Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálgattam ezt a Blender SCS tools -t. Jó pár éve 3D -vel foglalkozok már, (3D Studio Max), jó pár modellt kitoltam már az évek során. De amit most csinálok kifog rajtam... Szóval, úgy döntöttem hogy csinálok már magamnak egy dobókockás lógókát' a Volvo fülkéjébe. Szép és jó, 3D Max-ben exportáltam az elkészített modellt a Blender-hez, ott importáltam, állítottam mindent ahogy a tutorial videóban mutatja a fószer, be is csomagolom utána scs-be, de a fülkébe nem jelenik meg... <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> Most vagy én vagyok a h*lye, vagy igen, de nem tudom mi lehet a gáz... zModeller-hez meg sötét vagyok, életembe nem használtam még. Valaki használta már ezt az SCS tools-t? Blenderhez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stewen tuti tudná... <#vigyor>#vigyor>
///M I Love BMW. :)
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Csak nekem olyan ETS1-es vagy pediglen GTS-es filingje volt :I
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Indulás Pestre, de csak holnap.<#nevetes1>#nevetes1>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
De ha megfigyeled igazából is így van. A Kamionok nagy része ezt a 3 márkát takarja, ott van még majdnem ennyi, de kicsit kevesebb számban a Man, meg a daf, de a többi elenyészõ mennyiség.
Downhill!!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Valaki tudna nekem abban segíteni hogy fel raktam a játékot hozzá a Hungary map 0.9.1H és állandóan kilép és hibát ír igazából a játékig nem jutok el. Mi lehet a hiba nincs fent patch mert akkor meg nem engedi az aktiváló kódot. Valaki tudna segíteni?
Még egy kérdés.
Hol tudom állítani a fényezést,hogy ne matt legyen,hanem olyan legyen mint a valóságos fényezés.
Ki is próbálom.
Leírom..
Winben a logi beállításiban..
Én úgy lõttem, be hogy az alap beállítás az ets2-é. A többi game ugye külön filéban van beállítva.
Overell effects strenght 100%
Spring effects Strenght 61%
Damper effects strenght 46%
pipa nincs bent!
Centering spring strenght 100%
report combined pedals pipa bent van!
900 fok a kormányzási szög
Allow game to adjust settings pipa szintén bent
bent a játékban meg nem állítottam semmit, az gyári beállítás.
Próbáld ki így szerintem így elég fasza..
Remélem tudtam segíteni.
Downhill!!
Nekem az a bajom, hogy ha a bent lévõ scaniát megfestem, akkor ugye paint shopban meg tudom vásárolni azt a festést. De akkor a normál colorrol veszi a maszk színét. Ha azt megváltoztatom , hogy kiru legyen az én kamionomra, akkor az összes ai-n is lecseréli :-) Az meg elég hülyén néz ki..
Nincs valami mód erre, hogy ne így legyen? :-)
Köszi egyébként!
Szép gép.
Downhill!!
Aki g25-öt használ az nem tud nekem mondani egy jó beállítást.
Beállítgattam mindent de még nem az igazi valahogy.
///M I Love BMW. :)
Nekem ez a kamion (R2008) ai között nincs bent, és az üveg mögötti részt nem festettem. 😊
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Hogy tudod, festeni a scanianak a maszkját, úgy hogy az ai maszkja ne legyen ugyan olyan színû?
Jahh és az üveg mögötti rész, hogy festhetõ, hogy szintén ai-nál ne változzon?
Elõre is köszi.
Downhill!!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*