52658
-
#38444 Lehet meg nekem bent volt valami Reworked traffic mod,ezt kikapcsoltam és most határeset...Csak az ember nem ezt várja egy játéktol,hogy igy akadjon:( -
#38443 Egy cseppet sincs genya helyen ez a trafi.
-
#38442 a forgalom mennyiségén változtattak, az okozhat akár fps csökkenést -
#38441 Kérdés
Amiota feltettem az uj patch-et ugy szaggat a játék ha beérek egy városba mint állat.Az 1.8 semmi baja nem volt ugy ,hogy tele volt modokkal.Mindenkinél van fps csökkenés az 1.9 el? -
#38440 oké köszönöm.átfestettem benne sok trailert de egyel sem találkoztam:) viszont tényleg baromi sok van benne... -
#38439 -
zorba3333 #38438 Több megoldás is létezik, íme néhány:
Próbáld ki a "Z" betűs trükköt.
Az általad készített festést tartalmazó mod elé tegyél néhány "z" betűt. Amennyiben a jelenlegi trélerpakkod is használ "Z" betűket, akkor arra figyelj, hogy az általad készített mód előtt legalább eggyel több legyen.
Alternatív megoldás:
Látom a 38412. hozzászólásodban írod, hogy a 2.3-at használod. Ez gondolom Jazzycat 2.3 pakkja.
Amennyiben igen, akkor csak simán cseréld le valamelyik kevésbé szimpatikus festés dds fájlját a sajátodra, és onnantól biztos hogy működni fog.
Ha a festés nevét (dds neve) is szeretnéd megváltoztatni a sajátodéra, akkor arra figyelj, hogy azt az sii fájlban is át kell írni.
Jazzycat pakkja több mint 200 önálló festést tartalmaz. Az is könnyen lehet, hogy első körben nem tudja megjeleníteni a sajátodat a játék emellett a pakk mellett.
Ha nem ír a log erre vonatkozó hibát, (Error) vagy elavult adatdefiníciós hivatkozásra utaló figyelmeztetéseket, akkor nem a saját festéseddel van gond, hanem annyi festés van jelenleg a játékban, hogy első körben nem került megjelenítésre.
(A betöltött festések számát a log fájlban a load trailer sor melletti szám mutatja.)
Amennyiben így van, több lehetőséged is van. Vagy állíts prioritást, vagy rendeld hozzá minél több céghez, illetve fuvarhoz a festésedet használó félpótkocsit, tandemet, stb, és a Jazzycat pakkból pedig vagy töröld, illetve nevezd át az általad festett trélert, vagy a szokásos név_a név_b stb megoldásokat használva többszörözd meg őket, és az egyiknek a leírójában csak a saját festésed dds elérési útját add meg.
(Egyébként ha jobban megnézed Jazzycat is a név_a, név_b módszert használja, így abból el tudod lesni, hogy miként működik.)
-
#38437 Azt én tudom,hogy lehet öket skinezni csak ami most van trailer pack bent abban hiába festek át bármit nem jelenik meg a játékban.Azért kérdeztem,hogy van e olyan pót ami müködik a trailer packkal együtt. -
#38436 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a magyar pályán miért csak kis fuvarokat kapok a balaton közelében? :) -
#38435 a rendőröket hogy tetted be ? -
#38434 Hoztam én is pár képet. :)
Lenyugvó Nap utolsó sugarai
Megyek Casablanca felé, puszta sivatagon keresztül, amikor jelzi a sofőröm, hogy szívesen hunyna már egy pár percet, pont akkor jött egy benzinkút, mondom megállok. Teljes sötétség, furcsálltam, hogy az út a benzinkút után véget ér, gondoltam, hogy majd reggel megnézem mi a helyzet. Felkelt az úr, és az első dolog ami az eszembe jutott az az, hogy: "Azt a k**va!" (Nyilván nem a rendőrök láttán, ne adj isten igazoltassanak! :D)
Hanem ezért:
Területet elhagyván:
TSM 4.7 -
#38433 Nem bánom, csak a kérdésemre ha tudsz választ, adj kérlek! :D -
#38432 Remélem nem bánjátok a képeket ...
-
...
-
Na ezen van meg mit javítani ... rossz template ...
-
#38429 SrácoK! FEltettem a Magyar pályát, de betöltésnél kifagy a játék.. Mit csináljak?: ( -
kamionos dzsó #38428 Sziasztok!
Kipróbálom ezt a Scaniát
(Bocs a sok képet!)
Tetszetős az interior
-
XxXcsabi1987XxX #38427 www.oriaslevel.hu/files/get/UNRrLu2xzf/hungary-map-byfrank007-v0.9.2.rar -
XxXcsabi1987XxX #38426 akinek kell még a magyar pálya az innen le töltheti:
http://www.oriaslevel.hu/files/get/UNRrLu2xzf/hungary-map-byfrank007-v0.9.2.rar -
Hungarykum #38425 Nincs hozzá telepítő, így sehogy, de másolni lehet a "music" mappába.
(A Jáksó Lacis GPS mod egy baromság, mivel alapból sem beszél a GPS) -
#38424 regisztrálni kell -
#38423 A Magyar pályához van valakinek másik linkje? Restcar.hu-ról nem engedi. -
kristóf497 #38422 Sziasztok.Hogyan kell telepítení Jáksó hangját?Előre is kösz. -
XxXcsabi1987XxX #38421 tudtok nekem mercedes-hez logot? amit én találtam,attól egyszerűen ki fagy a game :/
1.9.22-höz kellene... KÖSZÖNÖM előre is :) -
#38420 http://mods2013.com/man-tga-interior-1-9-22-version/ -
Készül a Kawasaki Racing Team MAN TGA XXL a TGX XXL Fülkével
Az eredeti MAN TGA XXL Kawasaki Racing Team Kamionja
-
#38418 1. az OGG fájlokat rakd be a Dokumentumok/ETS2/music mappába majd R betű és zenelejátszás ha nem megy át kell konvertálni MP3-ba nekem nem kellett és működik. -
#38417 Lecseréltem a Volvo-t :)
Bazsio , Mandoki , retoucher -
Bazsio #38416 Jó estét!!
Eggyett Svájcba!
Kicsit fura helyzet
Wroclaw közelébe
Pihenek Prágától nem messze!
Dévid,Punky,Mandoki
-
XxXcsabi1987XxX #38415 skacok
találtam egy olyan cuccost,amivel a GPS-ben lehet hallani a Jáksó Laci hangját :D
vagyis be mondaná,hogy merre menjek stbi
szóval azt hogy kell telepíteni? valaki segítene? itt egy link ahol találtam:
http://euro.truck-simulator.hu/downloads.php?cat_id=11&download_id=772 -
#38414 Minden pótkocsit meglehet "festeni". -
Hungarykum #38413 A gyáriak mind ilyenek -
#38412 Tud valaki olyna pótkocsit ami müködik a 2.3 tralers packal együtt és meg lehet festeni,és meg is jelenik fuvarba..,? -
#38411 Nálunk itt nincs DAF kersekedés,pedig itt lakom pár éve :)) -
Dévid112 #38410 Köszönöm szépen a választ! -
Mandoki72 #38409 Igen. Budaörs. Szivesen.
Köszi. -
#38408 -
Dévid112 #38407 Lehetne egy kérdésem? Hol van Daf kereskedő? Előre is köszi a választ!!! :)
További jó utat! ;) -
jocking #38406 -
Mandoki72 #38405 Szép napot mndenkinek.
retoucher,Punky,Szabi,
Este lett mire körbejártam pestet a DAF-ért.
De gondoltam akkor is megnézem a dunaföldvári hidat.
Most pedig irány a városok látogatása.
Köszönet frank007 nek és segítőinek.