Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

retoucher - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Valaki felhomályosítana, hogy ez a 0.9.1-es magyar map mit tud?<#conf>#conf>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Köszi! <#papakacsint>#papakacsint>
De annyira azért nem jó még, vannak rajta hibák szép számmal, de ha valaki szemet tud hunyni ezek felett és együtt tud élni ezekkel (a skin és egyéb hibákkal) akkor innen letöltheti a buszt, ami template alapján skinezhetõ, így mindenki tud magának saját régiós volánbuszt festeni ha épp olyan kedve van! <#bohoc>#bohoc>
De annyira azért nem jó még, vannak rajta hibák szép számmal, de ha valaki szemet tud hunyni ezek felett és együtt tud élni ezekkel (a skin és egyéb hibákkal) akkor innen letöltheti a buszt, ami template alapján skinezhetõ, így mindenki tud magának saját régiós volánbuszt festeni ha épp olyan kedve van! <#bohoc>#bohoc>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Magyar pályán, Magyar busszal.... :-) <#wink>#wink>
Nagyon jó lett gratulálok!
#34511 (Axtros)
<#eljen>#eljen>
Nagyon jó lett gratulálok!
#34511 (Axtros)
<#eljen>#eljen>
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Az a baj ami van 40ezer ft ért HD 7850 azt nem ajánlották ami meg 45ezer arra nincs keretem.
Nem vagyok nagy játékos ezért több ember a Hd7790 et ajánlotta.
Ilyen gyilkolászós játékok nem kötnek le. Egy két szimulátor meg sport játék azt kifújt.
Olyan szinten nem fogott meg a játék ,hogy 10 évig nem is volt a gépemen.
Ez fogott meg egyedül meg is vettem. De sajnos kevés az A8-5600K apu ja mert 15-20fps között megy mindent alapra állítva és 1280*1024 es felbontással.
Nem vagyok nagy játékos ezért több ember a Hd7790 et ajánlotta.
Ilyen gyilkolászós játékok nem kötnek le. Egy két szimulátor meg sport játék azt kifújt.
Olyan szinten nem fogott meg a játék ,hogy 10 évig nem is volt a gépemen.
Ez fogott meg egyedül meg is vettem. De sajnos kevés az A8-5600K apu ja mert 15-20fps között megy mindent alapra állítva és 1280*1024 es felbontással.
A videokártyák legfontosabb tulajdonsága a memória interfész mérete. Ma már a sima 128bit kicsit kezd kevés lenni, fõleg a csúcskategóriás programoknál, ha lehet, akkor 256bit-est kell vásárolni. A többi tulajdonság a memória típusa (ma általában GDDR5), proccesszorának órajele (MHz), illetve a támogatott felbontás és a lehetséges csatoló interfészek.
A memória mérte a felbontás támogatásának a függvénye. Azoknak, akik mondjuk a FullHD feletti felbontásban - nagy méretben - játszanak, azoknak kell a memória méretére is odafigyelniük, bár igaz, ez utóbbira a kártya gyárilag fel van készítve. A FullHD felbontásra (32bit-es színmélységben) elég az 1GB, ennél nagyobbra inkább a magasabb felbontás miatt lehet szükség.
Én ATI Radeon 7800-ast használok, 256bit-es memória interfésszel, de csak 1GB-os memória mérettel. És az ETS2 full grafikában (minden maximumon), FullHD-ben tökéletesen fut, akadás mentesen.
A memória mérte a felbontás támogatásának a függvénye. Azoknak, akik mondjuk a FullHD feletti felbontásban - nagy méretben - játszanak, azoknak kell a memória méretére is odafigyelniük, bár igaz, ez utóbbira a kártya gyárilag fel van készítve. A FullHD felbontásra (32bit-es színmélységben) elég az 1GB, ennél nagyobbra inkább a magasabb felbontás miatt lehet szükség.
Én ATI Radeon 7800-ast használok, 256bit-es memória interfésszel, de csak 1GB-os memória mérettel. És az ETS2 full grafikában (minden maximumon), FullHD-ben tökéletesen fut, akadás mentesen.
Akkor marad az 1gb és a 7ezret meg elköltöm ventikre 😊
Az a "2GB" jó kis marketing, semmi több. Ez olyan mint amikor a low-profile 4.000 forintos VGA dobozára odateszik hogy "2GB DDR MEMORY!". Az. <#idiota>#idiota> Szerintem felesleges rá az a +7 ezer, csak a 2GB memória miatt. Azt maximum akkor hajtanád ki esetleg, ha tervezel, pl. 3DS Max -el.
///M I Love BMW. :)
Tényleg akartam már kérdezni . Használ valaki erre a játékra HD7790 es kártyát? Milyenek az fps ek ?
Mert agyalok ,hogy 1Gb s legyen vagy pluszban érdemes e a 2Gb s re költeni 7ezer ft t. Mert több helyen olvastam ,hogy a 2Gb s semmivel nem gyorsabb így nem érdemes rákölteni.
Mert agyalok ,hogy 1Gb s legyen vagy pluszban érdemes e a 2Gb s re költeni 7ezer ft t. Mert több helyen olvastam ,hogy a 2Gb s semmivel nem gyorsabb így nem érdemes rákölteni.
Szép estét
Szép gépek. <#wave>#wave>
Szép gépek. <#wave>#wave>
Nem egy szó, de igaz! 😊
Hát ez se egy szó. 😊
Csak az jut eszembe ezen az oldalon, hogy áldozz rá egy kis pénzt! Hidd el megéri😊
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van frank mapjával hogy menet közben eltûnik a fuvarom.... esetleg valakinek valami ötlet?
Nekem olyan problémám van frank mapjával hogy menet közben eltûnik a fuvarom.... esetleg valakinek valami ötlet?
Bodajk városképre majd a következõ verzióban egy kis ráncfelvarrás mehetne 😊
Sajnos szinte semmi nem egyezik meg azzal ahogy kinéz Bodajk.
De minden tisztelem a szerkesztõnek 😊
Sajnos szinte semmi nem egyezik meg azzal ahogy kinéz Bodajk.
De minden tisztelem a szerkesztõnek 😊
Hogy halad az új verzió, Frank? Minden elismerésem a munkád iránt!<#worship>#worship>
Addig is itt egy kép a DLC Magyarországáról:

Addig is itt egy kép a DLC Magyarországáról:

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Nem jöttem rá mi volt újraindítottam a gépet meg újra telepítettem a játékot és most tökéletesen fut 😊

Mi volt a gond?
Nah megvan végre 😊
Még mindig semmi 😞
Estét! 😊 

oké😊)))
Csak az a fura havernak azonnal megy egymás mellé raktuk a 2 gépet direkt.
Pedig egy kaliber a két gép.
Csak az a fura havernak azonnal megy egymás mellé raktuk a 2 gépet direkt.
Pedig egy kaliber a két gép.
Budapesten..De mióta kijött a frank007-es frissítés azóta azon nyomom!<#whatever>#whatever>

Ilyen már nekem is volt....Nagyon rossz!<#wow3>#wow3>
Valahol Velence környékén!
Indulás Tatára!

Indulás Tatára!

Néha sokat kell várni, hogy megjelenjen a pipa az aktiváláskor, akkor olyan mintha lefagyott volna! Várj egy kicsit! Fél óra után kezdhetsz aggódni...<#nevetes1>#nevetes1>
Valahol Velence környékén!<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
http://kepkezelo.com/images/izz3efxf3tknu33ki7jd.jpg
Indulás Tatára!
http://kepkezelo.com/images/f2tagu6nxo2sniayy9g2.jpg
http://kepkezelo.com/images/izz3efxf3tknu33ki7jd.jpg
Indulás Tatára!
http://kepkezelo.com/images/f2tagu6nxo2sniayy9g2.jpg
Nem tudom azt kiválasztani. Amint kipipálom hogy magyar zip jön a fagyás leáll és csak úgy tudom a játékot újra indítani hogy a totalcommal kitörlöm a modból a magyar .zip et vagy letörlöm az egész játékot. Vagy ha tovább is lép akkor meg kesze kusza minden el van csúszva stb 😞
Biztos, hogy a HUNGARY.MBD-t választottad játékmodulnak????????? Az általad leírtak arra utalnak, hogy nem...!<#falbav>#falbav>
Addig tökéletesen megy minden ameddig a magyar mappa nincs fent. Már annyit elértem hogy betölt de amint a magyar térképet teszi ki ott vége a dalnak. Nem beszélve arról ,hogy a magyar térképen nem magyar városok vannak hanem az van kiírva pl,hogy francia ország szlovákia.
Tényleg nem tudom mit kellene tenni.
Ha leszedem a magyar.zip et tökéletesen fut a program.
Tényleg nem tudom mit kellene tenni.
Ha leszedem a magyar.zip et tökéletesen fut a program.
Biztos, hogy a játékmodult is átállítottad?
Nekem .exe hibával lép ki.. Pedig eredeti a játék steamen vettem meg.. Mi lehet a baj? De nem csak ez hanem kb az osszes mod hiaba van oda irva hogy 1.8.2.5os patchen ment...Meg akkor is kilep ha az az egy mod van bent :/
Errõl az oldalról töltöttem le az 1.8.2.5 verziót
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
Nekem most már megy. Kivettem az összes modot, csak a magyar mapot hagytam meg és mûködik, szóval már csak arra kéne rájönnöm melyikkel nem passzol.
Kb 10 profilt csináltam már 😞
Teljesen újra raktam többször mindegyik játékot. Azért nem értem ,hogy miért nem megy .
Teljesen újra raktam többször mindegyik játékot. Azért nem értem ,hogy miért nem megy .
Kicsit bedugultunk...

szep gepek !

Próbáld meg egy teljesen új profillal!