Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Na akkor kollégával pihenõt tartunk :)
Gratula mindenkinek <#eljen>#eljen><#taps>#taps>

Gratula mindenkinek <#eljen>#eljen>
Grat mindenkinek! <#eljen>#eljen>Büfé több helyen is található, a dinnyéshez hasonlóan fõleg a kis útszéli pihenõkben, de eskü nem azér borultam fel, mer lecsusszant egy pihenõnél pár feles...
Isten nem bottal, hanem VMware.
Amugy szep gepek sracok <#taps>#taps> <#eljen>#eljen>
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
"-Halló, Fõnök? Izé...van egy kis gond, letört a bal tükör..."
AI koma beszorult a vasúti átjáróba. Vajon mi baja lesz?
Természetesen semmi, 18+ minõsítésû kéne legyen a játék, ha a törést és a sérülést rendesen leszimulálnák.
Üvegtigris (pár HSZ-szel lejjebb téliben is látható)
Lehet, hogy ez már az elõzõ verzióban (8.5-öt próbáltam korábban) is így volt, avval nem mentem sokat a láthatatlan falak miatt.
Egy kis ízelítõ:
Tatabánya
Esztergom
Visegrád
Aztán valamelyik peccs megoldotta, harminc-valahányas szintnél visszaszürkült a térkép... (eredeti a játékom). Na ekkor majd megütött a guta, de nem kezdek ezért új profilt.
Poznannál meg van egy fizetõs kapu, ami nem enged át. Már jónéhány peccs óta benn van. Igazándiból nincs neki párja (vagy a DLC-ben található...), azért nem nyílik szerintem.
Itt:
Megpróbáltam átsurranni egy másik mögött, fennakadtam.
Aztán mikor odaért egy AI kamion, leengedett.

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

A Norton miért tiltja le és törli a Patch-et?
Valami tipp? (telepíteni fogom tudni mert letiltom míg telepítem, de jó lenne tudni)
+1

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Fixed crash with new Volvo in UK
amúgy valaki megtudná mondani mit tud a 1.8.2.5 az 1.8.2.3-hoz képest ??
"Nulla tenaci invia est via"
a hétvégén jelentett hibák már ki lettek javítva és hamarosan ki is lesznek adva :)
ahogyan nálam mûködik: dobozos játék, 1.8.2.3-as patch, magyar.zip kompletten kicsomagolás nélkül mod mappába másolva, új profil, csak a magyar map beikszelve, európa helyett hungary.mbd kiválasztva. minden gond nélkül, elsõre múkodj.
Mexx,Hotwheels,Attila,kisfüsi,Ricsi234 Szép gépek <#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Ez csúszik :D
Esõ helyett hó esik, nagyon szépen kidolgozott, csúszik a kanyarba, gázadással is óvatosan kell bánni, fõleg kanyarodáskor, mert kifordul a vontató hátulja, a hajtó kerekeken hólánc van, az üzemanyag fogyasztást egy 10-15 literrel megdobja, és 70-80 az átlagos maximum sebesség, mert a hó ennyit fog a teljesítményen, szóval egy nagyon komplett kis mod. :)
Hozok én is egy képet. Kezdetleges állapotban van, de majd idõközbe javítom:)

csúszósat dobhatsz egy linket, megköszönném.