52658
-
CsiziTrucker #35792 Jó néz ki!! Egyik kedvencem nekem is! -
#35791 -
hencsei #35790 Szia kisfüsi tudnád eszt a wabis potot linkelni? Nagyon megköszönèm -
#35789 Rám esteledett.
Egy hosszú pihenő.
-
Koszonom CsiziTrucker az oreg kis Scania 143-ast -
Axtros #35787 "Hol van itt megadva, hogy mekkora lehet egy kép?"
Sajnos sehol, de logikusan gondolva, azért kell a mérethatárokat betartani, mert sokan mobilról illetve keskeny sávszéleleségű internetről olvassák a fórumot.
"Nem jobb a nagyobb felbontású?"
Általában igen, de egy weboldal esetében - ahol nem elérendő cél a képek 100%-os minősége - nem.
"A karácsonyfáról meg annyit, hogy minenkinek más az izlése a valóságban én sem ilyennel járok!!! Egyébként Hollandoknál, Svédeknél divat az ilyen stilus. "
Persze, azért mert láttál valahol egy holland vagy svéd kamiont, ami ennyire ki volt csicsázva, az még nem azt jelenti, hogy ez divat lenne náluk. Ráadásul ha annyira nagy sofőr vagy, akkor tudhatnád, hogy a német rendőr leveteti azokat a dekorációkat, amelyek a szabad kilátást korlátozzák. És ez mind vonatkozik úgy általában az EU-s országokra.
"Inkább vissza megyek a szlovák forumra ott legalább igazi kamionosok vannak akik értenek is a dolgokhoz és tudják mi az a kamionos élet!"
Csak nyugodtan menj! Itt viszont még informatikusok is vannak, akik pedig neked magyarázzák azt, hogy miért nem célszerű nagyméretű képeket feltenni egy közösségi fórumra.
-
BhityHD #35786 Budapest- Besztercebánya:
Szép gépek! -
#35785 Legfontosabb egy hosszú hétvégére a folyékony kenyér :D -
#35784 Igen. Még szerencse hogy út közben vettem pár doboz sört. -
#35783 Hosszú hétvége elé nézel ;) -
Bazsio #35782 Igazad van Csiszi az nincs túlcicomázva nekem nagyon tetszik.Nekem régebb ilyen stílusú kamionom volt és még mindig szeretem.Engemet nem zavar milyen a képformátum mert nekem van 20Mb-es netem és nem látom a kettő közt a különbséget.Tényleg mindenkinek más a stílusa csak itt ezen a fórumon a nagy rész szereti a visszafogott stílust.Nem pedig azt amit pl. mi ketten szeretünk és az is igaz, hogy Hollandoknál és Svédeknél ez a stílus a menő még a cégeknél is nézzen meg akárki egy Hovotrans-os Scania-t milyen stílusba van?Hát olyanba amelyikre kicsit több cucc van rakva, de jól és az jó!!
-
Itt lesz a hétvége a kikötői parkolóba mert késik a hajó 4 napot.
-
#35780 Kisfüsi,Gabor55, Vajo szép gépek/képek
-
kisfüsi #35779 Besztercebánya után :) -
BhityHD #35778 Mi mihez nem értünk? -
#35777 Sziasztok
/a0/a9da857af6771c82e59028cdf42a389fd7dbfd.mat"
Ez a mat file kéne nekem.
Megköszönném ha tudna valaki segíteni. -
kisfüsi #35776 Napot! Punky-Hosszú Gabi -
#35775 -
#35774 Szia!
Köszi a választ sikerült! Annyit szeretnék még kérdezni hogy még melyik értéket kell ahhoz megváltoztatni hogy ha zoom-olok akkor is lássam? -
CsiziTrucker #35773 Sőt nem is érdekel!!! Inkább vissza megyek a szlovák forumra ott legalább igazi kamionosok vannak akik értenek is a dolgokhoz és tudják mi az a kamionos élet!Nem éppen azzal foglalkoznak kinek mekkora méretű a feltöltött képe! -
CsiziTrucker #35772 Hol van itt megadva, hogy mekkora lehet egy kép? Nem jobb a nagyobb felbontású? Vajo amit feltöltött, az is elég jó, de ha rá kattintok nem lesz sokkal nagyobb méretű! A karácsonyfáról meg annyit, hogy minenkinek más az izlése a valóságban én sem ilyennel járok!!! Egyébként Hollandoknál, Svédeknél divat az ilyen stilus. -
Axtros #35771 Te addig ne akarjál másnak tanácsot adni, amíg te nem tudod betartani mások figyelmeztetését! Ekkora képeket ne rakjál be, ráadásul ne ennyit és ne - ha már belejöttem - ne ilyen cicomázott karácsonyfáról. -
CsiziTrucker #35770 Hali! A def mappában van egy game_data nevű fájl, azt megnyitod keresd ezt a sort:
(zoom_uplift[7]: 45000.0 // whole world map zoom) és a 45ezret, mondjuk 75ezerre átirod!
De viszont sok modban szerepel ugyan ez a fájl, és amelyik legutolsó lént szerepel a mod mappa listádban, az felülirja!
-
CsiziTrucker #35768 Nem mindegy neked, hogy hány mb-os képet töltök fel? Nekem igy tetszik!! Foglalkozzál mással buszos! -
#35767 Ő a kép linkelőjének szegezte a kérdést.... ;) -
Mandoki72 #35766 Hali. Küldtem egy linket a MAN-ról. Jó utat. #35751 -
A31 #35765 miért szenvedsz képszerkesztő keresgélésével, mikor PAINT-al megynitod (minden windows-os gépen van) és ott ujra elmented de kiválasztod milyen formátumba mentse el és kész.
meg van oldva nem kell keresgélni. ;)
-
#35764 Még mindig nem tudtok fogni egy kib***ott kép szerkesztőt, és átkonvertálni a képeket jpg formátumba...
7db 2-2,5Mb-os PNG kép, gratula. -
#35763 Sziasztok!
Az normális jelenség hogy TSM 4.5 + Jazzycat trailer &cargo pack kombo-nál el vállaok egy görög fuvart talán Kazoni városba de a téképen nem látszik a város. Meg amikor hajó-ra állok és ki kellene választani a várost ott sem látom a városokat. -
Gábor55 #35762
vajo,CsiziTrucker,punky,HosszúGábor -
CsiziTrucker #35761 Marad a RED!!!!!!!!!!!!! -
CsiziTrucker #35760 Jobbnak tűnik, ugy, hogy be is tesztelem! kössz az infót
-
#35759 szerintem inkább R3D.. :D -
CsiziTrucker #35758 Hali! Szépek a képek nagyon! Brutal enviroment hd mod-ot használod??? -
vajo #35757
-
CsiziTrucker #35756 Üdvözlet kollégák:)
Birmighamből - Helsinkibe
-
vajo #35755 Új poszt a blogon
-
HosszúGabi, Gábor55, Bazsio, AudiQuattro - -
#35753 Szép jó estét
Gábor55, Bazsio, AudiQuattro, Kisfüsi szép gépek.
Papírozás és indulás Francia.
-
Gábor55 #35752
Köszi srácok! Szép képek!