52658
-
-
Csabi2007 #38043 Egyszerűen nem tudom berakni.. Restacarrol van de akárhogy csinálom nem jön össze... -
XxXcsabi1987XxX #38042 jjaa és direkt Ivecohoz szedtem le... -
XxXcsabi1987XxX #38041 skacok
van az a kabin világítás mod
na már most hiába nyomkodom az "O" betüt egyszerűen ugyan az a sötétség van a kabinban pedig a játékban azt a modot be aktiváltam mi lehet a problem? -
devid13 #38040 koszonom
-
#38039 -
#38038 most biztos meg leplek majd, de itt találod az éppen aktuális patch-t
EURO TRUCK SIMULATOR 2 honlap
megkeressem neked a TSM MAP-et is, vagy ha annyit mondok GOOGLE az elég lesz? :) -
Csabi2007 #38037 Sziasztok! A 4.7.1. es tsm- hez melyik régebi TSM kell?? Mi kel hozzá még? 4. X jó lesz hozzá??? -
#38036 Mercedes:
- Bratislava
- Geneve
- New Castle
- Plymouth
- Rotterdam
- Stuttgart
- Szczecin -
#38035 a mercedes szalon hol található ha beizzítottad a modban ? -
devid13 #38034 Halli reg voltam erre valaki tud adni linket az uj patch frisetesrol es a leggujabb tsm map verziorol!
Elore is koszonom -
#38033 helló hoztam én is egyet saját cégem kamionjáról :)
-
#38032 Megvan végre a gond forrása.
Méghozzá az egyedi motorok a gondok. Úgy véltem kipróbálok egy ilyen motort, mármint ilyen 1000 pacist. És ettől azonnal kifagy ha berakom és el akarom indítani a motort. De nemtom miér. És végül az volt a baj hogy az egyik szépségemnek ott maradt benn ez, és mindig lerohadt. De néha már akkor is ha csak átváltottam arra a kamionra.
De hogy hogy nem kezeli le ezeket? Vajon mér? Mindegy, nem mintha szükségem lenne, ettől még tudok játszani, csak kíváncsi lettem volna rá.
Mondjuk van egy Peterbilt-em aminek 2350-es a motorja. Néha csak úgy száll a rakomány mögötte. :D -
Akit érdekel a Szent Korona Rádió élőadása a következő sort másolja be a helyére :
stream_data[xx]: "http://radio.szentkoronaradio.com:8048|SZKR - SzentKoronaRadio"
zömében Huncut-rock hallható
-
#38030 miért használja a profilod a haverod? ... -
Dévid112 #38029 Áhh, végre :3 Visszakaptam a profilomat a haveromtól :D
Rögtön néhány képet hoztam :)
Egy kicsit újítottam a pótkocsin.
El is indultam vele az Angol partokra
LiTTLee, 94Patrik94, Punky, Kisfüsi szép gépek/képek!
-
#38028 nekem ( Real logo ) mod kéne aki tud belinkelné ? -
#38027 köszönöm :) -
BhityHD #38026 Pöpec lett! -
#38025 na sikerült vajon ? a fejlécem
-
LiTTLee #38024 Értem,igen igaza van Ördögpalántának a log leír mindent.
Ezzel a kifagyásos dologgal annyit,hogy egyenként kiszeded a módokat vagyis kiveszed a "Szerkesztés"-nél a pipát és amelyiktől kifagy azt nem rakod vissza.Sajna a moddereket meg kell várni míg megcsinálják a módokat,hogy ne legyenek ilyen gondok. -
BhityHD #38023 Ki kell szedni a modokat, majd egyenként visszapakolni, és így meg lesz(nek) a hibás mod(ok). A map modok nem is mennek az új pach-el, hacsak nem 1.9 -es a mod. -
#38022 1.9.24.1s verzió fut. A legfrissebb.
Nekem is eszembe jutott hogy ez a gond, de hát, ezzel mit tudok kezdeni? Autómatán frissít a Steam. -
#38021 a game_log txt - be megtalálsz mindent ami okozza a fagyást -
LiTTLee #38020 Hi.
Szerintem az új frissítés az oka amit telepítettél.
Nem kompatibilis azokakkal a módokkal,amik a játékban vannak,nem tudom milyen patch volt fent neked ezelőtt,de nagy a valószínűsége,hogy ez lehet a gond. -
#38019 Üdvözletem!
Lenne egy kérdésem. Ugye vannak mindenféle módok a játékhoz. Namármost... vann nekem egy aprócska ámde kikúrmód idegpiszkáló gondom. Mi a tetves tökömért omlik össze ez a szutyok a módokkal?
Eddig mindig jó volt.
TSM map + Mega Tuning mod V4. Ezek mellé ment a peterbilt 379 final meg még egy apróság ami a man kamoinnak enged belsőtér módosítási lehetőséget.
Amióta az új pöcs van azóta dögledezik az egész szar, miért? Konkrétan a Scania kifagy ha beindítom a motort, ha vásárolni akarok kamiont van hogy szimplán kifagy. Vagy úgy általában néha fogja magát és kirohad. Miért van ez? Steam-en keresgéltem de ott sincs válasz erre.
Anyáznak is rendesen. Valaki tud legalább tippet adni? -
Dévid112 #38018 Bazsio tiszteletére!
-
#38017 helló tudtok valami jó módokat az 1.9-es patchre ? -
XxXcsabi1987XxX #38016 bakker szedtem le belső világítás modot be raktam a mod mappába és játékon belül azt be aktiváltam (persze 1.8.2.5ös alá) aztán vettem ivecot megvártam amig sötét lesz,megnyomtam az "O" betüt de nem történt semmi ugyan az a sötétség mi lehet a gond? miért nincs világítás a fülkében? valaki segítene? KÖSZÖNÖM előreis -
smog15 #38015 Miért szavaztatják meg, hogy ki milyen kameranézetben szokott játszani? Nem akarják az új kamionok belsejét kidolgozni? :D Csak nem.
Jó ez az új patch pályán előztem 90-el a sort és egy másik kamion bevágott elém féktávon belül, pont volt egy rés a külső sávban és el tudtam rántani... igaz ennyire nem akartam élmény volt onnét kijönni nem is tudom hányadszorra sikerült
-
LiTTLee #38014 94Patirk94,Punky,retoucher,Ronso,kisfüsi-Príma képek srácok
Hoztam én is egyet:
Anglia,IKEA hozom Magyarországra a cuccost.
-
94Patrik94 #38013 -
#38012 -
retoucher #38011
-
Letettem a vasat estére a pihenőbe...alvás -
#38009 Nem kell feltétlenül hozzá VIP.Ellátogatsz ide és kérsz. -
kisfüsi #38008 :) -
#38007 és ez mennyibe kerül ?
-
#38006 VIP jogok
• 50 MByte tárterület a Galériában
• 200 Kbyte maximálisan feltölthető képméret
• Saját üzenet törlésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
• Saját üzenet szerkesztésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
• Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
• Választható 150x25 pixel nagyságú logo
• 20 Kbyte maximum logo méret
• Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében
-
#38005 NEEE