52658
-
#38484 Ez már franchise,bejön,de ha a Schmitz fehér volna akkor még jobb lenne de így is fasza nagyon -
Mandoki72 #38483 Köszi.Nekem is.
Nemrég dobtak be egy Schmitz Hűtőst ETS 2 be.
Így azokra rá tudom ültetni az ETS 1 skinjeimet.
Íme
-
#38482 Vigyázz a cigányok meg ne lopjanak ott :D -
Bowie #38481 Szép estét! Egy kis esti pihi a büfé mellett.
-
#38480 Ez a szerelvény nagyon bejön -
XxXcsabi1987XxX #38479 én amúgy pont azt bírom,hogy éjszaka kurváraa világos van a game-ben szóval olyan mód kéne nekem csak nem tudom hogy keressek rá :/ -
#38478 4. túl alacsonyak a grafikai beállításaid (bár nem eléggé ahhoz, hogy .png-képmentés készítés lefagyassza) -
#38477 -
Egyenlőre így néz ki a Kawasaki Racing Team ,MAN TGX
-
#38475 Szeretnék konstruktívan is reagálni a felvetett problémára:
1. Lehet, hogy pont éjfél van egy borús éjszakán, és kint vagy a pusztában. ahol nincs fényszennyezés sem. Ez esetben ez így van jól.
2. ha Stewe Brutal modja fenn van, az elvileg javít a napszakok közti átmeneten. Nekem ez az egyik dolog, ami nem tetszik benne, szerintem túl világos van éjszaka.
3. Ha nincs fenn, házi feladat: megkeresni Stewe Brutal modját, letölteni és aktiválni a játékban, megnézni, fennáll-e a hiba. -
#38474 Azért, mert 152-vel mész, ott már bármi megtörténhet! Itt a topikban mindenki speed limiterrel játszik, így nem tudja senki megmondani, mi történik, amikor a kamion átlépi a 133 km/órás sebességet. -
#38473 Próbáld meg napszemüvegben játszani, hatha úgy nem vetül át a gépre!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsapni is a fater szokta még, vagy néha sikerül megoldani vagy rákeresni erre-arra már önállóan is? (ha a nickben a szám a születési éved, és édesapád esetleg már nem él, és/vagy olyan minősített testi fogyatékossággal élsz, mely az előzőeket explicite megkívánja, akkor elnézést az előzőért) -
Mandoki72 #38472 Szép estét.
Király képek,gépek.
Nagyi,Punky,HosszúGábor,retoucher,Dévid112,xaxoimi,
-
#38471 Szép estét!
-
XxXcsabi1987XxX #38470 -
XxXcsabi1987XxX #38469 nálam amúgy miért van ez a fúl sötétség? miért nem látszanak nálam a csillagok? valaki segítene?
http://kephost.adatbazis.eu/images/01115874328006372418.png -
#38468 Sziasztok szép gépek/képek.
Enyémről is 1.:
-
#38467 -
-
Görögország Patra városában a kutyák csendélete okozta a balesetet ...
Az AI kamionos kicsit besatuzott a látványtól ...
-
#38464 Gyárilag benne vannak a 4.7-es mapban, ezek mindig itt állnak, ha megint erre mennék ugyanúgy ott lennének. :D -
retoucher #38463 Bizony-bizony...
-
#38462 Szuperzöld minden -
#38461 Köszi -
zorba3333 #38460 Abszolút hazai :)
Jól látom, csak nem egy E99 "sunnyog" mögötted Eurolines festéssel? :D
-
Dévid112 #38459 Szép kép/gép! -
Dévid112 #38458 Nem szálltam ki, nehogy elázzak
kamionos dzsó, 94Patrik94, ronso, sure, Punky, Nagyi, Bazsio, Mandoki72 -
retoucher #38457
-
kamionos dzsó #38456 Sziasztok!
Számomra ez a Scania egy vadállat!!
-
zorba3333 #38455 A cheat engine használatával érdemes óvatosan bánni!
Mivel igen népszerű a játékosok körében, ezért rengeteg a vírusos kamuverzió belőle.
Alapesetben semmit sem veszel észre, nem rombol/pusztít semmit a gépeden, nem töröl fájlokat, stb, csak csendesen kémkedik a gépeden.
Mivel nem kártékony vírus, spyware, vagy rootkit, ráadásul felhasználói engedéllyel települ, így a vírusirtók sem bántják!
Egyébként erről még valamikor az elmúlt ősszel többször is cikkeztek különböző fórumokon.
Célszerű használat előtt feldobni a virustotalra ellenőrzés céljából. Itt 51 motor nézi át a fájlokat. Ha minden érték zöld, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog kémkedni a gépeden.
Itt éred el:
Virustotal -
94Patrik94 #38454
Punky, ronso, sure
N3suten: Te aztan tudod mi a jo, en mondjuk KX-es vagyok (motorcross) -
#38453 hangulatos ez az MF Cargo-s szerelvény :) -
#38452 Én kiprobáltam nálam megy a cheat engine..ugyan én nam használom de a kölcsönöm kifizettem :) -
Jo az uj patch,javitottak az AI.n...csak 10 perce állunk itt -
#38450 azzal nem megy !
megoldottam a festés árát be állítod -500.000 EUR -ra és van péz dögivel ...
köszönöm -
#38449 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!*dallamkürtöt használó AI -
#38448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A dallamkürtöt használó a Brutal modban vagy a magyar mapben van benne, esetleg már az alapjáték is tartalmazza? Eddig egyszer hallottam, e 2 mod kombinációját használva, a Brutallal a sztenderd mapen nem jött elő, de általában igyekszem nem okot adni az AI forgalomnak a rám dudálásra, szóval akár abból is jöhet. -
#38447 Tegyél fel egy cheat engine-t.. és annyi lovéd lesz amennyit akarsz -
A Hun mappot tesztelésre akarom használni ...
Valaki tud valami csítet a magyar.zip -hez mert nálam a money nem megy az ízi level az mint állat de a péz csít nem ...
Abban az esetben ,ha nincs mód rá ,hogy legyen eleg money testelni testelek a TSM -ön
Előre is kössz
-
#38445 ... akárcsak a valóságban, pont ezek az apró részletek teszik igazán fílingessé a magyar mapet!