Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
csodálatos élmény! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

valaki tudna mondani tapasztalatot hogy milyen jatszani driving force gt kormannyal?

AMD FX 8350 4.2GHzI 8Gb RAM I Gigabyte HD7970

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Misuka963
<#eljen>

Nos 4 fuvar után ez a H változat maga a kánaán.
Errõl a javításról nem tudtam, vagy csak átsiklottam felette. Köszi !<#vigyor2>
Pedig fent vagyok egy pár ETS2 oldalon.
Most nekiállok tesztelni tovább. Megnézem szûkebb hazámat É-Pestet, milyen változás van.

Frank-ról amit írtál az tökre így van.
Üzenem neki ! :
Csak az építõ kritikával foglalkozz !

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

norbee46
Sziasztok!

Valaki megtudja mondani hogy a #35239 képen miért sárgás színû a vontató amikor elvileg pirosra van megfestve?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

Edit:

" ...de ami az hiba..." = ...de ami hiba az hiba...
Akkor próbáld meg a v0.9.1H-t. Ez a legújabb. Bár ez is tartalmaz sok hibát és láthatatlan falat azon felül is amit Frank említett, hogy tud róla, azért ez már egy jól játszható élvezetes verzió.

Sajnos Frank is beleesett abba a hibába -mint sok más addonkészítõ-, hogy bármilyen kis hiba említését is személyes támadásnak érzi, pedig ez nem így van, mert legtöbben elismerjük és megköszönjük a munkáját, de ami az hiba és érdemes róla beszélni, mert így válik egyre jobbá a map.
" a legutolsó centiig végigjártam a mapot "
Ha nincs újabb javított verzió, akkor ezt járd megint végig.

Kíváncsiságból feltettem megint a lent említett Hun map v0.9.1. verziót.
A Csákvári eset pl. még ugyan az.
Mint mondtam, nem vitatkozni akarok, csak ez a véres valóság.
Tudom, hogy nem kis meló egy mapot elkészíteni. Hibák mindig lesznek.
De mint írtam a minimum A-ból B-be eljutni.

Én a sáskajárásra szavazok, ha már lehet kérni természeti csapást. 😄 😄
Sziasztok! <#wave>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

norbee46
Szép lett. <#eljen>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Csak sikerült megcsinálnom a fákat 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ezt a kettõt valahol valamelyik fórumon akkor leírtam.

1. Bodajk - nem lehet árút letenni.
2. Csákvár - pótos felvétele után a teleprõl kimenni.
Még kettõt találtam utána azt hiszem.

Hun map v0.9.1.
Dec. 14-n próbáltam ki.
Lehet, hogy javítottad, nem tudom. Azóta nem játszottam vele.

Pedig Pesten még a házunk is rajta van.
Lett írva hogy javítás alatt van a map. Gondoltam kivárom.

Eszem ágában sincs vitatkozni.

tisztelt gaba60, legyél oly kedves és ezt a "véleményedet" fejtsd ki bõvebben. Mit értesz az alatt, hogy akadálymentesen el tudj menni? HA fal általi akadályra gondolsz, akkor megnyugtatlak, kettõ, azaz KETTÕ db fal van a jelenlegi térképen, ráadásul egyik se olyan, hogy azt több 10 km-es kerülõvel tudd kikerülni (az egyik Fehérváron az ITCC telephelyén, a túlsó két "boxba" nem lehet leakasztani a pótot, a másik szintén Fehérváron van, a Stokes telephelyére vezetõ úton, mikor az M7-esre párhuzamosan szeretnél kanyarodni jobbra( az ITCC-s falra megoldás, hogy nem tolod be, hanem ha elég közel vagy a helyhez, akkor nyomsz egy entert, az utóbbira pedig jobb oldalon a gazba el tudsz menni minden gond nélkül)). Ezen a kettõ hibán kívül nincsenek fali akadályok. Egyéb más "akadálymentes" eljutást meghiusító hibára nem is tudok lányos zavaromban gondolni. (mielõtt kezdõdne a "vita", teszteltem a mapot, a legutolsó centiig végigjártam a mapot, mint a béta verzión, mint a kiadásra került verzión.) mindenkinek szép estét/jó éjszakát! <#vigyor2><#conf><#integet2><#integet2>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

sziasztok.Kene egy kis segitseg.Tudnatok nekem adni egy kormany beallitast logitech driving force gt-hez?

Hali !

Bocs hogy beleszólok. A mappon igazából azt kéne elsõre javítani, hogy A-ból B-be akadály mentesen el tudj menni. Felvenni és le tudd tenni az árut. A többi majd kialakul.

További jó munkát hozzá.

sure
Hello,

Én sem cseszegetésbõl, csak saját tapasztalataimal és az alapjátékkal összevetve szeretnék reflektálni az észrevételeidre. Spoilerbe rakom, hogy aki még csak ezután akarja esetleg kipróbálni, nehogy megunja, mielõtt még elkezdte volna.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.

A nagyobb városok, csomópontok szépen felismerhetõek, a templomok, bányák, benzinkutak, vasúti átkelõk még a "névtelen" falukban is nagyjából helyükön vannak, az eredeti játékban a használt térkép méretaránya nem tesz lehetõvé ilyen részletességet. Plusz minden, nem térkép mod mûködik vele (amiket én használok, azok legalábbis)

* * * * *

Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.

Ez a moddolatlan alapjátékban is így van.

* * * * *

Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedõvel sem.

Van viszont biciklis, úton átfutó nyuszi, helyenként gyalogosok. Telephelyeken "integetõemberek". Igaz, elütni õket "sajna" nem lehet, illetve "meg lehetett õket unni" már más modokból - én csak örülök neki, hogy ezek importálva lettek, nem kell hozzájuk külön modot telepíteni

* * * * *

Hiányzott a kátyús, hepe hupás út.

Azért a teljes forráskódot nem lehet egy moddal újraírni, az alapjátékban is kb. 2-féle útfelület van, a földút, ami ráz, meg a sima, plusz a "zajcsíkok" meg a komplett "offroad". Ennek ellenére fõleg Budapesten, ráz az út; persze ez inkább bug lehet, mint feature (gondolom a nem 100%-osan pontos textúra-összeillesztések okozzák), de fel lehet fogni a kátyú szimulálásaként. <#zavart1>

* * * * *

A parkolók lehettek volna lebetonozottak.

Ezt valaki pár hónapja felhozta, hogy mintegy tükrözni hivatott a magyar viszonyokat <#eplus2>

* * * * *

Hiányzott meredek emelkedõ, lejtõ.

Tatabánya-Esztergom pl. megvolt? Meg vmáshol is vannak jóval trükkösebb szerpentinek, mint az alapjátékban.

* * * * *

Út mentén csak a fényképezõ urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.

Eleve a fényképezõ urak jelenléte a mapon egy plusz feature az eredeti játékhoz képest. És sokszor ugyanolyan genyó helyeken mérnek, mint a valóságban (lakott terület kezdete tábla után pár méterrel például)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nem azt írtam, hogy nincs hibája, sok van és nem is lesz tökéletes soha sem! De azt írni, hogy a település neveken kivül nincs semmi különbség a többi maphoz képest, az azért enyhe túlzás!
SimaSuna
no, hát kell is egyetlennek lenni 😊

én csak véleményt irtam, de ha szerinted nincs hiba, akkor sorry.
Ricsi234
Klintra BV.(Fos R620<#idiota>)

xDDD..... <#idiota> Ha lehet kérni, akkor én földrengést szeretnék. 😊

Misuka963
<#eljen> 😄

kijátszottam magam a Magyar mapon.
Kis szösszenet róla:

6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedõvel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szûkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedõ, lejtõ.
Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
Út mentén csak a fényképezõ urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.

Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon 😊

Szia! Látom, néha érdemes benézni ide a fórumra! <#nevetes1>
Azt hogy érted, hogy a településneveken kivül nem sok különbség van más térképekhez képest? Te vagy az egyetlen (pedig a küldöldi fórumokat is figyelgetem), aki ezt mondja! A legtöbb játékos pont az ellenkezõjét mondja! Milyen érdekességekre gondolsz???
Kurvák vannak, keresd meg õket! <#vigyor2>
Hepe hupás utakat rakok be, ahogy megmondod, hogy kell megcsinálni!
Balesetbõl több is van a kelleténél, elég, ha bemész egy körforgalomba! <#papakacsint>
A szûkös lerakókról meg csak annyit, hogy volt olyan telephely, ahol 10 percig szenvedtem, hogy be tudjak állni!
Mi legyen még? Vulkánkitörés, vagy cunami?

sziasztok.Kene egy kis segitseg.Tudnatok nekem adni egy kormany beallitast logitech driving force gt-hez?

Hali !

Az orosz mapról csak annyit, hogy mentem rajta sok ezer km-t mert ott lehet. De egyszer sem értem célba. Vagy fal volt az úton vagy kiment a semmibe. A fuvarok 80-90%-t letudtad vezetni utána elakadt. De lehet hogy csak én fogtam ki.

SimaSuna
abszolút nem cseszegetés vagy bármi hasonló, csak vélemény volt, hogy min lehetne változtatni.
Tudom, hogy WiP, de hátha meghallgatja Frank 😊
Szia!

Az építõ jellegû kritikákat mindig meghallgatják <#vigyor5> Viszont hozzátenném, hogy a Magyar map erõsen work in progress, szóval nagyon-nagyon nincs még kész. Idõvel szerintem bele fognak kerülni az általad említett, vagy ahhoz hasonló dolgok.
De addig is HAJRÁ FRANK!!! <#taps><#taps><#eljen>
Ti szoktátok nézni K.Zoltánt mert én igen, általában inkább azt nézem mint játszok az úgy nekem jobb mert változatos az olyan igazi nem egyhangú.
hotwheels
😄 köszi 😊)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Misuka963
Jaaa értem 😊
Nem rossz a Gartner sem 😉 <#eljen>

hotwheels
áá nem, csak próbálgattam, hogy néz ki jól! 😊 😄

Misuka963
Milktrader-es lesz ? 😊 <#eljen>

zorrobomber
Köszi az orosz mapos tippet!

hotwheels

#35251 , #35250 - köszi! 😊

SimaSuna
kijátszottam magam a Magyar mapon.
Kis szösszenet róla:

Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedõvel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szûkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedõ, lejtõ.
Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)

Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon 😊

Ajánlom az orosz térképet. Hosszú egyenesekkel, balesetekkel, alig beférõs lerakókkal..
Russian Map

Misuka963
<#eljen>

Vajo : szép lett <#eljen>

<#eljen><#eljen><#eljen>
Ezt kérdeztem,mert ismerõs volt a szöveg,de a hangját nem ismertem fel.

AudiQuattro
Amerika lázban 😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

zorrobomber
Hogy érted hogy ugyanezeket a szövegeket mondja? Igen, ez Jáksó Laci.

A GPS hangja nem Jáksó Laci? Mert Õ is pont ugyan ezeket a szövegeket mondja.

norbee46
Nagyon jó pofa!
És szépen is vezetsz!

Üdv !

Telepítve van az Euro Truck Simulator 2 v1.8.2.5s (DLC Going East).

Ezt a két modot: TSM-Map_4.5.4a és AwibMap1.4.8V1.1

szeretném egyszerre futtatni.

Külön - külön mennek.
A kérdés, hogy próbálta e valaki egyszerre ?

Köszi

Akit érdekel, annak itt egy kis videó. 😄 Saját munka. (720p -re kell tenni!)

///M I Love BMW. :)

a kódot a steam is elfogadja, ha nem akarsz szívni az állandó manuális frissítéssel

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

hotwheels

vajo - <#eljen><#eljen>