Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem már a fuvarok se fogynak majd el!
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Ui: Ma adom ki a frissítést már normálisan mûködõ gazdasággal (több mint egy órás lejárati idõkkel) és még pár aprósággal! <#vigyor2>#vigyor2>
Elõre is köszi!😊
Ezért nem értem miért csinálja.
Win7 van a gépen

Másrészt a link sem jó, amit kiraktál.
Én ide szoktam feltölteni a képeket: Képkezelõ
Feltöltés után ad 5-6db linket. (attól függ hova akarod kitenni)
Ide az elsõ link kell (közvetlen link). Ezt másolod, majd itt a fórumba a szövegdoboz alatt ott van, hogy "Kép beszúrása".
Oda bemásolod a linket és megfog jelenni a kép.
http://data.hu/get/7235469/volvo.jpg[/img]
Tuning pack 2.4
Bemutatóvideó:
Tuning pack V2.4 Demo
Ebben a kiegészítõben a rengeteg dekorlámpa, és dísz mellett megtalálod a következõ kiegészítõket is:
T.I.R tábla
Transports Internationaux Routiers
ADR tábla
Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route)
Zöld alapon fehér "G" jelzés (Max 80db zajkibocsájtással közlekedõ jármû)
Zöld alapon fehér "L" jelzés (Zajszegény autó. Ausztriában éjszaka is közlekedhet)
Zöld alapon fehér "S" jelzés (Csak Ausztriában érvényes! Környezetbarát jármûvet jelöli.)
Zöld alapon fehér "U" jelzés (Csak Ausztriában érvényes! Zaj, és környezetbarát jármûvet jelöli.)
Még nem volt idõm próbálgatni, csak leszedtem, és belekukkantottam a fájlokba.
Ez a verzió az eredeti 1.5.2 alá készített 1.8.2.3 alatt futó konverziója, így ha megvan az elõzõ verzió, akkor túl sok újat nem fog adni.
Amennyiben használsz egyéb olyan módot, ami hozzátesz, vagy megjelenésében módosít olyan dekorlámpát, vagy díszt, amit ez a mód is tartalmaz, akkor célszerû az összeakadás elkerülése érdekében a teszt idejére inaktívvá tenni azokat.
Mivel ez csak egy 1.8.2.3-ra optimalizált átirat, így nagy valószínûséggel az új Scania Streamline vontató esetében a díszlámpák többsége nem fog rendesen mûködni, kivéve azokat, melyek pozíciói az elõzõ "R" szériás jármûveken is azonosak.
Ugyanez igaz a légkürtre is.
A táblák viszont nagyon valószínû, hogy problémamentesek lesznek, hiszen az elõzõ verzióban is gond nélkül mûködtek.
(A magam részérõl úgy fogom megoldani az esetleges mûködésbeli problémát, hogy egyszerûen kigyomlálom ezt a sok "karácsonyfa alkatrészt" és csak a kiegészítõ világítást, táblákat, és a jelzéseket hagyom meg.)
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha nem rakok pipát a magyar könyvtárhoz akkor tökéletesen fut a játék.
Ez a verzió van fent
HUNGARY MAP 0.9 FIXED
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mindenkinek <#eljen>#eljen>http://modsplanet.net/animals-trailer/
AttilaRO<#eljen>#eljen>
Punky<#eljen>#eljen>
Martin bátyó:remélem jó lesz!
És szívesen!
Segítséget elõre is köszönöm
AttilaRO <#eljen>#eljen>
Punky <#eljen>#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Régebben volt ilyen, de az új Volvonál az sem mükszik.
Tudtok ilyet?
Downhill!!
Én mindenhonnan szedek le módokat, de ajánlok párat:- www.modsplanet.net
-ets2.lt
-ets2-mods.com
-www.simgamemod.com
Innen szoktam módokat letöltetni!
Egyedi festést pedig programmal tudsz megcsinálni, vagy az oldalra kiírod hogy valaki nem vállal skinezést? Aki elvállalta annak küldesz privát üzenetben hogy milyen festést akarsz és megcsinálja neked!(Nálam így szokott lenni)
Mód berakás: A módokat letöltheted scs fájlba, vagy rar fájlba! Az scs fájlt bele teszed a mod mappába és a játék kezdése elõtt ott van hogy szerkesztés arra rámész és ott kipipálod azokat a módokat amelyik kellenek neked!
De ha amit letöltöttél és rar fájlba van azt ki kell csomagolni WINRAR-ral vagy Total Commander-rel, akkor kicsomagolója scs fájlba vagy tömörített mappába, ha van hozzá utasítás hogy pipáld ki a zip-et(tömörített) akkor nem kell megnyitnod hanem bepipálni a zip fájlt és akkor a módok bent lesznek a játékba ha bepipálod õket!
Remélem segíthettem Neked! <#wink>#wink>
Ez nincs jelszóval védve, így kilehet belõle szedni a fizikát, ha értesz hozzá.
Ha nem:
Kibontod valahova, bemész a "def/vehicle" mappába kitörlöd a "phisycs.sii" fájlt.
A módban lévõ 6 mappát kijelölöd, majd becsomagolod "raktár (store)" móddal ".zip" formátumba.
Tömörítés után a ".zip" kiterjesztést átnevezed ".scs"-re és mehet a "mod" mappába.
Tél mod v2
Köszi 😉
Irány a szerviz telep.
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Valaki el tudja mondani nekem a magyar mapon lévõ kamionkereskedõket?!
Elõre is Köszönném! 😄<#vigyor2>#vigyor2>
- ok
- ok
- nyilván nem a mod miatt kérdezem, de ne csak dinnyét áruljanak 😄
- igen nem próbáltam ki, valakinek el kell látni az ügyfélszolgálatot 😄
- nem arra gondoltam, hogy -20uró a csajoknak, csak mint a diszpécser vagy ki, lehetne pl csajok az útszélén...
- majd keresek hétfõn 😄
- nem, nem a térkép hibája, csak én pl ennek örülnék, ha lenne 😄
vágod? 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Meg most még eszembe jutott egy, hogy néha a szalagkorlát, vagy betonfal, vagy akármi, ami van, nagyon közel van az úttesthez. Basszus, bárhol jártam úgy emlékszek, hogy legalább egy 20-40 cm van az úttest széle és a korlát között, de itt az utak döntõ többségében ott van rögtön az út szélén, így gyakorlatilag "szorongok", amikor elõzök egy lassabb kamiont, fõleg ha oversize-os, mert alig férek el mellette, mert nem tudok odébb menni, mert egyszerûen nincs hely..