Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenkinek <#eljen>#eljen>http://modsplanet.net/animals-trailer/
AttilaRO<#eljen>#eljen>
Punky<#eljen>#eljen>
Martin bátyó:remélem jó lesz!
És szívesen!
Segítséget elõre is köszönöm
AttilaRO <#eljen>#eljen>
Punky <#eljen>#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Régebben volt ilyen, de az új Volvonál az sem mükszik.
Tudtok ilyet?
Downhill!!
Én mindenhonnan szedek le módokat, de ajánlok párat:- www.modsplanet.net
-ets2.lt
-ets2-mods.com
-www.simgamemod.com
Innen szoktam módokat letöltetni!
Egyedi festést pedig programmal tudsz megcsinálni, vagy az oldalra kiírod hogy valaki nem vállal skinezést? Aki elvállalta annak küldesz privát üzenetben hogy milyen festést akarsz és megcsinálja neked!(Nálam így szokott lenni)
Mód berakás: A módokat letöltheted scs fájlba, vagy rar fájlba! Az scs fájlt bele teszed a mod mappába és a játék kezdése elõtt ott van hogy szerkesztés arra rámész és ott kipipálod azokat a módokat amelyik kellenek neked!
De ha amit letöltöttél és rar fájlba van azt ki kell csomagolni WINRAR-ral vagy Total Commander-rel, akkor kicsomagolója scs fájlba vagy tömörített mappába, ha van hozzá utasítás hogy pipáld ki a zip-et(tömörített) akkor nem kell megnyitnod hanem bepipálni a zip fájlt és akkor a módok bent lesznek a játékba ha bepipálod õket!
Remélem segíthettem Neked! <#wink>#wink>
Ez nincs jelszóval védve, így kilehet belõle szedni a fizikát, ha értesz hozzá.
Ha nem:
Kibontod valahova, bemész a "def/vehicle" mappába kitörlöd a "phisycs.sii" fájlt.
A módban lévõ 6 mappát kijelölöd, majd becsomagolod "raktár (store)" móddal ".zip" formátumba.
Tömörítés után a ".zip" kiterjesztést átnevezed ".scs"-re és mehet a "mod" mappába.
Tél mod v2
Köszi 😉
Irány a szerviz telep.
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Valaki el tudja mondani nekem a magyar mapon lévõ kamionkereskedõket?!
Elõre is Köszönném! 😄<#vigyor2>#vigyor2>
- ok
- ok
- nyilván nem a mod miatt kérdezem, de ne csak dinnyét áruljanak 😄
- igen nem próbáltam ki, valakinek el kell látni az ügyfélszolgálatot 😄
- nem arra gondoltam, hogy -20uró a csajoknak, csak mint a diszpécser vagy ki, lehetne pl csajok az útszélén...
- majd keresek hétfõn 😄
- nem, nem a térkép hibája, csak én pl ennek örülnék, ha lenne 😄
vágod? 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Meg most még eszembe jutott egy, hogy néha a szalagkorlát, vagy betonfal, vagy akármi, ami van, nagyon közel van az úttesthez. Basszus, bárhol jártam úgy emlékszek, hogy legalább egy 20-40 cm van az úttest széle és a korlát között, de itt az utak döntõ többségében ott van rögtön az út szélén, így gyakorlatilag "szorongok", amikor elõzök egy lassabb kamiont, fõleg ha oversize-os, mert alig férek el mellette, mert nem tudok odébb menni, mert egyszerûen nincs hely..
- kátyú van bõven, bár egyik se szándékos 😄
- útépítés sok van
- a játékban nyárvége-õsz eleje van, most tényleg az a bajod, hogy egy mód miatt hülyén néz ki egy másik mód? hát ne használd azt a módot... 😄D- ismét csak azt látom, hogy ki se próbáltad a térképet.. 😄
- írtam hogy van bõven.. de ha kipróbáltad volna a térképet...
- a játékban nincs ilyen lehetõség, max fizetõkapu, programozzuk és modellezük le neked gyorsan ? 😄D
- én még nem találtam (bár nem is kerestem), de állítólag vannak 😄
- értem, a térkép hibája, hogy nincs zoci feliratos épület amirõl most hallunk elõször 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ez hogy is van pontosan.
Képeken, stb, úgy látom, hogy a kamionom "átalakul" egy teherautóvá, amin választhatok skint, illetve, hogy ponyvás, tartály, stb legyen, és a pótok, amiket viszek A-ból B-be, azok úgymond összemennek? 😄
Szóval, aki ilyennel játszik, vagy kipróbálta, vagy simán vannak róla információi, legyen kedves ossza meg velem 😊

http://mo-keys.com/hu/euro-truck-simulator-2-steam-cd-kulcs.html?filter_name=euro%20truck
Innen melyik változatot érdemes megvásárolni?
honnan szedtek le modokat ? meg hogy rakjátok be ? láttam hogy nektek vannak "egyedi" festésetek és madaras tescot is láttam valakinél.
jah és milyen modokat ajánlotok ?
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
- mondjuk jó lenne, ha nem csak dinnyét árulna...tél mod miatt erõsen kétlem a téli dinnye szezont...
- ne csak a telephely, hanem a városok utcái..lásd Lidl beparkolás...
- kell a baleset, látványosság...érdekesség.
-a rendõr meg úgy értettem, hogy pl mobil mérés.."kpm" ellenõrzés...
- útszéli "lányok"
- jó lenne egy olyan telephely (mondjuk nekem a ZoCi Racing miatt , ami egy kisebb épület, mint az elsõ garázs, csak ne lenne összefestve, le lenne betonozva..ai autók nélkül, amit pl egy DDS átfestésével simán lehetne a ZoCi Racing telephelye és mûhelye...szervízzel.
Mondjuk ezért én akár fizetnék is egy jelképes összeget...ezzel támogatva a térkép készítést.)
Meg még van egy ami nálam szokott lenni, lehet nálad is csak nem írtad le!
ELSÕ:Kétszemélyes úton (közúton) elkezd elõzni az egyik autó/busz és én is ott vagyok mögötte mer ésn is akarok elõzni erre lefékez és vissza megy a rendes sávba amerre kell menni, pedig sík egyenes az út és nem jött semmi elõröl 😞 Erre lefékez is vissza megy a saját sávba én meg belerongyolok amikor lefékez és ki a bûnös? Nekem jön a csekk hogy balesetet okoztál! Hát elmehetnek a p......!
MÁSODIK:Ami nálad van a fizetõs kapu, azt se bírom amikor ott állnak és néznek ki a hülye fejükbõl!
Köszönöm a megértést!
És köszönöm a rovatot! Nálam is szokott ilyen lenni, de azért jó volt!
Áááá
Amióta vannak buszok, ill nagyobb kamionok, pótok a játékban (részben modok miatt) folyamatosan veszélyérzetem van a keresztezõdésekben.
Ma is, és már régebben is volt pár alkalommal, hogy nekem piros van, kanyarodik egy AI busz/kamion és nekem jön.. Hát kösz, b...
Következõ, amit bírok, hogyha megyek egy autó után, bekanyarodunk mindketten egy utcába és a kanyar közepén befékez.. <#falbav>#falbav>
Hasonló a szereposztás, amikor autópályán egyel kevesebb sávra szûkül a szakasz, vagy fizetõkapu után amikor 5-6 kapuból egyszerre jönnek ki az autók.. Kijön elém, mondván lassan gyorsulok, oké, gyere gyere, de akkor is befékez, mert épp észreveszi, hogy ja, van más is az úton rajta kívül, de persze akkor már javában az én sávomba van és ott áll és vár valamire...
A harmadik, hogy minek van 30-as sebességkorlátozás egy olyan szakaszon, ahol akár 10 perc múlva F1-es futamot lehetne rendezni, mert nyílegyenes szakasz van, sehol semmi építkezés, stb.. Aztán jön egy 50es tábla, ahol az AI-k érdekes módon sokkal többel mennek, régen párszor már megbüntettek emiatt, hogy oké, sebességkorlátozás, felvettem az AI-k sebességét, és Büntetést kaptál! Kösz, ennyit az egyenjogúságról. Aztán röviddel az 50es tábla után jön egy 110es, hátha vannak hiperhajtómûvek a kamion hátulján..
Krisz hiba-összefoglaló rovatát olvastátok.
- Kaarfor és Sellplan parkolók eddig is voltak, magamnak már régesrég átcímkéztem, de akár átküldhetem neki és akkor bekerülhet az új verzióba is 😄
- tele van büfékkel az új térképverzió
- szûkebbek a telephelyek is
- így is csinál elég balesetet az ai 😄D
- végre egy jó ötlet is <#eljen>#eljen>
- a bokorba elbújva mérnek.. <#zavart1>#zavart1>
"Nulla tenaci invia est via"
ezek javításra kerülnek-e esetleg?
Továbbá egy kis magyaros hangulatot ha volna lehetõség még betenni...
- Tesco / Auchan parkolók
- Büfék
- kis / szûk telephelyek
- balesetek
- jó lenne 1-1 nagyobb városba kiírni (a merre van pl Scania, MAN kereskedõ)
- út szélén esetleg rendõr.
de csak példa, amúgy RESPECT érte! 😊