52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Misuka963
    Szép munka Csabi
  • N3suten
    Tölts fel ide : Kepkezelo.com és itt pedig a Kép Beszúrása
  • Tsaba01

• tomi161996
    bocs a kép lemaradt
  • tomi161996
    Tartok haza a hosszú hétvégére Brno-ból :) Mert kell egy kis leállás
  • Dévid112
    Mert nem rég regisztráltál, és még új vagy!?
  • KamionosItaly
    én miért csak 90 nap múlva tölthetek fel képet ?
  • mrkoli
    Parkolásért 300 xp, mód nélkül pedig 45xp kaptam eddig
  • tomsolo
  • N3suten
    mennyi az a sokkal több ,fuvaronként 1500 max nem ?
  • mrkoli
    Valaki tudná segíteni? Használom a legújabb tsm map modot és azt tapasztaltam hogy sokkal több xp-t kapok. Meg lehet oldani valahogy h eredeti sebességgel fejlodjek?
  • Maximus4
    Köszönöm szépen!
  • N3suten
    Jobb klikk a dokumets mappára > tulajdonságok > Áthelyezés fül - jobb alul ,klikk > és a kívánt partíción létrehozott mappába irányítani > és minden fájl áthelyezése ...
  • N3suten
    [URL=http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=111&t=34725]Two alternatives... 1. Move your documents folder -------------------------------------------------------- * Right click "My Documents" and select "Properties". * Click the "Location" tab above "General". * Use the "Move..." button to relocate your documents folder to the other drive. This move can take quite some time and it's not just your ETS2 files that are moved, everything in "My documents" is moved to the new location. Ensure you have enough space on the target drive before proceeding with this operation. The benefit of this is that you now free up all space taken up by all game saves from all games in your OS drive, as well as any music or images etc that lingers in your documents folder. 2. Make a symbolic link. -------------------------------------------------------- Here is some information on the subject as i won't go into details: http://en.wikipedia.org/wiki/NTFS_symbolic_link Now press Start and search for "CMD" and click the "Command Window" option that comes up in search. (Or Start -> Run and type in CMD and press ok) Now, "browse" you your documents folder by typing in:[/URL]
  • RiCSi1234
    Ez a kép marha szép, grat.
  • Maximus4
    Van arra valami lehetőség,hogy ne a C meghajtóra kelljen bepakolni a módokat?
  • N3suten
    valószínűleg valamelyik kabinbelső mod lehet az oka ,kapcsold ki egyenként mindet és kiderül melyik is az ,ha egyáltalán egy ilyen mod az okozója ...
  • tomsolo
    Ja ez a trailer pack jópofa... most éppen tankot viszek a Haditechnika Múzeumból Manchesterbe :)

Viszont mind a Brutalt mind a RED-et kikukáztam mert a legnagyobb deal breaker ezeknél a modoknál, hogy belemásznak a töltőképernyőbe - a Brutál splash képe ráadásul egy hányásra hasonlít.

Egy SveetFx bőven elég helyettük.

• Bazsio
    De ez már modós kép!!
  • tomsolo
  • KamionosItaly
    és mikor jelenik meg ? eredetibe
  • Hungarykum
    ATS
  • KamionosItaly
    ez az ATS ? vagy csak ETS 2 mod ?
  • Toby0501
    Ezaz! Csak a kép maradt le. :D

• Toby0501
    Kiszálltam 90-nél fotózni egy kicsit én is.

Majd ha valamikor nagyon elvetemült leszek, rászánom magam, hogy az éleknél összeillesszem a méhsejteket.
  • Dévid112
    Meg ám :D
  • Frequency
    Húsvétra megdobhatna minket Frank nyuszi egy Hungary map-al ;)
  • Hungarykum
    Kenworth T680

• Rollerboy94
    Reggel nagy a forgalom

• Bowie
    Pár kép tőlem is:http://kepkezelo.com/images/mntoj3lgp55a81xhbu.png http://kepkezelo.com/images/ozh4z8uug8lzqmdvai6.png
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok
    ugye raktam be belső világítást a gondom az,hogy belül (ha bele ülök) úgy oké látszik... viszont ha kívülről nézem,akkor úgy nem látszik csak kicsit :/ képeken meg videókon rendesen látszódott mit csináljak,hogy az kivülröl is rendesen látszodjon? valaki valamit tanács? esetleg tipp? pl.: itt videó amin rendesen látszik:
    https://www.youtube.com/watch?v=pLygviXaNr8
    mondjuk én a legújabb peccsel nyomom az 1.9.24.1-el ehez kellene olyan,ami rendesen kivülről is látszana az a belső világítás nem csak belülről
    KÖSZÖNÖM annak előre is,aki segít :)
  • N3suten

Frankfurt am Main repülőtere ,a pihenés után lemaradtam egy zsíros fuvarról ...

• mrkoli
    Valaki tudná segíteni? Használom a legújabb tsm map modot és azt tapasztaltam hogy sokkal több xp-t kapok. Meg lehet oldani valahogy h eredeti sebességgel fejlodjek?
  • Norby646
    Cserélem majd az egész pótot mert bug-os, csak befejezem ezt a fuvart előbb. Amúgy köszi! :)

Punky! Köszi!
  • kamionos dzsó
    Szia!
    Ez a saját skinem és én töltöttem fel ets2.lt-re
  • hotwheels
    Köszi! Szép képek! :)
  • Misuka963
    Schmitz-en egy kerékcsere és 100% ;)
  • KamionosItaly
    én miért csak 90 nap múlva tölthetek fel képet ?
  • Norby646
    Jó lett!

Én is hoztam párat... :)

• hotwheels