52658
-
BhityHD #38724 DLC-vel megy a multi? -
#38723 kösz az infot ,
ez a zöld gomb egy .png fájl, ezt lehet ? -
#38722 meglepetés volt, elkéstem a fuvarral, tegnap úgy hagytam, felrakótól 30 km-re, és most letelt az időm. Én pihentem, valós időben, a fuvarom meg ... késett :)
Ha félreállok egyébként csak parkolóba, nem tudok pihenni, mivel nem fáradt a sofőröm, ez OK, gondoltam, akkor csak kiugrok, főzök egy kv-t, hugyozok, stb és a játék nem dobott ki, de a multiplayerből igen, azaz nem voltam online tovább. Ez teljesen korrekt megoldás, ne foglaljam már a helyet, ha úgyse megyek, piros pont a készítőknek jár
Egyéb: felrakó-lerakó kérdése: naná, hogy tömeg van, mindenki arccal befelé megy, és nekiáll ott tolatni, megfordulni :) Láttam, mi a szitu, az utcán meg pont volt egy kis hely, betolattam 30 sec, kiálltam a rampáról 10 sec, és kész, máris jött a tömeg, még 3 gép. Felrakó ugyanez, gyorsan néztem, merre vannak fuvarok, hamar rányomtam, ami tetszett, és gyorsan rá is tolattam, még mielőtt felborítják a havercsávók a pótkocsit. Tetszik ez a része is, profinak kell lenni, nincs idő szüttyögni, mint a valóságban is sokszor.
Tankolás: jó hamar elfogyott , együtt mentem ki egy sráccal tankolni, ő is megcsinálta, én is, sima ügy, ez tetszetős. Megvárt engem, villantottam, hogy mehetünk, ez is sima ügy. Ketten mentünk, nem laggolt előre-hátra, meg én se, előzni lehet, konvojban menni lehet, ez is OK volt. -
#38721 mikor feltelepül, lefrissíti magát az 1.9.24.1-re -
Bazsio #38720 Szerintem 1.9.22
-
#38719 Legújabbal, 1.9... valamennyi, de a steam úgyis frissít az aktuális verzióra. Mert steam kell hozzá. -
#38718 Melyik verzióval megy a multi? -
Bazsio #38717 Jó csak úgy élethűbb volna!
Ja és mennék de..... -
#38716 Egy régi v1.8.xx alóli kép tőlem.
-
Hungarykum #38715 A chat-et az F9-el lehet ki-be kapcsolni és az Y-al lehet előhívni és az Enter lenyomásával tűnik el. -
#38714 helyesbítek, én nem láttam moddolt szerelvényt -
#38713 Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni? Tegnap este kipróbáltam a multit és tetszik, de ma mikor folytatni akartam egy fuvart sem ad be és már próbáltam úgy is, hogy új profillal kezdek, de az első fuvart elviszem és aztán semmi. Mi lehet a baj???? Előre is köszi a segítségeteket! -
#38712 Miért menne bárki a parkolóba most? Örül mindenki, hogy van valaki, valahol, valamerre, valamiért stb stb Főleg a városban egylőre. Miért lenne pihenőidő, amikor látom, hogy ott szenved a csávó a lerakónál. Pár hét és kialakul, hogy ott eltűnünk, vagy bejelentkezünk , ahogy a fuvart vállaljuk , mittudomén vagy szellem mód lesz. Így várni kell, senkivel se akarnak kibaszni, gondolom.
Modokat bettenni? Te beteszel egy szép festést én meg mit látok? Átlátszó autót, vagy feketét jó esetben. Közös a térképünk, közös tartalom kell. C'moooon maaaan :D -
Bazsio #38711 Hát ilyen tapasztalatok mellet én nem fogok neki multizni ahogy mondtad.Nincs pihenő idő, nem lehet modókat betenni, parkolóba nincs senki még a sima Single élethűbb! -
#38710 A város így néz ki, mindenhol tolatás, dudálás, rendezkedés megy , de jobb, mint az AI szerintem:
A Steam dolgait én nem ismerem, de valahogy lehet pofázni a magyaroknak ,gondolom, a steam része megy a játékban is, megnyomtam. Lehet összejönni, menni , szervezkedni, egész korrekten pontos a játék, nem ütköztem út közben. Akkor laggoltam, meg az ellenfelem is, amikor videóztam, egyébként elférünk egymás mellett normálisan, szóval lehet gurulni itt-ott -
#38709 Én letöltöttem a hivatalos oldalról, ahová a steam adatokkal kellett belépni, lehúzta a telepítőt, szépen feltettem a steamapps/common mappába, az asztalra is kértem egy parancsikont, és azzal indítottam a játékomat, sima ügy volt. Régi profilt betöltöttem sima ügy volt, pedig....
8-as szinten jobb autóm van, mint lehetne, a TSM 4.7.1-et toltam korábban , és minden azonnal elérhető volt, azon meglepődtem, mert egyéb mod nem volt nekem sose -
#38708 Érdekes helyzet volt, tegnap mentem 2 órát kb, és fotózgattam, videóztam is. A városokban van olyan zóna, ahol nincs ütközés, nyilván ott szellem mód van, de jelzi a játék , amikor elhagyom a zónát, ott lehet ütközés - gondolom. A fe-lerakó tumultus, igen, az benne van a pakliban, és sokszor végignézed, hogy szenved a másik játékos.
A chat megoldása érdekes, kezdetleges: láttam játékosokat írni, dumálni, de én nem találtam emg a billentyűt a chathez. A [TAB] gombbal előjön a környékünkön levő játékosok sora, városban sok, útközben kevesebb, folyamatosan változik, ahogy megyünk:
Teli pihenővel én nem találkoztam, mindenki a városokban tobzódott, de nincs vezetési idő / munkaidő / fáradság, így egyelőre a játékosunk idejével nem, csak a sajátunkkkal játszunk, ez első körben tetszett is.
Megálltam parkolóban fotózni, csak álló autóban érhető el a menü, a fotó, a rádió stb stb, és mintha nekem jelzett volna, hogy ne ácsorogjak csak úgy... Lehet, hogy az álldigáló játékosokat egyelőre ki akarják dobni, hogy hadd jöjjön be másik, aki szeretne menni , kipróbálni.
Nekem tetszettek az online mód dolgai, a civilek hiánya elviselhető, az online rész kárpótol. Moddolt autókat én /se/ láttam/, a TSM térképet kidobtam a kukába, azt olvastam még, ,hogy a Going EAST tartalom nem feltétel a játékhoz
Hey -
#38707 jó reggelt !
fent van nekem a multi de nem indul
be aktiváltam a steam-ba és akkor sem műkszik
letöltöttem a steam-os verziót és ígysem működik ! segítsetek ! -
Dévid112 #38706 Csak nem buli lesz? -
Bazsio #38705 Már csak egy új mappot kellene betegyenek a multihoz, mert ahogy láttam sokan vannak, és amikor pihenni kell akkor lesz baj, mert a pihenők elég kicsik, ha már csak 5 h-val megdobják akkor szerintem jobb lenne.És a lerakás/felrakás azt tényleg egy szabállyal meg kellene oldani!Ezt a képekből mondom csak! -
XxXcsabi1987XxX #38704 srácok
1.9.24.1-es patch alá tudtok mercedes lógot? KÖSZÖNÖM annak,aki ebben segít... (illetve tuning módokat) pl.motor,váltó -
rissard #38703 Remélem lesz szerver bővítés,mert nehezen lehet bejutni a szerverre
-
vajo #38702
-
Nem vagyunk sokan a sorban...
-
#38700 "Csak autópályán találkoztam láthatatlan falakkal, ezért is kérdeztem hogy van e mód a megkerülésükre."
Persze, tessék főútvonalon menni! A játék több, mint elég időt hagy a fuvar teljesítésére.
Amennyire emlékszem, már az előző 0.9.1H-ban sem volt szabad pl. Szabadbattyánba az m7-esen menni, de az 1.9.x-hez igazítás miatt sajnos új bugok és falak is előkerülnek.
Szerintem már most is abszolút játszható, de Frank egyelőre szándékosan nem publikálta szélesebb körben; jelentjük a bugokat szorgosan, aztán amennyire ideje (vagy idejük, ha esetleg többen vannak már) van, a fontosabbnak ítélteket javítják, és majd jön egy újabb verzió az eddig ismert hibák nélkül.
Bővült a terület is, meg egy csomó apróság belekerült, engem lenyűgöz az egésznek a részletessége, a hangulata, a léptéke, a belefektetett figyelem, a fejlesztés mértéke (próbáltam valamelyik 0.8-ast is anno, na ABBAN még tényleg lépten-nyomon láthatatlan falakba ütközött az ember). Mindegyik jelenlegi vagy volt lakóhelyem és környékük bejárható a térképen, így ismerem ezeket a valóságból is, és bizonyos szakaszokat, városokat kísértetiesen valósághűen ad vissza a játék. -
#38699 Szevasztok, én is aktiválom a steam fiókban a játékot, eddig nem oda tettem , illetve rosszul tettem, de most megnézem én is, mi fán terem a multiplayer. Kösz a sok infót a kiegészítésről -
Dévid112 #38698 Sziasztok!
Alakul a Hunland!
AXMen, retoucher, Punky, Maujuri,Gábor55 szép gépek/gépek! -
#38697 Az a baj teli van a szerver... -
#38696 Saját magad hülyeségén kacagsz ? -
#38695 Nálam is megy faszán....
-
rissard #38694 mondtam hogy jó :D -
#38693 -
#38692 Ha a steam fennt van, akkor a simát lehet törölni nem? -
#38691 és nem lehet beszélgetni , sörözni ? -
#38690 Ja, nálam is megy, de tényleg nincs AI csak az userek. De jópofa, dudálgatunk egymásnak ha találkozunk :) -
#38689 Beszarás.. Működik a multi. :)
-
#38688 Ha műxik is esetleg, ebben mi a pláne, hogy nincs forgalom?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az mit takar, hogy fake - a mod létezése, a videók, vagy a site? Vírus/malware a letöltendő kliens? -
#38687 Én most regeltem be steamen a játékot, tölti lefelé. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. -
retoucher #38686
-
#38685 ÉN letöltöttem steamen a játékot.a gyári játékom a C meghajtóra van telepitve,én letöltöttem a D re,feltelepitettem a D-re a stem felpatch elte és igy már megy...de szerintem kamu...