52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ronso
    Lehet meg nekem bent volt valami Reworked traffic mod,ezt kikapcsoltam és most határeset...Csak az ember nem ezt várja egy játéktol,hogy igy akadjon:(
  • sure
    Egy cseppet sincs genya helyen ez a trafi.

• Szabi #38442
    a forgalom mennyiségén változtattak, az okozhat akár fps csökkenést
  • ronso
    Kérdés
    Amiota feltettem az uj patch-et ugy szaggat a játék ha beérek egy városba mint állat.Az 1.8 semmi baja nem volt ugy ,hogy tele volt modokkal.Mindenkinél van fps csökkenés az 1.9 el?
  • ronso
    oké köszönöm.átfestettem benne sok trailert de egyel sem találkoztam:) viszont tényleg baromi sok van benne...
  • hotwheels
  • zorba3333
    Több megoldás is létezik, íme néhány:

Próbáld ki a "Z" betűs trükköt.
    Az általad készített festést tartalmazó mod elé tegyél néhány "z" betűt. Amennyiben a jelenlegi trélerpakkod is használ "Z" betűket, akkor arra figyelj, hogy az általad készített mód előtt legalább eggyel több legyen.

Alternatív megoldás:
    Látom a 38412. hozzászólásodban írod, hogy a 2.3-at használod. Ez gondolom Jazzycat 2.3 pakkja.
    Amennyiben igen, akkor csak simán cseréld le valamelyik kevésbé szimpatikus festés dds fájlját a sajátodra, és onnantól biztos hogy működni fog.
    Ha a festés nevét (dds neve) is szeretnéd megváltoztatni a sajátodéra, akkor arra figyelj, hogy azt az sii fájlban is át kell írni.

Jazzycat pakkja több mint 200 önálló festést tartalmaz. Az is könnyen lehet, hogy első körben nem tudja megjeleníteni a sajátodat a játék emellett a pakk mellett.
    Ha nem ír a log erre vonatkozó hibát, (Error) vagy elavult adatdefiníciós hivatkozásra utaló figyelmeztetéseket, akkor nem a saját festéseddel van gond, hanem annyi festés van jelenleg a játékban, hogy első körben nem került megjelenítésre.
    (A betöltött festések számát a log fájlban a load trailer sor melletti szám mutatja.)

Amennyiben így van, több lehetőséged is van. Vagy állíts prioritást, vagy rendeld hozzá minél több céghez, illetve fuvarhoz a festésedet használó félpótkocsit, tandemet, stb, és a Jazzycat pakkból pedig vagy töröld, illetve nevezd át az általad festett trélert, vagy a szokásos név_a név_b stb megoldásokat használva többszörözd meg őket, és az egyiknek a leírójában csak a saját festésed dds elérési útját add meg.

(Egyébként ha jobban megnézed Jazzycat is a név_a, név_b módszert használja, így abból el tudod lesni, hogy miként működik.)
  • ronso
    Azt én tudom,hogy lehet öket skinezni csak ami most van trailer pack bent abban hiába festek át bármit nem jelenik meg a játékban.Azért kérdeztem,hogy van e olyan pót ami müködik a trailer packkal együtt.
  • PDes
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a magyar pályán miért csak kis fuvarokat kapok a balaton közelében? :)
  • KamionosItaly
    a rendőröket hogy tetted be ?
  • NagyiBMX
    Hoztam én is pár képet. :)

Lenyugvó Nap utolsó sugarai

Megyek Casablanca felé, puszta sivatagon keresztül, amikor jelzi a sofőröm, hogy szívesen hunyna már egy pár percet, pont akkor jött egy benzinkút, mondom megállok. Teljes sötétség, furcsálltam, hogy az út a benzinkút után véget ér, gondoltam, hogy majd reggel megnézem mi a helyzet. Felkelt az úr, és az első dolog ami az eszembe jutott az az, hogy: "Azt a k**va!" (Nyilván nem a rendőrök láttán, ne adj isten igazoltassanak! :D)

Hanem ezért:

Területet elhagyván:

TSM 4.7
  • YoGabN
    Nem bánom, csak a kérdésemre ha tudsz választ, adj kérlek! :D
  • N3suten
    Remélem nem bánjátok a képeket ...

• N3suten

...

• N3suten

Na ezen van meg mit javítani ... rossz template ...

• YoGabN
    SrácoK! FEltettem a Magyar pályát, de betöltésnél kifagy a játék.. Mit csináljak?: (
  • kamionos dzsó
    Sziasztok!
    Kipróbálom ezt a Scaniát
    (Bocs a sok képet!)

Tetszetős az interior

• XxXcsabi1987XxX
    www.oriaslevel.hu/files/get/UNRrLu2xzf/hungary-map-byfrank007-v0.9.2.rar
  • XxXcsabi1987XxX
    akinek kell még a magyar pálya az innen le töltheti:

http://www.oriaslevel.hu/files/get/UNRrLu2xzf/hungary-map-byfrank007-v0.9.2.rar
  • Hungarykum
    Nincs hozzá telepítő, így sehogy, de másolni lehet a "music" mappába.
    (A Jáksó Lacis GPS mod egy baromság, mivel alapból sem beszél a GPS)
  • N3suten
    regisztrálni kell
  • YoGabN
    A Magyar pályához van valakinek másik linkje? Restcar.hu-ról nem engedi.
  • kristóf497
    Sziasztok.Hogyan kell telepítení Jáksó hangját?Előre is kösz.
  • XxXcsabi1987XxX
    tudtok nekem mercedes-hez logot? amit én találtam,attól egyszerűen ki fagy a game :/
    1.9.22-höz kellene... KÖSZÖNÖM előre is :)
  • N3suten
    http://mods2013.com/man-tga-interior-1-9-22-version/
  • N3suten

Készül a Kawasaki Racing Team MAN TGA XXL a TGX XXL Fülkével

Az eredeti MAN TGA XXL Kawasaki Racing Team Kamionja

• N3suten
    1. az OGG fájlokat rakd be a Dokumentumok/ETS2/music mappába majd R betű és zenelejátszás ha nem megy át kell konvertálni MP3-ba nekem nem kellett és működik.
  • NagyiBMX
    Lecseréltem a Volvo-t :)

Bazsio , Mandoki , retoucher
  • Bazsio
    Jó estét!!
    Eggyett Svájcba!

Kicsit fura helyzet

Wroclaw közelébe

Pihenek Prágától nem messze!

Dévid,Punky,Mandoki
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok
    találtam egy olyan cuccost,amivel a GPS-ben lehet hallani a Jáksó Laci hangját :D
    vagyis be mondaná,hogy merre menjek stbi
    szóval azt hogy kell telepíteni? valaki segítene? itt egy link ahol találtam:
    http://euro.truck-simulator.hu/downloads.php?cat_id=11&download_id=772
  • tomsolo
    Minden pótkocsit meglehet "festeni".
  • Hungarykum
    A gyáriak mind ilyenek
  • ronso
    Tud valaki olyna pótkocsit ami müködik a 2.3 tralers packal együtt és meg lehet festeni,és meg is jelenik fuvarba..,?
  • ronso
    Nálunk itt nincs DAF kersekedés,pedig itt lakom pár éve :))
  • Dévid112
    Köszönöm szépen a választ!
  • Mandoki72
    Igen. Budaörs. Szivesen.
    Köszi.
  • norbee46
  • Dévid112
    Lehetne egy kérdésem? Hol van Daf kereskedő? Előre is köszi a választ!!! :)
    További jó utat! ;)
  • jocking
  • Mandoki72
    Szép napot mndenkinek.

retoucher,Punky,Szabi,

Este lett mire körbejártam pestet a DAF-ért.
    De gondoltam akkor is megnézem a dunaföldvári hidat.
    Most pedig irány a városok látogatása.

Köszönet frank007 nek és segítőinek.