Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Nulla tenaci invia est via"
Na, akkor rám hallgass, aki szakmabeli: a HD 7850 önmagában jó sorozat, megvásárolható, és ahogy nézem, 40-ért megvásárolható.
A 7790 szintén zenész, az ETS2-höz mindkét kártya oké. (Valami combosabb programhoz én is másikat ajánlanék, de ha csak "ez fogott meg", akkor a fentiek is megfelelõek!)

CB: Kis Lámpás Jimy
Egy kérdésem lenne mégpedig hogy miért nem megy a légkürt a játékban kormánnyal nyomom de semelyik gombbal nem tudom a légkürtöt mûködésbe hozni.
Segítségeteket elõre is köszönöm!

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

retoucher - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
De annyira azért nem jó még, vannak rajta hibák szép számmal, de ha valaki szemet tud hunyni ezek felett és együtt tud élni ezekkel (a skin és egyéb hibákkal) akkor innen letöltheti a buszt, ami template alapján skinezhetõ, így mindenki tud magának saját régiós volánbuszt festeni ha épp olyan kedve van! <#bohoc>#bohoc>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Nagyon jó lett gratulálok!
#34511 (Axtros)
<#eljen>#eljen>
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Nem vagyok nagy játékos ezért több ember a Hd7790 et ajánlotta.
Ilyen gyilkolászós játékok nem kötnek le. Egy két szimulátor meg sport játék azt kifújt.
Olyan szinten nem fogott meg a játék ,hogy 10 évig nem is volt a gépemen.
Ez fogott meg egyedül meg is vettem. De sajnos kevés az A8-5600K apu ja mert 15-20fps között megy mindent alapra állítva és 1280*1024 es felbontással.
A memória mérte a felbontás támogatásának a függvénye. Azoknak, akik mondjuk a FullHD feletti felbontásban - nagy méretben - játszanak, azoknak kell a memória méretére is odafigyelniük, bár igaz, ez utóbbira a kártya gyárilag fel van készítve. A FullHD felbontásra (32bit-es színmélységben) elég az 1GB, ennél nagyobbra inkább a magasabb felbontás miatt lehet szükség.
Én ATI Radeon 7800-ast használok, 256bit-es memória interfésszel, de csak 1GB-os memória mérettel. És az ETS2 full grafikában (minden maximumon), FullHD-ben tökéletesen fut, akadás mentesen.
///M I Love BMW. :)
Mert agyalok ,hogy 1Gb s legyen vagy pluszban érdemes e a 2Gb s re költeni 7ezer ft t. Mert több helyen olvastam ,hogy a 2Gb s semmivel nem gyorsabb így nem érdemes rákölteni.
Szép gépek. <#wave>#wave>
Nekem olyan problémám van frank mapjával hogy menet közben eltûnik a fuvarom.... esetleg valakinek valami ötlet?
Sajnos szinte semmi nem egyezik meg azzal ahogy kinéz Bodajk.
De minden tisztelem a szerkesztõnek 😊
Addig is itt egy kép a DLC Magyarországáról: