Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez még csak béta, 1.0-ban javítva lesz!

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

Természetes van ilyen mod, azt nem tudom hogy mi is vihetünk-e ilyeneket mer újat kellett kezdenem de nekem benne van és az Al forgalom-ba vannak ilyenek! Én még nem vittem ilyeneket mert 7-es szintû vagyok mer újat kellett kezdenem mer bedöglött a gép :( Na mindegy van ilyen mod és jó is, de azt ne kérdezd hogy mi is vihetünk-e ilyeneket!
Remélem tudtam valamiben segíteni, ha nem is sokban! :D
Jó napot!
Akinek van facebookja az nyugodtan jöhet az oldalra! :D
https://www.facebook.com/groups/360151947455289/

Várom a jelentkezõket!!!
Hali.Ha már a hibáknál tartunk Székesfehérváron a stokes céghez (nekem ami a képen látszik másik mod van benne) az elõzõ és a mostani térképen se lehet se bemenni, se kijönnni a oda vezetõ úton. Csak más megoldással.
Üdv mindenkinek,
Nem tudom,kérdezték-e már elõttem,de megkérdem én is.
http://www.youtube.com/watch?v=DYhoNy0wJwU

Ami a videóban található kamera módot,hogy lehet szerkeszteni vagyis mit kell szerkeszteni,hogy hasonló kameraképet kapjak?
Az interior kamerájának szerkesztésére gondolok.

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

Lenne egy kérdésem.

Van egy ilyen mod:
railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.1_eng

http://ets2.lt/en/railway-cargo-pack-v1-1/

Ez a leírás van hozzá:
Pack adds in game 30 railway cargos.
All standalone.
Works on Default map + DLC, TSM Map 4.1.2a, Scandinavia Map 1.01
Tested on 1.8.2.5

2db scs fájlból áll:
railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.1_eng.scs
railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.1_traffic.scs

Mit jelent a traffic ? Csak az AI-nál látok majd ilyen trailereket ?
És mit takar az "All standalone" ?

Köszi elõre is a segítséget

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Megjegyzem nem is bõvül...perpill javítgatja Frank a mapot, a használók jelentései alapján

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Nekem meg épp Frank map-jával van bajom, az hogy nagyon bugos. Persze nekem is tettszik, és ötletes is, de szerintem egy jó ideig nem a bõvítésén kellene dolgozni, hanem a már meglévõ részek javításán.
Sok helyen nem illeszkednek rendesen a pályaelemek, átlátszó textúrák, nem lezárt területek, vagy éppen láthatatlan falak és gödrök, stb.
Szép terv, hogy egész Magyarország le legyen modellezve, de inkább legyen kevesebb a bejárható út, csak ne legyen bugos.
Ez a Scania Truck Driver Simulatorból van, ha jól emlékszem. Azért van a TSM-mapben, mert valójában a fejlesztõi készletben benne van ez az "útelem" is. Persze valóban nem élethû, de akármennyire is nehéz, átlehet rajta menni, úgy, hogy nem sérüljön a rakomány és a kocsi.
Ja nem választottam ki a hungary.mbd-t, de nem is tudtam, mert a szerkesztésben lehet már választani. Szóval új játékot kell kezdeni?
Misuka963
Igaz,mert pont Spanyolországban nem nagyon mensz te ilyen állaputú utnak nevezett valamin :D
Még a ruszkiknál sincs ilyen állapotú "felület" ;)

Nálam többnyire EZ IS az oka hogy nem használok más mapokat. Frank mapja természetesen más. De épp az ilyen gagyi, igénytelen dolgokkal rontják el az egész map hangulatát. Szerintem vagy összeteszek egy mapot, ami kizárólag NORMÁLISAN és ÉSSZERÛEN van felépítve, vagy akkor hagyom az egészet, de nem a szerkesztõben élem ki a gyerekkoromban felhalmozódott stresszt. <#idiota><#banplz>

///M I Love BMW. :)

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Atya ég :D :D De ha már ilyen "nehezítõt" betesz valaki a map-ba, akkor már valami életszerû dolgot rakna oda, mondjuk, hogy földúton kell kerülni mert beszakadt a burkolat, vagy valami.. De ez a tákolmány olyan, mintha egy kisgyerek pár fadarabot összeszegelt volna és azért állnak ilyen össze vissza ezek a "darabok".
Én is csak azért mert valami 17%-ot sebzõdtem. :D Gondoltam minden mindegy alapon... De lazán átment a vizen, mint ha beton lenne. :D

Hibátlanul meg. A hungary.mbd-t kiválasztod ugye?

A francba, azt nem próbáltam, én körbe mentem Madrid fele :)
Sziasztok! 1.8.2.5-ös verziónál másnak se megy a a magyar map? Amikor kezdené betölteni hibát észlel és leáll...
Én is beszoptam, lehetetlen átmenni rajta, mindig lecsúszol. Az se túl igényes, hogy az AI nem ezen megy hanem a rendes úton. De az egész nem gond, mert ki lehet kerülni, és a folyó, ami miatt ez ott van, simán járható. Még csak meg se süllyed a vas. :D

Zaragoza-hoz van közel. Még meg is ijedtem hogy mifasz van az úton, satuztam és elrántottam a kormányt. Háromszor próbáltam átmenni de nem sikerült,mehettem körbe. Ha egy kerék lecsúszik ott maradsz!
Aztakurva :D Most csak emiatt elmegyek arra, ez nagyon durva :D :D :D

Egy pontonhíd ehhez képest kutya f.sza :D :D
TSM, úgy tudom csak abban van Spanyolország.
Jól néz ki..ez melyik pálya?
...bár van egy sanda gyanúm

Jártatok már azon az úton ami Zaragoza és Valladolid közt van?
Miért kell egy ilyen jó mapot egy ekkora ökörséggel el...szni?

Hoztam pár képecskét, ezzel egyidejûleg jó éjt! <#integet2>

Sziasztok!
Arról érdeklõdnék, hogy 1.8.2.3-n valaki próbálta már valamelyik truckers map-ot?
Mert én többet is próbáltam és a következõk jöttek össze...
1. elkezdi tölteni a pályát, majd a vége felé lefagy (a háttérzene tovább megy)
2. elkezdi tölteni a pályát, majd a vége felé kidob az asztalra hibajelentéssel
3. nem tölti be a pályát, helyette mentett állást akar betölteni, ami nincs.

Remélem valaki tud segíteni egy esetleges megoldással...
Elõre köszönöm a segítséget.

annyira már nem, a restacar fórumán folyamatosan közöljük a talált bibiket, õ meg amilyen gyorsan csak tudja, javítja õket....én már megjelenés óta nyúzom az újat, de eddig nem találkoztam falakkal, meg bukkanókkal

tomi161996
helló frank új frissítésébe vannak még hibák?

Tapsifüles a magyar mapon:

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

Misuka963
<#eljen>

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Én gombbal nyomom úgyhogy passz.
Nekem is fut ezzel a verzióval de kormány érzékenységet mikor állítom lefagy.Ez miért van?
A frank007 0.9 mappába legalább a budapesti kamionkereskedések rendes épületet kaptak<#eljen><#taps>
Szabi
elméletileg holnap indul a steam sale :)

"Nulla tenaci invia est via"

Már csak a DLC-t kell fincsin árazni <#hamm>
Hali. Nekem 1.8.2.5 alatt fut problémamentesen.
Frank új mapja hanyas patch-el mûködik jól?
Tudom hogy elvileg 1.4.8-as nekem azzal nem mûködik.
Az a HDR (Nagy dinamikatartomány), attól van az hogy minden fényforrásnak látszik az "aurája". :D Ez különösen a régi Volvo FH központi kijelzõjére igaz, ott bûn ronda HDR-el. Nyugodtan le lehet amúgy kapcsolni a HDR-t, szinte semmit nem veszítesz vele. Én már régóta nem használom, mert nem túl élethû. :)

Nekem laptopba szintén i3as processor van, 3110M-es, videókártya meg Nvidia GeForce 710m, 2gb.
Megszoktam h a régi gépem ennél is gyengébb és itt is minimumon hagytam minden beállítást, de úgy tûnik ez bír egy kis grafikai változtatást..
sure
Igen, az valami HDR effekt (tán bloom a szép magyar megfelelõje)

Én aszittem, az mindenkinél alap, hogy a grafikát addig húzza az ember, amíg a gépe bírja...nekem nem egy erõmûvem van (Core i3 + NVGT650ti Boost), 100% renderelési százalék mellett kimaxolva lehet csapatni, extrém esetben esik le 25-30 közé az FPS (nagy város+nagy forgalom+esõ+akármi)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Na, kicsit variáltam a grafikai beállításokkal, most szebb sokkal, bár kicsit furcsa, úgy néz ki, mintha minden foszforeszkálna :D :D
Szabi
alapjáték 6.19 usd, 6.24 usd

"Nulla tenaci invia est via"

Igen, erre már én is gondoltam, ezért csináltam pár képet, de ezek alapján látszik, hogy gyakorlatilag semmilyen hátsó világítás nincs egyes jármûveken.. :S

Van bent nekem egy mod, realistic light, vagy valami hasonló a neve, ettõl az elsõ lámpák erõsebbek, lehet, hogy a hátsók meg ettõl lettek halványabbak, mert régebben ennyire nem voltak láthatatlanok a hátsó lámpák..
Kiveszem ezt a modot, aztán megyek egy pár órát este, hátha lesz valami változás..

A táv. fsz-es dologhoz, hát igen néha én is leszarom az egészet, aztán nappali világosságot varázsolok az egész környékre, de ez már nem olyan izgalmas.. :D
Törölt felhasználó
Ha valakit érdekel, 6 dollárért be lehet szerezni a játékot. (Humble Bundle Store)
sure
Én azt gyanítom, a túl halovány lámpafényt részben az is okozhatja nálad, hogy - a screesnhotjaid alapján - kénytelen vagy viszonylag alacsony grafikai beállításokkal, HDR nélkül játszani. Én nemigen tapasztalok ennyire kivilágitatlan jármûvet éjszaka. Meg hát az 1-es screenshoton 125-tel mész...ilyen sebességnél éjszaka én csak reflektorral mennék (a játékban természetesen)

sure
" Távolsági fényszóróval meg csak nem mehetek folyamatosan az autópályán.."
Dehogynem, ez csak egy játék ;)

Ricsi234
Van még munka vele bõven, de a legjobbat akarom kihozni belõle..<#nyes>

Srácok:<#eljen>

gordon 24
Vegyél hozzá más alvázat..

Downhill!!

Hát igen, ezaz.. :D
Próbáltam villogni neki, hogy "menjél már te köcsög", de nem vette a lapot.. De ezek még a kisebb gond, valahogy kimanõverezek az útra, szerintem, legalább is nekem nagyobb problémát a lámpák gyenge fénye, ill hiánya okozza, ez balesetveszély szempontjából ugye sokkal rosszabb, mert ha a keresztezõdéses dolgot nézzük, akkor ott mindenki lassan megy szinte, ott nincs nagy baj, de itt éjszakai vezetéskor egy rosszul, vagy sehogy sem kivilágított jármû kész életveszély.. Az egy dolog, hogy ez egy játék, de nem mentem el 5 percenként a játékot, így ha beleszaladok egy ilyenbe, keletkezik több 10 millió Ft-os kár, lehet, hogy azt az összeget másra költeném, nem pedig javítgatásra, amit a hülye világítás okozott.. Távolsági fényszóróval meg csak nem mehetek folyamatosan az autópályán..