52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Misuka963
    Ez már franchise,bejön,de ha a Schmitz fehér volna akkor még jobb lenne de így is fasza nagyon
  • Mandoki72
    Köszi.Nekem is.
    Nemrég dobtak be egy Schmitz Hűtőst ETS 2 be.
    Így azokra rá tudom ültetni az ETS 1 skinjeimet.

Íme

• Misuka963
    Vigyázz a cigányok meg ne lopjanak ott :D
  • Bowie
    Szép estét! Egy kis esti pihi a büfé mellett.
  • Misuka963
    Ez a szerelvény nagyon bejön
  • XxXcsabi1987XxX
    én amúgy pont azt bírom,hogy éjszaka kurváraa világos van a game-ben szóval olyan mód kéne nekem csak nem tudom hogy keressek rá :/
  • sure
    4. túl alacsonyak a grafikai beállításaid (bár nem eléggé ahhoz, hogy .png-képmentés készítés lefagyassza)
  • Szabi #38477
  • N3sut3n

Egyenlőre így néz ki a Kawasaki Racing Team ,MAN TGX

• sure
    Szeretnék konstruktívan is reagálni a felvetett problémára:
    1. Lehet, hogy pont éjfél van egy borús éjszakán, és kint vagy a pusztában. ahol nincs fényszennyezés sem. Ez esetben ez így van jól.
    2. ha Stewe Brutal modja fenn van, az elvileg javít a napszakok közti átmeneten. Nekem ez az egyik dolog, ami nem tetszik benne, szerintem túl világos van éjszaka.
    3. Ha nincs fenn, házi feladat: megkeresni Stewe Brutal modját, letölteni és aktiválni a játékban, megnézni, fennáll-e a hiba.
  • sure
    Azért, mert 152-vel mész, ott már bármi megtörténhet! Itt a topikban mindenki speed limiterrel játszik, így nem tudja senki megmondani, mi történik, amikor a kamion átlépi a 133 km/órás sebességet.
  • sure
    Próbáld meg napszemüvegben játszani, hatha úgy nem vetül át a gépre!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kicsapni is a fater szokta még, vagy néha sikerül megoldani vagy rákeresni erre-arra már önállóan is? (ha a nickben a szám a születési éved, és édesapád esetleg már nem él, és/vagy olyan minősített testi fogyatékossággal élsz, mely az előzőeket explicite megkívánja, akkor elnézést az előzőért)
  • Mandoki72
    Szép estét.

Király képek,gépek.

Nagyi,Punky,HosszúGábor,retoucher,Dévid112,xaxoimi,

• kis kindertojás
    Szép estét!
  • XxXcsabi1987XxX
  • XxXcsabi1987XxX
    nálam amúgy miért van ez a fúl sötétség? miért nem látszanak nálam a csillagok? valaki segítene?
    http://kephost.adatbazis.eu/images/01115874328006372418.png
  • HosszúGábor
    Sziasztok szép gépek/képek.

Enyémről is 1.:
  • hotwheels
  • N3sut3n

• N3sut3n

Görögország Patra városában a kutyák csendélete okozta a balesetet ...
    Az AI kamionos kicsit besatuzott a látványtól ...

• NagyiBMX
    Gyárilag benne vannak a 4.7-es mapban, ezek mindig itt állnak, ha megint erre mennék ugyanúgy ott lennének. :D
  • retoucher
    Bizony-bizony...

• ronso
    Szuperzöld minden
  • ronso
    Köszi
  • zorba3333
    Abszolút hazai :)

Jól látom, csak nem egy E99 "sunnyog" mögötted Eurolines festéssel? :D
  • Dévid112
    Szép kép/gép!
  • Dévid112
    Nem szálltam ki, nehogy elázzak

kamionos dzsó, 94Patrik94, ronso, sure, Punky, Nagyi, Bazsio, Mandoki72
  • retoucher

• kamionos dzsó
    Sziasztok!
    Számomra ez a Scania egy vadállat!!
  • zorba3333
    A cheat engine használatával érdemes óvatosan bánni!
    Mivel igen népszerű a játékosok körében, ezért rengeteg a vírusos kamuverzió belőle.

Alapesetben semmit sem veszel észre, nem rombol/pusztít semmit a gépeden, nem töröl fájlokat, stb, csak csendesen kémkedik a gépeden.
    Mivel nem kártékony vírus, spyware, vagy rootkit, ráadásul felhasználói engedéllyel települ, így a vírusirtók sem bántják!
    Egyébként erről még valamikor az elmúlt ősszel többször is cikkeztek különböző fórumokon.

Célszerű használat előtt feldobni a virustotalra ellenőrzés céljából. Itt 51 motor nézi át a fájlokat. Ha minden érték zöld, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog kémkedni a gépeden.
    Itt éred el:
    Virustotal
  • 94Patrik94

Punky, ronso, sure
    N3suten: Te aztan tudod mi a jo, en mondjuk KX-es vagyok (motorcross)
  • Szabi #38453
    hangulatos ez az MF Cargo-s szerelvény :)
  • ronso
    Én kiprobáltam nálam megy a cheat engine..ugyan én nam használom de a kölcsönöm kifizettem :)
  • ronso

Jo az uj patch,javitottak az AI.n...csak 10 perce állunk itt
  • N3suten
    azzal nem megy !
    megoldottam a festés árát be állítod -500.000 EUR -ra és van péz dögivel ...

köszönöm
  • sure
    *dallamkürtöt használó AI
  • sure
    A dallamkürtöt használó a Brutal modban vagy a magyar mapben van benne, esetleg már az alapjáték is tartalmazza? Eddig egyszer hallottam, e 2 mod kombinációját használva, a Brutallal a sztenderd mapen nem jött elő, de általában igyekszem nem okot adni az AI forgalomnak a rám dudálásra, szóval akár abból is jöhet.
  • ronso
    Tegyél fel egy cheat engine-t.. és annyi lovéd lesz amennyit akarsz
  • N3suten

A Hun mappot tesztelésre akarom használni ...
    Valaki tud valami csítet a magyar.zip -hez mert nálam a money nem megy az ízi level az mint állat de a péz csít nem ...
    Abban az esetben ,ha nincs mód rá ,hogy legyen eleg money testelni testelek a TSM -ön
    Előre is kössz

• sure
    ... akárcsak a valóságban, pont ezek az apró részletek teszik igazán fílingessé a magyar mapet!