Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem jöttem rá mi volt újraindítottam a gépet meg újra telepítettem a játékot és most tökéletesen fut 😊
<#hawaii>

Mi volt a gond?
Nah megvan végre 😊
Még mindig semmi 😞
Estét! 😊
oké😊)))
Csak az a fura havernak azonnal megy egymás mellé raktuk a 2 gépet direkt.
Pedig egy kaliber a két gép.
Budapesten..De mióta kijött a frank007-es frissítés azóta azon nyomom!<#whatever>

Ilyen már nekem is volt....Nagyon rossz!<#wow3>

Valahol Velence környékén!

Indulás Tatára!

Néha sokat kell várni, hogy megjelenjen a pipa az aktiváláskor, akkor olyan mintha lefagyott volna! Várj egy kicsit! Fél óra után kezdhetsz aggódni...<#nevetes1>
Valahol Velence környékén!<#nevetes2><#nevetes2>
http://kepkezelo.com/images/izz3efxf3tknu33ki7jd.jpg
Indulás Tatára!
http://kepkezelo.com/images/f2tagu6nxo2sniayy9g2.jpg

Nem tudom azt kiválasztani. Amint kipipálom hogy magyar zip jön a fagyás leáll és csak úgy tudom a játékot újra indítani hogy a totalcommal kitörlöm a modból a magyar .zip et vagy letörlöm az egész játékot. Vagy ha tovább is lép akkor meg kesze kusza minden el van csúszva stb 😞
Biztos, hogy a HUNGARY.MBD-t választottad játékmodulnak????????? Az általad leírtak arra utalnak, hogy nem...!<#falbav>
Addig tökéletesen megy minden ameddig a magyar mappa nincs fent. Már annyit elértem hogy betölt de amint a magyar térképet teszi ki ott vége a dalnak. Nem beszélve arról ,hogy a magyar térképen nem magyar városok vannak hanem az van kiírva pl,hogy francia ország szlovákia.
Tényleg nem tudom mit kellene tenni.
Ha leszedem a magyar.zip et tökéletesen fut a program.
Biztos, hogy a játékmodult is átállítottad?
Nekem .exe hibával lép ki.. Pedig eredeti a játék steamen vettem meg.. Mi lehet a baj? De nem csak ez hanem kb az osszes mod hiaba van oda irva hogy 1.8.2.5os patchen ment...Meg akkor is kilep ha az az egy mod van bent :/
Errõl az oldalról töltöttem le az 1.8.2.5 verziót
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
tomi161996
melyik patched van?

Nekem most már megy. Kivettem az összes modot, csak a magyar mapot hagytam meg és mûködik, szóval már csak arra kéne rájönnöm melyikkel nem passzol.
Kb 10 profilt csináltam már 😞
Teljesen újra raktam többször mindegyik játékot. Azért nem értem ,hogy miért nem megy .
Kicsit bedugultunk...

szep gepek !

Próbáld meg egy teljesen új profillal!

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Valamiért csak úgy jeleníti meg ha rákatt jobb egérgombbal ,hogy megnyitás új lapon
Én bármit csinálok ennél tovább nem hajlandó menni. Amint a folytatásra kattintok jön a hiba
Isten vagy Frankie!!!
Remélem már a fuvarok se fogynak majd el!
SimaSuna
várom 😊
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Megint leköteleztél!<#worship>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Már többen is írták, hogy lefagy a map! A hungary.mbd-t választjátok ki játékmodulnak? Ha igen akkor a tudomány mai állása szerint el kell indulnia! <#vigyor2> Elvileg (majdnem) minden moddal kompatibilis, de próbáljátok ki, hogy csak ezt a modot aktiváljátok! Sok sikert!

Ui: Ma adom ki a frissítést már normálisan mûködõ gazdasággal (több mint egy órás lejárati idõkkel) és még pár aprósággal! <#vigyor2>
Valaki valami fûrészporos pótot tudna hozzá adni?😊

Elõre is köszi!😊

Nálam is ez a gond egyszerûen leáll 😞
Feltelepítettem a játékot másodszorra is (1.8.2.5), és nekem akárhogy csinálom nem mûködik a magyar mod (0.9-es). Az összes többi mod megy, de annál mindig hibát észlel és leáll.
Az utolsó TSM map az a 4.1.2a, annál nem kellett újat kezdeni. Gyanítom a következõ 4.5-ösben sem kell és majd a Januárban-Februárban kiadott 5.x-ben sem kell majd.
Fokker
van. konzervízû gombával. 😊

gordon 24
Kszi! Mint mindig most is sokat segítettél! :-) Köszi még 1x.

Downhill!!

Igen akkor is. A játék gyári játék. Gold Verzió. 1.8.2.5
Ezért nem értem miért csinálja.
Win7 van a gépen
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Köszönöm, azonnal dobom a képet 😄
A data.hu-ra hiába töltesz fel képeket, mert az csak egy fájlmegosztó nem képmegosztó.
Másrészt a link sem jó, amit kiraktál.

Én ide szoktam feltölteni a képeket: Képkezelõ
Feltöltés után ad 5-6db linket. (attól függ hova akarod kitenni)
Ide az elsõ link kell (közvetlen link). Ezt másolod, majd itt a fórumba a szövegdoboz alatt ott van, hogy "Kép beszúrása".
Oda bemásolod a linket és megfog jelenni a kép.

sziasztok,az utolso TSM mapnal 5.x kell uj jatekot kezdeni ?Koszonom
http://data.hu/get/7235469/volvo.jpg
Hello. Ez az alvázmod meg van valakinek, nincs olyan magasan a hátsósárvédö mint az eredeti modelnek a játékban. Köszönöm a válaszokat.

http://data.hu/get/7235469/volvo.jpg[/img]
Nézd meg ezt a módot:
Tuning pack 2.4
Bemutatóvideó:
Tuning pack V2.4 Demo

Ebben a kiegészítõben a rengeteg dekorlámpa, és dísz mellett megtalálod a következõ kiegészítõket is:
T.I.R tábla
Transports Internationaux Routiers
ADR tábla
Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route)
Zöld alapon fehér "G" jelzés (Max 80db zajkibocsájtással közlekedõ jármû)
Zöld alapon fehér "L" jelzés (Zajszegény autó. Ausztriában éjszaka is közlekedhet)
Zöld alapon fehér "S" jelzés (Csak Ausztriában érvényes! Környezetbarát jármûvet jelöli.)
Zöld alapon fehér "U" jelzés (Csak Ausztriában érvényes! Zaj, és környezetbarát jármûvet jelöli.)

Még nem volt idõm próbálgatni, csak leszedtem, és belekukkantottam a fájlokba.
Ez a verzió az eredeti 1.5.2 alá készített 1.8.2.3 alatt futó konverziója, így ha megvan az elõzõ verzió, akkor túl sok újat nem fog adni.

Amennyiben használsz egyéb olyan módot, ami hozzátesz, vagy megjelenésében módosít olyan dekorlámpát, vagy díszt, amit ez a mód is tartalmaz, akkor célszerû az összeakadás elkerülése érdekében a teszt idejére inaktívvá tenni azokat.

Mivel ez csak egy 1.8.2.3-ra optimalizált átirat, így nagy valószínûséggel az új Scania Streamline vontató esetében a díszlámpák többsége nem fog rendesen mûködni, kivéve azokat, melyek pozíciói az elõzõ "R" szériás jármûveken is azonosak.

Ugyanez igaz a légkürtre is.

A táblák viszont nagyon valószínû, hogy problémamentesek lesznek, hiszen az elõzõ verzióban is gond nélkül mûködtek.

(A magam részérõl úgy fogom megoldani az esetleges mûködésbeli problémát, hogy egyszerûen kigyomlálom ezt a sok "karácsonyfa alkatrészt" és csak a kiegészítõ világítást, táblákat, és a jelzéseket hagyom meg.)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

LeWyTy
Ha új játékot indítasz és kiválasztod a magyar modult akkor is?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok az mitõl lehet hogy amint kijelölõm a Magyar könyvtárat betöltésnél mindjárt lefagy a gép.
Ha nem rakok pipát a magyar könyvtárhoz akkor tökéletesen fut a játék.
Ez a verzió van fent
HUNGARY MAP 0.9 FIXED
LeWyTy
És ... "hamburger van?"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?