást, ahogy megörökítették kedvenceiket.

Javaslom, ha fórumokon, társaságban, bárhol megfordulsz, próbáld kicsit a szociális érzékeidet, a türelmedet és alkalmazkodóképességedet kicsit elõtérbe helyezni. Megéri. Ha moderátor vagy, jobb, ha most kitiltasz, ilyen ember által kezelt fórumban részt venni nem akarok.

És ha idáig volt türelmed és ráadásul el is tudtad végig olvasni - bocs, hogy képet nem tedtem be lazításként - akkor <#gunyos1>
http://www.youtube.com/v/0hP5zAXW7lc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Elsõ vidi a DLC-bõl.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Luspy
Magyarország

Nem unod még a sok hülye rizsát? <#whatever>
Új szerelvény :)
gigamen
Nem tudom, mennyire megy neked az angol, de a linkelt oldalon - köszönet Zozyknak a 31539 bejegyzés miatt -, de mintha azt olvastam volna, hogy a korábbi ilyen mod-okat ki kell szedni/nem elfogadni a továbbiakban. Bocs a pontatlanságért, de mivel nekem semmilyen nem volt fenn, így nem szenteltem nagyobb figyelmet a leírás ezen részének.

Aki izgalomra vágyik, erõsen ajánlom Észak-Afrikát. Távol vannak a pihenõhelyek, tele van sebességcsökkentõ táblákkal - és hozzá trafikpaxokkal - a távolságok nagyok, amit a fáradtság gyorsabb eljövetele eredményez, tehát ahol lehet, hajtani kell, mint a barom, de az idióta elõzgetõk és lassan haladók, valamint a táblák keményen közbeszólnak. Én két fuvarból kétszer épp, hogy elértem a pihenõt, de így is beszereztem bírságot. Az emelkedõk és lejtõk is odafigyelést eredményeznek, a tempomatot el lehet felejteni. A gép pedig ezek miatt károsodik, 3-5 % alapból összejön. Aztán ott van az Atlasz hegység. Na, az betesz. A meredek emelkedõk és a hajtûkanyarok rakott kõkerítéssel bezárva megizzasztják az embert, a keskeny utakról nem is szólva. És ha lépésben haladva a pót nem találkozik egy másik autóval, el is kerülhetjük a baleset okozta bírságot. A visszapillantóból folyamatosan sasolnom kellett, hogy a hátsó kerekek hol sodornak. Szóval ott délen van izgalom rendesen.
Sziasztok.Az új TSM 4.1-hez bent kell lennie a 4.x és a 4.03-as verziónak is a mod mappában? Vagy mehet önmagában is?
hotwheels