Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
Remélem tudtam valamiben segíteni, ha nem is sokban! :D
Akinek van facebookja az nyugodtan jöhet az oldalra! :D
https://www.facebook.com/groups/360151947455289/
Várom a jelentkezõket!!!
Nem tudom,kérdezték-e már elõttem,de megkérdem én is.
http://www.youtube.com/watch?v=DYhoNy0wJwU
Ami a videóban található kamera módot,hogy lehet szerkeszteni vagyis mit kell szerkeszteni,hogy hasonló kameraképet kapjak?
Az interior kamerájának szerkesztésére gondolok.
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Van egy ilyen mod:
railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.1_eng
http://ets2.lt/en/railway-cargo-pack-v1-1/
Ez a leírás van hozzá:
Pack adds in game 30 railway cargos.
All standalone.
Works on Default map + DLC, TSM Map 4.1.2a, Scandinavia Map 1.01
Tested on 1.8.2.5
2db scs fájlból áll:
railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.1_eng.scs
railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.1_traffic.scs
Mit jelent a traffic ? Csak az AI-nál látok majd ilyen trailereket ?
És mit takar az "All standalone" ?
Köszi elõre is a segítséget
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Sok helyen nem illeszkednek rendesen a pályaelemek, átlátszó textúrák, nem lezárt területek, vagy éppen láthatatlan falak és gödrök, stb.
Szép terv, hogy egész Magyarország le legyen modellezve, de inkább legyen kevesebb a bejárható út, csak ne legyen bugos.
Még a ruszkiknál sincs ilyen állapotú "felület" ;)
///M I Love BMW. :)
Egy pontonhíd ehhez képest kutya f.sza :D :D
...bár van egy sanda gyanúm
Miért kell egy ilyen jó mapot egy ekkora ökörséggel el...szni?
Arról érdeklõdnék, hogy 1.8.2.3-n valaki próbálta már valamelyik truckers map-ot?
Mert én többet is próbáltam és a következõk jöttek össze...
1. elkezdi tölteni a pályát, majd a vége felé lefagy (a háttérzene tovább megy)
2. elkezdi tölteni a pályát, majd a vége felé kidob az asztalra hibajelentéssel
3. nem tölti be a pályát, helyette mentett állást akar betölteni, ami nincs.
Remélem valaki tud segíteni egy esetleges megoldással...
Elõre köszönöm a segítséget.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
Tudom hogy elvileg 1.4.8-as nekem azzal nem mûködik.
Megszoktam h a régi gépem ennél is gyengébb és itt is minimumon hagytam minden beállítást, de úgy tûnik ez bír egy kis grafikai változtatást..
Én aszittem, az mindenkinél alap, hogy a grafikát addig húzza az ember, amíg a gépe bírja...nekem nem egy erõmûvem van (Core i3 + NVGT650ti Boost), 100% renderelési százalék mellett kimaxolva lehet csapatni, extrém esetben esik le 25-30 közé az FPS (nagy város+nagy forgalom+esõ+akármi)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Van bent nekem egy mod, realistic light, vagy valami hasonló a neve, ettõl az elsõ lámpák erõsebbek, lehet, hogy a hátsók meg ettõl lettek halványabbak, mert régebben ennyire nem voltak láthatatlanok a hátsó lámpák..
Kiveszem ezt a modot, aztán megyek egy pár órát este, hátha lesz valami változás..
A táv. fsz-es dologhoz, hát igen néha én is leszarom az egészet, aztán nappali világosságot varázsolok az egész környékre, de ez már nem olyan izgalmas.. :D
Dehogynem, ez csak egy játék ;)
Srácok:<#eljen>#eljen>
Próbáltam villogni neki, hogy "menjél már te köcsög", de nem vette a lapot.. De ezek még a kisebb gond, valahogy kimanõverezek az útra, szerintem, legalább is nekem nagyobb problémát a lámpák gyenge fénye, ill hiánya okozza, ez balesetveszély szempontjából ugye sokkal rosszabb, mert ha a keresztezõdéses dolgot nézzük, akkor ott mindenki lassan megy szinte, ott nincs nagy baj, de itt éjszakai vezetéskor egy rosszul, vagy sehogy sem kivilágított jármû kész életveszély.. Az egy dolog, hogy ez egy játék, de nem mentem el 5 percenként a játékot, így ha beleszaladok egy ilyenbe, keletkezik több 10 millió Ft-os kár, lehet, hogy azt az összeget másra költeném, nem pedig javítgatásra, amit a hülye világítás okozott.. Távolsági fényszóróval meg csak nem mehetek folyamatosan az autópályán..