Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére nem kellett semmi miatt újrakezdeni, de így is több mint egy év mire elértem a 100-as szintet, de attól is függ, hogy ki mennyit játszik vele.
Mint látod, nem siettem el 😄

(Csak mert már 3-4 téli moddal is játszottam, de egyik se volt ilyen, hogy az utak feketék, sötétek legyenek)
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Köszönöm! 😊

Mexx, AudiQuattro - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> 😊
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Extra AI Vehicles, open accessories 1.7.0, painter_truck_traffic_byjazycat_v1.2, project realism, trailers_and_cargo_pack_by_jazzycat_v1.1, tsm map 4, xenonv7light, tuning accerssories v 3.5, winter modv3, illetve egy másik realistic-es mod, azt a restacarról.
Mûködik mindegyik tökéletesen, hiba nélkül. A téi mod nagyon jó, váltakozó tapadási viszonyok, 80-90nél szinte nem is lehet gyorsabban menni ugye a hó miatt, rendesen csúszik, erõsen megdobja az üzemanyagfogyasztást, de pár fuvar erejéig érdemes kipróbálni, nagyszerû munka!
Ja és persze frank magyar mapja 😊
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Rég tettem képet:
Jó ez az új magyar map 😊 Köszi Frank007😊
Szép gépek - <#eljen>#eljen>
Bocsi a sok képért 😊
I Love DAF!
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Olyan problémám lenne, hogy mihelyt rámegyek a Scania kereskedésre, vagy a kamionjaim között kiválasztom és valami megnyitnék vele kapcsolatban kifagy a játék és leáll. Tudnátok segíteni hogy ez miért lehet?
Fel van patchelve a legújabbra, mivel automatikusan teszi mihelyt megjelenik valami újítás! Nincs semmi Scania-val kapcsolatos mod-om!
ha tudna valamelyikõtök segíteni, hálás lennék😊 Köszönöm elõre is!
Egy alap festés helyére raktam be és így festhetõ lett.
A "Sunrise" nevû festés helyre tettem be.
Amúgy valaki nem tud hozzá valami jó ponyvás pótot?😊

Ti milyen pótkocsit húznátok vele?
Mandoki <#eljen>#eljen> én se tudtam hogy a dinnye téli gyümölcs!
Semmi probléma, én kérek elnézést, nem támadni akartalak.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Megpróbálom avval is amit írtál hátha avval megy.Egy próbát megér!
Még egyszer bocsi!
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Én a magyar mappot akarom használni és ahhoz az 1.4.8 kell!!!
Olvass elõtte mielõtt rágalmazol!!!
Gondolom nem eredeti a játék. Mivel már 1.8.2.5 nél tart.
Szerintem 3000 forintot megér hogy mûködjön.
1.Letöröltem a játékot.
2.Kitöröltem minden mappát ami hozzá tartozott.
3.Feltelepítettem a játékot,beírtam az aktiválókódot.
4.Felraktam az 1.4.8 pach-ot.
5.Csináltam egy profilt amin elvittem 1 árút a megadott helyre és ezt mentettem majd kiléptem a játékból.
6.Elindítottam a játékot,csináltam egy új profilt itt bejelöltem mindent ami a magyar map alkalmazásához kell.
7.Elindul a betöltés Frank007 betöltõképernyõjével.
8.Kiírja a lent írt dolgokat.
Semmilyen mod nincs bent csak ez az egy.
Megüt a guta már hogy nem indul.<#conf>#conf>
Javaslom a következõképp indítsd a térképet.
Készíts egy új mod mappát, a jelenlegit nevezd át valamire (pl: mod_oroginal).
Teljesen mindegy mire, a lényeg, hogy a játék ne tudja az eredeti elérési útvonalon olvasni az gyári mod mappát.
Az új mod mappába másold be a térképet, majd indítsd el a játékot.
Ügyelj rá, hogy egyéb kiegészítõket elsõ körben ne aktiválj a térképpel.
Készíts egy teljesen új profilt, illetve csináld végig a hungary.mbd kiválasztása + mód engedélyezése protokollt.
Ezt követõen mûködnie kell a játéknak.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

"Probléma a játékállás betöltésekor!
Nem sikerült betölteni a játékállást.A fenti információ alapján megpróbálhatod kideríteni ennek okát,de megpróbálkozhatsz egy másik játékállás betöltésével is.
A problémát a következõ esetek okozhatják:
1. A mentés nem kompatibilis a jelenleg telepített modokkal.
2. A betölteni kívánt játékállás letiltott vagy eltávolított módokról tartalmaz információt.
3.Egy gyenge minõségû mod tönkretette a kiválasztott játékállást.
4.A mentés során vagy röviddel azután lefagyott a számítógép ami tönkretette a mentést."
Szóval feltelepítettem a játékot a gépre.
Elkezdtem játszani csináltam egy mentést és csináltam egy másik profilt amin már bekapcsoltam a magyar mappot és átállítottam a másik dolgot is. Utána elindítom a profillal a játékot már a magyar betöltõ csík töltõdik nem a szokásos.Utána jelenik meg ez a szöveg.

Nagy gratuláció frank-nek 😉 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Kérdés; megtaláltam az új Volvo kamiont a játékban a kereskedõnél, de az új Mercedes, stb kamionokat nem találom egyik kereskedésben sem. A Volvo-t például egy kiskereskedésben találtam meg, lehet, hogy a többi új kamion is csak a kicsikben van meg?
(Kicsit logikátlan, de a Mercedes nagykereskedésbe nem találtam meg az új Mercedes kamiont.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már a Szoborpark mellett vezetett utam, nem hagyhattam ki a fotózkodást. Szerencsére nyitva hagyták a hátsó kaput, és be tudtam lógni 😛
https://lh5.googleusercontent.com/-7IOQ0UmF7Yc/UqyzPkWaSeI/AAAAAAAAAgc/1COL3c1c33Q/s1280/ets2_szoborpark05.png
Megfontoljuk az üzenetet!
Lágymányosi híd, budai panoromával
https://lh4.googleusercontent.com/-MmAhJJX524U/UqyzQrLlR8I/AAAAAAAAAgo/29gDUiVi1ZM/s800/ets2_szoborpark07.png
Könyves Kálmán körút - Kõbányai út keresztezõdés
https://lh6.googleusercontent.com/-3lRzUOs7_tM/UqyzQ3q6baI/AAAAAAAAAgs/j586hEGqSPE/s1280/ets2_szoborpark08.png
Ugyanez goole maps street view-n
Isten nem bottal, hanem VMware.