52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kutizsolt
    sziasztok :D

Lenne egy keresem ha lehet :)

egy olyan kamera modot valaki tudna nekem linkelni , amelyben a vezeto egy picit hatrabb ul , nekem van egy ilyenem de az uj kamionoknal nem megy csak az uj volvonal es a tobbi regi kamionnal .

Ha valaki tudna egyett linkelni azt nagyon megkoszonnem :D
  • Dévid112
  • Misuka963
    Vissza SPAR-os Krone-t :)
  • XxXcsabi1987XxX
    zorba3333
    fellöktem a progit az oldalra és leellenőríztem és ezt írta ki: 4 / 51
    viszont pedig ami a saját vállalkozó fuvarokat illeti,nos megtaláltam azt amit kerestem egy másik fuvar alatt bújt el a jószág :D csak nem vettem észre és már azóta ugyan azt a fuvart 2x sőt 3x is lenyomtam viszont hol találok a játékhoz szintléptető akármit? emlékszem az 1.3.1-hez volt egy be is raktam a mod mappába és működött ám megpróbáltam ugyan azt a fájlt berakni az 1.8.2.5ös verzió alá de nem léptet autómatikusan vagy lehet én csináltam valamit rosszul nem tudom... úgy emlékszem h előbb kell menni rendes fuvart aztán adja a szinteket én meg ha jól emlékszem ellentétesen csináltam vettem egy gépet és azzal nyomtam fuvart és utána próbálkoztam rendes fuvarokkal remélem ebben is tudsz segíteni de azért én is kutakodok az interneten :D hát ha találok valamit :)
  • N3suten
    Itt http://ets.modhoster.de/mods/trucksim-map--10 és Itt http://bitly.com/bundles/thomastsm/C
    vagy mindjárt itt http://bit.ly/Rawdox
    kutakodhatsz
  • Tirdi
    Ti honnan szedtétek le a TSM 4.7-et? Nekem két helyről, két böngészővel is hibásak lettek benne a .scs fájlok.
  • 94Patrik94
    Nem tudod milyen gep igeny kell hozza?
  • maujuri #37957
    Beugrattam tankolni Berlinbe, hamár van ott egy garázsom kihasználom.
    [IMG][/IMG]
  • Dévid112
    Hogy nem engedtem magam elé be. Megbántam :/
  • N3suten
    SORRY ???
  • Dévid112
    Velem is volt ilyen, csak én nem fékeztem, összement a két kamion, ami előzött, meg ami szemből jött.
    SORRY
  • N3suten

Ez nagyon odatette magát ,fékeztem olyat ...

besírtam ezen

• Dévid112
  • Dévid112
    Elértük a 240 megtekintést, kérünk még egy kicsit, köszöjük.
    Üdv.: A VADÁLLAT

• Dévid112
    Szép gép Bazsi!
  • Bazsio
    Jó estét!
    Hazajöttem szabadságra. így egy hétig pihen a Scania

Szép gépek fiúk!
  • Tirdi
    Tud valaki olyan MAN TGX mod-ot, ahol nincs króm díszléc a lámpák közti részen, és esetleg ködlámpa sincs?
  • Hungarykum
    Én úgy tudom 2 magot tud kezelni, de szerintem igen, ugyan az a motor lesz.
    Szépek! Ugye ez az jelenti, hogy kukázzák az ősrégi enginet ami csak 1 cpu magot képes kihasználni?
  • Hungarykum
    American Truck Simulator képek

• Dévid112
    Üdv.!
    Volt egy kis balesetem az Al busszal, így most várjuk a rendőröket

Szép gépek/képek!
    Köszi! Gyanítom hogy az új AI rendszer miatt fut ilyen szarul a játék, régen amikor próbáltam sokkal játszhatóbb volt. Majd most kiderül..
  • maujuri #37942
    steamon jobb klikk a játékra, tulajdonságok, Béták és ott válaszd ki a kellő verziót.
  • zorba3333
    Első körben nézz bele a game.log.txt fájlba, hogy ír-e hibát.
    (Az előző neked szánt üzenetemben leírtam, hogy hol találod ezt a fájlt.)

Amennyiben nincs hibaüzenet a móddal kapcsolatban, akkor csupán annyi a teendőd, hogy vársz egy kicsit a játékban, mert nem minden esetben adja be rögtön az új szállítmányokat.
    Ilyenkor az idő gyorsítása érdekében célszerű a játékon belül aludni egyszer - kétszer, majd megnézni ismét a fuvarlistát.
    Ha ezek után sem látod az új szállítmányodat, és a log fájl továbbra sem ír hibát, akkor célszerű megnézned, hogy van-e olyan módod amelyik ugyanahhoz a céghez társít új fuvarokat, mint amihez az általad említett buszos fuvart beraktad.

Jó tanács:
    Ha a "más program" alatt a Cheat Engine külső programot értetted, akkor villámgyorsan lökd fel a virustotal.com-ra, és ellenőrizd le, mert rengeteg kamu létezik belőle, ami látszólag szépen teszi a dolgát közben csendesen kutakodik a gépeden. Mivel felhasználói engedéllyel, alkalmazásként települ, így a vírusirtók nem bántják! Gondot, galibát nem okoz, a gépeden semmit nem állít el, csak informálódik az adataid után.
  • Micsurin
    Huu köszönöm :) mindenre kitértél ami kérdés bennem volt :D és igen minden csalás/segitség/"okoság" nélkül szeretném játszani , mert engem annak a ténye , hogy közép eu-ban furikázok , kresz-t betartva megminden lekött :D
    steamen hogy lehet visszatenni az 1.8.2.5-ös verzióra a játékot?
  • XxXcsabi1987XxX
    azt hiszem ebben a videóban láttam:
    https://www.youtube.com/watch?v=VY3NoZbnziE#t=736
  • XxXcsabi1987XxX
    viszont van egy kis gondom,de az is teljesen más
    raktam be olyan modot,hogy volán buszt szállítsak,na már most ez a mod "Ikarus-260-Tisza-Volan-trailer.scs" ugye ez egy SCS fájl és be raktam oda,ahova kell a mod mappába és persze az 1.8.2.5ös alá
    nos játékon belül néztem a saját vállalkozó fuvaroknál azt a szállítmányt de nem találom sehol pedig elvileg azt is 1.8.2.5.ös verzióhoz készítették
    mi lehet a probléma? illetve itt a fórumon néztem egy videót,amin lehetett azt látni,hogy a játékban volán buszok közlekednek szóval az melyik mod? legalábbis azt hol találom? köszönöm előre is szintén a segítséged << elég hasznosak :)
  • XxXcsabi1987XxX
    zorba3333
    így már minden világos,akkor MAX.annyit tudok csinálni,hogy a Frank mapján megcsinálom az összes létező fuvarokat aztán csinálok biztonsági mentést róla aztán azt ki szedem (persze csak játékon belül) aztán be teszem azokat a mapokat,amiket linkeltél és megnéztem de egyébként nem kell nekem könnyű pénz mod,azt megoldom más progival :) de köszönöm szépen,hogy ezeket felajánlottad nekem :) vszínűleg jól jönnének persze,kezdéskor az pont elég lenne csak már azt a dolgot ugye már progival megoldottam és amúgy elég jól haladok :) szóval köszönöm minden válaszod a kérdéseimre :)
  • Rollerboy94
    Az Igen, minden elismerésem a készítőnek !!!!

Remélem most már lehet jönni délebre is benne Pécs,Szekszárd
  • zorba3333
    Ahogy fejlődsz a játékban, úgy fognak emelkedni a fuvarokért járó összegek, tapasztalati pontok, stb.
    Minden szintlépéskor felajánlja a játék egy újabb képesítés megszerzésének lehetőségét.
    Itt hat kategória közül választhatod ki a számodra megfelelőt. Érdemes nem elkapkodni a döntést, mert az egyes képesítések által vállalható fuvarok más-más arányban fizetnek, vagyis az egyikkel jobban, míg a másikkal kevésbé lehet jól keresni.
    (Erre hamar rájössz majd magadtól is, ezért nem lövöm le a poént.)

A játék tartalmaz egy alapszintű gazdasági részt is. Mivel nem ez a fő csapásiránya a játéknak, ezért nincs is túlbonyolítva, de ennek ellenére megérdemel egy-két szót, hiszen sokkal színesebb tőle a játék.
    Egyszerűsége ellenére sokan szeretik, többek között én is, mert hozzátesz a játékélményhez.

Miről is van szó?
    Idővel lehetőséged lesz saját garázst venni, amelyet három lépcsőben tovább tudsz majd fejleszteni.
    Ahogy haladsz előre, és gyűlik a pénzed egyre több garázsod lehet, és természetesen a garázsokba neked kell majd felvenned a munkaközvetítő irodákból sofőrjeidet, megvenned nekik a vontatókat amivel majd dolgozni fognak, illetve a továbbképzésükről is neked kell gondoskodni.
    Minél több munkaközvetítőt fedezel fel, annál nagyobb lesz az alkalmazásba vehető gépkocsivezetők listája.

Íme egy kis segítség a sofőrök képzéséről, illetve a cégirányítás mikéntjéről:
    Sofőrök képzése
    Céged irányítása:
    Menedzsment

Minél többfelé jársz, annál nagyobb arányban fedezed fel a térképet, és annál több kereskedőt, munkaközvetítőt találsz majd meg.
    Csak az alaptérképen (DLC nélkül) 46db kamionkereskedő van, ami felfedezésre vár.
    Szándékosan nem linkelem be a városok neveit ahol megtalálhatóak, mert egyrészt nem szeretném tönkretenni a játékélményt, másrészt ha "segítséggel" akarnál játszani, akkor már rákerestél volna.

• Micsurin
    Rendben köszi , remélem leszmég 1-2 ilyen szerencsés utam , ésmindig csak 4.800-5.200 juro közt fog mozogni a jutalmam vagy fog emelkedni ? mert ebbe ígybele őregszem
  • tomsolo
    Az amerikai ismerősöm látta ezt a videót és azt mondta milyen szép ez az ország :D
  • Szabi #37931
    persze, de egyébként a játék a fuvarokat és a GPS is az utakat szinte véletlenszerűen sorsolja :D

nem tudni, hogy mikor jön majd a Frank féle Magyar map új verziója, de folyamatosan dolgozik rajta, hogy minnél hamarabb kész legyen :)
  • Micsurin
    LoL gyors fuvarnál iveco kereskedőbe botlodtam vannak még ilyen gyors fuvarok ahol valamilyen kereskedésmellet megyünk el ???
  • Micsurin
    Rendben köszi :) nem is a rendőrségel van a gond :D hanem zöld a led elindulok de mire átér a vontatmány fele pirosra vált és jön a bünti , gyorshajtás , karambol ilyenek , hogy lekopogjam az eddigi 2.614 km-erem alatt nem nagyon voltak :C

és az új mo mod mikora várható ???
  • Szabi #37928
    ha nem von le a rendőrség túl sok pénzt, akkor szépen gyűlik majd a pénz és hamar visszalehet fizetni egybe a hitelt :)

van Magyarország mód, viszont azzal csak belföldi fuvarok vannak és az 1.9.*-es verzióra még nincs új verzió

• Micsurin
    rendben köszi ,most van 34 ezrem csak félek , hogy úgy járok mint a 18 whel of steelben rendszeresen , hogy olyan ídpontokban vonta a péénzt a bank , hogy nemm tudtam fizetni

Nincs valami mod amivel Mo.-t főeg BP-t kicsit élett hűbre tudnám cserélni ? De nem vesznének el a mentéseim ???

köszi
  • BhityHD
    De, a városokban találhatsz még kereskedőket, ezeket egy "?" jelzi. Én hitelre vettem, nem bántam meg.
  • Micsurin
    Ha a kedvenc márkának az elején a MAN-t jelőltem meg akkor később már más márkát nem is vásárolhatók ???? 1. saját gépet hitelre érdemes megvenni vagy össze sporolni a teljes árát ???

amugy franko kis szimukátor :D csak nfs world ---> tdu2---> ezzek után egy kicsit lassuak a gépek