52658
-
Csomagrízs #39204 Sötét zöld / fehér kamion vagyok, középen neon zöld csíkkal -
fs9pilot #39203 Hűha, mikről nem maradtam le az elmúlt pár hétben amíg nem voltam. :D Már multi is van? Kemény. Nos, a saját meglátásom erről.
Elsősorban nagy gratuláció a multi fejlesztőinek, nem kis munkát vittek véghez idáig, még akkor is, ha nagyon-nagyon kezdetleges. Viszont ami szerintem elviszi az egésznek a hangulatát, az a sok gyökér, idióta kis 8 éves, akinek a mániája 190-el menni a kamionnal, belerongyolni a másikba, elállni az útját. Szóval, amíg nem lesz valami durva büntetési rendszer, vagy rendes "privát" szerverkészítési lehetőség, addig szerintem ennek semmi értelme. Nem azért akarok feljárni hogy a sok gyökérarcú tönkre vágja 10 perc alatt a multi élvezetét, és kerüljek olyan idegállapotba hogy legszívesebben áthúznám a monitoron és kettéverném a fejét az asztalomon. A félreértések elkerülése érdekében, ezzel nem a modot és annak készítőit szidom, de ennek sok értelme így egyenlőre nincs. -
Bowie #39202 Nekem is az mint itt +(H) már lejöttem Bratislavába,mindegy akkor
vállalok egy hosszú fuvart . -
Csomagrízs #39201 Ugyan az a steam nevem mint itt :D -
Tom Polsky #39200 Milánóban vagyok már, mi a steam neved? Verona és Dresden városba van fuvarom innen. -
Bowie #39199 Brno-ban vagyok de lemehetek oda ha gondolod
-
Tom Polsky #39198 Hali, én svájcban vagyok. TomEXL néven -
Csomagrízs #39197 Hali!
Van valaki most multin Bratislava-ban? -
#39196 ezért kéne Acc ban, vagyis mivel steam-es így VAC ban. Így lehetne picit rendet teremteni...
CS:GO-ban is ilyen van, csak mivel volt anno leárazás így 2-3$-ért lehetett venni, volt aki bevásárolt..
-
metaxx #39195 Az a bajság, hogy nem tudok aludni. Ez nekem is megfordult a fejemben, de mivel új profilt kezdtem 1-es szinten , még a bank se él, hogy tudjak venni saját kamiont. És így csak gyors fuvart tudok vállalni, viszont a 2 közt nem tudok belépni a játékba aludni. :D Ezek szerint az lenne talán a megoldás hogy saját kamionig offline. -
NicoKoko759 #39194 Igen, minden szabályt betartok, amit a játék megkövetel, amit nem követel meg, de a valóság igen, azt is! Van jogosítványom. A-B-C-E. D nincs és nem is lesz.
Sajnos mindegy, hogy alfa vagy nem, ilyen gyökerek mindig lesznek. Lásd NFS szervereket. Tele van olyan gyökérrel, aki felken a falra csak azért, hogy az milyen jó..a sebességcsalásról már ne is szóljunk ( World ). Jó lenne, ha minden kamionos neve ott lebegne a kamion felett, aztán egyből lehetne videót küldeni, vizsgálják ki, marasztalják el a gyökereket. Talán a végleges verzióban lesz valami ilyesmi. IP-bann nem jó semmire. MAC- bann, na azt adnék az ilyen jó szándékú embereknek! -
#39193 A fuvar is online módban lett elválalva. Nem volt közben kilépés sem. Szépen leszálítottam ahogy azt kell és mégis 101 órás kését ír ki. Többet vont le mint amennyit kaptam volna a fuvarért. :) -
smog15 #39192 Németországban csak 60 km/h a megengedett főúton de játékban ezt azért nem tartom be ott is 70-l megyek :D Sebesség limiter kikapcsolásáért meg gondolom sokan sírtak... Új DAF-ot meg remélem úgy csinálják meg, hogy 85-nél letilt mint élőben :) Új DAF -
Bowie #39191 Aludj egyet egy pihenőhelyen akkor talán beadja,ezt szokták ilyen esetben javasolni. -
metaxx #39190 Kipróbáltam én is a multit, hát azért van még mit csiszolni rajta. :D
Nálatok is csinál olyat, hogy nem ad gyorsfuvart? Megcsináltam az alap induló fuvart, utána nem adott fuvart. Töröltem a profilt, megcsináltam az induló fuvart offline, beadott X gyorsfuvart, majd az egyiket megcsináltam online (Budapest - Kassa). Mikor vége lett, megint üres a fuvarlista. ... érdekes. -
Bowie #39189 Hozzátenném én nem is engedném kivenni a sebesség limitert a játékból,és az ütközéses büntiket is megnyomnám rendesen.bár ezt egy cheat enginével könnyen kikerüli.
Legfeljebb akkor nem ha kötelező lenne új profilt kezdeni és ezeket kitiltani hogy ne tudjanak cheatelni.
-
Bowie #39188 Van egy olyan érzésem hogy,ha már nem lesz Alfa akkor is lesznek "nem oda való" játékosok.
Kezdetektől megyek én is a multiban,de eddig csak egyszer sikerült "konvojoznom" két másik sráccal.
Tegnap előtt a felhajtónál csináltak torlódást,de én kikerültem őket és más úton mentem tovább.
Akkor az volt a módi hogy 50km-enként keresztbe fordult valaki és sanyi.
Ezeket az emberkéket nem könnyű kiszúrni és kizárni sem.
Magyarokkal én is szívesen mennék konvojban de kevés rá az esély amíg BP-en vannak a találkák,nem mindenkinek van meg a DLC.
De ettől független nyomom,talán majd lesz szerencsém a többi Magyar játékoshoz is hogy együtt menjünk.
Sajnos az ellen hogy felkennek a korlátra nem sokat tudsz tenni.Max többet mentesz és töltesz.
Többször előfordult velem hogy,a dióda velem szemben jött az autópályán,ha mákom volt ki tudtam térni ha nem akkor kopp és load.
Egyenlőre ez van,ezt kell szeretnünk ill. így kell játszanunk.
-
#39187 Te még elkerülted az igazi hülyéket, tegnap London M25 körgyűrűn 4 orosz szándékosan szemben a pályán közlekedett és tört szarrá jó pár szerelvényt.
(Egyébként ha ennyire korrektül betartod a sebességkorlátokat és minden közlekedési szabályt, jogosítványod van e? )
Alpha-ban még ne várjunk sokat, ezt még egy darabig el kell viselni. :) -
#39186 Erre annyit tudok mondani, hogy amíg alpha, és nincs szankcionálva a birkaság, addig sajnos ez lesz.
Én hiába megyek 50-70-90-110el, és betartom a KRESZT, ha vérpistike a hídon szeretne megfordulni, úgy hogy nagyobb a szerelvénye mint a híd szélessége.
Amíg nem tanul meg egyes ember parkolni, értelmesen vezetni, kulturáltan kommunikálni...IP és Acc bant kéne bevezetni.
Tegnap 3-4 embert egy fogyatékos brazil miatt kickelt a szerver, mert a barom állatja Köln közelében hídon akart megfordulni, és bebicskázott az út közepén. se előre se hátra...de majd mutatok képet.
Némelyik ember NFS-utánzatot vélt felfedezni a játékban..azt csodálkozik, ha felborul..
Konvolyozni nekem sem sikerült, de találkoztam magyarokkal...jó lenne valami közös krúzt szervezni..
-
NicoKoko759 #39185 Csak egy pár sor az én meglátásomból, ami persze nem mérvadó a multival kapcsolatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Páran írtátok itt, hogy korrektül betartják a szabályokat, meg Ti is betartjátok. Én még nem találkoztam olyannal, aki betartotta volna! Tegnap rommá törték a szerelvényem, pedig a megengedett maximális sebességgel közlekedtem főúton. Ami 70km/h-t jelent. Úgy felkent egy idióta a korlátra, hogy egyből elszenvedtem egy 40%-os vontató sérülést és 28%-os vontatmány sérülést. Tegnapelőtt autóúton mentem, szintén a megengedett maximális 70km/h-val. Ott már van 2 sáv, de még így is felkent a korlátra. Persze van korábbi mentés, de nem ilyen morállal kellene játszani. De autópályán sem tartják be a 80km/h-t. Simán keresztbe áll a 3 sávos úton a majom. Vagy lakott területen belül ott van a 70km/h-s tábla. Az nem vonatkozik 3.5t megengedett össztömeg felett! Ezt sem tartja be senki. Beszélgettem/mentem 15-35 év közötti emberekkel, de senkivel sem sikerült konvojban mennem ezen kihágások miatt. :( Követési távolság megszegése, sárga villogó indokolatlan használata, stb. Mondhatjátok, hogy ez túlzás, de a legtöbb ember azt hangoztatja, hogy szimulátorral játszik. Akkor ennek is a részét kell képeznie. Szóval, jó Nektek, ha találtatok szabályosan közlekedő játékosokat, irigyellek titeket! Vagy másik lehetőség, hogy nektek nem ezt jelenti a szabályos közlekedés. -
Bowie #39184 Van Magyarország de csak akkor ha megvan a DLC vagyis a going east is.De mivel neked nincs meg így nem is lesz a multiban sem.Nekem sincs meg,de ettől független tudsz multizni.
Am. meg meg lehet beszélni más találkozó pontot is pl.Bécs. Vagy ott bevárod őket. -
#39183 Gyönyörű -
#39182 Jó reggelt! Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam.
Közben rájöttem, hogy amit nekem kiírt (you are entered collisin zone), az azt jelenti, hogy szellemzónába értem.
De az hogy lehet, hogy nekem nincsenek a magyar városok, és úgy látszik mégis megy a multi? Múltkor volt itt szervezve egy konvoj találkozó BP-en, szóval a szerveren van Magyarország, de én nem tudok odamenni, vagy hogy van ez?
Fél OFF (azthiszem):
Valahogy sikerült kiírtanom az játék mappáját a dokumentumokból. Az én recovery progim össze-vissza dobálja a dolgokat, én meg nem is ismerem profilok fájlszerkezetét mondjuk. Milyen visszaállító programot ajánlotok ehhez? -
Bowie #39181 Jó reggelit.Nekem sincs DLC-m mégis tudok játszani multiban,és nem dob ki a játék.... -
Bazsio #39180 Reggeli fuvar kezdése
Budapest-Abeerden
-
Bazsio #39179 Ha újra kell rakni a Win-t akkor még egyszer kell regisztrálni a játékot??De én úgy tudom, hogy nem. Akkor? -
#39178 -én csak online vállalok fuvart, akkor OK. Szállítani már OK offline módban is, gondolom.
-ha elvállaltam, le is szállítom a cuccot, mert ha elmegyek aludni, a játékban telik az idő , el is késtem 1X
-Bármiféle egyéb furcsaság nem volt az idővel. -
#39177 Tegnap a következő dolgot tapasztaltam én és a haverom a multiban. Mindketten elvállaltunk egy-egy fuvart, majd leszálítva azt a játék kiírja, hogy több mint 101 órás késésem volt. Havernak szintúgy. Tapasztalt valaki hasonlót? Esetleg tudtok rá mentőövet?
Köszi mindenkinek. -
#39176 Egyik nap fent voltam napközben, hétfő-kedd-szerda simán ment a multi szinte, tetszett a belépés része, mert beléptem. Napközben jött mariusz, wojtek , tomasz meg ionel, radeanu meg társai, elég szar minőséget képviselnek, ami a vezetést illeti. Sebaj, egyik nap tudtam jönni késő este, belépés azonnal, sima ügy, és jött Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho, és hozták a haverjukat Romáriót is. A lengyeleknél is jobban utálom a brazil népséget, az biztos. Legyetek óvatosak, tempomat 90-nel megyek, elhúz mellettem simán, és kivág előttem tankolni... Fejreáll, megpörög, stb stb nem kell részletezni. Nem rosszindulatú, csak ostobák. Városban ha nem lenne szellemmód, nem is tudom, mi lenne.
/nem vagyok online, most dolgozom/ -
Euro Truck Simulator 2 | Kairóból - Velencébe | #02
-
#39174 False riasztás. Ez a 2 vírusirtó szar, nem is népszerűek! (ezek azok: AVG, Avast, ESET, McAffe, F-Secure, GData, Vipre, Malwarebytes, stb.) -
nono28 #39173 Köszi
-
szotyi12 #39172 Parancsolj :) http://ets.modhoster.de/mods/majestic-mercedes-benz-actros-real-emblem -
nono28 #39171 Tud valaki linkelni mercedes logot?Mert eddig amiket letöltöttem nem lett eredeti a logója. -
#39170 Nekemsincs DLC jó,igen.Csak várj mig bedob. -
#39169 Nincs Budapest, és Debrecen. Azt írja online, és valami olyasmit ír: no collising zone. Na most jó, vagy nem?
Kinek van DLC-je, és ki játszik anélkül?
-
XxXcsabi1987XxX #39168 lefuttattam virostotal-al az egyik multis dolgot és ezek vannak előttem:
https://www.virustotal.com/en/file/e2273d8a48d83cf9864327849edc5883017827f419eeeead51c2b4129300e228/analysis/1399490971/
van 2 dolog ami nem kóser pirossal ki van jelölve (talán az vírus) ez most tök bizonytalan nekem... -
Hungarykum #39167 Akkor szerencséd van -
#39166 Bocsánat a sok hsz.-ért. Elvileg jó volt DLC-nélkül. -
#39165 Szóval elvileg fölmentem, online voltam. Az kurzor magától ment le, első offline fuvarban láttam egy piros és egy sötét lámpát, új profillal mentem.